روزمان را با #قران آغاز کنیم
⭐👇دستورات و برنامههای حکمرانی پیامبران بر اساس کتاب خدا
البقره
كَانَ النَّاسُ أُمَّةً وَاحِدَةً فَبَعَثَ اللَّهُ النَّبِيِّينَ مُبَشِّرِينَ وَمُنذِرِينَ وَأَنزَلَ مَعَهُمُ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ لِيَحْكُمَ بَيْنَ النَّاسِ فِيمَا اخْتَلَفُوا فِيهِ
ﻣﺮﺩم [ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍﻱ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﺍﺟﺘﻤﺎﻉ] ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭﺍﺣﺪ ﻭ ﻳﻚ ﺩﺳﺖ ﺑﻮﺩﻧﺪ [ ﻭ ﺍﺧﺘﻠﺎﻑ ﻭ ﺗﻀﺎﺩﻱ ﺩﺭ ﺍﻣﻮﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻧﺪﺍﺷﺘﻨﺪ ] ، ﭘﺲ [ ﺍﺯ ﭘﺪﻳﺪ ﺁﻣﺪﻥ ﺍﺧﺘﻠﺎﻑ ﻭ ﺗﻀﺎﺩ ] ﺧﺪﺍ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺍﻧﻲ ﺭﺍ ﻣﮋﺩﻩ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﻭ ﺑﻴﻢ ﺭﺳﺎﻥ ﺑﺮﺍﻧﮕﻴﺨﺖ، ﻭ ﺑﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﺭﺳﺘﻲ ﻭ ﺭﺍﺳﺘﻲ ﻛﺘﺎﺏ ﺭﺍ ﻧﺎﺯﻝ ﻛﺮﺩ ، ﺗﺎ ﻣﻴﺎﻥ ﻣﺮﺩم ﺩﺭ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺍﺧﺘﻠﺎﻑ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ، ﺩﺍﻭﺭﻱ ﻛﻨﺪ .(٢١٣)
امام خامنه ای در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت عید مبعث ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
پس با آمدن پیغمبر یک نظام سیاسی به وجود میآید، یعنی هدف این است که یک نظام سیاسی به وجود بیاید -حالا اینکه کدام پیغمبر توفیق پیدا کرد این کار را بکند و کدام توفیق پیدا نکرد بحث دیگری است، لکن هدف این است که یک نظام سیاسی به وجود بیاید- که بتواند این اهداف را با تشکیل برنامهها و مناسبات اجتماعی و مناسبات گوناگون بشری تحقّق ببخشد. در این نظام سیاسی، آئین حکمرانی از کتاب خدا گرفته میشود و از آنچه خدای متعال بر پیغمبر نازل میکند، که میفرماید: فَبَعَثَ اللهُ النَّبِیّینَ مُبَشِّرینَ وَمُنذِرینَ وَ اَنزَلَ مَعَهُمُ الکتٰبَ بِالحَقِّ لِیَحکُمَ بَینَ النّاسِ فیمَا اختَلَفوا فیه؛ «لِیَحکُمَ» یعنی «لِیَحکُمَ کتاب»؛ این کتاب حکم کند بین مردم در آنچه باید انجام بدهند، و حاکم او است در همهی تنظیمهای اجتماعی. این در سورهی بقره است، در سورهی مائده [میفرماید]: وَلیَحکُم اَهلُ الاِنجیلِ بِما اَنزَلَ اللهُ فیهِ؛انجیل حاکم است؛ یعنی دستور حکمرانی از انجیل گرفته میشود برای اهل انجیل؛ و همچنین در [مورد] پیغمبران دیگر که در آیات «وَ مَن لَم یَحکُم بِما اَنزَلَ اللهُ فَاُولئٰکَ هُمُ الکافرون» و «اُولئٰکَ هُمُ الظٰلِمونَ و «اُولئٰکَ هُمُ الفسِقونَ» هست، در همهی اینها آن چیزی که منبع و منشأ حکمرانی است و دستور حکمرانی و برنامههای حکمرانی از آن گرفته میشود، عبارت است از کتاب الهی که به پیغمبر نازل شده است؛ این اصول و اساس در آن [کتاب] است؛ و همهی برنامههای بشری در چهارچوبِ این اصول بایستی گذاشته بشود
@m_eshgh_sarallah
#یک_آیه تأمل
💠 وَأَمَّا مَنْ أُوتِيَ كِتَابَهُ بِشِمَالِهِ فَيَقُولُ يَا لَيْتَنِي لَمْ أُوتَ كِتَابِيَهْ
و اما آن کس که کتاب عملش را به دست چپش دهند، گوید: ای کاش نامه مرا به من نمیدادند.
(الحاقّة / ۲۵)
🔹🔸🔹
روزنهی اميد براى خلافكاران در آخرت بسته مىشود. تا قبل از ديدن نامهی عمل اميدى داشت، ولى بعد از آن فقط حسرت مىخورد: يا لَيْتَنِي ... يا لَيْتَها 😰
@m_eshgh_sarallah
#والدین_قرآنی
ناسزاگويي در كودكان معمولا به
دليل جلب توجه ديگران، لجبازي
يا اعتراض به روش سختگيرانه
والدين است.
بنابراين والدين بهتر است فقط
يكبار تذكر كوتاه بدهند و بعد
به كارفرزندشان بي اعتنايي كنند.
@m_eshgh_sarallah
#موفقیت
یک روز دیگر از عمر بودنت در این دنیا گذشت
روزی که میتواند پله ای باشد برای بالاتر رفتنت
اگر
حسابش از دستت نرود...
همین حالا حساب کن
امروز را چطور صرف کردی؟
لحظه هایت عطر خدا داشت؟
برای سامان دادن به امور دنیا و عقبایت از ثانیه ها درست استفاده کردی؟
برای همنشینی با کلام معبودت آنطور که باید، وقت صرف کردی؟
و...
اگر بله، شاکر باش تا نعمتت افزون شود
و اگر نه، عذرخواه خدایت باش و تلاش کن فردای بهتری بسازی.
@m_eshgh_sarallah
#صحیفه_سجادیه
🌷فَاذْخَرْهُ لِي فِي خَزَائِنِكَ الْبَاقِيَةِ وَ اجْعَلْ مَا خَوَّلْتَنِي مِنْ حُطَامِهَا، وَ عَجَّلْتَ لِي مِنْ مَتَاعِهَا بُلْغَةً إِلَى جِوَارِكَ وَ وُصْلَةً إِلَى قُرْبِكَ وَ ذَرِيعَةً إِلَى جَنَّتِكَ، إِنَّكَ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ، وَ أَنْتَ الْجَوَادُ الْكَرِيمُ.
🌷وآنچه از حطام ونعم فانی دنیا به من داده ای وهم اکنون به دستم رسانده ای ،آن را وسیله رسیدن من به جوار حضرتت و واسطه ای نیل به مقام قربت و سبب وصول به بهشت رضوانت قرار ده ؛که تویی ای خدای من!صاحب فضل و کرم بزرگ و تویی عطا بخش بی عوض و کریم بزرگ.
دعای۳۰ فراز ۶ صحیفه سجادیه🌟🌟
@m_eshgh_sarallah
19.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ذکر_و_صلوات
#همخوانی زیبا مناسب کلاس های قرآنی 👇
💐صلواتٌ صلواتٌ صلواتٌ صلواتٌ
صلوات صلوات علی محمد
صلوات و آل احمد
💐صد درود و رحمت حق بر رسولی که امین است
مهربانتر از پدرهاست او که ختم المرسلین است
حضرت عشق، حضرت ماه
حضرت طاها و یاسین
بهترین خلق خداوند، رحمة للعالمین است...
@m_eshgh_sarallah
🎐 #در_باورمان_نبود l #حاج_قاسم
📝حس آرامش
صدای اذان که بلند میشود وقت رفتن است. چهرههای مردم با چندساعت قبل که در انتظار ورود به حسینیه بودند، متفاوت شده است. آرامش در چهرهها دیده میشود. بعد از خروج حضرت آقا از حسینیه عدهای هنوز نشستهاند و به نقطه نامعلومی نگاه میکنند. شاید به آنچه در این هفت روز به ملت ایران گذشت، به غمی که به یک وحدت ملی منجر شد و خشمی که به یک انتقام مقدس. حالا با عزاداری در کنار رهبر انگار آرامش و قوت قلب دوباره به آنها برگشته باشد.
بیرون از حسینیه دیگر برف نمیبارد. آسمان صاف است. به صافی دلی که در زلال صدای قرآن و گریه بر اهلبیت(ع) شستوشو داده شده است. مردم درحالیکه از حسینیه خارج میشوند، عکسهای حاج قاسم را نگاه میکنند. انگار هر قدمی که برمیدارند زیرلب میگویند: « سر خم می سلامت، شکند اگر سبویی»
@m_eshgh_sarallah