خسارت کدورت و تفرقه میان جبهه ی انقلاب، چهبسا از خسارت شکستِ سیاسی بیشتر است. فتنهی پیشروی ما _که شعلهاش ایمان و اخوت ما را خواهد سوزاند_ کینه و حقد و بددلی میان برادران است...
هيزم این آتش نباشیم.
#الگوی_حکمرانیِ_تراز
#امتداد_ابراهیم
#اخلاق_انتخاباتی
توهین رباتهای توییتری به ۶ نامزد انتخابات
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی:
🔹ارزیابیهای ما در مرکز ملی فضای مجازی نشان میدهد، که به طور میانگین حجم زیادی از کاربران توییتر که علیه کاندیداها محتوای توهینآمیز منتشر کردهاند، ربات هستند.
🔹از آنجایی که این رباتها علیه هر ۶ کاندیدای محترم انتخابات ریاستجمهوری فعال هستند، لازم است که کاندیداها و هوادارانشان بیش از این هوشیار باشند.
🔹رباتهای توییتر قصد دارند که کاندیداها و هوادارانشان را به واکنش تند علیه یکدیگر وادار کنند.
#الگوی_حکمرانیِ_تراز
#جنگ_روایتها
#اخلاق_انتخاباتی
✅ دو پرسش و یک محک👇🏼
۱) اگر آقای قالیباف به نفع آقای جلیلی کنار برود، آیا شما که طرفدار قالیباف هستید به جلیلی رأی خواهید داد؟
۲) اگر آقای جلیلی به نفع آقای قالیباف کنار برود، آیا شما که طرفدار جلیلی هستید به قالیباف رأی خواهید داد؟
اگر پاسخمون مثبت است، در جبهه ی انقلاب هستیم
و اگر پاسخمون منفی است، مراقب باشیم، نکنه در جبهه ی هوای نفس خودمون باشیم!
#الگوی_حکمرانیِ_تراز
#انتخابات۱۴۰۳
#اخلاق_انتخاباتی
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
✅دولت پیمانکار است؟!
اخیرا بحثی تحت عنوان دولت پیمانکار نیست، مطرح شده است که هم توسط آقای جلیلی در گفتگوهای انتخاباتی مطرح شد هم آقای جبرائیلی در نامه ای که از آقای اعرافی و میرباقری و اراکی دعوت به شرکت کرده بود همین نکته را تصریح کردند که دولت پیمانکار نیست و مقام طراحی و تشخیص و تصمیم است پس بیایید شما هم شرکت کنید و نیازی به تسلط به کاراجرایی نیست.
اساسا چرا این تئوری مطرح شده است؟! بخاطر اینکه به این عزیزان اشکال میشود که رئیس جمهور باید به کاراجرایی مسلط باشد و در رزومه کاراجرایی داشته باشد و این عزیزان با این جمله که دولت پیمانکار نیست میخواهند به این سوال پاسخ دهند و بگویند نیازی به سابقه ی کار اجرایی نیست.
چون فصل الخطاب بین ما و این عزیزان، کلمات آقا است باید ببینیم نظر رهبری در این مورد چیست؟
آقا ۱۹ دی ۱۳۹۱ در دیدار مردم قم در باب رئیس جمهور تصریح میکنند که کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد ؛ ادارهی مملکت و کار اجرائی، کار کوچکی نیست. کارهای بزرگ و بارهای سنگینی بر دوش مجریان سطوح بالاست. ممکن است کسانی که در سطوح دیگری کار میکنند، ابعاد این سنگینی را هم بعضاً تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است. آن کسانی که وارد میدان میشوند، باید کسانی باشند که در خود توانائیِ کشیدن این بار را بیابند.
سال ۸۸ در دیدار نمایندگان بیشتر این مساله را توضیح داده اند : کار اجرائی سخت است. من یادم هست افراد خدمت امام میرفتند، میگفتند که آقا فلانجا اشکال دارد، بازرگانی چنین شده. خوب، هر بخشی از کشور نابسامانیها زیاد است و همیشه هم هست؛ آن روز هم بود، خیلی هم بود. میرفتند به امام شکایت میکردند. بنده دیده بودم یا از بعضیها شنیده بودم که امام حرفها را گوش میکردند و بعد میگفتند آقا کار سخت است. واقعش هم همین است. کار توی برنامهریزی و روی کاغذ و چارت و نمودارهای گوناگون و فلان یک معنا دارد، اما کار در میدان عمل یک معنای دیگری دارد. همانی که انسان روی کاغذ خیلی راحت میکشد، در عمل خیلی سخت است.
این کالکهای جنگ را میآوردند توی اتاق بنده، دوستانِ دستاندرکار در مسائل جنگی هم جمع میشدند؛ فرماندهان جنگ توضیح میدادند که نقشهی عملیات این است، از اینجا میرویم اینجا. من میدیدم بعضی از دوستان ما نگاه میکردند، میگفتند عجب، اینکه خیلی کار آسانی است. این یک خط کوتاه مثلًا به قدر نصف چوب کبریت، حرکت است. خوب، این نصف چوب کبریت، یعنی مثلًا فرض کنید ده کیلومتری که بناست چند هزار نفر در اینجا درگیر بشوند و تعداد خیلی زیادی کشته و مجروح بشوند. روی نقشه، نصف چوب کبریت راه است و به نظر میرسد زحمتی هم ندارد؛ اما در عمل سخت است.
آقا سال ۱۳۸۷ در جمع نخبگان تاکید دارد که دولت پیمانکار است: یک پروژهی عظیمی بناست در کشور اجراء شود و او عبارت است از پیشرفت علمی، تعالی در میدان علم؛ «پیمانکارش»، دستگاههای دولتیاند.
پس ظاهرا ادعای دوستان که رئیس جمهور نیاز به تسلط به کار اجرایی ندارد چون پیمانکار نیست ، برخلاف سخنان صریح رهبری است و امید است بیشتر در این باب تامل کنند. یاعلی...
✔️ #شیخ_فرهاد_فتحی | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
هدایت شده از آقای نفوذی
آقای مصطفی پورمحمدی!
چرا به شما اعتماد نداریم؟ چون کسانی که امروز مسئولین ستاد شما هستند با کلیدواژه #خالص_سازی نظام را بارها همسو با منافقین متهم کردهاند! در حالی که شما تمام جریان انقلابی را در سه سال گذشته از مرکز اسناد انقلاب اسلامی حذف و طیف روحانی را وارد کردید! خالص خالص
لذا صحبت از رفع فیلترینگ و اینها ارزشی ندارد
@mr_nofoozi
🗳 رأی دادن کافی نیست، همدیگر را به رأی دادن تواصی کنید...
🔹آیتالله حائری شیرازی: بعضی فکر میکنند همینکه در انتخابات شرکت کردند، رسالتشان انجام شده است. قرآن خلاف این را میگوید. چرا؟ چون قرآن میگوید: «ان الانسان لفی خسر، الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر». میگوید ایمان و عمل صالح، انسان را از خسران نجات میدهد، اما نه به تنهایی!
🔹رأی دادن، مثل ایمان و عمل صالح است. اما «تواصوا بالحق» هم لازم است.
رأی دادن لازم است، اما کافی نیست.
🔹اگر کسی خانوادۀ خودش را توصیه به شرکت در انتخابات نکند، همسایههای خودش را توصیه نکند، دوستان خودش را توصیه نکند و برای این کار تبلیغ نکند، طبق آیه قرآن از جملۀ زیانکاران است...
🔹هم آن کسی که شرکت نکند و هم آن کسی که شرکت بکند و تبلیغ نکند، زیانکار هستند.
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️هشدار صریح به نیروهای مدعی انقلابیگری‼️
🔹 حاج احمد پناهیان: کسانی که دیگر کاندیداها را تخریب می کنند، دقیقا ضد ولایت دارند عمل می کنند.
◇ نامزد نهایی جریان انقلاب اسلامی باید با درصد آرای بالا انتخاب شود.
🔻با دقت گوش کنید و برای دیگران بفرستید.
#اخلاق_در_انتخابات
#انتخابات_پرشور
🔴 سوار هلیکوپتر شوید...
🔻 مقام معظم رهبری میفرمایند: «حقایق را از ورای جناحبندیهای سیاسی نگاه کنید و ببینید؛ از بالا نگاه کنید و جبهه را ببینید. در یک جبههی گستردهای که ممکن است طول آن صد کیلومتر باشد، واحدهای گوناگونی هستند؛ یک نفر در یک واحد، فقط خودش را میبیند. اما آن کسی که با هلیکوپتر از بالا عبور میکند، آرایش جنگی مجموعهی این واحدها را میبیند. از بالا اوضاع کشور را نگاه کنید؛ آن وقت جای خودتان را درست پیدا میکنید که کجا باید باشید، چه کار باید بکنید، به چه چیز باید حساسیت نشان بدهید، به چه چیز باید حساسیت نشان ندهید. همان طور که گفتم گاهی یک حرف حق را نباید زد؛ چون گفتن این حرف، پازل دشمن را تکمیل میکند. مواظب باشید در هیچ مرحلهای، شما تکمیلکنندهی پازل دشمن نباشید.»
#الگوی_حکمرانیِ_تراز
#اخلاق_انتخاباتی
#انتخابات۱۴۰۳
"برای خودمان بده" یعنی چی؟
این یک درس اخلاق نیست
🔺اگر برایتان و در ذهنتان حذف رقیب پر رنگ تر از نشان دادن قوت و کارآمدی منتخب خودتان است، و به همین دلیل پرسش از کارآمدی منتخب شما و ضعفهایش را سرسری عبور میکنید، عملا دارید در جان خودتان و در نفس جریان انقلابی، روحیه ی "داغان کنندگی" را بر روحیه "سازندگی" مقدم میکنید.
یعنی:
شما در حال ایجاد یک جریان "بی فایده" در فرآیند "پیشرفت" کشور هستید.
امر بی فایده باقی نمیماند و «اما ما ینفع الناس فیمکث فی الارض». نابود شدن یعنی ریزش، یعنی تلفات، یعنی دور کردن مردم از خود، یعنی ایستادن مقابل مردم به جای جهت دادن به آنها...
🔺اگر توجهتان به رأی آوری کاندیدایتان بیشتر از توجه به رشد مردم است، عملا در حال ایجاد یک جریان دور از مردمسالاری دینی هستید.
🔺اگر پرداختن به حاشیه ها برایتان جدی است، بدانید عملا دارید در خودتان شخصیتی دور از متن میسازید. شخصیتی خاله زنک! نتیجه اش چیست؟
ایجاد یک جریان دور از "عقلانیت" که معمولا "اصل و فرع" را گم میکند.
🔺اگر خود را در داوری در موضع جهل قرار میدهید یعنی به تهمت و دروغ نزدیک میشوید و این عملا روحیه ای بی تقوا از ما خواهد ساخت و جریانی اجتماعی دور از معنویت و اخلاق شکل میدهد ولو به ظاهر آرمانجو باشیم...
🔺اگر به دلیل انتخاب و علاقه به یک نفر، در نکاتی که از او آشنایی لازم ندارید، خیال پردازانه، آن را مطلوب جلوه میدهید؛ مثلا عملکرد و مدیریتش را نمیشناسید اما ذهنی و خیالی آن را برای خودتان مطلوب جلوه میدهید، عملا روحیه ای دور از عینیت و واقعیت و روحیه ای تخیلی و نه حق طلب شکل میدهید!
این باعث احساس سرخوردگی و احساس بن بست در ادامه ی راه میشود و با این کار، عملا رغبت مردم را به مخالفین خودتان بیشتر میکنید
🔺اگر اهل دعوا و جدل و اختلاف و شکاف با رفقایتان شده اید، روحیه تان دور از افق نگاه ملی و کلان میشود، و قدرت جامعه و تقابل با دشمن برایتان کم اهمیت میشود...
و این میدانید یعنی چه؟
یعنی"عملا " دوری از رهبری، چون در این افق میاندیشد و از سوی دیگر این "عملا" مدد دهندگی به دشمن است. و لو ادعایمان گوش فلک را کر کند، مصداق لِمَ تَقولون ما لا تَفعلون میشویم...
در اینصورت، بی ربط به رهبری و مدد کننده ی دشمن خواهیم شد؛ پناه بر خدا.
🔺اگر اساسا به ضعفهای کاندیدای خود توجهی ندارید و از کنار آن ساده عبور میکنید، به مرور زیست با آن ضعفها را میپذیرید و از کاندیدای خودتان رنگ میگیرید!
و این یعنی چه؟!
یعنی عملا ضعفهای یک نفر را تبدیل میکنیم به یک پدیده ی کلان اجتماعی. مثال در این جهت زیاد در ذهن من و شما هست که چطور ضعفهای شخص مورد علاقه مان را تبدیل به یک پدیده یذکلان اجتماعی کرده ایم و چوبش را هم خوردیم و میخوریم، کافی است مرور کنیم...
✍حجةالاسلام علی مهدیان
#الگوی_حکمرانیِ_تراز
#انتخابات_عرصه_رشد
#اخلاق_انتخاباتی