قلب پیامبر.pdf
1.65M
❇️ تولید و انتشار کتاب الکترونیک با عنوان #قلب_پیامبر توسط مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
🔸 بخش مکتوب و رسانه مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، به مناسبت شهادت حضرت زهراء علیهاالسلام کتاب الکترونیک با عنوان «قلب پیامبر» تولید و منتشر کرد.
🔹 در این کتاب به چند پرسش حدیثی، پاسخ داده شده است.
🆔 @balagh_ir
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشکهای بی امان آیت الله العظمی جوادی آملی
دردناکترین جمله در خطبه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
انواع شناخت
بطور کلّي شناختهاي انسان، چهار قسم است.
۱ـ شناخت تجربي: چنين شناختي با کمک اندامهاي حسي(مثل چشم و گوش) و لمسکردن و آزمايشکردن براي انسان حاصل ميشود. هرچند عقل، در تعميم ادراکات حسي وارد شده و نقش مهمي را ايفا ميکند، اما مقدمات اين شناخت توسط اندامهاي حسّي فراهم ميشود و بههمينخاطر به چنين شناختي شناخت تجربي ميگويند. چنين شناختي در علوم تجربي مثل فيزيک، شيمي و زيستشناسي به کار ميرود.
۲ـ شناخت عقلي: شناخت عقلي بهوسيلهي مفاهيم ذهني شکل ميگيرد و در بدست آوردن این نوع شناخت، عقل آدمي نقش اساسی دارد. هرچند ممکن است در اين روش، از مقدمات قياس و … هم استفاده شود، اما کار اصلي به عهدهي عقل و معيارهاي عقلي است. کاربرد چنين شناختي در علوم فلسفي، رياضيات، منطق و … است.
۳ـ شناخت تعبّدي: اينگونه شناخت جنبهي ثانوي دارد. يعني بر اساس يک شناخت قبلي و از راه خبردادن يک مخبر صادق، حاصل ميشود. مطالبي که پيروان اديان بر اساس سخنان پيشوايان خود ميپذيرند و گاهي هم به آنها اعتقادي به مراتب قويتر از اعتقادات برخاسته از حس و تجربه، پيدا ميکنند را، ميتوان از اين قسم دانست.
۴ـ شناخت شهودي: چنين شناختي، بر خلاف اقسام گذشته، بدون واسطه صورت ميگيرد. شيء محسوس و مفاهيم ذهنی تأثیری در این نوع شناخت ندارند. بلکه این نوع شناخت، نوعی ادراک باطني و دريافت دروني است
19.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میخواهید تحلیلگر باشید؟
دانشجو برای "تحلیل کردن" یا تشخیص تحلیل درست از غلط باید صاحب سه تصویر باشد.
۱. تصویر از گذشته(تاریخ بداند)
۲. تصویر از حال و واقع
۳. تصویر از آینده
زادبر