💕💕
کودک قبل از اینکه بداند چه کسی است،
به دیگران (مخصوصا مادر) نیاز دارد تا مثل آینه ای بازتاب و بازخوردی از وجودش، به او بدهند تا احساس کند ارزشمند و موردقبول است.
کودک بر اساس نحوه رفتار دیگران با او، تصویری از خود در درونش شکل میدهد و خودش را در "آینه چشم دیگری" میبیند.
او بسیار تاثیرپذیر است و تصویری که والدین به او میدهند را به عنوان "خودش" میپذیرد و میشناسد.
برای مثال اگر والدینی بشدت سختگیر داشته باشد به احتمال زیاد این ایده در او شکل میگیرد که بی کفایت است و نمیتواند والدینش را راضی کند.
گرفتن بازخورد مثبت از والدین برای رشد اعتماد بنفس و فهم اینکه دنیا جای امنی برای زندگی است، ضرورت دارد.
تظاهرات این کمبود در بزرگسالی به این صورت است که او حساسیت زیادی به کوچکترین تغییرات صدا و حرکات اطرافیان پیدا کرده و همه رفتارها را نوعی طرد شدن برداشت میکند و واکنش نشان میدهد!
❤️ @maadar_khoob
💕💕
ابزار خلاقیت"دست و چشم" است یعنی بچه ها زیاد ببینند و زیاد لمس کنند.
در جامعه ی ما بچه ها خوب می بینند ولی به دلیل نظافت شدید لامسه ی ضعیف دارند.
به همین دلیل نمی توانند با دستشان بسازند و خلق کنند .
مثلا بچه های ما ممکن است که خیلی خوب شعر بخوانند ولی اصلا نمی توانند کارهای مجسمه سازی یا نقاشی که بهم ریختگی به دنبال دارد را انجام دهند. نظافت و نظم بدون تعادل، دشمن خلاقیت است.
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
💠 لزومي نداره در مورد دلخوری هاتون با همسرتون با بچهها صحبت كنيد. آنها نه مشاور هستند و نه ميتوانن
اگر میخواهید بانوی خانهتان باشید باید همسرتان، مرد خانه باشد؛ با تمام آن تعاریفی که در فرهنگ ما از مرد خانواده وجود دارد.
شما عزيزتر خواهيد بود، با آرامش بيشتري زندگي خواهيد كرد و فرزندانتان هم با سلامت روان بيشتري رشد ميكنند و براي پذيرش نقشهاي فردايشان آماده ميشوند اگر شما هم براي تثبيت جايگاه همسرتان، همراه باشيد و خانهاي بسازيد كه پدر خانواده در آن كوهي استوار و حمايتگر و مادر خانواده دريايي مهربان و آرامشبخش باشد.
👈شرط اول، احترام به پدر💠💠👇
شما بهعنوان خانم خانه اگر بخواهيد احترامتان حفظ شود و خانهتان بينظم و قاعده نباشد، بايد پرچم دار حفظ احترام به پدر خانواده باشيد. اينكه در نسلهاي امروزي بين زن و شوهر، رفاقت و صميميت بيشتري در ظاهر به چشم ميخورد، بسيار زيباست اما اگر اين صميميت و در اصطلاح راحت بودن بخواهد مانع از حفظ احترام شود نتيجهاش خانهاي خواهد بود كه در آن سنگرويسنگ بند نميشود.
پدري قوي كه به واسطه رابطه موفقتان باهم، حرمت زيادي برايتان قائل است باعث ميشود بچهها به هر دوي شما احترام بگذارند و اين شرايط، ضمانت اجرايي خوبي خواهد بود براي اجراي قوانيني كه در خانهتان وضع ميكنيد تا نظام خانوادهتان مستحكمتر باشد.
حفظ حرمت پدر چيزي است كه هم در رفتار شما آموخته ميشود هم در حرفهايتان.
وقتي شما در گفتار، احترام شوهرتان را رعايت كنيد، زماني كه فرزندتان صدايش را بالا ببرد يا حرف نامناسبي بزند، ميتوانيد در خلوت مادر و فرزندي به او تذكر بدهيد و بخواهيد كه ديگر چنين رفتاري را تكرار نكند.
اما اگر خودتان شوهرتان را با الفاظ زيبا صدا نكنيد، جملات شايسته بهكار نبريد و اختلافاتتان را بر سرش فرياد بزنيد، ديگر نميتوانيد از فرزندانتان توقع داشته باشيد برعكس شما رفتار كنند. رطب خورده نميتواند منع رطب كند؛ اين يك قانون هميشگي است.
👈 ادامه دارد... 👇👇
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معما
🍒برچسب میوه ها
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
اگر میخواهید بانوی خانهتان باشید باید همسرتان، مرد خانه باشد؛ با تمام آن تعاریفی که در فرهنگ ما از
👈 دوم ؛ براي همهچيز متشكرم 💠💠👇
بين شما و همسرتان باتوجه به تربيت، فرهنگ و توافق اوليهاي كه با هم داشتيد، حقوق و تكاليفي وجود دارد. شوهر شما در قوانيني نامرئي اما لازمالاجرا اغلب شبها زباله را بيرون برده، خريد خانه را انجام ميدهد، شما را براي تفريح به رستوران و پارك ميبرد و كارهاي زياد ديگري را هم انجام ميدهد تا شما در آرامش باشيد.
درست است كه شما هم ملزم به انجام كارهايي هستيد و درست است كه اگر زباله را به دم در ميبرد، فقط شما نبودهايد كه توليد زباله كردهايد، خود او هم در آن سهمي داشته اما اينكه وقتي برميگردد از او تشكر كنيد، كار سختي است؟
اينكه وقتي فهرست خريدتان را تهيه ميكند، بهجاي ايراد گرفتن از نوع خريدش به او بگوييد: « ممنونم، خسته نباشي، زحمت كشيدي» خيلي برايتان هزينه دارد؟
اين حرفها نه گفتنش كار سختي است و نه باعث ميشود كه همسرتان از دفعه بعد خريد بدتري انجام دهد.
شما با اين كار، هم فرهنگ خودتان را نشان دادهايد هم به فرزندانتان آموختهايد كه وقتي ديگري كاري براي آنها انجام ميدهد حتي اگر وظيفهاش باشد و به خواست خودش انجام داده باشد، باز هم بايد از او تشكر كنند و اين چيزي است كه در عمل و طي زمان براي آنها نهادينه خواهد شد.خانهاي كه اهالي آن هيچ كاري را وظيفه ديگري ندانند و در قبال كارهاي هم تشكر كنند، خانه آرام و مناسبي براي زندگي خواهد بود.
👈 سوم ؛غيبت پشتسر بابا؟ 💠💠👇
يكي از مواردي كه برخي اوقات خانمها در زندگي خانوادگي انجام ميدهند و آفتهاي زيادي دارد مكالمات تلفني با مادر، خواهر يا دوستانشان در مورد زندگي شخصيشان است. اينكه حرفهايتان را بزنيد، درد دل كنيد، در مورد موضوعات مختلف با يكديگر همفكري داشته باشيد، مشكلساز نيست
اما اگر قرار باشد گوشي تلفن را برداريد و از اختلاف ديروزتان با همسرتان صحبت كنيد و جزئياتش را چنان مو به مو تعريف كنيد كه مادر يا دوستتان در جريان ريز موضوعات بين شما قرار بگيرد، آن وقت يك زنگ خطر جدي به صدا درميآيد.
واقعيت اين است كه بيشتر انسانها وقتي از كسي دلخور هستند و اختلافي بينشان رخ داده، بهجاي آنكه موضوع را بيطرفانه تعريف كنند، از نگاه خودشان و به نفع خودشان حرف ميزنند.
شما هم از اين قاعده مستثني نيستيد.
نهتنها از همسرتان پيش كسي بدگويي نكنيد حتي پشت سر پدر خانواده مقابل بچهها هم حرف نزنيد؛ مثلا اگر هميشه دير به خانه ميآيد، مشكل مالي دارد، از روابط او در دنياي مجازي ناراحت هستيد يا هر چيز ديگري كه باعث شده از شوهرتان دلخور باشيد، لزومي ندارد در مورد اينها با بچهها صحبت كنيد. آنها نه مشاور هستند و نه ميتوانند به شما كمك كنند بلكه تنها نتيجهاي كه اين كار ميدهد شكسته شدن ابهت پدري است كه اگر بشكند، اقتدار خانواده زيرسؤال ميرود.
👈 ادامه دارد... 👇👇
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
#معما 🍒برچسب میوه ها ❤️ @maadar_khoob
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ #معما
پاسخ برچسب میوه ها
چون همه برچسب ها اشتباه بوده کافیه یکی از جعبه هارو باز کنید...
❤️ @maadar_khoob
💕💕
با بچه ها حرف بزنیم :
بهطور مرتب با کودکان گفتوگو کنید.
هرروز وقتی را به این کار اختصاص دهید. حتی اگر این وقت فقط دقایقی قبل از خوابیدن کودک باشد.
مدت زمان صحبتکردن میتواند متغیر باشد اما جای آن باید در برنامه روزانه شما مشخص باشد.
زمانی که فرزندتان میخواهد با شما صحبت کند در اسرع وقت به طور خصوصی برای او وقت بگذارید .
اگر مجبورید وقت گفتو گو را به تأخیر بیندازید وقت خاصی را مشخص کنید: «الان وقت مناسبی نیست، ولی امشب درست بعد از جمع کردن ظرفهای شام میتوانیم توی اتاقت صحبت کنیم».
بعد از تعیین قرار بد قولی نکنید.
ساده و روشن حرف بزنید . دستورات و توضیحات طولانی ممکن است باعث فراموش شدن بخشهای اصلی صحبتتان شود.
نصیحت نکنید ، سرزنش نکنید .
از احساس تان با فرزندتان صحبت کنید
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
اینها #فرشته هستند. در مورد کودکان #مهربان #سندرم_داون بخوانید👇👇
اینها #فرشته هستند. ❤️
تقریبا از هر هفتصد کودکی که به دنیا می آیند یک نفر مبتلا به #سندروم_داون است. سندروم داون نوعی اختلال #کروموزومی است که به کم توانی ذهنی و جسمی منجر می شود. کودکان مبتلا به این سندروم البته تربیت پذیرند و بسته به فضای خانوادگی و فرهنگی جامعه به قدر مقدور امکان رشد و نمو دارند. پیشرفت علم پزشکی در تشخیص زودرس اختلالات ژنتیکی در دوران جنینی، شاید در آینده ای نه چندان دور نسل های بعدی را فاقد مبتلایان به این سندروم کند. اما اکنون که این مبتلایان در میان ما هستند باید در موردشان ملاحظات اخلاقی را لحاظ کرد. متاسفانه بسیاری از ما فکر می کنیم این کودکان خطرناکند و فرزاندانمان و حتی خودمان را از آنها دور می کنیم. این امر منجر به انزوای این کودکان و افزایش درد و رنجشان می شود و با مفهوم ارزش ذاتی انسان در تضاد است. از سوی دیگر ترحم به ایشان نیز مانع #آموزش فعال می شود و آنها را به شخصیت هایی وابسته تبدیل می کند. دو نگاه به این افراد در جامعه وجود دارد. نگاه اول که متاسفانه نگاه غالب نیز هست این مبتلایان را خطای روزگار می داند و فکر می کنند که این افراد سربار خانواده و جامعه اند و خار گلستان جهان به شمار می آیند. از این منظر، در بهترین تلقی، شاید این مبتلایان، بهانه ای باشند تا قدر سلامتی مان را بیشتر بدانیم. نگاه دیگر بر این باور است که درختان باغ روزگار، گوناگون و متنوعند و کودکان مبتلا به سندروم داون این تنوع را معنا می کنند. به نظر می رسد که ما در حوزه سلامت به ترویج نگاه دوم سخت محتاجیم. مبتلایان به سندروم داون زبان بزرگتری دارند اما همچون برخی از ما جلوافتادگان ذهنی! زبانشان دراز نیست و دیگران را آزار نمی دهند. مبتلایان به این سندروم از نظرذهنی از ما ضعیف ترند و به همین دلیل سر کسی کلاه نمی گذارند در حالی که انسانند. شاید آرزویمان این باشد که دیگر کسی با این بیماریها به دنیا نیاید اما درنگ کنیم، این کودکان عوامل کوچکی هستند برای بزرگترین مهربانیها... شاید جهانمان با این بچه ها مهربانتر باشد.
.
✍ دکتر حمیدرضا نیازی
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معما
(ویژه کودکان)
🔫دزدی از توریست
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕💕
دلم برای مادرش میسوزه😢😢
واقعا مادر این بچه از دستش چی میکشه!!!
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
#معما (ویژه کودکان) 🔫دزدی از توریست ❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معما
(ویژه کودکان)
🔫 پاسخ دزدی از توریست
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری به همخوانی جالبشون
معلم پایشون
کلاس مختلتشون ندارم
حرکت دستاشونو فقط توجه کنید
❤️ @maadar_khoob
از يكسالگي كودكان شروع به سرپيچي از دستورات شما ميكنند. آنها به چشمان شما خيره ميشوند و آنچه كه نميخواهيد را انجام ميدهند. مثلا به تلويزيون ميزنند.
از هجده ماهگي بيشترين كلمه اي كه فرزندتان استفاده ميكند "نه" خواهد بود.
🔆اين رفتار مسير رشد يك كودك است.
اگر در مسير رشد فرزندتان دخالت نكنيد، داد نزنيد، عصباني نشويد، تنبيه نكنيد، فرزندتان از اين مراحل خواهد گذشت و اعتماد بنفس او ساخته خواهد شد.
⚠️ اما اگر سعي كنيد اين نهال تازه جوانه زده را تاديب كنيد، اضطراب يا خشم جايگزين اعتماد بنفس خواهد شد.
فرزندتان به شما مي چسبد يا با شما وارد لجبازي خوهد شد.
❤️ @maadar_khoob