⭕️شهدا برای اهدای جان، به بدی برخی مسئولین نگاه نکردند.
🔹شهدا می دانستند که عدهای سوءاستفاده خواهند کرد؛ اما برای اهدای جان، تردید نکردند!
🔹اگر ما در رأی دادن مثل شهدا احساس مسئولیت نکنیم، یعنی فرهنگ شهادت نداریم!
✍️ مامان سیدعماد
@mabare_ammar
🆘 اقدامات سازمان اطلاعات سپاه در پرونده بابک زنجانی
➡️چقدر زمان لازم بود تا سازمان اطلاعات سپاه با ورود به پرونده بابک زنجانی اموال وی را در خارج از کشور شناسایی و سپس به بیت المال بازگرداند؟
@mabare_ammar
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا شرکت نکردن در انتخابات با امنیت ارتباط داره ؟؟؟
@mabare_ammar
🔥 گناهی در راس گناهان کبیره
✍🏻 امام خمینی رحمه الله علیه در وصیت نامه خود اهمیت انتخابات را چنین توصیف می کنند:
"عدم دخالت ملت از مراجع و علمای بزرگ تا طبقه بازاری و کشاورز و کارگر و کارمند، همه و همه مسئول سرنوشت کشور و اسلام می باشند؛ چه در نسل حاضر و چه در نسلها آتیه و چه بسا که در بعض مقاطع عدم حضور و مسامحه گناهی باشد که در راس گناهان کبیره است.
پس علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد والا کار از دست همه خارج خواهد شد."
امام خامنه ای اینگونه دعوت به حضور نموده "هر کسی صدایی دارد، باید روی این زمینه کار کند: وَ تَواصَوا بِالحَقّ؛ تواصی به حق"
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
پس علاج واقعه را قبل از وقوع کنید و دیگران را تواصی به حق🙏🙏🙏🙏
🆔 @mabare_ammar
کوروش کمپانیهای فکری را دریابید
این روزها داستان کلاهبرداری کوروش کمپانی در صدر خبرهاست. جایی که یک فروشگاه با وعده آیفون ۲۰ میلیونی، ۲۰ هزار نفر را فریب داده و مبلغ هنگفتی را به جیب زده است. اما این تعداد چرا اینچنین فریب خوردند؟ پاسخ کوتاه آن است که آنان فریب این شرکت را نخوردند؛ آن کسی که مالباختگان را در این دام انداخت «سلبریتیها» بودند. سلبریتی در وضعیت امروزی، دارای مرجعیت است. او مانند یک «برند» معروف میتواند اعتمادزا باشد. زمانی که بیش از ۳۰ نفر از افراد مشهور یک فروشگاه را تایید کنند اعتماد هر کسی بدان جلب خواهد شد.
اما چرا سلبریتیها دارای مرجعیت شدند؟ به زبان ساده میتوان گفت این خاصیت جامعه نمایشیشده است. در جامعهای که نمایش، بازنمود و تصویر از خودِ واقعیت دارای ارزش بیشتر و اصلا دارای اصالت باشد، آنجا بهترین زمین برای رشد «سلبریتیها» است. کالاها نه برای ارزش مصرفی بلکه برای ارزش بصری خود ارزشگذاری میشوند. این نقطه است که خودِ افراد مالباخته را در وضعیتشان دخیل میکند. تلفن همراه آیفون کدام قابلیت شگفتانگیز را داشته که دیگر برندهای تلفن همراه ندارند؟ آن چیزی که آیفون دارد ارزش بصری و تصویر آن است نه واقعیت خودش.
مسئله مهمتر از ضرر ۲۰ میلیونی این افراد، آن است که سلبریتیِ مرجع شده، خود را صاحب صلاحیت برای اظهار نظر پیرامون همه مسائل از جمله سیاست، اقتصاد، فلسفه، جامعهشناسی، روانشناسی و دیگر زمینههای زیستی و تفکری بشر میداند و کوروش کمپانیهایی در زمینه سیاست و اقتصاد و روانشناسی ایجاد میکند. این امر دهها پله خطرناکتر از زیان اقتصادی در پرونده امروزی است. سلبریتیسم بیماری مخصوص جامعه نمایشیشده است.
✍ امین مهاجرانی
@mabare_ammar
مناسبتهای جدید به تقویم اضافه شد
🔹طبق مصوبهٔ شورایعالی انقلاب فرهنگی ۸ مرداد روز زنجان، ۱۷ مرداد «روز خبرنگار»، ۱۳ شهریور روز حرکتهای جهادی و مردمی، ۱۷ دی روز کرمان، ۱ بهمن روز بزرگداشت خاقانی و ۱۴ ربیعالاول روز سیستان و بلوچستان به تقویم اضافه میشود.
@mabare_ammar
🇮🇷
(۱) رأی دادن و انتخابات چه کمکی به ما و نظام ما می کند ؟
در اهمیت رأی دادن باید توجه داشت که دشمن خودش را با میزان مشارکت ما تنظیم می کند، باید معنای رأی را واقعا از اینکه تقی یا نقی انتخاب می شود و یا اینکه مجلس دست کدام جناح می افتد عبور بدهیم ، اینها اولویت های بعدی هستند، اساس موضوع این است که انتخابات و مشارکت برای ما امنیت بیاورد ودشمن با یک مشارکت بالا عقب نشینی کند.
مثلا انتخابات ۷۶ مشارکت بالا بود مقام معظم رهبری فرمودند: دشمن عقب نشینی کرد، یک حماسه بزرگ بود ، دشمن را به عقب نشینی وا داشت ، در عین حال دشمن نمی خواهد ما یک مشارکت بالا داشته باشیم لذا برای همان بالابودن هم مبارزه می کند .
دشمن از دریچه انتخابات به امنیت ما نگاه می کند ، وقتی می خواهد بگوید نظام پشتوانه مردمی دارد به انتخابات نگاه می کند نه به ۲۲ بهمن ، نگاه می کند ببیند مردم چقدر رأی دارند و آن را ملاک جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی می دانند این موضع بسیار مهمی است برای ما ، بنابر این انتخابات تنظیم کننده دشمن است مثلا یک مشارکت بالا دشمن را وادار می کند بیایند بر سر هسته ای و جاهای دیگر به ما امتیاز بدهد و از براندازی نا امید می شوند، اما اگر مشارکت پایین باشد طبیعی است که جلو می آید و پشتوانه مردمی را لاغر می بینند، پس این یکی از معانی مهم رأی است که ما باید درک درستی از انتخابات و رأی دادن داشته باشیم.
🆔@mabare_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماموریت ایران عنترنشنال واقعا چیه؟😱
یعنی هنوز نفهیمدی؟😱
@mabare_ammar
🔴 آتش بس در گروگان
🔺بار دیگر شاهد وتوی آتش بس در غزه از سوی آمریکا شدیم که ثابت شود این کشور همدست شماره یک اسرائیل است. در واقع حق وتو به منزله شوک الکتریکی برای زنده نگه داشتن اسرائیل است. ادامه حیات اسرائیل به عنوان شریک راهبردی در منطقه برای آمریکا بسیار مهم است. اسرائیل به دنبال پیروزی و لو ناچیز در مقابل گروه حماس است و با خرید زمان سعی دارد خود را از این مهلکه بیرون بکشد که البته آمریکا آن را برایش خرید.رژیم صهیونسیتی نمیخواهد با آتش بس، گروگان ها آزاد شوند و با جنگ و لو با نابودی نوار غزه هم که شده میخواهد گروگان ها را آزاد کند.چراکه اگر تن به آتش بس بدهد برایش حکم یک شکست بزرگ تاریخی را خواهد داشت.البته همینکه آمریکا خلاف جهت آب شنا میکند در حالیکه اکثریت قاطع کشورها خواهان آتش بس فوری هستند این خود پیروزی بزرگ برای مردم غزه می باشد.این خواستن از انگلیس نیز شنیده شد و از شاهزاده ویلیام که خواستار توقف جنگ شد.
🔺آمریکا بی میل به آتش بس نیست ولی آتش بسی که اسرائیلش از آن پیروز بیرون بیاید آن هم از نوع کوتاه وموقت و نه دائمی. بهرحال اینکه بایدن ژست مخالفت با ادامه جنگ در غزه را به خود میگیرد صرفاً نمایش است و آتش بس همچنان با اسلحه وتو در گروگان آمریکاست تا به اصطلاح اسرائیل با جنگ به هدفش برسد که سرابی بیش نیست. حماس هم اعلام کرده که تمام امکاناتش را بکار میگیرد تا گروگانها آسیبی نبینند ولی در عین حال هم گفته که اگر اسرائیل به جنگ ادامه بدهد تضمینی برای در سلامت بودن گروگانها وجود نخواهد داشت و آنها توسط این رژیم سفاک کشته خواهند شد.
✍محسن صیاد قنبری
@mabare_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کاسب چجوری می اونه تو انتخابات تاثیرگذار باشه🤔🤔🤔🙏🙏
@mabare_ammar
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 مجموعه #عکس_نوشت | رأی دادیم چی شد؟!
🍃🌹🍃
✅ رأی دادیم، رشد اقتصادی چی شد؟ مسکن چی شد؟ کنکور چی شد؟ هستهای چی شد؟ خودرو چی شد؟
#انتخابات_مردم | #انتخابات_مجلس
@mabare_ammar