#تربیت_فرزند...🌹
❤️مرز #محبت_کردن و #لوس_کردن بچهها يک مرز حقوقی و انسانی است.
🌹
اگر کودک کارهای ناصحیح انجام میدهد، مثلا شما را بد صدا میکند يا به برادرش زور گفت يا مشق هايش را نمینویسد، شما نبايد در مقابل اين رفتارها بیتفاوت باشيد، بلکه بايد به او بفهمانيد نبايد رفتارهای نامناسب انجام دهد و هرچه خواست نبايد فراهم باشد.
بچهها بايد بفهمند که هميشه خواستههايشان عملی نمیشود، برخی با تلاش به دست میآيد و برخی نيز اصلا به صلاحشان نيست که به دست آيد. به عبارت ديگر، بچهها بايد بتوانند زندگی را با استرسهای معمولش تجربه کنند تا مستقل بار بيايند.
بعضی والدين اجازه نمیدهند بچهها سختیهای معمول زندگی را تجربه کنند يا تبعات رفتارهای زشتشان را بفهمند و اين کار را محبت میدانند، مانند بچهای که مشقش را نمینويسد و مادرش به جای او تکاليفش را انجام می دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنبه در میدان امامحسین خبرنگار فرانس۲۴ از من راجع به مشارکت پایین پرسید
گفتم مشارکت پایین نبوده و از دوره قبل ۸٪ کمتر شده
گفتم بعضی از کشورها مشارکت ۳۰درصدی دارن
برخی حضور در انتخابات اجباری و برخی برای زنان حق رأی قائل نیستند
این کلیپ رو ببینید
در فرانسه آمار مشارکت۳۴٪ شده
31.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸کرامت و جایگاه زن در منظومه فکری امام رضا علیه السلام 🌸
#بانوی_تمدن_ساز
#جایگاه_زن
🌄 با تلاش متخصصان ایرانی، دیروز اولین عمل جراحی از راه دور با #ربات_جراح_ایرانی از فاصله 7 کیلومتری انجام گرفت.
پیش از این فقط آمریکا دارای این فناوری بود.
#ایرانی_میتواند
❤️🍃❤️
#همسران_بدانند
‼️دعوا
‼️ دلخوری
‼️زخم زبان
❌به همسرتان را در جمع نیاورید...
👈افراد👇
🔻یا منتظر دعوای شما هستند
🔻یا دلسوزی های بیجا می کنند
🔻یا بعد ها برایتان یادآوری (سرکوب)می کنند
#همسرداری
همیشه فکر میکردم چقدر خوبه که شبکههای اجتماعی سعی میکنن تا افراد، کانالها و محصولاتی رو به من پیشنهاد بدن که به سلایق من نزدیک باشه؛ 🤓
اما وقتی مطلبی که آقای یامین پور تو صفحهش منتشر کرده بود رو خوندم کمی به فکر فرو رفتم. 🤯
این همه اطلاعاتی که شبکههای اجتماعی از ما جمع میکنن تا به قولی فرآیند شخصیسازی رو بهبود بدن به نفع ماست یا ضرر ما!
شما چطور فکر میکنید؟؟🤔
👇👇👇
📚 یکبار حلقه دوستانتان را در اینستاگرام و توییتر مرور کنید. دوست دارید چه کسانی را دنبال(فالو) کنید؟ هماکنون بخش دنبال شوندههای صفحهی خود را باز کنید و به قیافهی افراد نگاه کنید. حالا یک صفحه را که هیچ شباهتی به شما ندارد باز کرده و دنبالکنندههای آنرا تماشا کنید. مثل این میماند که در دو اتاق مجاور، دو جهان کاملا متفاوت و بلکه گاه متضاد در جریان است. شما به طور ناخواسته حلقهای از افراد متشابه را شکل دادهاید و جهان خود را مطابق سلیقه و میل خود ساختهاید. جالب این است که پلتفرمها هم به این میل و کشش درونی شما اشراف دارند و کاملاً آگاهانه افرادی را برای دنبال کردن به شما پیشنهاد میدهند که در انتخابهای قبلی شما، رگههای مشابه آنرا پیدا کردهاند. در واقع این جزئی از مهمترین کارکرد هوشمندانهی شبکههای اجتماعی است که کاری کنند تا شما به حداکثر رضایت از زندگی در آن محیط برسید.
این همان چیزی است که الی پاریسر به آن «حباب فیلتری» میگوید. محیطی که شما بر اساس کششها و علایقتان ترتیب دادهاید و ناخواسته اکثر کسانی که با شما تفاوت معناداری داشتهاند را فیلتر کردهاید. این اتفاق چند نتیجه دارد: نخست اینکه شما را از شنیدن و دیدن ایدهها و افکار متفاوت محروم میکند و دوم اینکه به تدریج شما را در پافشاری بر آنچه هستید، غیرمنعطفتر و متصلبتر میسازد و سومین نتیجهی آن ازدیاد خشونت کلامی و بی پروایی در استفاده از تعابیر آزاردهنده است. اتفاقی که نوعی اقدام تلافیجویانهی مجازی است.
حالا حاصل سه نتیجهی فوق را در هم ضرب کنید تا بتوانید وضعیت روانی کسانی که پیش از شکل دادن به ارتباطات عمیق میان فردی، در حبابهای فیلتر شده خود را محاصره کردهاند دریابید. من نام این وضعیت را گذاشتهام گرفتار شدن «در محاصره خود».
#شبکه_های_اجتماعی
#اتاق_پژواک
#ایزوله_سازی
#فجازی_پاک_برای_خانواده
ایتا eitaa.com/famp_for_family
#تربیت_فرزند...🌹
کودکان با اشتباههایشان میآموزند.
اگر ما از ترس کار اشتباه و ناقص، همه کارهای کودک را انجام بدهیم، باعث میشویم فرزندمان در بزرگسالی از ترس اشتباه کردن، اقدامی نکند، فرد منفعل و وابستهای بار بیایید و بسیاری از فرصتها را از دست بدهد یا اشتباهات سنگینتری مرتکب شود.
آیا کسی را میشناسید در زندگی هیچ کار اشتباهی انجام نداده باشد به کودک خود اجازه دهیم با اشتباههاتش بیاموزد، هر فردی با آزمون و خطا پیشرفت میکند حتی کودک ما.