هدایت شده از فقه و احکام
هدایت شده از فقه و احکام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 دیدن این فیلم برای دختران ایرانی ممنوع است!
👈 روابط نامشروع
👈 طلاق
👈 بی بندوباری
❌ |#زن_عفت_افتخار
📢 |#جهاد_تبیین
✅ |#حجاب
هدایت شده از فقه و احکام
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زن زندگی آزادی به روایت دانشجویان اغتشاشگر دانشگاه بهشتی تهران
#ایران 🇮🇷
#ایران_قوی
#لبیک_یا_خامنه_ای
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر - ولو امام عصر باشد - اهمیتش بیشتر است.
@secret_file
🔻امام خمینی رحمةالله علیه:
🔹امروز ما از روزهای قبل بیشتر احتیاج به همبستگی داریم. امروز ما مواجه با همه قدرتها هستیم و آنها در خارج و داخل دارند طرح ریزی میکنند؛ برای اینکه این انقلاب را بشکنند و این نهضت اسلامی و #جمهوری_اسلامی را شکست بدهند و نابود کنند و این یک تکلیف الهی است برای همه که اهمّ تکلیفهایی است که خدا دارد.
🔻...یعنی، حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر - ولو امام عصر باشد - اهمیتش بیشتر است؛ برای اینکه امام عصر هم خودش را فدا میکند برای اسلام. همه انبیا از صدر عالَم تا حالا که آمدند، برای کلمه حق و برای دین خدا مجاهده کردند و خودشان را فدا کردند.
صحیفه امام- جلد ۱۵ - صفحه ۳۶۵
➕ مباحث را به دیگران هم معرفی کنید.
#امام_زمان علیه السلام
#لبیک_یا_خامنه_ای
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دوره ی #آخرالزمان
🔸واعظ شهیر مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ احمد کافی
🔹 رفقا خیلی برای فرج امام زمان دعا کنیم.
🌺 حداقل هر روز بعد از نمازهامون برا فرج مهدی فاطمه عجل الله فرجه الشریف دعا کنیم.
🌸 سلامتی و تعجیل در فرج مولا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، صلوات
📿 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
#لبیک_یا_خامنه_ای
#حجاب
#نهج_البلاغه | #حکمت ۲۲۰
🏷️ نکوهش بدگمانی در قضاوت
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام لَيْسَ مِنَ اَلْعَدْلِ اَلْقَضَاءُ عَلَى اَلثِّقَةِ بِالظَّنِّ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: داورى با گمان بر افراد مورد اطمينان، دور از #عدالت است.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (دربارۀ بدگمانى) فرموده است: از عدل و دادگرى نيست حكم كردن با بد گمانى بكسيكه طرف اعتماد است (زيرا بد گمانى به چنين كسى معصيت و #گناه مىباشد، در قرآن كريم س ۴۹ ى ۱۲ مىفرمايد: «يٰا أَيُّهَا اَلَّذِينَ آمَنُوا اِجْتَنِبُوا كَثِيراً مِنَ اَلظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ اَلظَّنِّ إِثْمٌ» يعنى اى اهل ايمان از بسيار بد گمانى «دربارۀ يكديگر» دورى كنيد كه برخى بدگمانى معصيت و گناه است).
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در اين كلام حكيمانه، به نكتۀ قابل ملاحظهاى مربوط به روابط اجتماعى اشاره مىكند و مىفرمايد: «داورى در حق افراد مورد اطمينان، با تكيه بر گمان، عدالت نيست»؛ (لَيْسَ مِنَ الْعَدْلِ الْقَضَاءُ عَلَى الثِّقَةِ بِالظَّنِّ)
مىدانيم يكى از دستورات قرآنى و روايى اين است كه در حق مسلمانان سوء ظن نداشته باشيد. قرآن مجيد مىگويد: «يٰا أَيُّهَا اَلَّذِينَ آمَنُوا اِجْتَنِبُوا كَثِيراً مِنَ اَلظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ اَلظَّنِّ إِثْمٌ» ؛ اى كسانى كه ايمان آوردهايد از بسيارى از گمانها بپرهيزيد، چرا كه بعضى از گمانها گناه است».
در حكمت 360 نيز بر اين معنا تأكيد شده است. آنجا كه امام عليه السلام مىفرمايد: «لَا تَظُنَّنَّ بِكَلِمَةٍ خَرَجَتْ مِنْ أَحَدٍ سُوءاً وَ أَنْتَ تَجِدُ لَهَا فِي الْخَيْرِ مُحْتَمَلاً ؛ هر سخنى كه از دهان كسى خارج شد تا احتمال صحت در آن مىدهى حمل بر فساد مكن».
دليل آن هم روشن است؛ زيرا سوء ظن پايههاى اعتمادِ عمومى را كه سرچشمۀ همكارى است متزلزل مىسازد. حال اگر آن شخصى كه انسان به او سوء ظن پيدا مىكند كسى باشد كه سوابق حسنۀ او بر ما روشن است و در يك كلمه به تعبير امام عليه السلام، «ثقه» محسوب شود، به يقين قضاوت دربارۀ چنين شخصى با ظن و گمانِ بدون دليل، عادلانه نيست.
بعضى از شارحان نهج البلاغه اين گفتار حكيمانه را به صورت مسئلهاى اصولى (اصول فقه) عنوان كردهاند و آن اين است كه هر گاه مطلبى به دليل معتبر ثابت شود، عدول از آن جز با دليل معتبر جايز نيست و حديث معروف باب استصحاب: «لا تَنْقُضِ الْيَقينَ بِالشَّكِ» را اشاره به آن مىدانند.
بعضى از شارحان نيز قضاء را در اينجا به معناى قضاوت مصطلح؛ يعنى داورى براى فصل خصومت گرفتهاند كه قاضى نمىتواند در برابر شخص مورد اعتماد، با ظن و گمانش قضاوت كند.
ولى ظاهر اين است كه اين حديث شريف معناى وسيع و گستردهاى دارد و اشاره به يك مفهوم گستردۀ اخلاقى است كه عدالت در آن مانع از داورى دربارۀ اشخاص مورد اعتماد به ظن و گمان مىشود.