💠 کار خوب بچه ها را ببینید
💐 کار بچه ها مثل شاخه ی گل است ما شاخه ی گل را تزئین نشده به کسی نمی دهیم. کار خوب بچه ها را بگیرید، تزئینش کنید و روبان ببندید و به خودشان برگردانید.
بعد خودشان برای گرفتن این گل های قشنگ سعی می کنند که دائم به شما شاخه گل بدهند و گل تزئین شده بگیرند که به این ترتیب در یک چرخه ی مثبت می افتید.
توجه کردن و بهادادن به کارهای خوب بچه ها به آن ها یاد می دهد بعداً چگونه دیده شوند و چگونه جلب نظر کنند. وبرای جلب توجه شما دائم کارهای خوب انجام می دهند.
❤️ @maadar_khoob
💢تفاوت مهربانی با مهرطلبی در رابطه با فرزندان
آيا پدر يا مادر مهربانی هستيد؟
تفاوت مهرطلبی با مهربانی در رابطه با فرزندانمان....
وقتي ما “مهربانيم” در رابطه با فرزندمون كاری رو مي كنيم كه دوست داريم و درسته، از رابطه با فرزندم رشد مي كنم، لذت مي برم، از او مي اموزم، از او پاداش مي گيرم با او خوب و خوشم، حتي با اشتياق بازي و در اغوش گرفتن فرزندم صبح بلند ميشم. لذت ميبرم كه با فرزندم غذا بخورم باهاش حرف بزنم، از بودنش احساس لذت و رضايت ميكنم. با فرزندم جهان رو حس و احساس مي كنم، از انرژي و هيجان او لذت ميبرم و باهاش اوج ميگيرم. اين مهربانيست. من پنجاه برابر خرج و وقت و انرژي كه گذاشتم لذت بردم، باهاش رشد كردم.
حالا وقتي من مهرطلبم، از كاري كه ميكنم رنج ميبرم، نگرانم، خشمگينم، عصبانيم، موقع انجام دادنش حرص ميخورم. وقتي رنج ميبرم عصبانيم خشمگينم كه مهربان نيستم. مهرطلب، مهربان نيست. ببينيد ايا رنج ميبريد؟ طلبكار فرزندتونيد؟ يا برعكس سپاسگذار فرزندتونيد كه شما رو با دنيايي اشنا كرده كه بدون او هرگز اين دنيا را نميشناختيد. وقتي ما در خانه، عشق محبت امنيت و ارامش نداشتيم، وقتي به خواسته هامون در كودكي نرسيديم، بهمون اعتماد به نفس ندادند، حرمت نفس ندادند، وقتي نظام تربيتي در خانه كودك رو تشنه و گرسنه عشق ( يا همون ديسپلين) نگه داشته، وقتي از كودك انتظارات زياد داشتند، تنبيه ش بكنن، تحقير و تهديدش بكنن، كودك در سه سالگي به اين نتيجه ميرسه گرونترين كالاي دنيا محبته، و حالا براي گرفتن محبت اطرافيانش دست به هر كاري ميزنه، چون وقتي محبت ببينه خيالش راحته تنبيه نميشه. براي همين نيمي از مردم ما مهرطلبند.
براي همين اگر شما پدر و مادريد بايد دست بچه هاتون رو ببوسيد كه به شما اجازه دادند پدري و مادري كنيد. هر كار خوبي هم ميتونيد براشون بكنيد. و به اندازه سر سوزن هم توقع برگشت نداشته باشيد. اگر كار تربيتيتون خوب بوده و فرزندان مهرباني داريد كه حتما مهربانيشون رو نثار شما ميكنند.
انسان مهرطلب، غمگين و غصه خوره خشمگين و مضطربه، از حق خودش نميتونه دفاع كنه، هميشه فكر ميكنه همه به حقوقش تجاوز ميكنن…
حالا نگاه كنيد به جامعه ما كه پدر مادرها چقدر از بچه هاشون طلبكارند، حساب كارهايي كه كردن رو به روي بچه هاشون ميارند در حاليكه وظيفه پدر مادري انجام كار خوب براي فرزنده. اگر كارهايي كه كرديد بلد بوديد و خوب بوده حتما همون زمان پاداشش رو گرفتيد، اگر فرزندانتون رو مهربان بار بياريد كه اولين نفر با شما خوبند پس طلبي باقي نمونده، اما اگر بلد نبودين و فرزندتون رو از پا انداختين الان نشستيد منتظر چه طلبين؟
❤️ @maadar_khoob
⏺کودکِ بیمار و سرما خورده ، درمان میشود
⏺کودک ،با حوصله از شیر گرفته میشود
⏺کودکِ گرسنه غذا می خورد
🍃ولی
ولی کودکی که پدر و مادر پریشان و عصبی دارد آسیب خواهد خورد و تا آخر عمر اسیر این آسیب خواهد ماند...
❤️ @maadar_khoob
🔻مدرسه ها از فردا باز میشن، چند نکته حیاتی که باید در مورد بچه هاتون رعایت کنین❗️👇
🔹اسم کوچیک خودش یا خودتون رو روی کیف یا وسایلش ننویسین، اینجوری غریبه ها می تونن با گفتن یه اسم اعتماد بچه رو جلب کنن، فقط یه آدرس و شماره تماس بذارین توی کیفش که اگه خدای ناکرده گم شد، باهاتون تماس بگیرن
🔸اگه یه ماشین بچه رو تعقیب کرد، بهش یاد بدین که باید در جهت خلاف ماشین بدوئه، اینجوری میتونه زمان بخره برای داد زدن و کمک خواستن
🔹یه کلمه رمز خونوادگی داشته باشین، اسم یه بچه رو به راحتی میشه پیدا کرد اما رمز خونوادگی فقط بین اعضای خونواده ست، وقتی یه غریبه بگه من از طرف پدر مادرتم، باید بپرسه رمز رو بگو! اینجوری میتونه بفهمه الکیه و کمک بخواد و فرار کنه
🔸رو گوشی بچه هاتون نرم افزار ردیاب بذارین که بدونین دقیقا کجاست.
🔹بهش یاد بدین که اگه یه غریبه گرفتشون، باید ادب رو کنار بزنن! جیغ بزنن گاز بگیرن و لگد بزنن و از دیگران کمک بخوان
🔸اگه یه غریبه باهاشون خواست حرف بزنه یه متر فاصله داشته باشن، با صدای بلند با هم حرف بزنن و اگه بیشتر از چند ثانیه طول کشید، مکالمه رو باید تموم کنن و برن
🔹غریبه ها نباید بدونن که خونه تنها هستن، اگه یه غریبه زنگ در رو زد، نگن مامان بابا خونه نیستن یا اصلا در رو باز نکنن؛ بگن مثلا بابام دستشوییه بعد به بزرگترشون زنگ بزنن ولی در رو به هیچ قیمتی باز نکنن
🔸به هیچ وجه با کسانی که تو فضای مجازی آشنا میشن قرار نذارن و تو فضای مجازی شماره و آدرس خونه رو ندن، یا عکسی برای یه غریبه نفرستن و هر اتفاقی افتاد باید سریع به شما خبر بدن
❤️ @maadar_khoob
🌮تغذیه کودک
💢به ساعت گرسنگی فرزندتان دقت کنید:
اگر کودک تان قبل از ناهار بهانه گیری می کند و هله هوله می خورد زودتر به او ناهار بدهید. بعضی از بچه ها از ساعت ۱۱ شروع به پر کردن شکم شان با غذاهای مختلف می کنند و تا ساعت یک که وقت ناهار است، کلی ریزه خواری کرده اند. بهتر است همان ساعت ۱۱ ناهار کودک را به او بدهید.
❤️ @maadar_khoob
فرزندانمان را کارآفرین بار بیاوریم نه کارمند.
سیستم آموزشی ما به بچه ها میگه برید وکیل و مهندس و دکتر بشید، رسانه ها فوتبالیست شدن و هنرمند شدن رو تبلیغ میکنن، تو خونه همه دنبال اینیم که بچه هامون درس بخونن و تحصیل کرده بشن و...
کجای این آموزش و تربیت به بچه ها یاد میده کارآفرین باشن؟ برای خودشون کسب و کار داشته باشن؟ شرکت تاسیس کنن و صاحب کار باشن؟ تجارت کنن و تاجر بشن؟ تقریبا هیچ جا... کلا در حال آموزش به بچه هامون هستیم که توی زندگی اصلا ریسک نکنن و همیشه توی عافیت زندگی کنن. کارمند جاهای خوبی بشن و حقوق بگیر باشن. چکار کنیم که کارآفرین بار بیاریم بچه هامون رو؟
۱. پول تو جیبی دادن همیشگی به بچه ها عادتیه که ذاتا بچه ها رو غیر مستقل و حقوق بگیر بار میاره. بچه ها رو منتظر پرداخت منظم بار میاره. مواجب بگیر و این دقیقا مخالف روحیه کارآفرینیه. راه حل مناسب به نظر میرسه این باشه که پول تو جیبی بچه ها مشروط بشه به کمکی که به خانواده میکنن و ارزشی که برای خانواده ایجاد میکنن. یاد بگیرن که در صورت کمک به خانواده و انجام یک کار خلاقانه و خوب میتونن پول توجیبی های متغیر بگیرن. هم خلاقیت پروش پیدا میکنه و هم حقوق بگیر و مواجب بگیر نمیشن.
۲. هر شب براشون قصه نخونید. ۴ شب شما قصه بخونید و ۳ شب بخواید اونا برای شما قصه بگن. کارآفرین باید بتونه سناریو ایجاد کنه و دیگران رو تحت تاثیر قرار بده.
۳. بچه ها رو تشویق کنید جلوی دوستاشون راجع به اسباب بازیهاشون و بازی هایی که بلدن سخنرانی کنن. بهشون یاد بدید که روی بقیه تاثیر بزارن و دوستاشون رو با خودشون همراه و هم نظر کنن.
۴. اگه جایی مثلا توی رستورانی میرید و خدمات نامناسبی میگیرید به بچه ها یاد بدید که خدمات نامناسب رو تشخیص بدن و بتونن انتقاد کنن.
۵. بعضی از ویژگی های کارآفرینی که باید در بچه ها تقویت بشن اینها هستند: نتیجه گرایی، استمرار، رهبری، درون نگری، همبسته بودن
❤️ @maadar_khoob
تکنیک های رفتار با نوجوانان
از اعمال نظارت های مستقیم بپرهیزید.
در دوره نوجوانی نظارت مستقیم جواب نمی دهد. نظارت مستقیم برای 2 دوره ۶ ساله اول زندگی کودک، نه تنها بسیار خوب است بلکه لازم هم هست. در این 2 دوره فرزندان هم به نظارت مستقیم والدین هیچ واکنشی نشان نمی دهند. اما زمانی که فرزندان وارد دوره نوجوانی (بین 12 تا 20 سال) می شوند اگر نظارت والدین مستقیم باشد، معمولا فرزند آن را تحمل نمی کند و ممکن است در برابر آن واکنش های بسیار تندی هم داشته باشد.
این که فرزندان نتوانند در دوره نوجوانی نظارت مستقیم را تحمل کنند، ایراد از والدین آن هاست که او را مورد نظارت مستقیم قرار می دهند. نوجوان وقتی خودش را تحت نظارت مستقیم والدین می بیند احساس می کند به حریم شخصی اش تجاوز شده است، بنابراین بسیار طبیعی است که واکنش منفی نشان دهد.
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همشاگردی سلام🤗😍
❤️ @maadar_khoob
📌نه را با جملات مثبت بگویید
مثلاً به جای اینکه بگویید قبل از شام نمیتوانی شکلات بخوری میتوانید به او بگویید بله تو اجازه داری شکلاتت را بعد از شام بخوری.
نکته مهمی که کلا در حرف زدن و بیان دستورات به کودک باید رعایت کنید این است که همیشه برای اینکه کودک به حرف شما توجه کند باید در فاصله یک متری او و در سطح چشمان او قرار بگیرید و به چشمانش نگاه کنید و آرام، محکم و شمرده حرف خود را بزنید.
❤️ @maadar_khoob
هدایت شده از مادر خوب
E08.mp3
9.69M
موضوع 📣📣📣
مهد کودک و حال بد بچه
من یه نوه چهار ساله دارم
که چند ماهه میره مهدکودک اخیرا چند بار حالش تو کلاس به هم خورده و صبحونه نمی خوره موقع مدرسه رفتن و حتی وقتی نمی خوره هم باز حالش به هم خورده.....
❤️ @maadar_khoob
هدایت شده از مادر خوب
عکسی از خودتون، فرزندتون یا هر عکس دیگری رو نصف کنید و اجازه بدید فرزندتون از خلاقیتش برای کامل کردن تصویر استفاده کند.
❤️ @maadar_khoob