لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشت موردی که باید هر روز به فرزند خود بگویید (☝️)
❤️ @maadar_khoob
#تنبیه
💕💕
هر بار دستي بر بدن کودک به عنوان نشان دادن خشم و تنبیه فرود می آید, قسمتي از مغز کودک براي همیشه از بین خواهد رفت.
محققان دریافتند تنبیه بدني حتي در حد زدن روي دست یا پشت گردن یا روي باسن یا کشیدن گوش تاثیر منفي روي مغز کودکان دارد. تنبیه فیزیکي روي هوشی کودکان تاثیر منفي می گذارد، و به قسمتي از مغز که وظیفه کنترل احساسسات را دارد آسیب میزند.
بعد از تجاوز جنسي به کودک، تنبیه فیزیکي کودکان بزرگترین نوع کودک آزاری است.
❤️ @maadar_khoob
❓بحث ولايت پدر را ميشود بيشتر باز کنید؟ مثل اينكه اين وظيفه بيشتر به عهده ی مادر است كه به بچه اموزش بدهد؟
✅ ولایت را در دوره اول با اذن و #اجازهگرفتن آموزش میدهیم.
با توجه به اینکه معمولا پدرها فرصت کمتری دارند طبیعی است که مادران عهدهدار این وظیفه خواهند بود.
در واقع در مورد بحث #ولایتپدر تقریبا تمام آموزش 👈از طریق مادر با رفتارش است ، به طوری که تمام سعی خود را داشته باشد بخصوص در مقابل کودک طوری رفتار کند و حرف بزند که جایگاه ولایی پدر حفظ شود ، در کارها و تصمیمات نظر پدر را به طور واضح ارجح قرار دهد و گاهی هم می تواند به زبان بیاورد حتی با توجه به اینکه نظر پدر با نظر خودش متفاوت است ولی نظر پدر را اجرا می کند ...
❤️ @maadar_khoob
6⃣راز داری
👈 همیشه برنامههای تلویزیونی بچهها یا حتی خود والدین، کودکان را به رازدار بودن تشویق میکنند و به کودکان میآموزند این رازداری باعث اعتماد دیگران به آنها میشود اما باید به فرزندان خود تاکید کنید که هیچ رازی نباید بین آنها و افراد بزرگتر دور از چشم والدین وجود داشته باشد چون اکثر افرادی که کودک آزاری میکنند، به کودک میگویند بوسیدن یا تماس بدنی بین ما، رازی است که غیر از ما دو نفر کسی نباید آن را بفهمد.
❤️ @maadar_khoob
گریه نكن! مرد که گریه نمیکنه!
۲ سال اول زندگي، كودك را به بهانه بغلي نشدن، بغل نميكنند و ميگذارند تا ميتواند گريه كند، جيغ بكشد و در تنهايي خود احساس ناامني را خوب مزهمزه كند، درحاليكه ۲ سال اول كودك بايد بغل شود، صداي قلب مادر و اطرافيان را بشنود، گرماي تن آنها را حس كند و مجبور نباشد براي هر خواستهاي جيغ بكشد.
در عوض بعد از ۲ سال دائم به كودك يادآور ميشويم «گريه نكن»، «چرا گريه ميكني اينقدر»، «گريه نداره كه»، «مرد كه گريه نميكنه»، «تو ديگه بزرگ شدي، گريه كردن برات زشته»!
گريه عكس العملي طبيعي در مقابل موقعيت تلخ و دردناك و احساس غم و اندوه است چرا جلوي يك عكسالعمل طبيعي را ميگيريم و آن را به بزرگي و مرد بودن ربط ميدهيم؟
بگذاريد كودك گريه كند، آرام شود و بداند گريه كردن ربطي به مرد و زن بودن و بزرگ و كوچك بودن ندارد و نيازي نيست او هميشه بغضش را نگه دارد.
❤️ @maadar_khoob
آزادی مفرط ، بیشتر مخرب است نه موثر. شما با آزاد گذاشتن فرزند پسرتان در هر زمینهای و برآورده کردن همه نیازهای او، فردی متکبر و خودخواه از او میسازید و موجب میشوید که او فکر کند در همه مکانها و زمانها، هر کاری که دلش بخواهد میتواند انجام دهد، اما وقتی طی زندگی با مسائلی غیر از آنچه باب میل اوست روبرو شود، یأس و ناامیدی سراسر وجودش را فرا میگیرد و عاقبت این نوجوانان چیزی نمیشود جز احساس پوچی و...
❤️ @maadar_khoob
▪️بیش فعالی و موبایل
بر اساس یافته های به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، تولد نوزادان بیش فعال از مادرانی که زمان بارداری به صورت مداوم از تلفن همراه خود استفاده می کنند بسیار بیشتر از دیگران است.
به گفته دانشمندان، بیش فعالی در کودکان ۵ تا ۷ ساله ای که مادرشان به هنگام بارداری یک ساعت بی وقفه یا چهار بار در فواصل زمانی مختلف از تلفن همراه استفاده می کردند ۲۸ درصد بیشتر است.
این در حالی است که بروز مشکلات عاطفی و رفتاری در کودکانی که مادرانشان نسبت به استفاده از وسایل الکترونیکی حساس بوده اند به طور چشم گیری کمتر است. آنچه موجب چنین اتفاقی می شود، امواج الکتریسته و رادیویی است که در موقع استفاده از تلفن همراه ساطع می شود.
▪️ از طرف دیگر، زندگی در عصر تلفن های همراه هوشمند با صدها برنامه متنوع نگرانی از تولد نوزادانی با انواع اختلالات رفتاری و روانی مانند بیش فعالی را افزایش داده است؛
چراکه امروز دل کندن از این تلفن ها به امری بسیار سخت و دوست نداشتنی تبدیل شده است.
❤️ @maadar_khoob