مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی
و هفت شهید گمنام دهستان شال
در مسجد جامع السادات شهر کلور به روایت تصویر👆👆
@kolur_shahrood
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم زیرخاکی از شهید ابومهدی المهندس
صحبتهای شهید ابومهدی المهندس در منزل شهید اسماعیل دقایقی، بعد از شهادت ایشان در سال ۱۳۶۵
شهید ابومهدی المهندس در دوران دفاع مقدس در لشکر بدر به فرماندهی شهید اسماعیل دقایقی علیه صدام و دشمن بعثی میجنگید.
@kolur_shahrood
🔴حاج قاسم سلیمانی : این انقلاب ، آنقدر تلاطم و سختی دارد که یک روزی شهدا آرزو میڪنند زندہ شوند و برای دفاع از انقلاب دوبارہ شهید شوند ....
#جان_فدا 💔
✅ به کانال #سعیدیسم بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/748028099C062dd1f0bc
@kolur_shahrood
سه شخصیت خاص دیماه
🔻دوازدهم، سیزدهم و چهاردم دیماه، یادآور نام سه شخصیتی است که رهبر معظم انقلاب بهصورت ویژه و پرتکرار از ایشان تجلیل کردند.
🔻دوازدهم دیماه، سالروز ارتحال دانشمندی است که حتی مخالفان سیاسی او، از سفره گسترده علمی او بهره می بردند.
🔻عظمت شخصیت چندبعدی آیتالله مصباح یزدی بهخاطر ضعف مفرط دوستان و بغض بیپایان دشمنانش هنوز برای بخش بزرگی از جامعه پوشیده است.
🔻سیزدهم دیماه، سالروز شهادت شاگرد اول مکتب امام خامنهای و فرمانده سپاه انسانیت بدون مرز است.
رفتار او مکتب بود چون حاج قاسم سلیمانی حقیقتا نابغه عملکرد جهادی و جذاب در جامعه و جبهه بود.
🔻چهاردهم دیماه، سالروز شهادت کسی بود که رهبر انقلاب او را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» نامیدند و بارها از او تجلیل کردند.
🔻 دکتر سعید کاظمی آشتیانی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته بود.
✍️حمیدرضا ابراهیمی
@kolur_shahrood
هدایت شده از رساله امام خامنهای
‼️ واگذاری تألیف پایاننامه به دیگری
🔷 س ۶۴۸۶: آیا واگذاری تألیف پایاننامه به شخص دیگر جایز است؟
✅ ج: به طور کلی کيفيت تأليف پاياننامه تابع قوانين و مقررات مربوط است؛ اگر طبق مقررات، پايان نامه بايد توسط خود دانشجو تأليف شود، واگذاری آن به ديگرى جايز نيست.
🆔 @resale_ahkam
🔺 علت فراموش شدن نام خدا
آن کسی که میخواهد از بستر بلند شود یا مادری که میخواهد به بچهاش شیر بدهد یا میخواهد به او لباس بپوشاند یا انسانی که میخواهد لباس بپوشد، یا میخواهد غذا بخورد یا میخواهد تنفس بکند- فرقی نمیکند- همۀ اینها با «بسم الله» است، منتها فراموش شده، به خاطرِ فراگیری.
مثلاً وقتی یک بچه ماهی را در دریا میاندازند که غذا بخورد، خب این زندگیش با آب است ولی خبر از آب ندارد، فراموشیِ طبیعی دارد. امّا بشر، کودکانه خود را به نفهمی و نادانی زده و درکِ خود را به چیزهای کوچک متوجه کرده و از چیز بزرگ غافل شده.
اگر به یک کودکی شمعهای رنگارنگی بدهند تا مشغول روشن کردن اینها بشود، خورشید را فراموش میکند که الآن حاضر است و اینجا را روشن کرده و دیگر شمع لازم ندارد! امّا او بچه است و این چیز ها را نمیداند و سرگرم به این چیزهای رنگارنگ است که به او دادهاند تا مشغولش کنند.
بشر هم این طوری شده که از چنین مقام فوقِ عظمت و فوقِ تصور که بر همه جا احاطه دارد، غافل شده.
آن وقت انبیای عظام با بیداریای که خدا به آنها داده مبعوث میشوند که اینها و ما را که خواب هستیم، تکان بدهند. ابتدای تکان دادنشان «بسم الله» است. ولی وقتی «بسم الله» به صورت عادی درآمد، مثل برنامههای تلویزیون که هر کاری و هر صحبتی بخواهند بکنند، یک به نام خدایی هم میگویند، امّا این به نام خدا از روی عادت است، واقعی نیست و معنایی ندارد. وقتی به نام خدا گفته شود باید رنگها و قلبها و حالات تغییر بکند، «واذکرونی اَذکرکم»، به یاد خدا باشد به طوری که خدا نیز حضور خودش را به او بیشتر نشان بدهد و خدا هم او را یاد بکند.
✅ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
@kolur_shahrood