⁉️شما باید از خودتان سوال کنید همسر من با بددهنی و آزار زبانی هر بارچه چیزی به دست می آورد ؟
🔻 تاثیر گذاشتن بر من و بچه ها تا به میل وی رفتار کنیم؟
🔻 ترساندن دیگران؟
🔻انجام ندادن برخی وظایف؟
🔻و یا اجبار دیگران به پذیرفتن عقاید خود؟
⭕️کدام یک از این هاست، شما باید مزایای بددهانی همسرتان را شناسایی و تا حد امکان آن را قطع کنید.مثلا اگر او بددهانی می کند تا شما بترسید و از او وظایفش را بخواهید، آن لحظه سکوت کنید ولی بعدها دوباره همان وظیفه را از او بخواهید،یا اگر بی ادبی می کند تا شما عقیده او را قبول کنید، شما بعدها که اوضاع آرام شد، با منطق ثابت کنید که عقیده شما درست بود.
@m_eshgh_sarallah
👈 واقعیت امر این است که رفتار هر فرد او را را به بالاترین مرتبهی انسانی می رساند، یا بر عکس ارزش و احترام او را از بین میبرد.
💠پیامبر (ص) نیز فرموده:
«کسی که همسر خود را آزار دهد نماز و اعمال نیک او پذیرفته نیست نزد خداوند.هر چند در تمام ایام عمر، روزه بگیرد مگر اینکه او را کمک نماید یا او را راضی نماید .»
☘🔆پس زمانی که همسرتان در وضعیت روحی مناسبی قرار دارد، درباره تاثیرات منفی بددهنی و آزار زبانی در زندگی مشترک تان صحبت کنید.اینکه باعث میشه در زندگی از او دلسرد بشید.
🔺و اینکه در صورتی که همسرتان دوستان ناباب و بددهنی دارد، سعی کنید ارتباط او را با آن ها به روش های مختلف و با تدبیر، کمتر و در نهایت قطع کنید و همزمان ارتباط خود را با بستگان و دوستانی که رفتارهای مناسب وبهتری دارند، افزایش دهید.
@m_eshgh_sarallah
♻️🔆این یک قاعده کلی در سبک زندگی اسلامی است که هر موقع کسی به شما دهها حرف ناروا زد در دلتان به او بگویید که اگر 10حرف ناروای دیگر بزنی یکبار هم جواب تو را نمیدهم.
✴️زندگی ائمه بزرگوار به ما یاد داده است که هرگاه حرف بیخود و بیهودهای از سوی کسی به ما گفته شد از کنار آن عبور کنیم. درست مثل یک ماهی🐟 که در دست🤚 کسی به راحتی نمیماند و سُر میخورد.
@m_eshgh_sarallah
⭕️درست است که همسر شما در لحظات خاصی بددهانی و ناسزاگویی می کند. اما حتما لحظاتی، هرچند کم، وجود دارد که او خوب سخن می گوید و از الفاظ زیبا استفاده می کند.
☘🔆 عکس العمل شما در چنین لحظاتی بسیار مهم است. اگر در هر شرایطی همسر شما زیبا سخن گفت یا از الفاظ درست استفاده کرد باید به شیوه مثبت پاسخ دهید.و به حرفش اهمیت دهید، باید به گونه ای عمل کنید که وی تشویق به ادامه این رفتارها شود.
🔸شما باید لحظاتی را که وی زیبا سخن می گوید شکار کنید و او را تشویق کنید و از زخم زبان یا انتقام گرفتن در این لحظات بپرهیزید
❌ مثلا نگویید : «چه عجب تو حرف خوب بلدی» «نمردیم از تو حرف خوب شنیدیم»
✅بلکه بگویید : «احسنت چقدر زیبا حرف زدی»، «چقدر عالی گفتی»
@m_eshgh_sarallah
♻️🔆همانگونه که شما دلتان میخواهد در خانه بیشترین آرامش را داشته باشید، باید بتوانید این آرامش را برای همسر خود نیز فراهم کنید.
📛 در حقیقت آن فردی که از رفتار همسر خود و یا خانواده او ناراضی است، یا اینکه اصلا کنترلی بر زبان خودش ندارد و ربطی به هیچ مساله ایی ندارد، یقین بداند که با آزار کلامی و بدرفتاری خود، محبت را در زندگی از بین میبرد.
✅بهترین راه درمان این است که یادتان باشد وقتی که بدرفتاری میکنید خداوند این بدرفتاری شما را بیپاسخ نمیگذارد. بهخصوص در مقابل همسری که نمیخواهد جدا شود و قصد دارد زندگی مشترک خودش را با شما بسازد.
❇️هر زمان احساس کردید که دارید به نفس خود اجازه میدهید که همسرتان را با رفتارها و کلام خود آزار بدهید، استغفار کنید و از خدا کمک بخواهید و سر خود را به کاری مشغول کنید تا ذهنتان از این موضوع منحرف شود.
@m_eshgh_sarallah
⁉️از خودتان بپرسید این شما نبودید که آزار زبانی را شروع کردید و برای خانواده عادی کردید
⁉️ آیا خودتان موقع رانندگی، خستگی شدید بعد از کار خانه یا اداره یا تماشای فوتبال با خانواده یا مردم از الفاظ زشت استفاده نمی کردید؟
⁉️ آیا هرگز با همسر و فرزندانتان یا انسان های دیگر مقابله به مثل نمی کردید؟
☘🌷اگر شما زیبایی کلام را حفظ می کردید، به همسر و کودکان تان معیار مناسبی برای مقایسه رفتارها می دادید تا بتوانند انتخاب کنند. البته الان هم دیر نشده.
@m_eshgh_sarallah
⛔️ بعضی افراد اصلا ابایی ندارند که مدام همسرشان را از خود ناراحت کنند. این افراد باید با خود فکر کنند که با این رفتار میخواهند
⁉️ چه چیزی را بهدست آورند؟ آیا میخواهند در زندگی مشترک قدرتشان را به رخ همسرشان بکشند یا میخواهند همسر را بترسانند . یا بگویند خیلی زیرکند و خوب می فهمند و سر موقع تذکر می دهند.
⁉️آیا چنین نگاهی در راستای بهتر شدن زندگی بهکار می ببرند ؛ درحالی که به جای اینکه این همه انرژی صرف کنند که همسر را آزار دهند مثلا به او بگویند که اگر همه دنیا را هم به من بدهند من تو را عوض نمی کنم و... در آن صورت چقدر زندگیشان لذت بخش خواهد شد،
⁉️چرا انسان با دست خود باید آشیانه اش را خراب کند در حالی که می تواند با کمی تمرین زبانش را کنترل کند، یکی از اصول مهم زندگی مودت و رحمت است که خدا در بین زن و شوهر پس از عقد جاری میکند پس همواره به این اصل توجه کنید و ملاحظه یکدیگر را بکنید.
@m_eshgh_sarallah
☄هیچ فردی ذاتا ناسزاگو و بد دهان نیست؛ یعنی مشکل آزار زبانی یک مشکل اکتسابی است یعنی این صفت را به مرور به دست آورده . و متاسفانه این عادت را آموخته، احتمالا در محیط خانه پدری او، در محیط تحصیلی و یا در بین دوستانش فرد یا افرادی وجود داشته اند که این عادت را به او منتقل کرده،
⛔️اگر شما هم در جواب آزار زبانی همسر متقابل به مثل کنید، و ناسزا بگویید کم کم برای خودتان عادی می شود، و فرزندانتان از پدر و مادر #الگوبرداری می کنند.
🍃☀️بلکه باید طوری عمل کنید که همسرتان متوجه زشتی این کلمات باشد و متوجه حریم خانواده بشود.
@m_eshgh_sarallah
♦️حسن روحانی به خاطر توئیت بالا از حمید رسایی شکایت کرده بود و امروز حمید رسایی اعلام کرد که تبرئه شده.
🔹متن توییت حمید رسایی: رأی قطعی دادگاه ویژه روحانیت در خصوص شکایت حسن روحانی درباره توئیت زیر که با هشتک انتخابات تشریفاتی و در پاسخ به اتهامزنی روحانی منتشر کرده بودم، ابلاغ و از اتهامات وارده تبرئه شدم. این دادگاه چهارمین دادگاه جرم سیاسی بود. متن دفاعیه خواندنی خودم را منتشر میکنم.
@m_eshgh_sarallah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سکانس پایانی و نابودی سرجوخه
🔹نقش شهید علی محمدی برای شیرین سازی آب ایران با فناوری هستهای
🔹دوران بزن و در رو تموم شده ....
@m_eshgh_sarallah
🍂🍂🍂🍂🍂
فعالیت تان پیرو قواعد و محدوده هاباشد ، اما همراه با اشتیاقی بی انتها .
________
حضور ، نظارت و بازدید
🍀جانشین فرمانده ناحیه و
🍀معاونت بسیج سازندگی ناحیه سیدالشهدا اسلامشهر و
🍀مسئول محترم بسیج خواهران و
🍀 فرمانده بزرگوار حوزه ۲۸۶ تحیت
از بازارچه اقتصادمقاومتی پایگاه
#اقتصاد_مقاومتی
#بسیج_سازندگی
#اشتغالزایی_کارآفرینی
#پایگاه_بسیج_ثارالله
#حوزه_286_تحیت
#ناحیه_سیدالشهدا_اسلامشهر
🍂🍀🍂🍀🍂
📷گزارش تصویری
✅ برگزاری بازارچه اقتصاد مقاومتی
به منظور اشتغالزایی و فروش اجناس کارآفرینان 🌸
⬅️ ۱۰ الی ۱۳ آذر ۱۴۰۰
#پایگاه_بسیج_ثارالله
#مکتب_زینبیه_قائمیه
#حوزه_286_تحیت
#ناحیه_سیدالشهدا_اسلامشهر
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️ نترسید
الحشر
لا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلا فِی قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُمْ بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا یَعْقِلُونَ» (۱۴)
👈«آنها هرگز با شما بصورت گروهى نمىجنگند جز در دژهاى محكم یا از پشت دیوارها! پیكارشان در میان خودشان شدید است، (اما در برابر شما ضعیف!) آنها را متحد مىپندارى، در حالى كه دلهایشان پراكنده است; این به خاطر آن است كه آنها قومى هستند كه تعقل نمىكنند!»
✴« قرآن در مورد یهودیانِ [دشمن پیامبر] می گوید: «لَا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلَّا فِی قُرًى مُّحَصَّنَةٍ أَوْ مِن وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُم بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا یَعْقِلُونَ»
یعنی اینها «رودررو» نخواهند شد. باید «پشت سلاحهای سنگین» بنشینند و بجنگند. اینها باید «پشت سنگرها» باشند و فعالیت کنند. نمیتوانند رودررو بیایند؛ نمیتوانند از سنگر خودشان خارج شوند؛ باید پشت سنگر خود پنهان شوند تا فعال باشند؛ در «قُرًی مُحَصَّنَه». این را قرآن عیب و نقص یک جنگجو میداند. جنگجویی که تا «قُرًی مُحَصَّنَه» نباشد، پشت دیوار نباشد و قلعۀ سنگی نباشد نمیتواند بجنگد، دچار نقص است. قرآن این را علامت آسیبپذیری و عامل شکست میداند.
✅میگوید تو قلعۀ او را بشکن؛ تسلیم خواهد شد. وارد حصارش بشوی دستش را بالا میکند. زرهاش را از او بگیر، سلاح سنگینش را بگیر، تسلیم تو خواهد شد. او محال است «قتال» کند، مگر اینکه پشت دیوار باشد. تو دیوار او را خراب کن. این دیگر تسلیم توست.»
✍#رجبعلی_بازیاد
@m_eshgh_sarallah
💠 جلسه بیست و پنجم
👈 بهشت ولایت
"تمام تلاش ائمه برای این بوده است که ولایت را زنده کنند، جامعه اسلامی را احیا کنند، این نهالی را که به نام انسان در این مزرع، در این باغستان، در این نهالستان غرس شده، با آب گوارای جانبخش حیاتآفرین ولایت، زنده و سرسـبز و بالنده کنند."
#رهبر_معظم_انقلاب
🔺ولایت در یک انسان به معنای وابستگی فکری و عملی هرچه بیشتر و روز افزونتر با ولیّ است. ولیّ را پیدا کن، ولیّ خدا را بشناس. آن کسی که او ولیّ حقانی جامعه اسلامی ست، او را مشخص کن، بعد از آنی که مشخص کردی، شخصاً از لحاظ فکر، از لحاظ عمل، از لحاظ روحیات، از لحاظ راه و رسم و روش خودت را به او متصل کن، مرتبط کن، دنبالش راه بیافت، حرکت بکن، تلاش تو تلاش او، جهاد تو جهاد او، دوستی تو دوستی او، دشمنی تو دشمنی او، جبههبندیهای تو جبههبندیهای او باشد؛ تو دارای ولایتی، تو دارای ولایتی!
[ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی درقرآن کریم]
@m_eshgh_sarallah
⭕️به فرزندتان هرگز برچسب نزنید
👈بسیاری از جملاتی که مابه نوجوانمان میگوییم در واقع برچسبهایی هستند که به آنها میزنیم.
👈جملاتی مانند تو بچه ی :
⛔️“ خنگی هستی”
⛔️“دروغگو هستی”
⛔️“دست و پاچلفتی هستی”
⛔️"لاابالی، بی قید وبندی“
⛔️“تنبل و بی خاصیتی“
◀️در واقع انها همان چیزی خواهند شد که ما به آنها نسبت می دهیم، بنابراین از برچسب زدنهای منفی به فرزندانتان اجتناب کنید.
@m_eshgh_sarallah
⭕️هرگز از خودتان در گذشته بت نسازید:
👈وقتی من به سن تو بودم، هیچ وقت ...
♦️این یعنی شما در سال های نوجوانی، دختر یا پسر کاملی بوده اید اما واقعیت چیز دیگری است اینکه کسی واقعا کامل نیست و بدون شک اشتباهاتی داشته اید.
✴️شاید شما تصمیم گرفته باشید اشتباهات تان را فراموش یا از درمیان گذاشتن آن ها با فرزندتان خودداری کنید تا او اشتباهات شما را تکرار نکند.
❌ولی گفتن این حرف فرزند شما را ناامید می کند چون تصور می کند خیلی اشتباه می کند و دیگر اصلاح نخواهد شد.
@m_eshgh_sarallah
⭕️هرگز فرزندتان را به نفهمی متهم نکنید:
👈 «بزرگ تر که شدی، می فهمی»
♦️ وقتی شما این عبارت را به کار می برید، او می فهمد که شما او را نادان فرض می کنید. شاید شما چنین قصدی نداشته باشید،
✅پس به جای به کار بردن این جمله، درباره تجربیات خود با نوجوان تان صحبت کنید و با چند سوال چالش برانگیز توانایی تفکر و آمادگی او را برای زندگی افزایش دهید، نه اینکه او را تحقیر کنیم، گویی که به او بگوییم : «تو الان حالیت نیست»«تو الان عقلت نمی رسه».
@m_eshgh_sarallah
⭕️هرگز فرزندتان را با ديگران مقايسه نکنید
👈چرا نمی توانی مثل خواهر/برادرت یا... باشی؟
♦️وقتی این جمله را به فرزند نوجوان تان می گویید، چیزی که او واقعا می شنود این است که به اندازه کافی خوب نیست. چنین عبارتی نوجوان را تضعیف می کند و این نگرانی را در او به وجود می آورد که نتوانسته است مطابق انتظارات والدینش زندگی کند.
♻️سعی کنید بدون استفاده از عبارت هایی که بوی مقایسه می دهند، به مشکلات موجود بپردازید.
✴️هر انسانی قابلیتها و ویژگیهای رفتاری منحصر به فردی دارد. مقایسه کردن نوجوان با خواهر یا برادر بزرگتر، یا فرزندان فامیل، تنها حس کینه و حسد را در دل فرزند شما تقویت میکند و ابدا روش مناسبی برای انگیزه دادن به نوجوان برای داشتن رفتارهای مناسبتر نیست!
❌ بهکار بردن جملاتی مانند “مثل فلانی باش” ، یا “از فلانی یاد بگیر” و جملاتی ازین دست، تنها باعث تحقیر شدن و از دست دادن عزت نفس در نوجوان شما میشود.
@m_eshgh_sarallah
⭕️هرگز نوجوانتان را سرزنش نکنید
👈 اگر مدام نوجوان خود را سرزنش کنید دیگر اعتماد به نفس نخواهد داشت، و روز به روز ناتوان تر می شود و شخصیت وابسته می گردد.
✴️ دکتر گایدوس میگوید: "تلاش كنید تا زمانی که كودكتان به طور جدی کارهای خوبی انجام میدهد، از رفتار خوب او تعریف كنید." و اینکه می گوید : "وقت بگذارید تا به طور کامل به آنچه میگویند گوش دهید و در صورت لزوم با آنها موافقت کنید. اگر مخالف خواستار فرزندتان هستید، علت آن را برایشان توضیح دهید. در این صورت از بروز رفتار پرخاشگرانه آنها جلوگیری میکنید."
@m_eshgh_sarallah
4_5850482714058162481.mp3
7.48M
نکنـه به عبادت هات مغرور شی!🤔
سلطانی که؛
تو رو به خلوت پذیرفته، خداست!❤️
بی اذن خدا
تصورِ هم آغوشی اش،هم ممکن نیست.
برای سجاده هایی که پهن میکنی
فقط شکر کن.😌☘
#استاد_شجاعی 🎤
@m_eshgh_sarallah