﷽؛
" اگر در #ماهرمضان کافری ، منافقی یا مشرکی ، #مؤمنشود ، او هم جزو مهمانان پروردگار میشود که در این #مهمانیویژهوخصوصی راه پیدا کرده است .
درهای رحمت خدا #همیشهباز است ".
@m_eshgh_sarallah
هوالحکیم
⁉️چرا اقتصاد؟
🔺سالهاست؛ رهبر معظم انقلاب سخنرانیِ مهم خویش در ابتدای هر سال را به مباحث اقتصادی البته با پردازشِ ابعاد مختلفِ خروج از چالشهای این عرصه اختصاص دادهاست. پرسش این است که چرا رهبر یک انقلابِ فکری-فرهنگی با صبغهی معنوی، اینقدر بر این مولفهی مادی تاکید دارند و چرا از بُعدی از ابعاد کشور سخن به میان میآورند که به نوعی پاشنه آشیل نظام بوده و هست؟
🔻در پاسخ به این سئوالات نکات زیر را میتوان مطرح نمود:
🔹نکتهی اول اینکه؛ اقتصاد، بُعدِ مملموس، عینی و قابلِ حسّ یک تمدن و فرهنگ در افزایش اعتبارِ نظام و اعتمادِ مردم به حاکمیت است که جای پرداختن، تدقیق و تامل دارد؛ چرا که مردم در این زمینه گلهمند و تحت فشارند و دشمنانِ موجودیت کشور نیز به دنبال استفاده از این فشار اقتصادی در مسیر تشویشِ ذهنی، تهییجِ روانی و نهایتا فشار عملی با پروژه ایجاد اغتشاش و بحرانسازی اند.
🔸نکتهی دوم اینکه؛ یکی از شاخصهای حکمرانی اسلامی، صداقت و صراحتِ مسئولین با مردم بر قاعدهی امانت در بیان نقاط قوت و ضعف در کنار هم است تا با فهرستِ داشتهها، بارقهی امید در دلها ایجاد نموده و با مرورِ نداشتهها راه رسیدن به آنها را با تکیه بر تجربهی موفق در دیگر عرصهها بپیماییم.
🔹نکته سوم اینکه؛ طرحِ مشکل توسط رهبر معظم انقلاب در قالبِ دردِ دل کردن و نمک بر زخم پاشیدن نیست؛ بلکه ایشان با بیانِ عمیقِ مساله یعنی "چرایی ها و چگونگی ها" و خروج از بیانِ صرف مشکلات، راه برون رفت از شرایط را در سطح راهبردی و کلان یعنی ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی تا سطح تاکتیک یعنی تاکید بر رونق تولید با تکیه بر ایجاد اشتغال و بهره گیری از اقتصادِ دانش بنیان در مسیر بهرهوری (استفاده حداکثری از منابع و ظرفیتها در جهت با لابردن کیفیت وکاهش هزینه) و سطح خُرد یعنی سبک زندگی در مصرف و وجدان کاری و... ارایه مینمایند.
🔚 بنابراین؛ در گام دوم انقلاب باید با تکیه بر انباشتِ تجاربِ موفق در عرصههای مختلفِ علمی- فناوری در چلهی اول انقلاب، رویکردِ صحیح تدبیرِ اقتصاد کشور را تعیین، تبیین و تثبیت نموده و با عبور از چالشهای داخلیِ اقتصادی (عدم بهره وری، رقابتی نبودن، واردات بی رویه و قاچاق انبوه، مصرف گرایی، نظام پولی و بانکی غیر مولد، تعاملات متکثر با جهان از جمله رابطه موثر با جهان اطراف و همسایه و....) چالشِ بیرونی تحریم و فشار ظالمانهی اقتصادی را بیاثر کرد و کشور را از این وصلهی ناجور یعنی وضعیت نامناسب اقتصادی که خروجیِ نگاهِ غیر انقلابی و بروننگر است، مبرا نماییم... ان شاءالله
✍️جواد خسروی
@m_eshgh_sarallah
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
✅یا محول الحول والاحوال(۶)
وَ أَنْزَلْنا مِنَ السَّماءِ ماءً بِقَدَرٍ فَأَسْكَنَّاهُ فِي الْأَرْضِ وَ إِنَّا عَلى ذَهابٍ بِهِ لَقادِرُونَ «18»
و از آسمان، آبى به اندازهى (معين) فرو فرستاديم، و آن را در زمين جاى داديم و همانا ما بر بردن آن قادريم.
پیام ها
1⃣- قدرت خداوند، در دادن و گرفتن نعمتها يكسان است. «أَنْزَلْنا- ذَهابٍ»
2⃣- قطرههاى باران، حساب و كتاب دارد. «بِقَدَرٍ» (باران يك پديدهى طبيعى بىهدف و بىحساب نيست).
3⃣- ذخيره سازى آب از الطاف الهى ونشانهى غافل نبودن از خلق است. وَ ما كُنَّا عَنِ الْخَلْقِ غافِلِينَ وَ أَنْزَلْنا ... فَأَسْكَنَّاهُ
4⃣- فكر نكنيم نعمتها هميشگى است. «عَلى ذَهابٍ بِهِ لَقادِرُونَ
✍#رجبعلی_بازیاد
@m_eshgh_sarallah
آن ایمانی در اسلام ارزش دارد که از روی آگاهی، از روی بصیرت، با چشم باز و بدون ترس از اِشکال به وجود آمده است. ایمانی که فرد مسلمان برای آن نه روزنامهای خواند، نه کتابی خواند، در کوچه و بازار راه نرفت، با هیچ کس صحبت نکرد، سرما و گرما نخورد، آفتاب ومهتاب ندید تا بماند، این ایمان محفوظ نخواهد ماند ایمانی لازم است که در سخت ترین شرایط هم حفظ شود.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#بخش_ایمان
@m_eshgh_sarallah
AUD-20220326-WA0010.m4a
9.11M
📍نبرد تاریخ ساز یمن و پیچ بزرگ تاریخی...
🎙صوت| حجتالاسلام حاجتی
👈 تذکر ایت الله بهجت به پیگیری اخبار یمن ...
🗓 بازنشر
🔰 لوح | ما از تکثیر او وحشت داریم!
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: امروز مستکبران از نام شهید سلیمانی وحشت دارند، ببینید در فضای مجازی با اسم او چه برخوردی دارند میکنند؛ از اسمش هم میترسند و از تکثیر او وحشت دارند. ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
@m_eshgh_sarallah
📍آداب جهاد تبیین
« #تبیین و #روشنگری» کلید واژههایی پر تکرار در بیانات ماههای اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ایشان تبیین حقیقت را «مهمترین وظیفه» و «عمدهی هدف انبیاء» میدانند، و معتقدند بدون تبیین و روشنگری، «قطعاً هیچ فکری و هیچ اندیشهی متقنی، توفیق رواج و اعتقاد عمومی را پیدا نخواهد کرد»(۱۳۸۹/۰۴/۱۴) و ایجاد گفتمان و مطالبه عمومی و حرکت کشور به سمت اهداف اصلی نیز بدون روشنگری محقق نمیشود، زیرا «ما با ذهنها مواجهیم، با دلها مواجهیم؛ باید دلها قانع بشود. اگر دلها قانع نشد، بدنها به راه نمیافتد، جسمها بهکار نمیافتد»(۱۳۹۵/۰۴/۱۲)
📚برگرفته از کتاب روشنای تبیین
@m_eshgh_sarallah
دشمن را از #فضای_مجازی برانید
♦️فضای مجازی قتلگاه جوانان و نوجوانان ما شده است. یک منطقه عظیم در اختیار دشمن است و دارند انواع ضربه ها را می زنند...
♦️ابتکار نیاز است. باید کاری کنید که دشمن را از فضای مجازی برانید. هدف را این بگذارید که دشمن را بتارانید و پس بزنید. لازمه اش آن است که توان ها را خیلی فعال کنید . به یک تحول هوشمندانه نیازمندیم.19 آبان 1395
@m_eshgh_sarallah