انتقاد از فرزند تون رو با عشق و محبت همراه کنین
این موضوع خیلی اساسیه، نقد نوعی هدیه است، هدیه ای از دانش و ارزش ها که البته نامطلوبه. هیچکس نمیخواد انتقاد بشنوه. هدف ما از انتقاد اینه که بدون دردسر پیام خودمون رو منتقل کنیم. فرزندتون باید براش روشن باشه که چون شما دوستش دارین ازش انتقاد میکنین و این نقد به صلاحشه.
اینطوری پیام شما رو بهتر دریافت میکنه. اگر عصبانی باشین، تمام چیزی که کودک میشنوه خشم شماست و اینکه "شما دوستش ندارین” و هیچ چیز دیگه ای رو نمیشنوه. باید براش روشن کنین که انتقادتون به دلیل اهمیتش و توجه شما به اوست. نباید اجازه بدین پیام شما توسط احساسات تون خنثی بشه. این کار آسونی نیس. نوشتن و خوندن در مورد این کار وقتی همه چی آرومه خیلی راحته اما وقتی تنش و جنجال وجود داره انجام این کار سخت میشه.
@nooredideh
#تربیت_فرزند
⭕️ فرانسه پریروز انتخابات منطقه ای برگزار کرد و میزان مشارکت 30 درصد
واکسن زدن و تحریم ندارن و اقتصاد آزاد با اتحادیه اروپا دارن
ادامه نمیدم بقیه اش رو
#انتخابات
فشار همسالان.mp3
1.99M
🎧 فشار همسالان.
⏪ گاهی نوجوانان از طرف دوستان و همسالان برای انجام کار خاصی تحت فشار قرار میگیرند و مجبور به انجام می شوند.
💎 سید احمد موسوی نسب.
📢#نوجوان
❤️🍃❤️
#همسرداری
👈بعضی از مردها به دلیل #عرف_خانواده و محیطی که در آن رشد کرده اند
‼️انجام بعضی از کارها و رفتارها برایشان #سخت است.
🔻اگر همسر شما برای انجام برخی امورات کراهت دارد
❌ #هرگز با وادار کردنش به انجام آن #غرورش_را_نشکنید‼️
👌اطمینان داشته باشید با #گذشت_زمان هر امر شایسته ای جایگاهش را پیدا میکند
⏪ و هر دوی شما رفتارهای #پسندیده را به یکدیگر منتقل خواهید کرد
‼️ #عجله_نکنید
✅آرام و با اطمینـــــ💪ـــــان پیش بروید
#همسرداری
امام رضا علیه السلام:
هرگاه می خواهی دعایت به عرش برسد و مستجاب گردد، اول در حق پدر و مادرت دعا کن
📚بحار الانوار ج ۶۱ ص ۳۸۱
دیدم همه جا بر در و دیوار حریمت
جایی ننوشته است گنهکار نیاید 💔
#امام_رضا
🔴🔴 ملاکهایی برای #انتخاب_مدرسه
1⃣ انتظار ما از مدرسه
قبلتر از هر چیزی اول باید ببینیم انتظار ما از مدرسه چیه؟ زمانی که معیارهایی رو با توجه به ارزشهامون برای انتخاب مدرسه پیدا کردیم؛ باید بدونیم که هیچ مدرسهای رو نمیتونیم پیدا کنیم که همهی خواستههای ما و فرزندانمون رو برآورده کنه. رسیدن به موفقیت و پیشرفت تحصیلی علاوه بر خوب بودن مدرسه به نظارت و پیگیری والدین هم نیاز داره. (بدون مشخص کردن این بخش، داریم دور خودمون میچرخیم)
2⃣ فرآیند و رویکرد تعلیم و تربیت
حالا که ارزشهای خودمون رو شفاف کردیم. باید ببینیم مدرسه برای آموزش علمی و تربیت دانشآموزها چه روندی و در پیش گرفته. آیا با نگاه ما به تربیت و علمآموزی ما تطبیق داره یا نه! (اینجا کلی صحبت هست در مورد رویکرد تربیتی مدرسه و ... که شما به همون مقداری که میدونید اکتفا کنید)
(البته اینم بگم که قرار نیست مدرسه تمام بار آموزشی و تربیتی دانشآموز ما رو به دوش بکشه؛ ما بهعنوان والدین همچنان در جایگاه خودمون پابرجاییم.😊)
3⃣ مهارتآموزی
یکی از برنامههایی که مدارس باید برای دانشآموزها فراهم کنن، مهارتآموزیه. بچهها علاوه بر رشد در حیطهی علمی باید مهارتهایی رو یاد بگیرن تا بتونن توی زندگی از پس خودشون بربیان! (از مهارتهای ارتباطی گرفته تا مهارتهای فکری، کار با ابزار و ...) طبیعتاً برخی از مدارس دولتی از امکانات ابزاری کمتر برخوردار هستند که سعی میکنیم در فضاهای مختلف و در طول زندگی این مهارتها رو تو بچهها بالاتر ببریم.
4⃣ جو غالب مدرسه
گاهی اوقات میبینیم که والدین از تغییر رفتار یا نگرش فرزندشون بعد از رفتن به مدرسه ناراضیان. اگر جو غالبی که تو مدرسه حاکمه با ارزشها یا موقعیت ما در تضاد باشه، آسیبهایی رو در پی داره.
مثل هماهنگ نبودنِ جو مذهبی، سیاسی، اقتصادی و ...
(جو غالب مدرسه خیلی به جنس خانوادههایی که توی اون مدرسه ثبتنام میکنن ربط داره. مثلاً اگه بچههای اون مدرسه هر سال سفر میرن فرانسه و انگلیس و ... و ما میریم شمال! فکر نکنیم داریم به بچهمون خدمت میکنه که اونجا بره مدرسه!!)
5⃣ محیط فیزیکی مدرسه
محیط فیزیکی مدرسه برای اینکه بچهها احساس خوبی از رفتن به مدرسه داشته باشن، تأثیر خیلی زیادی داره و محدود به در و دیوار نمیشه!
ابعاد حیاط مدرسه و کلاسها، تأسیسات و امکانات ورزشی، کتابخونه، کارگاه و آزمایشگاههای غنی، سیستم گرمایشی و سرمایشی و ... از جمله مواردی هستن که بررسیشون ضرر نداره. البته دقت کنیم تا متناسب با سن و مقطع دانشآموز ما باشه و علاوه بر اون بچهها امکان استفاده از اونها رو داشته باشن و دکوری نباشه!
6⃣ مسافت تا مدرسه
این موضوع خصوصاً هر چی سن بچهها کمتر هست، مولفهی مهمتری میشه. پیشنهاد ما اینه که اگر بین دو مدرسه با امکانات تقریباً مشابه گیر کرده بودیم و یک مدسه امتیاز کمی پایینتر گرفته بود؛ اما به محل خونهی ما نزدیک بود، اون رو انتخاب کنیم.
7⃣ چطوری بررسی کنیم؟
اول از همه انتخابهامون رو با چند مدرسهای که در اطرافمون هستند، محدود میکنیم و بعد شروع میکنیم به بررسی. حوالی شروع ثبتنام مدارس، میتونیم به وبسایت مدارس سر بزنیم و اطلاعات کلی مثل تصاویر محیط و برنامه کلاسهای فوقبرنامه از اونجا به دست بیاریم. پس از بازگشایی مدارس برای ثبتنام هم میتونیم به بازدید حضوری بریم و محیط مدرسه رو همراه با بچهها ببینیم و نظرشون رو بپرسیم.
ارتباط با کادر آموزشی مدرسه و پرسیدن چند سؤال خوب به ما توی سنجش مدرسه کمک میکنه. همچنین میتونیم از دانشآموزها و والدین هم پرسوجو کنیم.(حداقل از ۳، ۴ نفر)
کار ما برای انتخاب مدرسه تقریباً تموم شده و میتونیم وارد فرآیند ثبتنام بشیم. چیزی که مهمه ارتباط مستمر با مدرسه، کمک بهش و مطالبه از اونه که نباید فراموش کنیم.
به مدرسه خوش اومدید! 😊
پینوشت۱. ببینید ما داریم حداکثر رو میگیم، شما هر قدرش رو که تونستید لحاظ کنید. برآیند این شاخصها و جمع و تفریق اونها میتونه به تصمیمگیری شما کمک کنه ☺️🌹
پینوشت۲. اگر انتخابتون رو کردید، به هیچ وجه وسواس به خرج ندید و دوباره شروع نکنید از نقطه صفر بررسی کردن. تامام
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
#تربیت_فرزند...🌹
❤️مرز #محبت_کردن و #لوس_کردن بچهها يک مرز حقوقی و انسانی است.
🌹
اگر کودک کارهای ناصحیح انجام میدهد، مثلا شما را بد صدا میکند يا به برادرش زور گفت يا مشق هايش را نمینویسد، شما نبايد در مقابل اين رفتارها بیتفاوت باشيد، بلکه بايد به او بفهمانيد نبايد رفتارهای نامناسب انجام دهد و هرچه خواست نبايد فراهم باشد.
بچهها بايد بفهمند که هميشه خواستههايشان عملی نمیشود، برخی با تلاش به دست میآيد و برخی نيز اصلا به صلاحشان نيست که به دست آيد. به عبارت ديگر، بچهها بايد بتوانند زندگی را با استرسهای معمولش تجربه کنند تا مستقل بار بيايند.
بعضی والدين اجازه نمیدهند بچهها سختیهای معمول زندگی را تجربه کنند يا تبعات رفتارهای زشتشان را بفهمند و اين کار را محبت میدانند، مانند بچهای که مشقش را نمینويسد و مادرش به جای او تکاليفش را انجام می دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنبه در میدان امامحسین خبرنگار فرانس۲۴ از من راجع به مشارکت پایین پرسید
گفتم مشارکت پایین نبوده و از دوره قبل ۸٪ کمتر شده
گفتم بعضی از کشورها مشارکت ۳۰درصدی دارن
برخی حضور در انتخابات اجباری و برخی برای زنان حق رأی قائل نیستند
این کلیپ رو ببینید
در فرانسه آمار مشارکت۳۴٪ شده
31.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸کرامت و جایگاه زن در منظومه فکری امام رضا علیه السلام 🌸
#بانوی_تمدن_ساز
#جایگاه_زن