🌺قال الامام جعفر بن محمد الصادق صلوات الله و سلامه علیه :
🌷ثلاثٌ مِن علاماتِ المؤمنِ :
عِلمُهُ باللّه ِ ، و مَن يُحِبُّ ، و مَن يُبْغِضُ .
👈سه ویژگی از علامات مومن به شمار میرود:
1⃣علم ومعرفت او به خدای تعالی ،
2⃣شناخت کسانی که بایستی به انها محبت نماید (محمد و آل محمد و شیعیان و محبین اهل بیت علیهم السلام، پدر، مادر، معلم و ...)
3⃣شناخت کسانی که بایستی بغض وکینه انها را در دل داشته باشد (دشمنان اهل بیت علیهم السلام، کفار ، مشرکین و ...)
📚کافی جلد ۲ صفحه ۱۲۶
📚بحارالانوار جلد ۱ صفحه ۲۱۵
📚بحارالانوار جلد ۶۶ صفحه ۲۴۶
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 اگر کسانی که از دشمن میترسند، بر سر کار بیایند، سایۀ تهدیدِ دشمن جدی خواهد شد و جنگ دوباره بر کشور ما سایه خواهد افکند.
💠 آیتالله میرباقری:
💥 این یک هشدارِ جدی است: اگر ما از دشمن ترسیدیم و در مقابل دشمن خضوع کردیم، دشمن جسارت پیدا میکند و قدم به قدم نزدیکتر میشود و نفوذش را بیشتر میکند و ما را از اهدافمان به عقب میراند.
💥 من نگران هستم که اگر در مقابل آمریکا کوتاه بیاییم، از نو سایۀ جنگ بر سر کشور ما بیفتد.
در این چند سال در دورۀ شهید آیتالله رئیسی، که دولت و قوای مختلف با رهبری همراه بودند و در مقابل زورگویی آمریکا ایستادگی کردند، سایۀ جنگ از سر کشور دور شد.
💥 آمریکا به هیچ وجه حاضر به جنگ با ما نیست و مرتباً این پیام را مسئولان کشور ما ارسال میکند. ولی من مطمئنم اگر کسانی که از دشمن میترسند و خشیت از دشمن دارند و با شتاب بهسمت دشمن میروند و میخواهند با آنها پیوند بخورند، بر سر کار بیایند، سایۀ تهدید دشمن جدیتر خواهد شد و جنگ دوباره بر کشور ما سایه خواهد افکند.
گرچه من معتقدم در دورههای قبل هم دشمن لاف میزد و جرأت حمله به ما را نداشت.
#انتخابات
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از کانال احمد نورآذر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهمه به کی رای میدیم
مشکلات زائران امام حسین علیه السلام در اربعین ۱۳۹۷ و تحول عظیم در دولت #شهید_رئیسی
#دکتر_جلیلی ادامه راه شهید جمهور
کانال حاج احمد نورآذر 👇
https://eitaa.com/ahmadnoorazar313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه ما مدیون شهداء و کسانی هستیم که برای حفظ کیان ، دین و ناموس این سرزمین جان خود را فدا کردند
آنها با خون خود به ارزشهای نظام و رهبری رای دادند
وقتی به مساله ولایت و زعامت جامعه و نقش آن درجامعه نگاهی به صدر اسلام داشته باشیم متوجه می شویم هر وقت مردم جامعه با ولایت همراه بودند پیروزی همواره با آنها همراه بوده
در تمام جنگها ،غزوه ها و سریه های پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم لشگر اسلام همواره پیروز بود الا یک جنگ آنهم جنگ احد بخاطر اینکه در یک زمان رزمندگان از دستور پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم سرپیچی کردند و گردنه احد را برای جمع آوری غنائم ترک کردند
در جنگهای مولای متقیان امیر المؤمنین علی بن ابیطالب صلوات الله و سلامه علیه هم همین گونه بود
در جنگ صفین مالک اشتر تا یک قدمی معاویه لعنه الله علیه و آله رسیده بود و چیزی نمانده بود کار را تمام کند در آن هنگام عده ای جهال و کج فهم که به آنها خوارج گفته می شود به روی امام علی علیه السلام شمشیر کشیدند که به مالک بگو برگردد
در این جنگ هم مردم از ولایت جدا شدند و شکست نصیب آنها شد و کار به حکمیت کشیده شد
در زمان امامین حسن و حسین صلوات الله و سلامه علیهما نیر همین گونه شد
در زمان حاضر نیز بایست حواسمان باشد آنهایی که با ولایت زاویه دارند را انتخاب نکنیم
به کسانی که شهید سلیمانی ها را مانع منافع خود میدانند رای ندهیم
برای سربلندی نظام و انقلاب و پیروزی در تمام عرصه های جهادی فردی را انتخاب کنیم که نه تنها با رهبری زاویه ندارد بلکه همراه و پشتیبان رهبری و ولی امر مسلمین هستند
#انتخاباصلح
#جلیلی
-گاهی امام بر اساس کشش و پتانسیل طرف مقابل به سوال جواب می دهد
-قرآن ظاهر و باطنی دارد
ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَلْيُوفُوا نُذُورَهُمْ وَلْيَطَّوَّفُوا بِالْبَيْتِ الْعَتِيقِ ﴿حج ٢٩﴾
سپس باید آلودگی خود را بزدایند و به نذرهای خود وفا کنند و بر گِرد آن خانه کهن [=کعبه] طواف به جای آورند.
🔸عبدالله بن سنان از ذریح محاربی نقل کرده که گفت که به امام صادق (صلوات الله علیه) عرض کردم خداوند در کتابش به من دستوری داده که دوست دارم از آن آگاه باشم (آن را انجام دهم) (امام صادق صلوات الله علیه) فرمود: آن (آیه) کدام است؟ گفتم سخن خداوند عز و جل:
«ثُمَّ لْیَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَ لْیُوفُوا نُذُورَهُمْ» (حج 29)
{سپس باید آلودگی خود را بزدایند و به نذرهای خود وفا کنند}
فرمود: «آلودگی خود را بزدایند» دیدار امام است و «به نذرهای خود وفا کنند» همان مناسک و دستورات حج است. عبد الله بن سنان گفت نزد امام صادق (صلوات الله علیه) رفتم و گفتم: فدایت شوم، سخن خداوند عز و جل «سپس باید آلودگی خود را بزدایند و به نذرهای خود وفا کنند» (منظورش چیست) فرمود: کوتاه کردن شارب و گرفتن ناخن ها و چیزهای شبیه به این. گوید: گفتم فدایت شوم ذریح محاربی از شما نقل کرد که به او فرمودی«آلودگی خود را بزدایند» دیدار امام است و«به نذرهای خود وفا کنند» همان مناسک است. فرمود: ذریح راست گفته تو نیز راست گفتی زیرا قرآن ظاهر و باطنی دارد و چه کسی می تواند آنچه را ذریح تحمل می کند تحمل کند؟
الكافي- ط الاسلامية جلد 4 صفحه 549 بَابُ إِتْبَاعِ الْحَجِّ بِالزِّيَارَةِ حدیث 4
تفسیر البرهان جلد 3 صفحه 877
بحار الأنوار - ط مؤسسةالوفاء جلد 47 صفحه 338
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصول امام شناسی قسمت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصول امام شناسی قسمت دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصول امام شناسی قسمت سوم
حقیقت پرستش... (1)
حضرت آیت الله العظمی لسان الله الناطق مولانا امام صادق علیه السلام و إليه التسلیم فرمودند:
كسي كه خدا از روي خيال خود پرستد كافر است ، كسي كه تنها نام خدا را بدون صاحب نام پرستد كافر است ، كسي كه نام و صاحب نام را با هم پرستد مشرك است ، كسي كه صاحب نام را بپرستد و با صفاتي كه خود را به آن ستوده نام ها را هم بر آن تطبيق كند و دل بدان محكم كند و در نهان و آشكارش به زبان آورد ، اينها اصحاب حقيقي اميرالمؤمنين علیه السلام مي باشند.
و در حديث ديگر است: ايشان مؤمنين حقيقي مي باشند.
عَلِيّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ مُحَمّدِ بْنِ عِيسَي بْنِ عُبَيْدٍ عَنِ الْحَسَنِ بْنِ مَحْبُوبٍ عَنِ ابْنِ رِئَابٍ وَ عَنْ غَيْرِ وَاحِدٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللّهِ (علیه السلام) قَالَ مَنْ عَبَدَ اللّهَ بِالتّوَهّمِ فَقَدْ كَفَرَ وَ مَنْ عَبَدَ الِاسْمَ دُونَ الْمَعْنَي فَقَدْ كَفَرَ وَ مَنْ عَبَدَ الِاسْمَ وَ الْمَعْنَي فَقَدْ أَشْرَكَ وَ مَنْ عَبَدَ الْمَعْنَي بِإِيقَاعِ الْأَسْمَاءِ عَلَيْهِ بِصِفَاتِهِ الّتِي وَصَفَ بِهَا نَفْسَهُ فَعَقَدَ عَلَيْهِ قَلْبَهُ وَ نَطَقَ بِهِ لِسَانُهُ فِي سَرَائِرِهِ وَ عَلَانِيَتِهِ فَأُولَئِكَ أَصْحَابُ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ (علیه السلام) حَقّاً. وَ فِي حَدِيثٍ آخَرَ أُولَئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقّاً.
کتاب کافي ، حدیث ۲۳۲
🚩 پاداش عزاداری و هزینه کردن برای امام حسین علیهالسلام
روایت شده است که حضرت موسی علیهالسلام به خداوند عرض کرد: «چرا امّت پیغمبر خاتم را بر سایر امّتها برتری دادهای؟» خداوند متعال وحی فرمود: «آنان را بخاطر ده ویژگی فضیلت دادهام.» حضرت موسی علیه السلام عرض کرد: «آن ده خصلت چیست تا بنیاسرائیل را امر کنم که انجام دهند؟» خدای تعالی وحی فرمود: «نماز، زکات، روزه، حج، جهاد، نماز جمعه، نماز جماعت، قرآن، علم و عاشورا.» حضرت موسی به خداوند متعال عرض کرد: «عاشورا چیست؟!» خدای متعال وحی فرمود:
🏴 «عاشورا، گریه و تباکی (خود را به حالت گریه درآوردن) بر فرزندزاده محمّد صلّیاللهعلیهوآله و مرثیهخوانی و عزاداری بر مصیبت اوست؛
ای موسی! در آن زمان هیچ بندهای از بندگانم نیست که بر فرزند مصطفی صلّیاللهعلیهوآله گریه کند یا خود را به گریه بزند و برای او مجلس عزا برپا نماید، مگر اینکه بهشت را برایش ثابت قرار میدهم؛
و هر کس بخاطر محبّت حسین علیهالسلام، درهمی از مالش را خرج اطعام کند یا در زمینه دیگری برای او هزینه کند، در دنیا هفتاد برابر آنچه خرج کرده به مالش برکت میدهم و گناهانش را بخشیده و در بهشت جایگاهش را قرار خواهم داد؛
و به عزّت و جلالم سوگند، هر مرد و زنی که در روز عاشورا یا غیر آن قطرهای اشک بر مصیبت حسین علیهالسلام بریزد، اجر هزار شهید برایش مینویسم.»
مجمع البحرین (شیخطریحی)، ج۳، ص۱۸۶
مستدرک الوسائل (محدثنوری)، ج۱۰، ص۳۱۸
«یارب فرج امام ما را برسان.»
معارف الثقلین
🚩 پاداش عزاداری و هزینه کردن برای امام حسین علیهالسلام روایت شده است که حضرت موسی علیهالسلام به خ
حقیقت پرستش... (2)
هشام بن حكم گويد از حضرت آیت الله العظمی مولانا الصادق علیه السلام راجع به اسماء خدا و اشتياق آنها پرسيدم كه الله از چه مشتق است؟
حضرت فرمودند: از (الاه) و اله مألوهي (آن كه پرستشش كنند) لازم دارد و نام غير صاحب نام است ، كسي كه نام را بدون صاحب نام پرستد كافر است و چيزي نپرسيده ، و هر كه نام و صاحب نام را پرستد كافر است و دو چيز پرستيده و هر كه صاحب نام را پرَستد نه نام را اين يگانه پرستي است ، اي هشام فهميدي؟!
عرض كردم: بيش تر بفرمائيد.
حضرت فرمودند: خدا را نود و نه نام است ، اگر هر نامي همان صاحب نام باشد بايد هر كدام از آنها معبودي باشد ، ولي خدا خود معنايي است كه اين نام ها بر او دلالت كنند و همه غير خود او باشند ، اي هشام كلمه خبز (نان) نامي است براي خوردني و كلمه ماء (آب) نامي است براي آشاميدني و كلمه ثوب (لباس) نامي است براي پوشيدني و كلمه نار (آتش) نامي است براي سوزنده.
اي هشام طوري فهميدي كه بتواني دفاع كني و در مبارزه با دشمنان ما و كساني كه همراه خدا چيزي ديگري پرستند پيروز شوي؟!
عرض كردم آري.
حضرت فرمودند: اي هشام! خدايت بدان سود دهد و استوارت دارد.
هشام گويد: از زماني كه از آن مجلس برخاستم تا امروز كسي در مباحثه توحيد بر من غلبه نكرده است.
عَلِيّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنِ النّضْرِ بْنِ سُوَيْدٍ عَنْ هِشَامِ بْنِ الْحَكَمِ أَنّهُ سَأَلَ أَبَا عَبْدِ اللّهِ (علیه السلام) عَنْ أَسْمَاءِ اللّهِ وَ اشْتِقَاقِهَا اللّهُ مِمّا هُوَ مُشْتَقّ قَالَ فَقَالَ لِي يَا هِشَامُ اللّهُ مُشْتَقّ مِنْ إِلَهٍ وَ الْإِلَهُ يَقْتَضِي مَأْلُوهاً وَ الِاسْمُ غَيْرُ الْمُسَمّي فَمَنْ عَبَدَ الِاسْمَ دُونَ الْمَعْنَي فَقَدْ كَفَرَ وَ لَمْ يَعْبُدْ شَيْئاً وَ مَنْ عَبَدَ الِاسْمَ وَ الْمَعْنَي فَقَدْ كَفَرَ وَ عَبَدَ اثْنَيْنِ وَ مَنْ عَبَدَ الْمَعْنَي دُونَ الِاسْمِ فَذَاكَ التّوْحِيدُ أَفَهِمْتَ يَا هِشَامُ قَالَ فَقُلْتُ زِدْنِي قَالَ إِنّ لِلّهِ تِسْعَةً وَ تِسْعِينَ اسْماً فَلَوْ كَانَ الِاسْمُ هُوَ الْمُسَمّي لَكَانَ كُلّ اسْمٍ مِنْهَا إِلَهاً وَ لَكِنّ اللّهَ مَعْنًي يُدَلّ عَلَيْهِ بِهَذِهِ الْأَسْمَاءِ وَ كُلّهَا غَيْرُهُ يَا هِشَامُ الْخُبْزُ اسْمٌ لِلْمَأْكُولِ وَ الْمَاءُ اسْمٌ لِلْمَشْرُوبِ وَ الثّوْبُ اسْمٌ لِلْمَلْبُوسِ وَ النّارُ اسْمٌ لِلْمُحْرِقِ أَ فَهِمْتَ يَا هِشَامُ فَهْماً تَدْفَعُ بِهِ وَ تُنَاضِلُ بِهِ أَعْدَاءَنَا وَ الْمُتّخِذِينَ مَعَ اللّهِ جَلّ وَ عَزّ غَيْرَهُ قُلْتُ نَعَمْ قَالَ فَقَالَ نَفَعَكَ اللّهُ بِهِ وَ ثَبّتَكَ يَا هِشَامُ قَالَ هِشَامٌ فَوَ اللّهِ مَا قَهَرَنِي أَحَدٌ فِي التّوْحِيدِ حَتّي قُمْتُ مَقَامِي هَذَا.
کتاب کافي ، حدیث ۲۳۳
معارف الثقلین
حقیقت پرستش... (2) هشام بن حكم گويد از حضرت آیت الله العظمی مولانا الصادق علیه السلام راجع به اسماء
حقیقت پرستش... (3)
ابن ابي نجران گويد: به حضرت آیت الله العظمی امام باقر علیه السلام نوشتم ، يا گويد: زباني عرض كردم: خدا مرا قربانت كند ، ما مي توانيم بخشنده مهربان يگانه يكتاي بي نياز را پرستش كنيم؟
حضرت فرمودند: هر كه تنها نام را بدون آن كه بدان ناميده شده پرستد مشرك و كافر و منكر است و چيزي نپرستيده ، بلكه خداي يگانه يكتاي بي نيازي را كه به اين نام ها ناميده شده پرستش كن نه خود نام ها را زير نام ها صفاتي هستند كه خدا خود را به آنها ستوده.
عَلِيّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنِ الْعَبّاسِ بْنِ مَعْرُوفٍ عَنْ عَبْدِ الرّحْمَنِ بْنِ أَبِي نَجْرَانَ قَالَ كَتَبْتُ إِلَي أَبِي جَعْفَرٍ(علیه السلام) أَوْ قُلْتُ لَهُ جَعَلَنِي اللّهُ فِدَاكَ نَعْبُدُ الرّحْمَنَ الرّحِيمَ الْوَاحِدَ الْأَحَدَ الصّمَدَ قَالَ فَقَالَ إِنّ مَنْ عَبَدَ الِاسْمَ دُونَ الْمُسَمّي بِالْأَسْمَاءِ أَشْرَكَ وَ كَفَرَ وَ جَحَدَ وَ لَمْ يَعْبُدْ شَيْئاً بَلِ اعْبُدِ اللّهَ الْوَاحِدَ الْأَحَدَ الصّمَدَ الْمُسَمّي بِهَذِهِ الْأَسْمَاءِ دُونَ الْأَسْمَاءِ إِنّ الْأَسْمَاءَ صِفَاتٌ وَصَفَ بِهَا نَفْسَهُ.
📚 کتاب کافي ، حدیث ۲۳۴
شاید این روزها بیشتر به کار آید...
رسول اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمودند :
سه چیز است که هرکه دارا باشد ، منافق است اگرچه نماز بخواند و روزه بگیرد و گمان کند که مسلمان است :
۱- کسی که اگر امین دانسته شود ، خیانت کند
۲- اگر حرف زند دروغ گوید
۳- و اگر وعده کند خلاف نماید.
وسائلالشیعه ، ج۱۵ ، ص۳۴۰
مقام شیعیان حیدر کرار امیرالمؤمنین جل عظمته...
حضرت فاطمه معصومه عليها السلام از فاطمه دختر حضرت امام صادق عليهما السلام با سند فاطميات نقل مي کند از حضرت فاطمه زهرا عليهما السلام نقل مي کند که پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله در یکی از احادیث معراج فرمودند:
هنگامی که مرا به آسمان بردند داخل بهشت شدم ، در آنجا قصری از دُرّ سفيد ميان خالی ديدم که دارای دَری بود زينت شده با دُرّ و ياقوت و روي آن پردهای آويخته بود.
وقتی سر بلند کردم ديدم بر بالاي آن نوشته اند:
لا اله الّا الله ،
محمد رسولُ الله ،
عليّ ولي القوم؛
خدايي جز خداي يگانه نيست ، محمد رسول خداست ، علي وليّ و صاحب اختيار مردم است و بر پرده نوشته شده بود:
بخٍ بخٍ مَن مثل شيعة عليٍّ؛
بح بح چه کسی مانند شيعه علی است.
وقتی داخل شدم قصری از عقيق سرخ در آن ديدم که وسط آن خالی بود اين خانه نيز دری داشت که پرده ای مزيّن به زبرجد بر آن آويخته بود. وقتی سرم را بلند کردم ديدم بر او نوشته:
محمّد رسول الله ،
علي وصيّ المصطفي؛
محمد رسول خدا ، علی وصی مصطفی است.
و بر پرده نوشته بود:
بشّر شيعةَ عليٍّ بطيب المولد؛
به شيعه علی بشارت بده به حلال زادگی.
وقتی وارد شدم به قصری از زمرّد سبز رسيدم که زيباتر از آن را هرگز نديده بودم. دری از ياقوت قرمز داشت که با انواع لؤلؤ زينت شده بود. بر پرده آن نوشته بود:
شيعة عليّ هم الفائزون؛
شيعيان علی رستگارانند.
پرسيدم: دوست من جبرئيل ، اين کاخ از آن کيست؟ پاسخ داد:
يا محمّد! لابن عمّک و وصيّک عليّ بن ابي طالب(علیهما السلام) يحشر النّاس کلّهم يوم القيامة حفاةٌ عراة الّا شيعة عليّ...؛
اي محمد! اين خانه پسر عمو و جانشين تو علي بن ابي طالب علیهم السلام است ، در روز قيامت همه مردم پا برهنه و عريان محشور می شوند ، جز شيعيان علی ، و همه مردم با نام مادرشان صدا می شوند جز شيعيان علی که با نام پدرانشان خوانده میشوند.
درباره راز اين مسئله پرسيدم ، پاسخ داد: لانّهم احبّوا عليّاً فطاب مولدهم؛
چون علی را دوست داشتند ولادت شان پاک و حلال گرديد.
مستدرک سفینة البحار (علامه شیخ نمازی شاهرودی) ، ج ۶ ، ص ۱۱۴-۱۱۵
متاسفانه بیش از هزار ساله که همه غافل بودن از این روایت امام هادی در دعوت مردم به سوی امام زمان
الان هم اکثرا غافلیم ولی دیگه بسِ غفلت از حجت و ولیِ خدا
از الان همه در همه جا، در کانال ها و گروه ها و ... همدیگه و دیگران رو دعوت کنیم به سوی امام زمان و دعا برای فرجش و یاریش و ...
▫️امام هادی(علیه السلام) فرمودند:
«در زمان غیبت قائم شما، اگر نبودند اون دسته از علما (خواص شیعه) که شیعیان ضعیف را به سوی او (امام زمان) دعوت می کنند، و به طرف او رهنمون می شوند، و با دلایل و براهین الهی از آئین او دفاع می کنند، و آنها را از دام های شیطان و نواصب نجات می دهند، همه مردم از ولایت و انتظار امام زمان بیرون می رفتند و مرتد میشدند ولی این شیعیان خالص هستند که رشته ی دل های ضعفای شیعه را می گیرند، آن چنان که ناخدای کشتی سکان کشتی را می گیرد. آن هایند که در نزد خدای عزوجل از هر طبقه ای برترند».
📚 محجة البیضاء – ج 1 ، ص 32
الإحتجاج، تفسير الإمام العسكري: بالإسناد عن أبي محمد عليه السلام قال: قال علي بن محمد عليهما السلام: لولا من يبقى بعد غيبة قائمنا عليه السلام من العلماء الداعين إليه، والدالين عليه والذابين عن دينه بحجج الله، والمنقذين لضعفاء عباد الله من شباك إبليس ومردته ومن فخاخ النواصب لما بقي أحد إلا ارتد عن دين الله ولكنهم الذين يمسكون أزمة قلوب ضعفاء الشيعة، كما يمسك صاحب السفينة سكانها أولئك هم الأفضلون عند الله عز وجل.
در روایتی دیگر يكي از ياران امام هادي سلام الله عليه از ايشان درباره وظيفه شيعيان در زمان غيبت امام عصر سلام الله عليه سؤال مي كند : كيف تصنع شيعتك؟
شيعيان شما چه كاري (در زمان غيبت) انجام دهند ؟
آن حضرت فرمود : "عليكم بالدعا و انتظار فرج ".بر شما باد به دعا برای فرج و انتظار فرج
مهجالدعوات، ص332
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جرعهای از زلال قرآن
📖سوره مبارکه آل عمران ، آیه ١٢٠
💠 إِنْ تَمْسَسْكُمْ حَسَنَةٌ تَسُؤْهُمْ وَإِنْ تُصِبْكُمْ سَيِّئَةٌ يَفْرَحُوا بِهَا ۖ وَإِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا لَا يَضُرُّكُمْ كَيْدُهُمْ شَيْئًا ۗ إِنَّ اللَّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ مُحِيطٌ
💠 اگر به شما خوشى رسد آنان را بدحال مىكند؛ و اگر به شما گزندى رسد بدان شاد مىشوند؛ و اگر صبر كنيد و پرهيزگارى نماييد، نيرنگشان هيچ زيانى به شما نمىرساند؛ يقيناً خداوند به آنچه مىكنند احاطه دارد.
*┄┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄┄*
🌺قال الامام المتقین امیرالمؤمنین علی ابن ابیطالب صلوات الله و سلامه علیه :
🌷مَنْ نَامَ عَنْ نُصْرَةِ وَلِیِّهِ انْتَبَهَ بِوَطْأَةِ «عَدُوِّهِ»
✍کسی که به هنگام یاری ولیّ خود بخوابد، با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد!
📚عیون الحکم و المواعظ (للیثی)، ص: ۴۴۱
✍ سوال شد يا أمير المؤمنين چطور نَفْس خودمان را محاسبه کنیم⁉️
حضرت فرمودند :
👈 هر صبح و شب یک مدتی با خود خلوت کند!
پس به خود بگویید:
ای نَفْس من،
👈 این روز هم گذشت و هرگز باز نمیگردد، و خداوند از تو درباره اعمالی که در آن انجام دادی سوال میکند، پس در آن چه کردی⁉️
👈 آیا شکر نعمتهای خدا را که امروز به تو رسید انجام دادی⁉️
👈 آیا ستایش خدا و عبادات واجبات و مستحبات خویش را انجام دادی⁉️
آیا به داد مومنین رسیدی⁉️
آیا حوائج آنان را رسیدگی کردی⁉️
آیا غم مومنی را برطرف کردی⁉️
👈 آیا در غیبت شیعه مومن از خانواده و اموال و آبروی او نگهداری کردی⁉️
👈آیا وقتی که مردم غیبت او را میکردند از او طرفداری کردی⁉️
👈آیا وقتی از دنیا رفت شخصیت او را در میان مردم حفظ کردی⁉️
آیا شیعه مومنی را کمک کردی⁉️
آیا بدیها را از او دفع کردی⁉️
✅ پس در خلوت خود به آنچه در این روز و یا این شب انجام داده ای فکر بنما و اعمال خود را مشاهده کن پس هر گاه دیدی کار خوب و عمل صالحی انجام داده ای خدا را به سبب آن عمل خیرت شکر کن چون توفیق به تو داده است که این کار خیر را انجام دهی
✅ هر گاه دیدی که کار بد و گناه و تقصیری از تو سر زده است اظهار ندامت کن و استغفار کن ، و تصمیم در ترک آن عمل بد بگیر
سپس حضرت فرمودند :
✅ پس با صلوات بر محمد و آل محمد(علیهم السلام) اثر وضعی ناشایست این اعمال زشت خود را در نامه عمل و جان خودت از بین ببر.
📚 محاسبة النفس ص ١٣
#دعا_بر_تعجیل_فرج_فراموش_نشود
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ وَ أَهْلِکْ عَدُوَّهُمْ مِنَ اَلْجِنِّ وَ اَلْإِنْسِ مِنَ اَلْأَوَّلِینَ وَ اَلْآخِرِینَ.
✳️«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»✳️
🌺قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم :
🌷و المراه اذا خرجت من باب دارها متزینه متعطره و الزوج راض، بنی لزوجها بکل قدم بیت فی النار فقصروا اجنحه نسائکم و لا تطوّلوها فان فی تطویل اجنحتها ندامه و جزاوها النار و فی قصر اجنحتها رضا و سرور و دخول الجنه بغیر حساب احفظوا وصیتی فی امر نسائکم حتی تنجوا من شده الحساب و من لم یحفظ وصیتی فما اسوا حاله بین یدی الله تعالی.
🌺پیامبر رحمت حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
✍هر گاه زنی در حالی که آرایش کرده و معطر است از خانهاش خارج شود و همسرش از این عمل او خشنود باشد برای آن همسر برابر هر قدمی که آن زن برمیدارد خانه ای از آتش ساخته میشود.
پس بالهای زنانتان را کوتاه کنید(و به آنان قدرت جولان ندهید). در بلندی بالهایشان پشیمانی است و کیفر آن آتش است و در کوتاهی بالهای آنان خشنودی و سرور و بی حساب وارد بهشت شدن است.
وصیت مرا درباره زنانتان حفظ کنید تا از دشواری حساب (روز قیامت) نجات یابید و هر کس وصیت من را حفظ نکند نزد خدا چه حال بدی خواهد داشت!
📚جامع الاخبار، صفحه 158
🌺قال الامام الهمام محمد بن علی الباقر صلوات الله و سلامه علیه :
🌷 مَنْ أَرَادَ أَنْ يَعْلَمَ أَنَّهُ مِنْ أَهْلِ اَلْجَنَّةِ فَيَعْرِضُ حُبَّنَا عَلَى قَلْبِهِ فَإِنْ قَبِلَهُ فَهُوَ مُؤْمِنٌ وَ مَنْ کَانَ لَنَا مُحِبّاً فَلْیَرْغَبْ فِی زِیَارَةِ قَبْرِ الْحُسَیْنِ سلام الله علیه فَمَنْ کَانَ لِلْحُسَیْنِ علیهالسلام زَوَّاراً عَرَفْنَاهُ بِالْحُبِّ لَنَا أَهْلَ الْبَیْتِ وَ کَانَ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ وَ مَنْ لَمْ یَکُنْ لِلْحُسَیْنِ علیهالسلام زَوَّاراً کَانَ نَاقِصَ الْإِیمَانِ
✍ هر که میخواهد به یقین بداند که از اهل بهشت است، محبّت ما را به قلبش عرضه کند، پس اگر آن را پذیرفت، مومن است.و هر که محبت ما را در دل دارد، باید که به زیارت قبر مطهر امام حسین سلام الله علیه نیز مشتاق باشد.و هر که مکرّر به زیارت امام حسین سلام الله علیه برود، ما اهلبیت، او را از محبّان و دوستداران خودمان میشناسیم و او اهل بهشت خواهد بود. و هر که مکرّر به زیارت امام حسین سلام الله علیه نرود، ایمانش ناقص است.
📚 کامل الزیارات ص۱۹۳
nahieh-sh.rafe-alameri.mp3
14.72M
زیارت ناحیه مقدسه
با صوت حزین شیخ رافع العامر
با کسب اجازه از مادرمان حضرت زهرا سلام الله علیها امشب بعد از نماز مغرب لباس مشکی عزای ابا عبدالله الحسین علیه السلام را برتن خواهیم کرد تا در عزای آل الله شریک باشیم
و این عزاداری ها باب نجاتی باشد تا ما را به معرفت الله برساند
#لبیکیاحسین