روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹 یاد آوری نعمت #چهل سالگی انقلاب اسلامی در #سی روز با قرآن
سوره آلعمران (3): آيه 103
وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْداءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْواناً وَ كُنْتُمْ عَلى شَفا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْها (103(
و نعمت خدا را بر خود ياد كنيد، آن گاه كه دشمنان يكديگر بوديد، پس خداوند ميان دلهايتان الفت انداخت و در سايه نعمت او برادران يكديگر شديد، و بر لب پرتگاهى از آتش بوديد، پس شما را از آن نجات داد.
🌹🌙امام خامنه ای در دیدار جمعی از قاریان ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
. ببینید همین آیاتی که الان خواندند: «و اذکروا نعمت اللَّه علیکم اذ کنتم اعداء فألّف بین قلوبکم فأصبحتم بنعمته اخوانا - برادر شدید با هم - و کنتم علی شفا حفرة من النّار فانقذکم منها»؛اسلام شما را از آتش تفرقه نجات داد. فراموش کردید؟
هی این به آن ایراد بگیرد، آن به این ایراد بگیرد؛ فروع را اصل بکنیم، اصول را فراموش کنیم، هی اختلاف بین ما بیفتد. اینکه قرآن میگوید: «و اعتصموا بحبل اللَّه جمیعا»، یعنی همه با هم اعتصام به حبل اللَّه بکنید، خوب، این «همه» در سطح واحدی که نیستند؛ بعضی ایمانشان قویتر است، بعضی ایمانشان ضعیفتر است، بعضی عملشان بهتر است، بعضی عملشان متوسطتر است؛ در عین حال خدای متعال به همه خطاب میکند. میگوید اعتصام به حبل اللَّه را جمیعاً بکنید، با هم بکنید. تو بگوئی من جداگانه اعتصام به حبل اللَّه کردم و دیگری نه؛ او - دیگری - باز بگوید من جداگانه اعتصام به حبل اللَّه کردم، این طرف را نه؛ اینکه نمیشود. همدیگر را تحمل کنید. اصولی هست، محورهائی هست؛ اصل این است که در این اصول همدل باشیم. ممکن است در صد تا از فروع، افراد با همدیگر اختلاف داشته باشند، باشد؛ این منافات ندارد با اجتماع، با جمیع شدن، مجتمع شدن؛ اینها باید ملاک باشد. در گفتارمان مراقب باشیم. رد دیگران، طرد دیگران، به طور مطلق در سر مسائل درجهی دو، مصلحت نیست. امروز ملت ایران، یک ملت یکپارچه است؛ یک ملت متحد است؛ این اتحاد را باید قدر دانست. ایجاد اختلاف نباید کرد.
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#خطبه_۱۰۸
🍀هشدار وسفارش به اطاعت از اهل بیت
🌹🌹امیرمومنان فرمودند:
✅ با توجه به اين همه خطرات، روشهاي گمراه كننده شما را به كجا مي كشاند؟
تاريكيها و ظلمتها، تا كي شما را متحير مي سازد؟ دروغ پردازيها تا چه زماني شما را مي فريبد؟
از كجا دشمن در شما نفوذ كرده به اينجا آورده و به كجا باز مي گرداند؟
✅آگاه باشيد!
كه هر سرآمدي را پرونده اي، و هر غيبتي را بازگشت دوباره ايست
✅مردم!
به سخن عالم خداشناس خود گوش فرا دهيد، دلهاي خود را در پيشگاه او حاضر كنيد، و با فريادهاي او بيدار شويد،
✅رهبر جامعه بايد با مردم به راستي سخن گويد، و پراكندگي مردم را به وحدت تبديل، و انديشه خود را براي پذيرفتن حق آماده گرداند،
✅پيشواي شما چنان واقعيتها را براي شما شكافت چونان شكافتن مهره هاي ظريف، و حقيقت را از باطل چون شيره درختي كه از بدنه آن خارج شود، بيرون كشيد.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
﷽؛
🌷 پیامبر اکرم (صلى الله عليه و آله و سلم) به اباذر فرمودند :
" ای اباذر ، اگر چیزی از تو بپرسند که آن را ندانی ، بگو نمیدانم . در این صورت از عواقب آن نجات مییابی و به چیزی که نمیدانی فتوا نده که از عذاب قیامت نجات یابی ".
🔹أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🔹
🗞 #حکایت
💬 سفری پرسود و استخاره بد!
📖 مردی در مدینه به خدمت حضرت صادق(ص) آمد و عرض کرد: یابن رسول الله! می خواهم به مسافرتی بروم و به نظرم رسید از شما تقاضا کنم تا برایم استخاره کنید؛ امام استخاره کردند و به او فرمودند: خوب نیست.
📖 مرد خداحافظی کرد و رفت؛ به استخارهٔ امام ششم گوش نداد و به مسافرت رفت، سه یا چهار ماه بعد برگشت، خدمت حضرت آمد و عرض کرد: یابن رسول الله! چند ماه پیش برای من یک استخاره کردید و بد آمد. فرمودند: بله، الآن هم می گویم آن استخاره بد است. گفت: یابن رسول الله! استخاره کردم که یک سفر تجارتی بروم و شما فرمودید بد است، ولی من به این استخارهٔ شما گوش ندادم و به این سفر رفتم، در این سفر با دادوستدی که انجام دادم، نزدیک ده هزار درهم سود کردم، چرا استخاره تان بد آمد؟
📖 امام(ع) فرمودند: در این سفر چندماهه که رفتی، یادت می آید که یکبار نماز صبحت قضا شد و بلند نشدی در وقتش نماز بخوانی؟ عرض کرد: بله! فرمودند: سود تجارتت در این سفر حدود ده هزار درهم بود؟ عرض کرد: بله! فرمودند:
💢هرچه در کرهٔ زمین است، در راه خدا صدقه بدهی، جبران آن دو رکعت نماز قضا شده را نمی کند💢
📎 سخنرانی استاد انصاریان در شیراز حرم شاهچراغ - ذی القعده 1438
برگی از #چهل سالگی انقلاب اسلامی
🌹👇حق رأی و مطالبهگری
در شمارش دستاوردهای انقلاب اسلامی از هر سو که پیش میرویم، در نهایت شاهد افزایش حقوق مردم و نقش گرفتن آنها در سرنوشت کشور هستیم. افزون بر حق رأی و انتخاب و علاوه بر اینکه این خود مردم هستند که نظام اسلامی را از تمام گردنههای صعبالعبور در این 40 سال عبور دادهاند، که پیشتر نیز به آنها پرداخته شد، یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی ایجاد حق مطالبهگری برای جامعه است! برخلاف دوران دیکتاتوری پدر و پسر در رژیم پهلوی که مردم عملاً هیچ سهمی در اتفاقات نداشتند، با پیروزی انقلاب اسلامی مردم حق نظارت بر حاکمیت و حق مطالبه حقوق خود از مسئولان را پیدا کردند! گسترش رسانهها و روزنامههایی که جریانهای مختلف و بخشهای گوناگون مردم را در کشور نمایندگی میکنند، قرار گرفتن تریبون صداوسیما در اختیار مردم و آزادی بیان در طرح خواستهای عمومی، وجود تشکلهای دانشجویی که حتی برای بیان نظرات و مطالبات خود از سوی رهبر معظم انقلاب دعوت میشوند و مسئولان و سیاسیون مکلف به حضور در میان آنها هستند، به رسمیت شناختن برپایی تجمعات برای پیگیری مطالبات بحق مردمی در قانون اساسی و حتی فراتر از این تأکید مکرر رهبر معظم انقلاب بر گسترش مطالبهگری و ضرورت استمرار آن است، چنانکه ایشان در خرداد ماه امسال در دیدار با صدها نفر از اقشار دانشجویان با تأکید بر اینکه؛ «مطالبهگری» تضمینکننده آینده کشور است، فرمودند: «لشکر جوانان مؤمن و انقلابی باید وارد میدان مطالبه دائم و هوشیارانه آرمانها و کمک به تحقق اهداف انقلاب شود و در مقابل تخریب افکار عمومی و فضاهای نخبگانی و مدیریتی، سد ایجاد کند؛ صراحت و شجاعت در مطالبه آرمانها با همان زبان ویژه جوانان مؤمن و انقلابی، کاملاً ضروری است.»