فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #متفرقه | انتقاد رئیس سازمان تبلیغات از رها بودن #فضای_مجازی و عدم حمایت از پیامرسانهای داخلی
🌐 @Mabaheeth
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید| مجسمه #استعمار
🤔 سیسیل رودز که بود؟
📣 #امام_خامنه_ای مدظله العالی :
💭 «وقتی به زیمباوه رفتم، دیدم مجسمهای را در وسط جنگلی - که از تماشاگاههای معروف زیمبابوه است - نصب کردهاند. گفتم این کیست؟ گفتند مجسمهی سردار انگلیسی است که اول بار زیمبابوه را فتح کرد و به انگلیسیها داد! اسم او «رودِز» یا «رودْز» بود، که کشور زیمبابوه سالهای متمادی به نام او « #رودزیا» نامیده میشد! شماها یادتان نیست؛ قبل از انقلاب، زمان جوانی ما، اسم کشور زیمبابوه به رودزیا تغییر داده شد. آمدند کشور را گرفتند، روی منابع دست گذاشتند، انسانها را تحقیر کردند، برده گرفتند و دهها بلا بر سر مردم آوردند؛ آخر هم اسم خودشان را روی آن کشور گذاشتند؛ یعنی این کشور متعلق به ماست! هند یک نمونهی دیگر آن است. اگر کتاب «نهضت آزادی هند» را - که حدود سی و پنج سال پیش بنده آن را ترجمه کردم - ببینید، نشان میدهد که در شبه قارهی هند چه شده است.»
🗓 ۸۴/۰۲/۱۹
🌐 @Mabaheeth
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔 چگونه با امريکا مبارزه کنيم...
💢 بزرگ ترين راه مبارزه با #آمريکا، مبارزه با فساد است.
🌐 @Mabaheeth
💢 وجهه سازی برای #انتخابات ریاست جمهوری
♨️ چند روزی است که صحبت هایی وجود دارد که #سید_حسن_مصطفوی برای #انتخابات_۱۴۰۰ به عنوان گزینه اصلی #اصلاح_طلبان وارد میدان می شود. این دفعه باید مراقب بود که به اسم گزینه "اشبه الناس به امام" کسی رو به ملت قالب نکنند.
🔹 ولی ما دیدارهای سید حسن با کسانی که در #فتنه های مختلف نقش به سزایی داشته اند و آشوب های نیابتی که از سوی سرویسهای جاسوسی #سیا، #موساد و #ام_آی_سیکس که در کشور به وجود آوردند، را فراموش نکرده ایم و بر کسی هم پوشیده نیست، خصوصاً دیدار او با #صادق_شیرازی که مخالف سرسخت نظام و جیره خوار #استعمار_پیر است.
🔸 متاسفانه اصلاح طلبان چند سال است بازی خاصی را با سید حسن شروع کرده و طبق یک دستورالعمل حزبی عناوینی نظیر «آیتالله» و «علامه» را برای #وجهه_سازی سید حسن خرج میکنند تا از او یک #چهره_کاریزماتیک برای #انتخابات_ریاست_جمهوری آینده درست کنند.
🌐 @howzehsecular | 🌐 @Mabaheeth
🗓 این روزها، یادآور حمله مردی به ایران است که ۷ سال پیش با حمایت هاشمی از ۳ درصد به بالای ۵۰ درصد رسید!
😕 البته "مذاکرات جای بیانیه خوانی نیست" گفتن ولایتی( پوششی آن دوره) به #جلیلی و گازانبری گفتن خود به #قالیباف برای تخریب رقیب و ایجاد هیجان کاذب و #فریب ملت نیز بی تاثیر نبود!
🔂 وی در رقابت های دوره ی بعد #انتخابات، منکر وعده حل مشکلات اقتصادی ظرف ۱۰۰ روز شد و برخی ها با کمال میل و آگاهانه این #دروغ وی را به جان و دل خریده و ماله کشیدند و به جای راست به خورد ملتی دادند که انگار سِحر شده بودند! وی در ادامه علاوه بر چرخ سانتریفیوژها، چرخ اقتصاد را نیز پنجر کرده مملکت و ملت را گازانبری #لوله کرد.
0️⃣ تنها #وعده محقق شده وی اینست که کاری میکنم دست ملت بسوی دولت دراز نباشد بلکه دست دولت به جیب [عه ببخشید] به سوی ملت دراز باشد!
علی برکت الله
🌐 @Mabaheeth
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#متفرقه
🎞 #ببینید | استانداردهای دوگانه #سلبریتی های وطنی
🤔 چرایی سکوت هنرمندان در اعتراضات گسترده علیه نژاد پرستی؟!
✍️ هنرمند واقعی آنست که شخصیت خود را در هنرش کوفته و آمیخته باشد، پس هنرمند در وهله اول باید انسان باشد...!
📎 @bsansoor |🌐 @Mabaheeth
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 واقعه بینانهترین تصویر از جنگ افروزیهای #آمریکا در جهان...!
🌐 @Mabaheeth
22.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤔 آقای #قالیباف درست گفته یا آقای قمی؟!
✅ #فضای_مجازی رها شده و بی در و پیکر، باید توسط #مجلس_یازدهم به صورت قاطعانه مدیریت شود.
🌐 @BDON_SANSOR
🌐 @Mabaheeth
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#افول_آمریکا | #آمریکا غرق خواهد شد.
📣 #امام_خامنه_ای مدظله العالی:
🔄 همچنانی که شکوه و جلال کشتی عظیم #تایتانیک غرق شد، آمریکا نیز غرق خواهد شد.
🌐 @BDON_SANSOR
🌐 @Mabaheeth
نشریه خردورزی نهایی.pdf
14.44M
#مطالعه
📘 #نشریه #خردورزی
♨️ #ویژه_نامه امام خمینی(ره)
🔸این نشریه به «تحولخواهی امام خمینی ره» در بیانات #امام_خامنه_ای مدظله العالی پرداخته است؛ همینطور به بهانه رحلت امام به ابعاد مختلف #تحریف #امام_خمینی ره اهمیت ویژهای داده است.
🔸سلوک عرفانی، سلوک معنوی، عقلانیت، معنویت، #عدالت خواهی امام نیز از مطالب این نشریه میباشد.
🌐 @Mabaheeth
قله های مطهر - سردار شهید سلیمانی.mp3
3.96M
🎙 #سردار_سلیمانی |⛰ قله های مطهر
📻 #امام_خمینی ره ده سال حکومت کرد اما تأثیرش بر جامعه ی ما، بیش از تأثیر تمام حکومت در بیش از ۵٠ سال بوده است....
💠 امروز تأثیر مقام معظم رهبری بر مصونیت، معنویت و تدّین جامعه ی ما، بیش از تأثیر یک حکومت است...
#شهید #قاسم_سلیمانی
🌐 @Mabaheeth
🤔 چرا مذهب جعفری؟
📝 با وجود اعتقاد شیعیان اثناعشری به دوازده امام، چرا این مذهب به عنوان «#مذهب_جعفری» شناخته می شود؟
✍️ اطلاق عنوان #جعفری بر شیعیان دوازده امامی به این دلیل است که:
1️⃣ دوران #امام_صادق علیه السلام با پایان ممنوعیت کتابت حدیث و اشتغال حاکمان وقت به دعوای خلافت، بهترین #فرصت برای جمع آوری و گسترش علوم #اهل_بیت علیهم السلام توسط آن امام همام فراهم شد، لذا:
🌸🍃امام صادق علیه السلام پایه های فکری #تشیع را که از قبل طرح ریزی شده بود مستحکم کرد.🍃🌸
2️⃣ دوره امام صادق علیه السلام، دوره انشعابات و گسترش مذاهب مختلف بود، از این روی برای تفکیک مذهبِ #شیعه از سایر مذاهب و مکاتب، این مذهب به نام امام صادق علیه السلام، به «#مذهب_جعفری» مشهور شد.
#پاسخ تفصیلی #پرسش: 👇
🆔 @spasokh | 🌐 @Mabaheeth
📝 اطلاق عنوان جعفری بر شیعیان دوازده امامی به این دلیل است که:
1) دوران #امام_صادق علیه السلام، با پایان ممنوعیت کتابت حدیث و اشتغال حاکمان وقت به دعوای خلافت، بهترین #فرصت برای جمع آوری و گسترش علوم #اهل_بیت علیهم السلام توسط آن امام همام فراهم شد، لذا: «امام صادق علیه السلام پایه های فکری #تشیع را که از قبل طرح ریزی شده بود مستحکم کرد».
2) دوره امام صادق علیه السلام، دوره انشعابات و گسترش مذاهب مختلف بود، از این روی برای تفکیک مذهب شیعه از سایر مذاهب و مکاتب، این مذهب به نام امام صادق علیه السلام، به « #مذهب_جعفری » مشهور شد.
#شيعه يعني ياران و پيروان و تابعين يك نفر يا چند نفر و در اصطلاح به افرادي گفته مي شود که از امیرالمؤمنین ـ عليه السلام ـ پيروي كرده و آن حضرت را خليفه بلا فصل #پيامبر_اکرم ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ مي دانند. بر اين اساس شيعه دو معني عام و خاص دارد. معني عام آن به عموم پيروان علي بن ابي طالب ـ عليه السلام ـ و معتقدين به خلافت و زمامداري بلا فصل آن بزرگوار بعد از پيغمبر خاتم ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ گفته مي شود و شيعه به اين معني در طول تاريخ و با گذشت ايام به گروه ها و شعبه هاي متعدد تقسيم شد مثل شيعه زيدي، شيعه اسماعيلي و ديگر فِرق و گروه ها.
اما شيعه به معني خاص به افرادي اطلاق مي شود كه علاوه بر اين كه به #امامت و جانشيني بلافصل امیرالمؤمنین ـ عليه السلام ـ بعد از رحلت پيامبر ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ اعتقاد دارند به امامت يازده فرزند آن حضرت نيز معتقد هستند و به اين گروه شيعه اثني عشري، اماميه، جعفري مذهب نيز اطلاق مي شود.
پيدايش شيعه و اطلاق اين نام به گروهي خاص (پيروان آقا امیرالمؤمنین عليه السلام) طبق روايات و گزارشات تاريخي به دوران زندگي و حيات حضرت محمد ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ بر مي گردد.
جابر بن عبد الله انصاري، صحابي رسول مكرم اسلام ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ نقل مي كند: ما در خدمت پيامبر ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ بوديم، علي بن ابي طالب ـ عليه السلام ـ وارد شد،آن گاه پيامبر ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ با اشاره به علي ـ عليه السلام ـ فرمودند: و الذي نفسي بيده ان هذا و شيعته هم الفائزون يوم القيامه ؛ سوگند به كسي كه جانم در قبضه قدرت اوست، همانا اين مرد (علي علیه السلام ) و پيروانش در روز #قيامت البته از رستگاران خواهند بود. در جاي ديگر مي فرمايد: يا علي تو و شيعيانت در بهشت هستيد.
با توجه به اين موارد و موارد متعدد ديگر معلوم مي شود شيعه از همان صدر اسلام به ياران و پيروان علي ـ عليه السلام ـ اطلاق مي شد. اما همان طور كه ذكر شد شيعه به نام هاي ديگر نيز در طول تاريخ نام گذاري شده است. اين كه گفته مي شود اثني عشري (دوازده امام) چون به دوازده جانشين و امام بعد از پيامبر ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ معتقد است و لذا اماميه بر اين اساس امامت را يكي از اصول دين مي دانند و دوازده امام را پیشوایان دین می دانند که از طرف رسول خدا(صلی الله علیه و آله) تعیین گردیده اند. اما چرا به جعفري ( شيعه جعفري، مذهب جعفري) اطلاق گرديده است. در رابطه با اين بخش بايد گفت كه بعد از رحلت پيامبر ـ صلي الله عليه و سلم ـ در دوره خلافت عمر علیه ما علیه، نوشتن حديث و حتي نقل آن ممنوع شد و اين عمل حدود يكصد سال ادامه يافت تا اين كه در دوره امامت #امام_باقر ـ عليه السلام ـ كه در ايام خلافت عمر بن عبد العزيز اموي بود، ممنوعيت كتابت و نوشتن حديث برداشته و از طرفي هم به خاطر درگيري خلافت به مسائل ديگر فرصت مناسبی براي امام باقر ـ عليه السلام ـ و شاگردان آن حضرت ايجاد شد تا اخبار و روايات وارد شده از پيامبر ـ صلي الله عليه وآله وسلم ـ و ديگر امامان را، جمع آوري و توسعه دهند و اين امر در دوره امام صادق ـ عليه السلام ـ به اوج خود رسيد يعني در دوره اي كه از 114 هجري تا 148 هجري زمان حيات امام صادق پايه فكري نظام تشيع كه در زمان پيامبر ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ و ائمه پيشين طرح ريزي شده بود، مستحكم كرديد. امام صادق ـ عليه السلام ـ از فرصت به دست آمده و مناسب سياسي موجود، كه در نهايت، موجب انتقال خلافت از امويان به عباسيان گرديد، و با ملاحظه نياز جامعه و آمادگي زمينه اجتماعي دنباله نهضت علمي و فرهنگي پدرش امام باقر ـ عليه السلام ـ را گرفت و حوزه وسيع علمي بزرگي به وجود آورد و در رشته هاي مختلف علوم عقلي و نقلي آن روز را، به شاگردان بزرگي هم چون هشام بن حكم، محمد بن مسلم، جابر بن حيان و ... آموخت كه علاوه بر استحكام پايه اعتقادي شيعه موجب توسعه و گسترش آن هم شد.
👇👇👇
لذا در اين دوره، تكيه اصلي شيعه، بر امام صادق ـ عليه السلام ـ بود و اكثر روايات را از آن حضرت اخذ مي كرد و در اين تاريخ، تشيع داراي شناسنامه شد و به صورت يك مذهب رسمي به نام امام صادق ـ عليه السلام ـ مزين گرديد. اين درحالي بود كه در اين دوره مذاهب اهل سنت نيز درحال شكل گيري بود. پس در حقيقت گام دوم در بنيان گذاري مكتب را حضرت امام صادق ـ عليه السلام ـ برداشت. مكتبي كه پايه هاي اوليه آن در زمان پيامبر ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ و ائمه پيش از امام صادق برداشته شده بود. لذا به خاطر اهتمام امام صادق ـ عليه السلام ـ در گسترش و اشاعه فقه و عقايد شيعه، اين مذهب به نام آن حضرت مزين گرديده است.
دوران امامت امام صادق ـ عليه السلام ـ نقطه عطفي در نهضت تشيع و زماني بسيار حساس براي اين مكتب بوده است. چرا كه اين دوره، دوره اي است که مكاتب و مذاهب مختلف در شُرف شكل گيري بودند. از طرفي مذاهب اهل سنت و از طرفي گروه خوارج و مُرجئه و قدريه و نیز گروه هاي منشعب شده از شيعه مثل کيسانيه و ديگر گروه ها درحال شكل گيري و يا فعاليت بودند لذا براي تفكيك اين مذهب با مذاهب ديگر، پيروان اين مكتب كه در مكتب جعفري و حوزه درس آن حضرت تربيت يافته بودند، به اين نام و عنوان شهرت يافتند چرا كه اطلاق شيعه در دوره امام صادق ـ عليه السلام ـ معناي وسيعي داشت.
بنابراين در دوره #امام_صادق عليه السلام، آن حضرت با تربيت شاگردان و فرستادن آنها به مناطق ديگر و جمع آوري و تدوين و استحكام بخشيدن به عقايد و فقه تشيع و نشر آن توسط شاگردان تربيت يافته و نيز براي تفكيك از ديگر فرقه ها و گروه هايي كه در اين دوره فعاليت داشتند، شريعت اسلام و آيين محمدي ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ در چهره مذهب تشيع كه هم زمان با #پيامبر_اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) شكل گرفته بود، شكل و انسجام فكري محكم تري يافت و طرفداران آنان به نام شيعه امامي و شيعه جعفري شهرت يافتند و امام صادق (علیه السلام) به رئيس مذهب مشهور شد و فقه شيعه امامي را منسجم ساخت. به عبارت دیگر مذهب اهل بیت علیهم السلام به نام مذهب جعفری معروف گردیده است.
🌐 @Mabaheeth