⚫️واپسين سفارشهاي امام حسن عسکري به جامعة شيعيان
#امام_حسن_عسکري(ع) در جملاتي که گويا #واپسين_سفارشهاي ايشان به جامعه پيروان بوده است؛ نکات بسيار مهمي را به شيعيان گوشزد ميکند؛ نکاتي که ميتوان گفت همه ابعاد زيست اسلامي و #سبک_زندگي شيعيان را پوشش ميدهد: ابعاد عبادي و غيرعبادي؛ فردي و اجتماعي، معاشرتهاي خانوادگي و همسايگي و شهروندي و بين المذاهبي و امثال آن را
◾️أوصِيكُمْ؛ شما را وصيت ميکنم به:
1.بِتَقْوَى اللَّهِ؛ تقواي الهي را مراعات کنيد؛
2.وَ الْوَرَعِ فِي دِينِكُمْ؛ مواظب دين خود باشيد؛
3.وَ الِاجْتِهَادِ لِلَّهِ؛ براي خدا کار و تلاش کنيد؛
4.وَ صِدْقِ الْحَدِيثِ؛ سخن راست بگوييد؛
5.وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ إِلَى مَنِ ائْتَمَنَكُمْ مِنْ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ؛ امانت را به کسي که شما را امين کرده است، برگردانيد، چه نيکوکار باشد و چه فاجر.
6.وَ طُولِ السُّجُودِ؛ سجدههاي طولاني کنيد.
7.وَ حُسْنِ الْجِوَارِ فَبِهَذَا جَاءَ مُحَمَّدٌ ص؛ همسايهداران خوبي براي همسايگانتان باشيد که پيامبر به اين مبعوث شد (سفارش پيامبر بود)
8.صَلُّوا فِي عَشَائِرِهِمْ وَ اشْهَدُوا جَنَائِزَهُمْ وَ عُودُوا مَرْضَاهُمْ وَ أَدُّوا حُقُوقَهُمْ؛ (دربارة مخالفان و منکران ولايت اهل بيت. شما را سفارش ميکنم که) در ميان آنان نماز بخوانيد؛ در تشييع جنازة آنان حاضر شويد؛ به عيادت بيمارانشان برويد و حقوقشان را ادا کنيد.
🔸«فَإِنَّ الرَّجُلَ مِنْكُمْ إِذَا وَرِعَ فِي دِينِهِ وَ صَدَقَ فِي حَدِيثِهِ وَ أَدَّى الْأَمَانَةَ وَ حَسَّنَ خُلُقَهُ مَعَ النَّاسِ قِيلَ هَذَا شِيعِيٌّ فَيَسُرُّنِي ذَلِكَ؛ زيرا وقتي کسي از شما در دينش پارسايي بورزد و در سخنش راستگو باشد و امانت را ادا کند و با مخالفان و مردم، اخلاق نيک داشته باشد، گفته ميشود که اين شيعه است و همين مرا شاد ميکند.
9.اتَّقُوا اللَّهَ وَ كُونُوا زَيْناً وَ لَا تَكُونُوا شَيْناً؛ پرواي خدا را داشته باشيد و زينت [ما] باشيد و ماية ننگ [ما] نشويد.
10.جُرُّوا إِلَيْنَا كُلَّ مَوَدَّةٍ وَ ادْفَعُوا عَنَّا كُلَّ قَبِيحٍ فَإِنَّهُ مَا قِيلَ فِينَا مِنْ حُسْنٍ فَنَحْنُ أَهْلُهُ وَ مَا قِيلَ فِينَا مِنْ سُوءٍ فَمَا نَحْنُ كَذَلِكَ لَنَا حَقٌّ فِي كِتَابِ اللَّهِ وَ قَرَابَةٌ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ تَطْهِيرٌ مِنَ اللَّهِ لَا يَدَّعِيهِ أَحَدٌ غَيْرُنَا إِلَّا كَذَّابٌ؛ محبتها را به سوي ما جلب کنيد و زشتيها را از ما دور کنيد؛ زيرا هر چه از خوبي در حق ما گفته شود، ما اهل آنيم؛ و هر عيبي به ما نسبت دهند ما چنان نيستيم. ما را در کتاب خدا حقي است و با رسول خدا پيوندي و از جانب خدا طهارت و عصمتي؛ هيچکس غير از ما چنين ادعايي نميکند؛ جز دروغگو.
11.أَكْثِرُوا ذِكْرَ اللَّهِ؛ فراوان ياد خدا کنيد؛
12.وَ ذِكْرَ الْمَوْتِ؛ فراوان در انديشه مرگ باشيد؛
13.وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ؛ فراوان قرآن تلاوت کنيد؛
14.وَ الصَّلَاةَ عَلَى النَّبِيِّ ص فَإِنَّ الصَّلَاةَ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ عَشْرُ حَسَنَاتٍ؛ و فراوان بر پيامبر خدا صلوات بفرستيد؛ چرا که صلوات بر رسول الله ده حسنه دارد.
15.احْفَظُوا مَا وَصَّيْتُكُمْ بِهِ؛ وصيت و سفارش مرا به خاطر بسپاريد.
🖐و أَسْتَوْدِعُكُمُ اللَّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَيْكُمُ السَّلَامَ. شما را به خدا ميسپارم و بر شما سلام ميفرستم.
یک #خبر ساده، یک #پیام مهم
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: از سال ۱۴۰۸ تا سال ۱۴۱۲ (بازه چهار ساله) تعداد #دانشآموزان از ۱۷ میلیون نفر به ۱۲ میلیون نفر کاهش می یابد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 داستان #کریدور_زنگزور به زبان بسیار ساده
تحولات فی مابین ارمنستان و آذربایجان چه ربطی به ما داره؟!
غلبه سیاست بر فرهنگ
سفر تبلیغی دکتر #میثم_مطیعی به کشور تایلند به پایان رسید. باید متشکر بود یا منتقد؟ شاید هم هیچکدام! مرور کنیم. دو انتقاد و در اصل حاشیه سازی پیرامون این سفر تبلیغی وجود داشت: ۱. چرا تایلند ۲. هزینه بلیط و اقامت از کجا آمده
هر دو پرسش فرعی توسط دکتر مطیعی پاسخ داده شد. حتما می دانید در کشور ما دهها سازمان و نهاد وجود دارند که در سال بودجه کلان دریافت میکنند تا در عرصه بین المللی فعالیت فرهنگی داشته باشند. فعالیت هم دارند در اعیاد، محرم، جشن های ملی و سایر رویدادهای تقویمی ما. سخنران، خواننده، مداح، دانشگاهی میفرستند تا در فلان کشور هفته فرهنگی و یا امثالهم برگزار کنند. ردیف بودجه دارند. سفر مطیعی ذیل این سازمانهای مسول نبوده است. شبیه این سفرها را در سالهای اخیر مهدی رسولی هم داشته است. با این حال پرسش باقی می ماند: اهل فن و رسانه با اینکه از جزییات و شیوه برگزاری این سفرهای تبلیغی اطلاع دارند چرا آن حجم از حاشیه را جهت دهی کردند تا اصل فراموش شود؟ چون در کشور ما سیاست بر فرهنگ غلبه دارد. شاید درست تر این باشد که سیاست زدگی بر فرهنگ غالب است. هر عرصه ای میتواند به محل نزاع و انتقام گیری تبدیل شود. تا زمانی که اذهان سیاست زده بخواهند اهل فرهنگ را تحلیل کنند اولویت بر تلافی جویی به نفع قوم و قبلیه خود است!
پرسش دیگری پا برجاست. حال فرض کنیم اساسا حاشیه های اخیر شکل نمیگرفت، فایده و ضرورت این سفر چه بود؟ چه خروجی و ارزشی دارد؟ ما با دو بال و نقطه ثقل قدرت روبرو هستیم. این دو قابل تفکیک نیستند. اسلام و ایران. اگر #علیرضا_قربانی به اروپا یا کانادا برود و در آنجا با اجرای سنتی و هنرمندانه خود فرهنگ ایرانی را تبلیغ کند جای تقدیر دارد حتی اگر برای او درآمدزایی شخصی داشته باشد. اگر مطیعی و نظیر او که در سالهای اخیر توانسته اند با زبان مداحی نقاط اشتراک با مسلمانان و شیعیان پیدا کنند و از حد حسینیه های شهرهای خودمان فراتر روند، این دیپلماسی فرهنگی برای ما تولید قدرت نرم میکند. آمریکایی ها درباره دیپلماسی عمومی تعریف کوتاهی دارند: تسخیر قلوب و تغییر اذهان. آمریکا با هالیوود با ادل در موسیقی، با ستارگانی که از آنان حمایت میکنند البته بدون حضور مستقیم دولت(در پوشش موسسات غیردولتی) برای این کشور قدرت نرم تولید میکنند. اینجا فرهنگ به کمک قدرت یک کشور می آید. ارزش های غربی و آمریکایی برای تسخیر بازارهای جهان از همین قدرت نرم بهره می برند. نقطه مقابل استعمار فرهنگی غربی، همین منطق است. ابزار خودشان علیه خودشان استفاده شود.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
🟢پرهیز از «تمایلات خوارکننده»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸بخشی از هویت وجودی انسان، تمایلات و خواستههای بیشمار غریزی و غیرغریزی اوست.
🔹یکی از مهمترین وظایف تربیتی و تهذیبی، تربیت تمایلات و مدیریت خواستههای نفسانی است.
♦️این تمایلات و غرایز نفسانی همانطور که میتوانند وسیلهای برای کمال و تعالی باشند، میتوانند موجبات انحطاط و سقوط آدمی را هم فراهم کنند! و همانطور که این تمایلات را میتوان در مسیری به کار گرفت که مایه عزت و سربلندی فردی و اجتماعی شوند؛ میتوان با آنها به گونهای معامله کرد که مایه خواری و ذلت فردی و اجتماعی شوند.
🔶انتظاری که از یک انسان مؤمن میرود این است که در مدیریت تمایلات و خواستههای خود به گونهای عمل کند که از آنها به عنوان ابزارهایی در خدمت تعالی و سعادت و عزت دنیوی و اخروی خود استفاده کند.
♦️این توصیه #امام_حسن_عسکری علیه السلام است که میفرماید، مؤمن باید تمایلات خود را در مسیر تعالی و عزت سامان دهد و بسیار زشت است که یک انسان مؤمن، تحت مدیریت امیال و خواستههای نفسانی خوارکننده قرار بگیرد:
«ما أقبَحَ بالمُؤمِنِ أن تكونَ لَهُ رَغبَةٌ تُذِلُّهُ»
#غرایز
#امیال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدارحمتت کنه....
کتابهای برگزیده برای هفته دفاع مقدس
(به مناسبت هفته دفاع مقدس)
پاییز آمد
(خاطرات فخرالسادات موسوی همسر سردار شهید احمد یوسفی)
اثر: گلستان جعفریان؛ نشر: سوره مهر
بسیاری از اوقات، شهدا را کلیشهای معرفی کرده و میکنند و هروقت حرف از خاطرات زندگی آنها میشود توقع میرود یک موجود خیالی، دستنیافتنی و ازآسمانآمده معرفی شود که انگار هیچوقت زندگی عادی و روزمره نداشته است، برای همین تصور جامعه از شهید یک شخص معصوم عاری از هر گناه و اشتباه است، درحالیکه چنین نیست و شهدا هم مثل سایر آدمهای شهر زندگی عادی داشته و در روزمرگی کاملاً معمولی به سر میبردند، شاید خیلیهایشان حتی اهل نماز شب یا مستحبات نبودند و در همین کوچهوبازار زندگی میکردند، آرزوهایی داشتهو اشخاصی بریده از دنیا و مادیات نبودهاند. در کتاب «پاییز آمد» به زندگی خصوصی خانم موسوی و شهید یوسفی، آشنایی و عشق آنها پرداخته میشود، اتفاقی که در کتابهای مشابه کمتر رخ میدهد.
بریدهای از کتاب پاییز آمد
گزیده کتاب پاییز آمد: سی و پنج سال میگذرد؛ اما هنوز پاییز که میآید نمیدانم از آتش مهری که بر جانم انداخته غمگین باشم یا مسرور. به برگهای زیبا و رنگارنگ مینگرم؛ با من سخن میگویند: زیبایی مرگ ما از زیبایی زندگی ماست… آری… پاییز برای من بغضی تمام نشدنی دارد. تب و لرزی است که حس آشنایش گرمابخش وجود من است. هنوز و همیشه نگاهم شور دیدنش را میریزد و مرا بر سر دوست داشتنیترین دوراهی ماندن و رفتن رها میکند. اصلا پاییز هار من است، وقتی شکوفه میزند زخمهای دلم در خزان فصلها… او به من آموخت هر آمدنی رفتنی دارد؛ اما زیبا رفتن کار پاییز است.
مجید بربری
زندگی داستانی حر مدافع حرم شهید مجید قربانخانی
نشر: دارخوین
کتاب مجید بربری (پناه حرم)، روایتگر زندگی شهید مجید قربانخانی است که به حر مدافعان حرم شهرت یافت زیرا تا یک سال قبل از شهادتش، مسیر زندگی کاملا متفاوتی از سرنوشت خود داشت.
مجید قربان خانی جوانی ۲۸ ساله و اصطلاحا دهه هفتادی بود که در سفر اربعین سال ۱۳۹۳، دچار تحول شد و از مسیر پیشین خود توبه کرد. کتاب شهید قربانخانی را خانم کبری خدابخش دهقی نویسندگی کرده است و انتشارات دارخوین آن را منتشر نموده است.
خلاصه کتاب مجید بربری
توبه… از حر ریاحی تا مجید قربانخانی! کتاب مجید بربری مجموعهای از خاطرات شهید مدافع حرم مجید قربانخانی است. کسی که لات محل بود و همیشه در جیبش چاقو بود! کسی که روی دستش خالکوبی داشت! کسی که قهوه خانهای داشت که پاتوق لاتهای محل بود برای صرف قلیان! اما زمانی که نام حضرت زینب را شنید، توبه کرد و حر زمان خود شد؛ حر مدافعان حرم…. داستان زیباییست روایت این کتاب! داستانهایی که نشان میدهد چرا مجید قصه ما توبهای کرد که خداوند او را در راه حفاظت از حریم حرم عمه سادات قرار داد. داستانهایی که زندگی یک لات بچه پایین شهر را از دوران مجید بربری تا شهید مجید قربانخانی روایت می¬کنند…
هواتو دارم
روایت زندگی شهید مدافع حرم مرتضی عبداللهی
تازهترین اثر نویسنده کتاب یادت باشد. نشر: شهید کاظمی
کتاب هواتو دارم دربردارنده روایت زندگی شهید مدافع حرم مرتضی عبداللهی است. وی متولد ۹ اسفند سال ۱۳۶۶ در تهران بود؛ جوانی باهوش، بامحبت و صادق. در «تیر اندازی» تبحر خاصی داشت.
دورههای مختلف «راپل»، «غواصی» و «پاراگلایدر» را با موفقیت طی کرده بود. مرتبه دوم برای دفاع از حریم اهل بیت (علیهم السلام) به سوریه رفته بود که در ۲۳ آبان ماه سال ۹۶ به شهادت میرسد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
شروع کرد تک تک اعضای خانواده را به من سپرد، خانواده خودش که تمام شد شروع کرد به سفارش اعضای خانواده من، منتظر بودم بین همه این حرفها سفارشی هم برای خودم داشته باشد ولی چیزی نگفت، همه را که به من سپرد از روی صندلی بلند شد، با همان چشمهای اشک بار به مرتضی گفتم: با معرفت پس من چی، منو به کی میسپری؟
لبخند آرامی زد و گفت: نگران نباش، بهت قول میدم، خودم همه جا، همه وقت، هر طوری هم که بشه هواتو دارم…
معبد زیر زمینی
اثر: معصومه میر ابوطالبی؛ انتشارات: جمکران
کتاب «معبد زیرزمینی» داستان یک نوجوان است که در تلاشی گاهی موفق و گاهی ناموفق، برای یافتن شخصیت واقعی خود است. الیاس از طعنههای داییاش خسته شده و از این حجم مقایسه و تحقیر به ستوه آمده. الیاس که حس تنهایی و سرخوردگی او را احاطه کرده، درتلاش است که نظر دیگران را نسبت به خود تغییر دهد. او زیر خاک و انتهای چاه به دنبال پرواز است. از طرفی حمایتهای مادرش او را معذب کرده و او میکوشد تا نشان دهد که بچه ننه نیست.
زندگی بر وفق مرادش نبود تا اینکه حاجغلامحسین مقنی از قم مهاجرت کرده و به روستای الیاس نقل مکان میکند. آشنایی با حاجغلامحسین برای الیاس دری باز میشود به دنیایی دیگر، دنیایی که شهامت و شجاعت شاخصه اصلی آن است.
در
برشی از کتاب معبد زیرزمینی میخوانیم:
چند وقت بود سنگ قبر پدر را ندیده بودم. ندیده بودم که از وسط شکاف خورده و از نوشتههایش چیزی پیدا نیست. نسیم خنکی میوزید میخواست یاد مردهها بیندازد که چند روز دیگر پاییز است. مردهها کاری به پاییز ندارند. مردهها روزگار را با
خودشان بردهاند زیر خاک هیچ کس توی قبرستان نبود نشستم کنار خاک پدر و پاهایم را ولو کردم مسخره است که با یک سنگ حرف بزنم اما کلمات خودشان آمدند. اگه بتونم با حاجی غلامحسین برم اون موقع شاید دایی دست از سرم برداره. شاید صدیقه بفهمه منم آدمم. بابا ببین.... و جای سوختگی را به سنگ نشان دادم.
بیست سال و سه روز
زندگی مدافع حرم سیدمصطفی موسوی (مدافعان حرم ۱۲)
اثر: سمانه خاکبازان؛ انتشارات: روایت فتح
کتاب بیست سال و سه روز؛ سیدمصطفی موسوی، جلد دوازدهم از مجموعه مدافعان حرم و نوشته سمانه خاکبازان است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.
انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتابهای دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیتهای گستردهای دارد، از زیرمجموعههای بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنوارههای بینالمللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزههای تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
سید مصطفی لبخندی زد و به امضایی که آقا سید پای برگه میانداخت، نگاه کرد و گفت: «به مامان نگو. باشه؟» آقا سید نگاهی به چهره خندان پسرش انداخت و گفت: «حالا که امضا کردم و خیالت راحت شد، بگو چرا آن قدر اصرار داری بری؟ برو دانشگاه. درس بخون. الآن مملکت ما به آدمهای تحصیل کرده بیشتر احتیاج داره. جنگ حالا حالاها هست.»
چهره سید مصطفی جدی و لحنش جدیتر شد. نگاهی به چشمان آرام پدر انداخت و گفت: «شاید جنگ حالاحالاها تموم نشه؛ اما ممکنه من عوض بشم. هیچ تضمینی نیست که پنج سال دیگه، دو سال دیگه که درس من تموم شد، اون موقع هم همین آدم باشم.»
آخرین فرصت
گذری بر زندگی شهید علی کسایی به روایت همسر شهید
اثر: سمیرا اکبری؛ انتشارات: به نشر آستان قدس رضوی
شهیدعلی کسایی، مربی و مسئول عقیدتی سیاسی مرکز پیاده ارتش شیراز بود و نویسنده برای نگار این داستان به سراغ همسر وی رفته است و این کتاب حاصل ماهها مصاحبه و گفتگوی او با خانم قافلانکوهی همسر شهید علی کسایی است.
«آخرین فرصت» روایت زندگی سراسر عشق و ایمان خانم قافلانکوهی و شهید علی کسایی با روایت خواب عجیب دختر دوم خانواده قافلانکوهی به نام رفعت در شیراز آغاز میشود و با برگزاری مراسم خاستگاری این شهید و ازدواج این دو خواندنیتر میشود و در خلال کتاب نیز اتفاقات زندگی ساده وعاشقانه خانواده شهید کسایی درشهر شیراز روایت میشود. شهید علی کسایی جوانمرد انقلابی و مربی آموزشهای سیاسی و مذهبی است که در ۱۴ آذر ۱۳۳۴ مصادف با عید غدیر در شیراز به دنیا آمد، در سن ۲۵ سالگی ازدواج کرد که خطبه عقدشان توسط امام خمینی(ره) جاری و مراسم ساده عروسیشان نیز در روز عید غدیر برگزار شد. علی کسایی که زندگیاش را وقف آموزش، تفسیر قرآن و نهج البلاغه و آرمانهای انقلاب اسلامی کرده بود، در روز عروسیاش دعا کرد تا خداوند شهادتش را هم روز عید غدیر قرار دهد.
این کتاب را علاوه بر مرور خاطرات دوران زندگی و رزمندگی شهید علی کسایی، میتوان تاریخ شفاهی دوران انقلاب و جنگ ایران و عراق دانست که در قالب رمانی جذاب؛ «صمیمیت و سادهزیستی»، «احترام به والدین»، «عشق به همسر و فرزند»، «صبر و ایثار»، «توجه به بیتالمال و حقالناس»، «عفت و حیا» و «فداکاری و شهادت» را زیبا و هنرمندانه به تصویر کشیده است.
در بخشی از این کتاب میخوانید:
«علی اینقدر به زبان عربی مسلطه که راحت آزمون کارپردازان حج رو قبول شد. میتونست تا ده سال بدون هیچ خرجی بره مکه و حقوق هم بگیره، اما فقط همون سال اول رفت که حج واجبش بود. سال بعد مافوقش، حاج آقا فاطمی، با رفتنش مخالفت کرد و گفت حضورش تو ارتش بیشتر لازمه. علی هم دیگه انصراف داد. حاج آقا فاطمی وقتی فهمید خیلی تعجب کرد چطور تونسته از همچین موقعیت لذت بخشی بگذره. هرکسی نظری در مورد حرفهای محمود داد و من با خودم فکر کردم، بعد از هفت سال زندگی با علی، هنوز خیلی چیزها را نمیدانم.»سمیرا اکبری که نگارش «آخرین فرصت» را فرصت ناب زندگیاش میداند، در تقدیمیه کتاب نوشته است: این کتاب را به کتابی دیگر تقدیم میکنم به «نهج البلاغه» به تک تک خطبهها، نامهها و حکمتهای آن. #
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 این فیلم رو حتما همه ببینید و نشر حداکثری دهید
👈اگر ولایت فقیه نباشد....
😳😳😱😱😱
چه جرات پیداکرده چنین حرفهایی رو بزنه
(سلامتی وظهورامام زمان وسلامتی امام خامنهای عزیز کام مبارکتان را معطربه عطر7صلوات هدیه به ارواح پاک محمدو آل محمد کنید )
.
#موسسه_جهادتبیین_و_سوادرسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇
@f_aaha
❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
هدایت شده از رساله امام خامنهای
💚 دست زدن در شادی اهل بیت
🔷 س ۸۶۹۵: دستزدن همراه با شادی و خواندن و ذکر صلوات بر پیامبر اکرم و آل او(صلوات الله علیهم اجمعین) در جشنهایی که به مناسبت ایام ولادت ائمه معصومین(علیهمالسلام) و اعیاد وحدت و مبعث برگزار می شود چه حکمی دارد؟ اگر این جشن ها در مکانهای عبادت مانند مسجد و نمازخانه های ادارات و مؤسسات دولتی و یا حسینیه ها برگزار شوند، حکم آنها چیست؟
✅ ج: به طور کلی کف زدن فی نفسه به نحو متعارف در جشنهای اعیاد یا برای تشویق و تأیید و مانند آن اشکال ندارد ولی بهتر است فضای مجالس دینی به خصوص مراسمی که در مساجد و حسینیه ها و نمازخانه ها برگزار می شود، به ذکر صلوات و تکبیر معطّر گردد تا انسان به ثواب آنها برسد.
📕منبع: khamenei.ir
🆔 @resale_ahkam
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✓ شعر:
پدرم را خدا بیامرزد، مرد سنگ و زغال و آهن بود
✓ شاعر:
موسی عصمتی
✓ مدت:
یک دقیقه و سی ثانیه
#معدن_طبس
🖤🖤🖤😭😭
امام_صادق علیه السلام میفرماید:
اذَا كَانَ لَكَ صَدِيقٌ فَوُلِّى وِلاَيةً فَأَصَبْتَهُ عَلَى الْعُشْرِ مِمَّا كَانَ لَكَ عَلَيهِ قَبْلَ وِلاَيتِهِ فَلَيسَ بِصَدِيقِ سَوْء؛
هرگاه دوستى داشته باشى كه به مقامى از مقامات حكومت برسد و حداقل يك دهم مناسبات قبل از دوران مسؤولیتش را با تو داشته باشد، دوست بدى نيست
*« امام ٱلنّاصح، مولانا أمیرٱلمؤمنین، حضرت امام علیّبن أبیطالب علیه أفضلُ صلوات ٱلمُصلّین»* میفرمایند:
*«تَوَقَّوُاْ ٱلْبَرْدَ فِیٖ َأَوَّلِهِ، وَ تَلَقَّوْهُ فِیٖ آخِرِهِ، فَإِنَّهُ يَفْعَلُ فِىِ ٱلْأَبْدَاٰنِ، كَمَاٰ يَفْعََلُ فِىِ ٱلْأَغْصَاٰنِ، أوَّلُهُ يُحْرِقُ، وَ آخِرُهُ يُورِقُ.»*
*«در آغاز سرما پیشگیری کرده و بدن خود را از آن بپوشانید، و در پایانش به استقبال آن بروید، زیرا با بدنهای شما همان میکند که با برگ درختان انجام میدهد، در آغاز میسوزاند و در پایان میرویاند.»*
(نهج ألبلاغة، حکمت ۱۲۸)
در باره سخنان جناب آقای پزشکیان، مبنی براینکه اگر رژیم صهیونیستی سلاح رابرزمین بگذارد به چند نکته باید توجه داشت:
۱- می توان سخنان ایشان را از سنخ خطای کلامی و سبق لسان دانست که نتوانسته است،مقصود خود رابه درستی و رسایی برساند.درواقع وی می خواست درقالب یک قضیه شرطیه،این موضوع را تعلیق محال جلوه دهد بدین شکل:
* اگر رژیم غاصب سلاح را بر زمین بگذارد ما نیز بر زمین
خواهیم گذاشت
* لکن چون مُحال است او سلاح بر زمین بگذارد ما نیز چنین نخواهیم کرد.
سیاق سخنان بعدی او نیز بیانگر همین موضوع است که او میگوید چگونه وقتی رژیمی را تادندان مسلح می کنید توقع دارید ما موشک نسازیم؟!
ما بر این مبنا سخنان وی را این گونه حمل برصحت می کنیم ولی به روش ارائه ایشان انتقاد داریم.
۲- حتی اگر این خطای لسانی رابپذیریم وحمل برصحت کنیم،از یک خطای مهمتر نمی توان چشم پوشی کرد و آن این که؛ اگر روزی به فرض مُحال،رژیم جعلی،سلاح رابرزمین گذاشت؛ ما به عنوان ایران انقلابی و همه مسلمانان هیچ وظیفه ای ندارند؟ یعنی رژیم جعلی اگر فرضا روزی بگوید من در همین محدوده ای که هستم،
مستقر می شوم و باهیچ گروه وکشوری سرجنگ نخواهم داشت؛ ما باید بپذیریم؟ یعنی بپذیریم که موجودیت جعلی به نام اسرائیل وجود دارد؟ باید بپذیریم که قدس ،قبله اول مسلمانان دراشغال بماند؟
آیا این با مبانی امام راحل و امام حاضر و آرمانهای اسلامی وانقلابی و قانون اساسی درتضاد وتناقض نیست؟
۳- می ماند یک نکته و آن اینکه بگوییم؛ دکترپزشکیان با زبان مخاطبی سخن می گوید که آمریکایی است و در فضای دیگری زندگی می کند و برآوردهای دیگری از شرایط دارد.این سخن البته جای تامل دارد وقابل پذیرش است لکن همین جا هم می توان این نقد را وارد کرد که ایشان می توانست همین مفهوم را با لسان واضحتر و روشن تر بیان کند.،مثلا بگوید: وقتی آمریکا و سازمانهای بین المللی اسرائیل را خلع سلاح کردند آنگاه می توانند از دیگران چنین انتظاری داشته باشند!
🔶 دو نکته مهم
۱- ما در مقام قضاوت و داوری واتخاذ موضع از سخنان ایشان لازم است مجموعه سخنان و مواضع وی در سخنرانی ها ومصاحبه ها و نطق اصلی را درنظر بگیریم و نقاط مثبت و منفی را توامان دیده و نقد کنیم.
۲- دکترپزشکیان نماینده جمهوری اسلامی است و سفیر ایران اسلامی وانقلابی است،او اکنون در میانه میدان است.درست نیست اکنون که در وسط میدان است زبان به نقدهای تند و گزنده گشوده شود.بله! پس از بازگشت وی از نیویورک می توان با لسان مشفقانه و منتقدانه سفر و سخنان او را نقد کرد.
🟢ابتلای دائمی مؤمنان و جامعه ایمانی
#امام_صادق(علیه السلام) در بیان یک سنت عملی و تربیتی خداوند برای مومنان و جامعه ایمانی فرمودند:
«لَوْ أَنَّ مُؤْمِناً عَلَی قُلَّةِ جَبَلٍ لَبَعَثَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَیْهِ شَیْطَاناً یُؤْذِیهِ وَ یَجْعَلُ اللَّهُ لَهُ مِنْ إِیمَانِهِ أُنْساً لَا یَسْتَوْحِشُ مَعَهُ إِلَی أَحَدٍ؛ اگر مؤمنی بر قلّه کوهی هم باشد خداوند شیطانی را بر میانگیزد تا او را اذیّت کند، و خداوند از ایمانش برای او مونسی قرار میدهد که از وحشت به کسی پناه نبرد». (کافی، ج۲، ص۲۴۹)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان یه کلیپ زیبا از رزمندگان به نام نامه هایی که به دلیل امنیتی اجازه رسیدن به خانواده هاشون را نداشتند حتما ببینید خیلی زیباست
نامههایی بهجامانده از دوران جنگ نوشته شده توسط رزمندگان که تا سالها بعد از جنگ ماند و بدست صاحبان آنها نرسید و حال بعد از سالها به مقصد رسید در حالی که...
حتماً ببینید جالبه
🔴مگر این آخوند ها جبهه هم رفته اند؟
🔹خروجیهای حوزه علمیه در دفاع مقدس:
۳ هزار و ۸۹۰ شهید
۳ هزار جانباز
۳۰۰ آزاده
۹۳ شهید روحانی مفقود الاثر
۱۵۶ شهید روحانی ترور
۳۰ شهید مجتهد مسلّم
۷۰ شهید روحانی غواص
۵۶۷ شهید در عملیات کربلای ۵
🔹 از نظر آماری به لحاظ جمعیت،۶ برابر دیگر اقشار جامعه، رزمنده، شهید، جانباز و آزاده تقدیم اسلام و میهن کرده است!
هفته دفاع مقدس گرامی باد
#خط_رهبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک محتوای جدید و عجیب در تیک تاک
⭕️ اشهد ان علیا ولی الله
أللّهُمَّ انصُرِ الإسلَامَ وَ أهلَهُ وَ اخذُلِ الکُفرَ وَ أهلَهُ.
أللّهُمَّ انصُر جُیُوشَ المُسلِمِینَ. أللّهُمَّ ارحَم زَعِیمَ المُسلِمِینَ. أللّهُمَّ أیِّد وَ سَدِّد قَائِدَ المُسلِمِینَ.
أللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ.
اللّهُمَّ عَجَّل لِوَلیِّکَ الفَرَجَ وَ العَافِیةَ وَ النَّصرَ وَ اجعَلنَا مِن أعوَانِهِ وَ أنصَارِهِ وَ شِیعَتِهِ. بِمَنِّکَ وَ جُودِکَ و کَرَمِکَ یَا أرحَمَ الرَّاحِمِینَ.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما ترکناک یابن الحسین ......💔
إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ(غافر، 51)
و خدا یاریگر شماست🤍
محمدکوثری وسَقطالعَباس! - ‹یاسفاطمی›_642.mp3
1.9M
و سقط العباس ...😭
مرحوم #حاجمحمدکوثری