🔺(۲۰ #ذی_الحجه) میلاد حضرت امام موسی کاظم صلواتاللهعلیه مبارکباد
🔹 روایتی از امام #موسی بن جعفر (علیهماالسلام) در وصیت به #هشام در #بحارالانوار جلد ۱ صفحه ۱۳۹ نقل شده است: «یا هشام! إن کان یغنیک ما یکفیک فأدنی ما فی الدنیا یکفیک، و إن کان لایغنیک ما یکفیک فلیس شئٌ من الدنیا یغنیک!…
یا هشام! من أراد الغنی بلا مال، و راحة القلب من الحسد، و السلامة فی الدین فلیتضرَّع إلی الله فی مسألته، بأن یکمل عقله»
راه نجاتی جز #تضرع، خصوصاً در شبهای #جمعه وجود ندارد. با #گریه و #توسل به #سیدالشهدا (علیهالسلام) باید از خدا خواست که #عقلی به ما بدهد تا از #اوهام و #وساوس دنیایی -که به خاطر آنها #دنیا را چیزی حساب میکنیم- دور شویم.
✅ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
امام صادق(ع) در روایتی قابل توجه فرمود: هرکس نسبت به خود و نظرش عُجب داشته باشد، هلاک میشود. حضرت عیسی بن مریم (علیهالسلام) گفت: من بیماران را مداوا کردم و به اذن خداوند شفایشان دادم؛ کور مادرزاد را به اذن خدا بینا کردم. مردگان را به اذن خدا زنده کردم، (اشاره به آیه110 مائده) ولی وقتی میخواستم شخص احمق را معالجه کنم، نتوانستم او را اصلاح کنم. پرسیدند: احمق کیست؟ حضرت عیسی(ع) پاسخ داد:خود رأیِ خودپسند؛ کسی که:
1ـ همه فضایل را برای خود میداند.
2ـ هیچ عیبی در خود نمیبیند.
3ـ هر چه حق و حقوق است برای خودش میداند.
4ـ برای دیگران نسبت به خود، حقی قائل نیست.
این همان احمق است که برای درمان او، هیچ راهِ چارهای وجود ندارد!
متن اصلی حدیث:
قَالَ الصَّادِقُ(ع): مَنْ أُعْجِبَ بِنَفْسِهِ هَلَکَ وَ مَنْ أُعْجِبَ بِرَأْیِهِ هَلَکَ وَ إِنَّ عِیسَی ابْنَ مَرْیَمَ (ع) قَالَ: دَاوَیْتُ الْمَرْضَی فَشَفَیْتُهُمْ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ أَبْرَأْتُ الاکْمَهَ وَ الابْرَصَ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ عَالَجْتُ الْمَوْتَی فَأَحْیَیْتُهُمْ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ عَالَجْتُ الاحْمَقَ فَلَمْ أَقْدِرْ عَلَی إِصْلاحِهِ فَقِیلَ یَا رُوحَ اللَّهِ وَ مَا الاحْمَقُ قَالَ الْمُعْجَبُ بِرَأْیِهِ وَ نَفْسِهِ الَّذِی یَرَی الْفَضْلَ کُلَّهُ لَهُ لا عَلَیْهِ وَ یُوجِبُ الْحَقَّ کُلَّهُ لِنَفْسِهِ وَ لا یُوجِبُ عَلَیْهَا حَقّاً فَذَاکَ الاحْمَقُ الَّذِی لا حِیلَةَ فِی مُدَاوَاتِهِ. (الاختصاص ، صفحه 221)
@kolur_shahrood
🔹«يا أيها الذين آمنوا إذا نودى للصلوة من يوم الجمعة فاسعوا إلى ذکر الله و ذروا البيع ذلکم خير لکم إن کنتم تعلمون.
🔹 سوره جمعه آيه ٩
🔴نماز عبادی-سیاسی و وحدت آفرین جمعه این هفته۲۴ مردادماه۱۳۹۹ شهر کلور(بخش شاهرود)
♦️به امامت حجت الاسلام والمسلمین شیرعلیپور امام جمعه کلور (شاهرود)
♦️🌺پیش از خطبه به مناسبت روز مباهله
♦️سخنرانی:
حجت الاسلام والمسلمین تهامی
🔸قاری قرآن و موذن:
امیر حسین حداد
🔸مجری :
سید علیرضا وحیدی
از تمامی نمازگزاران عزیز خواستاریم:
🔹در منزل وضو بگیرند
🔹ماسک و دستکش
و سجاده و مهر همراه داشته باشند.
روابط عمومی ستاد نماز جمعه کلور
@kolur_shahrood
حجت الاسلام والمسلمین شیرعلیپور امام جمعه کلور در خطبه های نماز جمعه ۲۴مرداد:
جنس تحریف از جنس فرهنگ است و جریان تحریف اساسا فرهنگى است، اگرچه در قالبها و چهرههاى دیگر هم جلوهگر شود. تحریف در حوزه مفاهیم و مصادیق اتفاق مىافتد. تحریف مفاهیم البته عمیقتر و خطرناكتر است. تحریف مصادیق عملا در خدمت تحریف مفاهیم قرار مىگیرد.
نگاهى به گونههاى تحریف
1. «كتمان» حقیقت و واقعیت
2. «قلب» و واژگونه جلوه دادن حقیقت و واقعیت باتكرار معكوس یك حادثه
3. «امتزاج و آمیختگى حق و باطل» با استفاده از فضاى مهآلود فتنهها
4. «درشت نمایى مشكلات و كوچك نمایى دستاوردهاى جبههى خودى با سلاح تحقیر و تذلیل»
5. «تغییر در قطعات یك روایت» به شكل روایت ناقص و گزینشى
6. «توجیه گرى مرعوبانه یا از سرِ شیفتگى»
7. «تئورىسازىهاى جعلى و نادرست»
8. «تردید افكنى» و ترویج روحیه نمىشود و نمىتوانیم با وارونهنمایى واقعیتها
9. «دوقطبىسازىهاى كاذب و جعلى» از مفاهیم و حوادث و وقایع مانند دوگانه سلامت و معیشت و سلامت و معنویت و...
10. «فرافكنى و مقصر تراشى براى فرار از پاسخگویى»
تحریف، اصلیترین راهبرد «جنگ احزاب روایتها» با تاكتیك شایعه و دروغ و دوگانهسازى و... است. در این شرایط است كه باید با نگاه عمیق و توسعه معرفت و بصیرت سیاسى به صحنهها بنگریم و دست دشمن را بخوانیم، تا در میدان آنها بازى نكنیم، بلكه بالاتر ازآن، پاسخ بهنگام و متناسب را تدارك ببینیم.
@kolur_shahrood
هر درى بسته شود جز درِ پرفیض حسین!
در راستاى حركت هوشمندانه جامعه دینى و پرچمداران تشكلهاى مذهبى و انقلابى در تعظیم شعائر مذهبى اكنون و در آستانه فرارسیدن ماه محرم، شایسته است نكات راهبردى زیر مورد توجه مشاعل هدایت قرار گرفته و تدابیر لازم براى گفتمانسازى و جریانسازى در مناطق و شهرهاى مختلف صورت گیرد:
درحدّ توان و امكان تا آنجا كه پروتكلهاى بهداشتى اجازه میدهد براى برگزارى محافل حضورى با رعایتهاى لازم تدبیر گردد.
سختى برگزارى مجالس حسینى در قالب جلسات فیزیكى نباید موجب شود در شرایطى كه امكان برگزارى مراسم با رعایت همه مفادّ پروتكلها فراهم است از آن چشمپوشى شود.
آئین عزادارى اباعدالله الحسین علیه السلام نماد وفاق ملى است باید از هرگونه كلام و بیان و اقدامى كه در شرایط حساس كنونى به این حایگاه لطمه مىزند خوددارى شود.
سفره اطعام حسینى، مائده آسمانى احسان و نیكوكارى است. با عنایت به اینكه امكان پذیرایى حین و پس از مجلس عزا در محیط و مكان جلسات فراهم نیست. لازم است با صاحبان نیات خیر و بانیان نیكوكار صحبت شود تا حتىالمقدور مبلغ درنظر گرفته شده امسال نیز طبق سالیان گذشته به شكل غذاى بیرونبَر یا توزیع خشكه موادغذایى براى نیازمندان انجام شود. همچنین در مواردى كه وقف خاص یا نذر معین نبوده و امكان تبدیل اطعام به نیات خیر دیگر مانند كمك به بیماران فقیر كرونایى و نیازمندان به نیت اباعبدالله الحسین علیه السلام، توصیههاى لازم انجام شود.
طبق منویات مقام معظم رهبرى، در رعایت دستورات ستاد ملى كرونا بر رعایت همگانى تأكید شده و انجام میپذیرد.
@kolur_shahrood
دیدار امام جمعه شهرستان خلخال حاج آقای اسدی و همراهان ایشان با امام جمعه شاهرود کلور به روایت تصویر۹۹/۰۵/۲۹
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
نماز مهم
روز آخر ذیالحجــــّه
مرحوم سیّد بن طاووس در كتاب «اقبالالاعمال» مینویسد: «روز آخر ماه ذیالحجّه، آخرین روز از سال قمری است. برای این روز، نمازی روایت شده است. دو رکعت و در هر ركعت بخوانیم:
سوره «حمد»، یک مرتبه.
سوره «توحید»، ده مرتبه.
«آیت الکرسی»، ده مرتبه[ تا «و هو العلی العظیم»].
و پس از نماز این دعا خوانده شود:
«اللَّهُمَّ مَا عَمِلْتُ فِی هَذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَلٍ نَهَیْتَنِی عَنْهُ وَ لَمْ تَرْضَهُ وَ نَسِیتُهُ وَ لَمْ تَنْسَهُ وَ دَعَوْتَنِی إِلَى التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرَائِی عَلَیْك َاللَّهُمَّ فَإِنِّی أَسْتَغْفِرُكَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لِی وَ مَا عَمِلْتُ مِنْ عَمَلٍ یُقَرِّبُنِی إِلَیْكَ فَاقْبَلْهُ مِنِّی وَ لا تَقْطَعْ رَجَائِی مِنْكَ یَا كَرِیمُ»
«خدایا آنچه در این سال انجام دادم؛ از عملى كه مرا از آن نهى كردى و به آن راضى نبودی و من آن را فراموش كردم ولى تو فراموش ننمودى، و پس از گستاخیام بر تو، مرا به توبه دعوت كردى، خدایا من از تو آمرزش میخواهم، پس مرا بیامرز، و آنچه انجام دادم از عملى كه به تو نزدیكم كند، از من قبول كن، و امیدم را از خودت قطع مكن اى كریم.»
وقتی این دعا خوانده شود، شیطان فریاد مىزند: واى بر من، آنچه در این سال علیه او رنج بردم، همه را خراب كرد. و سالى كه گذشت براى او گواهى میدهد كه سالش را ختم به خیر نمود.