💢 حرف پَرت
آقا و خانم! به بچه فرصت اظهارنظر بدهيد! بگذاريد يك حرف پَرت بزنـد؛ بگذاريد يك استدلال غلط بكند، يك نتيجه غلط هم بگيرد، و حتى تا آنجـا كـه خسارتِ شكننده ندارد دنبال اين نتيجه غلط بـرود و خـودش يـك تجربـه بـه دست بياورد. تجربههاى تلخى كه اين بچهها خودشان با إعمالحق اختيـار بـه دست میآورند از يك كتاب نصيحت سعدى و فردوسى و لقمان بالاتر اسـت، از يك مجموعه حديث امامان و پيامبران بالاتر است و حتى مـیتوانـد از همـه قرآن براى او ارزندهتر باشد.
📚 کتاب: نقش آزادی در تربیت کودکان، شهید بهشتی «ره»، ص ۲۱ و ۲۲.
#نکات_تربیتی
#تربیت_به_سبک_اسلام
#فرزند_پروری
✅ @madaran_e_delvapas
f01 shakhsiate mehvari 18.mp3
3.37M
🎧قسمت هجدهم #شخصیت_محوری
✅ @madaran_e_delvapas
f01 shakhsiate mehvari 18.pdf
317K
📝قسمت هجدهم #شخصیت_محوری
✅ @madaran_e_delvapas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاد رحیمپور ازغدی:
یک روز یقه مسئولین را خواهند گرفت که شما مسئول انحراف میلیونها کودک و نوجوان و متلاشی شدن هزاران خانوادهاید.
🚫 @madaran_e_delvapas
#حیا_و_حجاب_در_دختران
⁉️سؤال مخاطب:
میخواستم در مورد حجاب دختران قبل از 9 سالگی سؤال کنم. دخترم پنج ساله است و علاقهی زیادی به چادر دارد. اطرافیان کمی مسخره میکنند و میگویند: «زود است!»، امّا من اعتقاد دارم قبل نه سالگی حجاب کمکم شکل میگیرد و شاید دیگر نشود بعد نه سالگی بچّه را به سرکردن روسری یا چادر مجبور کرد. از استاد تراشیون میخواهم که بیشتر در مورد حجاب و نحوهی پوشش دخترها قبل از نه سالگی –که تا چه حدّی میتواند باشد- با توجّه به عرف و اسلام توضیح دهند.
🖌پاسخ استاد تراشیون:
همانگونه که قبلاً گفتهایم فطرت دختران بر اساس حیاست. در روایت هم آمده که "اگر حیا ده بخش باشد نه بخش آن را خداوند در دختران و زنان قرار داده است." حفظ این نه بخش حیا و فطرت به دست ماست، یعنی اگر خدای نکرده ما با فطرت بچّهها مقابله کنیم ممکن است بچّههای ما بهتدریج کمحیا یا بیحیا شوند و برایشان این موضوع خیلی مهم نباشد. برای بچّهها - خصوصاً دختر خانمها- ما باید از بدو تولّد به حیای آنها توجّه داشته باشیم. چند نکته را میگویم که میخواهم شنوندگان بزرگوار خوب به این نکات دقّت کنند.
1⃣ به عنوان مثال نگوییم: «چون پدر بچّه است!» بچّهی دو ساله را با او به حمام بفرستیم یا بگوییم پدرش بچّه را عوض کند. نگوییم: «باباش است و محرمش است!» اینها منجر به همان کم حیایی میشود و ممکن است به فطرت بچّه آسیب ببیند. بنابراین کارهایی که با حیا و فطرت حیاگونهی دختران ارتباط دارد، باید مادر متولّی آنها باشد. عیبی ندارد که در کارهای دیگر پدر کمککار مادر باشد؛ مثلاً مادر در آشپزخانه کار دارد، غذایی، میانوعدهای یا غذای کمکی را برای بچّهی 7-8 ماهه آماده کرده است، اشکالی ندارد پدر به بچّه غذا بدهد، ولی بخشی که مرتبط با حیای بچّههاست سعی کنند با مادر باشد. حتّی مادر هم باید دقّت کند و توجّه داشته باشد که از میزان ضرورت، مثلاً بیش از نیاز پوشش بچّه را کم نکند. برخی مادران میگویند: «بچّهام است، دخترمه، در خانه است، من مامانش هستم، محرمش هستم» و بچّهی 2-3 ساله عریان در خانه بدو بدو کند؛ نه! این آسیبهای دیگری میزند، یعنی مقابله با فطرت بچّههاست. وقتی هم که یک مقداری بزرگتر میشود نیز همینگونه باید رفتار کنیم، مثلاً او را به مهمانیها که میبریم، باید خیلی دقّت کنیم. متأسّفانه الآن اشتباهی که در حال رخ دادن است و ما به آن توجّه نداریم این است که میگوییم: «چون اینها محرم هستند، اشکالی ندارد»، مثلاً عروس هرجور بخواهد جلوی میپوشد که محرمش است! محرم هم که باشد، نباید بیحیاگونه یا کمحیا مقابل او حاضر شود، باید این را دقّت کنند. بچّهها هم همینطور مثلاً بگویند:« اگر لباسش جلوی پدربزرگش کم بود اشکالی ندارد»، یا «عموش است اشکالی ندارد»، یا «داییاش اشکالی ندارد»، حتّی ما میگوییم باید مراقب عمّه و خالهی دختر هم بود. باید پوشش حیاگونه در حضور دیگران در همهی مراحل کودکی بچّه توجّه بشود. خیلی باید دقّت کنیم که مثلاً بچّه هر وقت نیاز به عوض کردن داشت خالهاش او را عوض نکند. باید مادر متولّی همهی این امور باشد که بچّه در این موارد دست به دست نشود.
2⃣ نسبت به محیطهای بیرونی هم همینطور، مگر ما میخواهیم با بچّههایمان به دیگران پز بدهیم؟ گاهی اوقات انسان حس میکند برخی افراد اینگونهاند، مثلاً یک تاپ و دامن کوتاه تن بچّه میکنند که مثلاً «اینطوری شیک تر است!» ما باید آینده را نگاه کنیم، این مسئله هم به خود فرد آسیب میزند هم به جامعه. گاهی اوقات میبینیم و میشنویم و چون کار ما مشاوره است با لایههای آلودهی مشکلات مردم در ارتباطیم، در مشاوره میگوید: «دخترم شش ساله است، پسر فامیل به او دست زده است!» ما اوّلین سؤالی که میکنیم این است: «پوشش و لباس او چگونه بوده است؟» گاهی اوقات این موضوعیت دارد. گاهی رنگها و مدلهایی را تن بچّه میکنیم که تحریککننده است، باید به این موارد دقّت کرد. این مسئله به طرف مقابل هم ضربه میزند، زیرا او هم به رشد عقلی کاملی نرسیده است. پس در محیطهای عمومی هم باید بچّهها را باحیا ببریم.
#نکات_تربیتی
#تربیت_به_سبک_اسلام
@madaran_e_delvapas
مادران ایرانی|کودک،تربیت،خانواده
#رفتار_با_کودک ۲۹ حالا وقتی حوصله مان سر می رود علامت چیست؟ یعنی روح ما نیاز به تغییر دارد. غم نشان
#رفتار_با_کودک ۳۰
در این جلسه راجع به رفتار کنترل محور دیگري صحبت خواهم کرد به نام «حمایت عاطفی». گفتیم که ما نیاز عاطفی نداریم و باید مهارت عاطفی پیدا کنیم. با حمایت عاطفی بچه ها قدرت پیدا می کنند که احساساتشان را بشناسند. این روش، درك احساسات است. بچه ها در زیر شش سالگی احساس خالی هستند، عقل در این سن در حال جوانه زدن است ولی احساسات کامل هستند و همه ي رفتارهایشان برپایه ي احساس است به همین دلیل مهارت درك احساس کودك، یک گام مهم در ارتباط با کودك است. ما به عنوان والدین باید احساسات بچه ها را درك کنیم.
اگر بتوانیم احساسات بچه ها را درك کنیم و در احساسات حمایتشان کنیم و همراهشان باشیم، یاد خواهند گرفت که احساسات چی هستند (شناخت احساسات)، چه موقعی نشان دهند، چگونه نشان دهند یا بیان کنند، چگونه از احساسات استفاده کنند و چگونه از آن ها عبور کنند. وقتی بچه ها دچار احساسی می شوند مثل آینه احساسش را بازتاب کنید و او را درك کنید و بعد براي عبور از آن احساس یک جایگزین به او بدهید.
غم و خشم لازمه ي زندگی هستند و غم در فقدان می آید، خشم در مانع. هردوي این دو احساس اگر نباشند ما آسیب می بینیم اما چگونگی ابراز این احساسات و عبور از آن ها مهم است. چه عاملی باعث می شود که وقتی از خیابانی رد می شوید و به یک جوب عریض می رسید از مسیر رفته برنگردید بلکه از روي آن بپرید و به مسیر ادامه دهید؟ خشم. خشم به شما کمک می کند که از موانع عبور کنید. خشم انرژي است و حتی قدرت حل مسئله می دهد.
درك احساس به رشد عاطفی کمک می کند. براي استفاده درست از احساسات باید ابتدا مثل انرژي برق یا گاز که براي ورود به خانه ابتدا شبکه کشی می شود، شبکه کشی شود و این کار از همین زیر سه سالگی شروع می شود. (ادامه دارد...)
#استاد_سلطانی
👶 @madaran_e_delvapas
#قصه
#قصه_شب
حضرت فاطمه (ع) پاک ترین زن دنیا بود. او در نوجوانی با بهترین مرد که حضرت علی (ع) بود ازدواج کرد و زندگی ساده و زیبایی را با هم آغاز کردند. پیامبر (ص) هم از دیدن آنها شاد و خوشحال می شد و خدا را شکر می کرد.
حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (ع) همیشه یار و یاور پیغمبر بوده و در کنار ایشان به حمایت از او مشغول بودند. پروردگار به این زوج مبارک چهار فرزند پاک و با ایمان داد: امام حسن (ع)، امام حسین (ع) ، امام حسین (ع) حضرت زینب (ع) و ام کلثوم . حضرت فاطمه (ع) و امام علی (ع) به همراه فرزندانشان اهل بیت پیامبر هستند به همین علت محبت آنها همیشه در دل های مسلمانان وجود دارد. رسول خدا هنگام بازگشت از هر سفری ابتدا به خانه ی دخترش می رفت و از دیدار او بسیار شاد می شد. حضرت فاطمه (ع) هیچ وقت کسی را ناراحت نکرد و با همه مهربان و خوش رفتار بود. پیامبر در مورد ایشان همیشه می گفت: « خدایا با دوستان فاطمه دوست و با دشمنانش دشمن باش.»
چند ماه پس از درگذشت پیامبر خدا به دلیل حوادث تلخ و ناگوار ی که در جامعه اسلامی آن زمان اتفاق افتاد اهل بیت پیامبر اکرم تلخی های زیادی را تحمل کردند و این اتفاقات تلخ موجب صدماتی بر وجود مبارک تنها دختر پیامبر گردید. ایشان بر اثر همان صدمات ایشان به شهادت رسیدند.
حضرت فاطمه (ع) بانویی بهشتی بود. او در طول عمر کوتاهش سختی های زیادی را تحمل کرد اما هیچ وقت امید و ایمانش را از دست نداد و همیشه با صبر و آرامش از پروردگار بزرگ یاری می خواست. دختر پیامبر همیشه مهربان و درستکار بود. محبت آن بانوی بزرگواری در دلهای ماست و تمام مسلمانان او را دوست دارند.حضرت محمد (ص) همیشه می فرمود: « فاطمه پاره ی تن من است.»
🔳 @madaran_e_delvapas
🌱🌱به نام خدا
⛔️ترویج فساد ، بی بندوباری و لاابالی گری ، خوراک فکری دانش اموزان در ایام مبارک دهه فجر.
⁉️برای دیدار دوستان قدیمی سری به امورتربیتی اموزش و پرورش شهرمان زدم ، در حین صحبت با انها متوجه شدم یکی از دوستان برای تماشای فیلم های سینمایی ایام دهه فجر مشغول نوبت دهی به مدارس است ، کنجکاو شده و نگاهی به لیست فیلم های مورد تایید وزارت خانه انداختم ، چشمم به فیلم لازانیا که مورد تایید قرار گرفته بود افتاد، چون این فیلم را قبلا دیده بودم اه از نهادم برامد که اموزش و پرورش به کدام سمت و سو در حرکت است؟
فیلم لازانیا فیلمی است پر از پلشتی و فساد و نمادی واقعی از استهجان، تهوع و لاابالی گری،
داستان فیلم چنین است که دانش اموزی در مدرسه مرتکب خلافی شده و معاون تازه وارد مدرسه که اشنایی چندانی با دانش اموزان ندارد از وی می خواهد که مادرش را به مدرسه بیاورد .
شاگرد از ترس مادرش از داییش می خواهد خود را شبیه زنان کرده و جای مادرش به مدرسه بیاید ، در ادامه دایی به شکل زننده و هرزه ای ارایش کرده و به مدرسه می اید و معاون مدرسه با یک نگاه به این موجود هرزه عاشقش می شود و از انجا که متوجه می شود پدر دانش اموز مورد نظر فوت کرده در صدد خواستگاری از او بر می اید و در دعوت از مادر دانش اموز به خانه اش این مردک ملبس به هرزگی و فساد عاشق دختر معاون می شود و الی اخر...
اکنون فیلمی با این مضامین و تصاویر کثیف که مبلغ عشوه گری و طنازی ، لاابالی گری و بد پوششی اولیا دانش اموزان در مدارس ، چشم ناپاکی معاون اموزشگاه که باید سر لوحه مسایل تربیتی باشد ، ترویج دروغ و کلک به خاطر ترس و اشاعه عشق های لجن و پلید با یک نگاه است در معرض دید دانش اموزان مدارس قر ار گرفته که در ایام مبارک دهه فجر قرار است درس مبارزه و مقاومت و عفت و حیا بیاموزند.
به واقع داریم به کجا ره می سپاریم ؟
ایا قرار است دوباره به جهنمستانی که با انقلاب سال 57 از ان گریختیم باز گردیم؟
اینانی که در اموزش و پرورش این فیلم را مناسب حال دانش اموزان دانسته اند یا دچار روانپریشی شده و یا اباحه گری چنان دامانشان را گرفته که دیگر تمایزی بین دوغ و دوشاب قایل نیستند.
وامصیبتا به انچه که پیش رویمان قرار گرفته و الغوث الغوث از اینهمه فجایع فرهنگی.
علی اصغر عطار. بهمن ماه 1397
#ارسالی_اعضا
🔞 @madaran_e_delvapas
اعضای محترم کانال
جمعه ها متعلق به خانواده ست و کانال تعطیل می باشد☺️
شاید فقط تبادل داشته باشم پس پیشاپیش عذر میخوام 🙏
لطفا صبور باشید و کانال را ترک نکنید
حضور شما مایه افتخار ماست😍🙏😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببینید| تصويری كه آرميتا برای رهبرانقلاب از روز حادثه ترور پدرش نقاشی كرد
سالگرد شهادت دانشمند هستهای؛ شهید داریوش رضایی نژاد
🌹 @madaran_e_delvapas
☢ برای ترغیب فرزندانمان به یک رفتار خوب و اخلاقی و یا واداشتن آنها از بدها چهار راه وجود دارد:
1) شیوه های مبتنی بر ابراز قدرت (شامل تنبیه بدنی، تشویق مادی، محروم کردن از اشیا و امتیازات مادی، کاربرد مستقیم زور یا تهدید و ....)
2) شیوه های مبتنی بر خودداری از محبت (شامل نشان دادن غیر فیزیکی عصبانیت یا عدم رضایت همچون بی اعتنایی، خودداری از صحبت کردن، تنها گذاشتن و تهدید ترک و ... )
3) استدلال مشتمل بر تبیین ها و دلایلی مبنی براینکه چرا باید به گونه دیگری رفتار کند ؟
4) مهرورزی والدین و ایجاد رابطه دوستی، همدلی و همراهی در حل مساله
تحقیقات نشان داده اند مهرورزی به ویژه مهرورزی مادران در فرآیند درونی سازی رفتار اخلاقی نقش اصلی را دارد. استدلال در درجه بعد قرار دارد و نقش شیوه های مبتنی بر خودداری از محبت از شیوه های ابراز قدرت موثرتر است.
هافمن نشان داد شیوه های مبتنی بر ابراز قدرت باعث عصبانیت فرزندان میشود و الگویی برای روشهای ضداجتماعی تخلیه عصبانیت برای آنان فراهم میکند. روشهای مبتنی بر خودداری از محبت نیز به عنوان عامل فشار بیرونی، تنها با بودن فشار قابل اجراست و فرزندان در تنهایی و در زمانی که از فشار دورند به آن رفتار ادامه میدهند.
اخلاق باید درونی سازی شود و فشار بیرونی در درونی سازی آن نقش مثبتی ندارد. در درونی سازی اخلاق، مهرورزی میتواند پیش بینی کننده قابل قبولی برای رشد واقعی اخلاقی باشد...
فَبِمَا رَحْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ لِنتَ لَهُمْ وَلَوْ كُنتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لَانفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِي الْأَمْرِ فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ
[ ﺍﻯ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ! ] ﭘﺲ ﺑﻪ ﻣﻬﺮ ﻭ ﺭﺣﻤﺘﻰ ﺍﺯ ﺳﻮﻯ ﺧﺪﺍ ﺑﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﺮم ﺧﻮﻯ ﺷﺪﻯ ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺩﺭﺷﺖ ﺧﻮﻯ ﻭ ﺳﺨﺖ ﺩﻝ ﺑﻮﺩﻯ ﺍﺯ ﭘﻴﺮﺍﻣﻮﻧﺖ ﭘﺮﺍﻛﻨﺪﻩ ﻣﻰ ﺷﺪﻧﺪ ؛ ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﺬﺷﺖ ﻛﻦ ، ﻭ ﺑﺮﺍﻯ ﺁﻧﺎﻥ ﺁﻣﺮﺯﺵ ﺑﺨﻮﺍﻩ ، ﻭ ﺩﺭ ﻛﺎﺭﻫﺎ ﺑﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﻛﻦ ، ﻭ ﭼﻮﻥ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﮔﺮﻓﺘﻰ ﺑﺮ ﺧﺪﺍ ﺗﻮﻛﻞ ﻛﻦ ؛ ﺯﻳﺮﺍ ﺧﺪﺍ ﺗﻮﻛﻞ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ .( ال عمران. 159)
رسول خدا (ص) میفرمایند:
خداوند رحمت کند کسی را که با نیکی و محبت و مهربانی به فرزندش، او را به نیکی دعوت میکند. (مستدرک الوسائل، ج 2، ص 626)
و در جایی دیگر؛ کودکان خود را دوست بدارید و به آنها مهربان باشید و وقتی به ایشان وعده ای میدهید حتما عمل کنید (وسایل الشیعه، ج 5، ص 126)
امام صادق میفرمایند: فرزندان خود را بسیار ببوسید زیرا در هر بوسه برایتان درجه ای است. (بحارالنوار، ج 101، ص 92)
پیامبر فرمودند: کسی که فرزندی دارد باید در تربیت او کودکانه رفتار کند. (وسائل الشیعه، ج 5، ص 126)
✏️دکتر ابوالحسنی نیارکی
#نکات_تربیتی
#فرزند_پروری
✅ @madaran_e_delvapas
#شعر
يك پله يك پله
وقتي هواپيما
از دور پيدا شد
آغوش يك ملت
بر روي او وا شد
يك پله يك پله
ميآمد او پايين
با چهرهاي پُر نور
با خندهاي شيرين
آرام ميآمد
دل، بيقرارش بود
دريايي از مردم
در انتظارش بود..
#دههفجر
🇮🇷 @madaran_e_delvapas
🔴🎮
❓آیا می دانید کودکان تان چه بازی هایی انجام می دهند؟
▪️تصویر بالا یک نمونه است ...
⛔️ بازی آموزش رقص در یکی از فروشگاه های نرم افزار ایرانی که بیش از صد هزار بار دانلود شده است. (این تعداد فقط مربوط به تعداد دانلود ها از این فروشگاه است.)
💢 بازی ها به شدت روی #ناخودآگاه فرزندان تان اثر می گذارند ...
⚠️ مراقب فرزندان تان باشید ...
#جنگ_نرم
#نکات_تربیتی
#بازی_های_موبایلی
📲 @madaran_e_delvapas
⬅️از این قسمت به پرسشهای شما در بارۀ این موضوع پاسخ داده می شود.
👇سؤال این قسمت:
❓ما در برخی از روایات داریم که در آن شیعیان را از بیان اسرار اهل بیت علیهم السلام منع کردهاند. آیا بیان شخصیت ماورایی اهل بیت علیهم السلام همین افشای اسراری نیست که از آن منع شدهایم؟
#تربیت_فرزند
✅ @madaran_e_delvapas
f01 shakhsiate mehvari 19.mp3
6.01M
🎧قسمت نوزدهم #شخصیت_محوری
✅ @madaran_e_delvapas
f01 shakhsiate mehvari 19.pdf
469.2K
📝قسمت نوزدهم #شخصیت_محوری
✅ @madaran_e_delvapas
#احکام_بارداری
#همسرانه
1⃣ جلوگیری دائمی از بارداری باید غرض عقلائی داشته باشد؛ مثل جلوگیری از تولد فرزند مریض و... .
2⃣ شوهر حق ندارد همسرش را مجبور به جلوگیری از بارداری کند.
3⃣ اگر حاملگى براى حیات مادر خطر داشته باشد، باردار شدن بهطور اختیارى جایز نیست.
📙رساله آموزشی آیتالله خامنهای
🔱 @madaran_e_delvapas
حضرت فاطمه (ع) چهره ای نورانی داشت و برای پدر و مادرش دختری خوب و مهربان بود. او زندگی سختی داشت. در کودکی مادر عزیزش خدیجه ی فداکار را از دست داد. خدیجه (ع) در تمام زندگی اش با پیامبر همیشه یار و غمخوار ایشان بود. و هنگامی که مردم بت پرست آن حضرت را مورد اذیت و آزار قرار می دادند با روی خوش به پیامبر گرامی اسلام امیدواری می داد.
اما بعد از خدیجه (ع) تنها یار و همراه پیامبر (ص) حضرت فاطمه (ع) بود. وقتی بت پرستان نادان در کوچه و بازار به سوی حضرت محمد (ص) سنگ پرتاب می کردند و به روی مبارک ایشان خاک می ریختند فاطمه (ع) با ناراحتی در حالی که اشک در چشمان نازنینش جمع می شد سر و روی پدر را پاک می کرد و مانند یک مادر از ایشان مراقبت می کرد.به همین خاطر رسول اکم همیشه به دخترش می فرمود «ام ابیها» یعنی فاطمه جان تو مثل مادرم هستی.
#قصه
#قصه_شب
#شهادت_حضرت_فاطمه
◾️ @madaran_e_delvapas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرزندان شیعیان از کودکی با فرهنگ شیعه ، جهاد و شهادت تربیت می شوند و در بزرگسالی جانشان را فدای فرزندان حبیبه خدا ، خانم حضرت زهرا سلام الله علیها می کنند ، مگر فرزندان پسر شیعیان بزرگ نشدند ؟ مَرد نشدند ؟ مگر این مردان شیعه ، این شیر مردان حیدر کرار گذاشتند یک آجر از حرم علیا مخدره خانم زینب سلام الله کم شود ؟ مگر گذاشتند داعش حرم دختر حسین بن علی علیه السلام خانم سکینه سلام الله علیها را نبش قبر کند ؟ مگر گذاشتند یک حرامی به حرم نازدانه امام حسین ، حضرت رقیه نزدیک شود؟ نه نگذاشتند ! .... نگذاشتند حتی یک ناپاک داعشی به حرم این خانم ها نزدیک شود ...
#مدافعان_حرم
#شبتون_شهدایی
🌹 @madaran_e_delvapas