✅#خبر
✅آینده روشن فینتِک اسلامی در جهان
✅فینتِک اسلامی که به معنای استفاده از فناوریهای نوین اقتصادی در بخش تأمین مالی اسلامی است با استقبال گسترده اي حتي در بين غير مسلمانان روبرو شده است چرا كه اين نظام مالي نوعی سرمایهگذاری اخلاقی برای مشتریان خود به حساب میآید.
✅بر این اساس، ربا و سرمایهگذاری در مشاغل مرتبط با مشروبات الکلی، دخانیات و قمار در تامين مالي اسلامي ممنوع است.
✅طبق گزارش جهانی فینتِک اسلامی ۲۰۲۱ ،انتظار میرود حجم معاملات در اين بخش تا سال ۲۰۲۵ به ۱۲۸ میلیارد دلار افزایش یابد.
✅ در بخش دیگری از اين گزارش آمده است ایران، عربستان سعودی، ،امارات متحده عربی، مالزی و اندونزی از نظر حجم معاملات اسلامی از کشورهای پیشرو هستند.
🆔@maarefnews
🆔 @RadioMaaref
⚫️#خبر
⚫️شیخ «احمد تیجان سیلا» از علمای بزرگ شیعه در سیرالئون درگذشت
⚫️در پی درگذشت شیخ احمد تیجان سیلا یکی از برجستهترین علمای شیعه در سیرالئون ، مجمع جهانی اهل بیت (ع) با صدور پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.
⚫️مرحوم حجت الاسلام و المسلمین شیخ احمد تیجان سیلا از مبلّغان مکتب اهل بیت (ع) و از بزرگان شیعه آفریقا و امام جماعت مسجد مرکزی "فریتاون" از بزرگترین مساجد سیرالئون بود.
⚫️جمهوری سیرالئون (Sierra Leone) کشوری در غرب آفریقاست. جمعیت اين كشور ۶ میلیون نفر و زبان رسمی آن انگلیسی است. حدود ۷۰ درصد از مردم سیرالئون مسلمان هستند.كه تعداد شیعیان این کشور بین ۶۰۰ هزار تا یک میلیون نفر تخمین زده میشود.
🆔@maarefnews
🆔 @RadioMaaref
📌#خبر
📌افتتاح مجلس ملی مسلمانان در سریلانکا
📌مجلس ملی مسلمانان سریلانکا اولین سازمان در نوع خود است که از اقوام مختلف مسلمان در اين كشور آسيايي تشکیل شده و هدف از تاسیس این مجلس دفاع از حقوق مسلمانان با نشان دادن تعهد نسبت به وحدت ملی و هماهنگی ملی در سریلانکا است.
📌مسلمانان ۱۰ درصد از جمعیت ۲۱ میلیون نفری سریلانکا را تشکیل می دهند.بيشتر جمعيت اين كشور بودايي هستند
📌در سال هاي اخير افزايش خشونت عليه مسلمانان در سريلانكا ،واكنش گروههاي سياسي ، مدني و حتي ديپلمات هاي خارجي ساكن در اين كشور را به دنبال داشته است
📌رهبران افراطي بودايي در سریلانکا به خشونت آمیز علیه مسلمانان دامن مي زنند
🆔@maarefnews
🆔@RadioMaaref
📣#خبر
📣افزايش اسلامهراسی در اسکاتلند
📣بر اساس یک گزارش جدید که در اسکاتلند منتشر شده است، چهار پنجم مسلمانان این کشور، مستقیما اسلامهراسی را تجربه کردهاند.
📣گروه چند حزبی پارلمان اسکاتلند در زمینه مقابله با اسلامهراسی اولین تحقیق عمومی در مورد اسلامهراسی در این کشور را با مطالعه روی ۴۴۷ شرکتکننده انجام داد.
📣از این تعداد، ۸۳٪ از پاسخ دهندگان مسلمان گفتند که اسلامهراسی را مستقیما تجربه کردهاند و زنان بیشتر از مردان با این پدیده روبرو میشوند.
📣همچنین براساس این تحقیق ۷۵٪ از مسلمانان اظهار داشتند که اسلامهراسی موضوعی عادی و روزمره در جامعه اسکاتلند است
🆔@maarefnews
🆔@RadioMaaref
💠#خبر
💠ساخت موزه ستارگان تلاوت در مصر
💠نخستین موزه آثار مربوط به ستارگان تلاوت در مصر ساخته میشود.
💠این موزه در پایتخت اداری جدید مصر ساخته خواهد شد و شامل آثار جمعآوری شده از قاریان و ستارگان تلاوت در مصر خواهد بود.
💠فعال رسانهای مصر با اعلام اين خبر گفت: قرار است آثار نبوی موجود در مسجد «الحسین» قاهره نیز به این موزه منتقل شود.
💠محمد الباز،تصریح کرد:مجموع این آثار به زودی در موزه بزرگی در پایتخت اداری به نمایش درخواهد آمد
💠دولت مصر در حال ساخت پایتخت اداری جدید در ۴۵ کیلومتری شرق قاهره است.
🆔@maarefnews
🆔@RadioMaaref
❇️#خبر
❇️جوانان استرالیایی راهی «سفر جادهای برای کشف اسلام» میشوند
❇️گروهی از جوانان مسلمان با راهاندازی پويش «سفر جادهای برای کشف اسلام»، با طی مسافت هزاران کیلومتر به سراسر استرالیا تلاش میکنند باورهای نادرست مردم این کشور درباره مسلمانان را اصلاح کنند.
❇️تحقیقات نشان داده است: حدود ۷۰ درصد استرالیاییها در مورد مسلمانان و عقاید آنها بسیار کم میدانند و نیمی از استرالیاییها هنوز احساسات منفی نسبت به مسلمانان دارند
۷۵ درصد از مساجد استراليا نيز بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ با حملات نژادپرستانه مواجه بوده اند
❇️این حملات شامل اقدامات تخریبی و حمله به نمازگزاران و یا نوشتن شعارهای نژادپرستانه بر دیوارهای مساجد بوده است.
🆔@RadioMaaref
🆔@maarefnews
هدایت شده از رادیو معارف
🔶#خبر
🔶حمایت بيشتر مسلمانان هند از دادگاههای اسلامی
🔶تحقیقات مؤسسه پیو نشان میدهد بيشتر مسلمانان هند از دادگاههای اسلامی در این کشور حمایت میکنند.
🔶بررسیهای این اندیشکده مشخص كرد:سه چهارم مسلمانان هند (۷۴درصد) از دسترسی به دادگاههای اسلامی، براي رسيدگي به مسائلي همچون ارث و طلاق حمایت میکنند.
🔶از سال ۲۰۲۱، تقریباً ۷۰ دادگاه اسلامی یا دارالقضا در هند وجود دارد که تقریباً همه آنها در دو ایالت مهاراشترا و اوتار پرادش است.
🔶هندوستان سومین کشور مسلمان نشین جهان پس از اندونزی و پاکستان است و نزديك به 200 ميليون مسلمان در اين كشور زندگي مي كنند
🆔@RadioMaaref
🆔@maarefnews
💠#خبر
💠کارشکنی دولت ازبکستان در بازگشایی مساجد شیعیان
💠مقام های دولتی در شهر بخارا مانع از به ثمر رسیدن تلاش های شیعیان برای بازگشایی مساجد در این شهر به بهانه های مختلف شده اند.
💠پيروان مكتب اهل بيت ع در سراسر ازبکستان فقط چهار مسجد ثبت شده در بخارا و سمرقند دارند
💠ظرفیت این مساجد برای تأمین تقاضای نمازگزاران کافی نیست و مسلمانان در جشن های مذهبی مجبور به تجمع در خیابان ها هستند.
💠اين در حالي است كه در منطقه بخارا ، هفت مسجد متعلق يه شيعيان از اوایل دهه 1990 تا سال 2008 فعالیت داشتند که مقامات همه آنها را به جز دو مسجد تعطیل کردند.
🆔@RadioMaaref
🆔@maarefnews
📌 #خبر
📌 امارات #بهشت صهیونیستها
📌 سازش میان سران #رژیم اشغالگر قدس و #امارات عربی متحده به رغم مخالفتهای مردم این امیرنشین و بيشتر #کشورهای اسلامي، وارد مرحله جدیدی شده است، به گونه اي که امارات را به «بهشت صهیونیستها» تبدیل کرده است.
📌 #سایت "امارات لیکس" که به انتشار اخبار پشت پرده از درون امارات مشهور است، در آخرین گزارش خود فاش کرد که حدود پنج هزار «صهيونيست» در طول ۳ ماه گذشته #تابعیت امارات را دریافت کردهاند و در امارات به تجارت و خريد املاك روي اورده اند
📌 #قرارداد سازش سران امارات با رژیم صهیونیستی در 25 شهریور سال گذشته با دلالی "دونالد ترامپ" در #کاخ سفید امضاء شد.
🆔@RadioMaaref
🆔@maarefnews
🌐 #خبر
🌐 راهاندازی #پايگاه ثبت شکایات #اسلامهراسی در آلمان
🌐 پايگاهي اینترنتی در آلمان راهاندازی شده است که برای نخستینبار به قربانیان #حملات نژادپرستانه امکان میدهد تا تجربیات و شکایات خود را درباره اين پديده شوم علیه مسلمانان ثبت کنند.
🌐 سایت اینترنتی «آی ریپورت» از ۲۴ ژوئن 3تير امکان ثبت شکایات را فراهم کرده است. این روز در آلمان به عنوان آغاز هفته اقدام علیه نژادپرستی ضد مسلمانان شناخته میشود.
🌐 یازده سال پیش در اول ژوئیه، #مروه شربینی، زن مسلمان مصریالاصل در جریان دادگاهی در درسدن آلمان به دلیل داشتن #حجاب کشته شد.از اینرو، #شورای مرکزی مسلمانان آلمان تصمیم گرفت تا در فاصله روزهای ۲۴ ژوئن تا اول ژوئیه، #افکار عمومی آلمان را از نژادپرستی علیه مسمانان آگاه كند
🆔@RadioMaaref
🆔@maarefnews
✳️ #خبر
✳️ يك #هنرمند هندی بیش از ۲۰۰ مسجد را تزئین کرد
✳️ #آنیل کومار چوهان هنرمند هندو، توانسته است در طول ۳۰ سال گذشته با هنر خوش نویسی خود #آیات قران کریم را بر روی دیوارهای بیش از ۲۰۰ مسجد خطاطی کند.
✳️ به گزارش خبرگزاری الجزیره ، آنیل ۵۰ ساله در شهر حیدرآباد واقع در غرب هند زندگی میکند و #هنر خوش نویسی به زبان عربی و اردو را بدون داشتن معلم خاصی و تنها با تکرار و تجربه آموخته است.
✳️ حدود ۳۰ سال پیش زمانی که او مشغول نوشتن تابلوهای مغازهها به زبان اردو بود، مزین کردن مساجد به #آیههای قرآن را نیز آغاز کرد
🆔 @RadioMaaref
🆔 @maarefnews
💠 #خبر
💠 استقبال #قاریان مصری از #منشور اخلاقی صیانت از قرائت قرآن
💠 قاریان بزرگ قرآن کریم در مصر از برنامه #وزارت اوقاف این کشور برای تدوین منشور اخلاقی به منظور صیانت از قرائت قرآن کریم در برابر قرائتهای بیاعتبار استقبال کردند.
💠 بر اساس گزارش پايگاه بالبلدي، مصر در سال هاي اخير با پدیده ظهور قاریان بدون اعتباری روبهرو شده که با سوء استفاده از صدایی خوب در قرائت قرآن، سعی در جذب مردم به سمت خود دارند.
💠 رئیس #اتحادیه قاریان قرآن مصر در اين باره اعلام كرد منشور اخلاقی قاریان قرآن شامل سه اصل مراعات تحریف نکردن کتاب خدا، عدم ارائه قرائتهایی که مبتنی بر کتب قرائت نیست و برخورد خوب میان #قاریان قرآن کریم است.
🆔 @RadioMaaref
🆔 @maarefnews