☘ داستان آیت الله شفتی و دعای سگ گرسنه
💫نمی دانم نام آیت الله شفتی را شنیده اید یا خیر؟ 💫
💫اما داستان جالب و آموزنده ای است. 💫
🌸یکی ازعلمای ربانی قرن دوازدهم مرحوم سید محمد باقر شفتی رشتی معروف به حجه الاسلام شفتی است که از مجتهدین برازنده و پرهیزکار بود، او بسال 1175 ه-ق درجرزه طارم گیلان دیده به جهان گشود و بسال 1260درسن 85سالگی در اصفهان از دنیا رفت و مرقد شریفش درکنار مسجد سید اصفهان، معروف ومزار علاقمندان است.
وی درمورد نتیجه ترحم، و فراز و نشیب زندگی خود، حکایتی شیرین دارد که دراینجا می آوریم:
حجه السلام شفتی درایام تحصیل خود در نجف و اصفهان به قدری فقیر بود که غالبا لباس او از زیادی وصله به رنگهای مختلف جلوه می کرد، گاهی ازشدت گرسنگی و ضعف غش می کرد، ولی فقر خود را کتمان می نمود و به کسی نمی گفت.
روزی درمدرسه علمیه اصفهان، پول نماز وحشتی بین طلاب تقسیم می کردند، وجه مختصری از این ناحیه به اورسید، چون مدتی بود گوشت نخورده بود، به بازار رفت و با آن پول جگر گوسفندی را خرید و به مدرسه بازگشت، درمسیر راه ناگاه درکنار کوچه ای چشمش به سگی افتاد که بچه های او به روی سینه او افتاده وشیر می خوردند، ولی از سگ بیش ازمشتی استخوان باقی نمانده بود و از ضعف، قدرت حرکت نداشت.
حجه الاسلام به خود خطاب کرده وگفت: اگر از روی انصاف داوری کنی، این سگ برای خوردن جگر از تو سزاوارتر است، زیرا هم خودش و هم بچه هایش گرسنه اند، از این رو جگر را قطعه قطعه کرد و جلو آن سگ انداخت.
خود حجه السلام شفتی نقل می کند: وقتی که پاره های جگر را نزد سگ انداختم گویی اورا طوری یافتم که سربه آسمان بلند کرد و صدائی نمود، من دریافتم که او درحق من دعا می کند.
ازاین جریان چندان نگذشت که یکی از بزرگان، از زادگاه خودم شفت مبلغ دویست تومان برای من فرستاد وپیام داد که من راضی نیستم از عین این پول مصرف کنی، بلکه آن را نزد تاجری بگذار تا با آن تجارت کند و از سود تجارت، از او بگیر و مصرف کن.
من به همین سفارش عمل کردم، به قدری وضع مالی من خوب شد که ازسود تجارتی آن پول، مبلغ هنگفتی بدستم آمد و با آن حدود هزاردکان وکاروانسرا خریدم و یک روستا را در اطراف محلمان بنام گروند به طور دربست خریداری نمودم، که اجاره کشاورزی آن هرسال نهصد خروار برنج می شد، دارای اهل و فرزندان شدم و قریب صد نفر از در خانه من نان می خوردند، تمام این ثروت و مکنت بر اثر ترحمی بودکه من به آن سگ گرسنه نمودم، و او را برخودم ترجیح دادم.
📙 اقتباس ازکتاب صد و یک حکایت ،ص ١۵٨
https://eitaa.com/joinchat/2367553583C4b7a5731ec
شب جمعه ، شب زیارت مخصوص امام حسین علیه السلام فراموش نشود.
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
💫ای منتظران بار دگر جمعه رسیده
💫دل تنگ فرج وقت خوش ندبه رسیده
💫در حسرت آن جمعه ام آخر که بگویند
✨خورشید علی آمده، از کعبه رسیده
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
https://eitaa.com/joinchat/2367553583C4b7a5731ec
🌻 امام علی علیه السلام:
🍀 بادِرِ الفُرصَةَ قَبلَ أن تكونَ غُصّةً..
🍀 فرصت را درياب، پيش از آن كه از دست دادنش موجب اندوه گردد..
📚 نهج البلاغه، نامه31.
#حدیث_روز
https://eitaa.com/joinchat/2367553583C4b7a5731ec
سلسه مباحث #انس_با_دعا (55)
💠 ادعیه بستر ساز پایۀ مبارزه ای در زندگی است. (ادامه مباحث قبلی)
🌴انسان هایی که مقصدی بزرگ در زندگی دارند و خود را برای مقاصد بزرگ آماده می سازند، آن دوست داشتنی ها و یا بدآمدنی ها را متناسب با آن مقصد و لذّت بزرگتر🕋 تنظیم می کنند و 👈در اینصورت همۀ آنچه که مانع وصول و رسیدن به آن بزرگ و مقصد است را کنار می گذارند و هر چه که می رساند را انجام می دهند.
🕋اگر بزرگی خدای متعال ( الله اکبر ) مطرح می شود – البته نه چون باقی در برابر خدا کوچک اند و بلکه چون در برابر خدا نیستند –👈 بدین جهت است که انسان در زندگی جهتی غیر از خدای متعال پیدا نکند و غیر او را مقصد و غایت و هدف خود قرار ندهد و در زندگی تمام توجه اش را او قرار بدهد.
✅ انسانی که با چنین بزرگی در زندگی روبرو می شود رکوع و سجدۀ خود را هم در برابر او قرار می دهد و در واقع کسانی که می خواهند کلّ زندگی آنها تبدیل به رکوع و سجود برای او شود باید به « الله اکبر » برسند و کسی که هنوز به « الله اکبر » نرسیده باشد زندگی او محلی برای طغیان🚫 می شود و رکوع و سجود در برابر او نخواهد داشت.
🕋اینکه رکوع و سجود در زندگی برای کسی باشد، به این معناست که کلّ زندگی هزینۀ برای او می شود .ادامه دارد... .
#استاد_مهدی_منصوری
#سلسله_مباحث_انس_با_دعا
https://eitaa.com/joinchat/2367553583C4b7a5731ec
🔵⚪️ پنج ندایی که امام زمان (عجلاللهفرجه) هنگام ظهور میفرمایند..
👈🏼👈🏼«زمانی که حضرت قائم (عجل اللهفرجه) ظهور میکند، [کنار کعبه] ما بین رکن و مقام میایستد و پنج ندا میدهد:
1⃣ الأول: ألا یا أهل العالم أنا الإمام القائم؛ آگاه باشید ای جهانیان که منم امام قائم.
2⃣ الثانی: ألا یا أهل العالم أنا الصمصام المنتقم؛ آگاه باشید ای اهل عالم که منم شمشیر انتقام گیرنده.
3⃣ الثالث: ألا یا أهل العالم إن جدّی الحسین قتلوه عطشان؛ بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را تشنه کام کشتند.
4⃣ الرابع: ألا یا أهل العالم إنّ جدّی الحسین علیه السّلام طرحوه عریانا؛ بیدار باشید ای اهل عالم که جدّ من حسین را برهنه روی خاک افکندند.
5⃣ الخامس: ألا یا أهل العالم إنّ جدّی الحسین علیه السّلام سحقوه عدوانا؛ آگاه باشید ای جهانیان که جدّ من حسین را از روی کینه توزی پایمال کردند».
📚 إلزام الناصب ج 2، ص 233
https://eitaa.com/joinchat/2367553583C4b7a5731ec