🔥عدم رعایت بهداشت با برداشت نادرست از آیه تطهیر❗️
🔻برخی با برداشت اشتباه از آیه «انمایرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت»(خداوند اراده کرده است که رجس و آلودگی را از شما اهل بیت دور کند)؛ اینگونه تبلیغ می کنند که در حرم های اهلبیت، رعایت شیوه نامه های بهداشتی لازم نیست!
🔻در حالی بنا به نظر مفسرین، معنای «رجس» در این آیه، تمام آلودگی های معنوی و «شرک و گناه» است و بیان مسأله عصمت اهلبیت است.
https://b2n.ir/q99688
🔻اهلبیت(ع)، بالاترین الگوی عملی رعایت بهداشت و طهارت در زندگی اجتماعی بودهاند و اگر جز این بود ایشان هرگز مسواک، استحمام و شتشوی لباس را انجام نمی دادند.
🔻با آن برداشت غلط از آیه تطهیر، آلوده کردن حرم اهلبیت با خون و ... هم نباید اشکال داشته باشد! در حالی این کار حرام و تطهیر سریع حرم لازم است.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/917307426Ceae7e94949
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ ویژۀ روز حافظ ♨️
🎥 ببینید | صحنه هایی جالب از زیارت قبر حافظ توسط مرحوم آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
#حافظ
@haerishirazi
🔰 مطالعه هواپیمایی
📌 یکی از شرایط یادگیری و مطالعه تعیین حداقل و حداکثر زمان است. بدین منظور که برای اینکه یادگیری رخ بدهد نیاز به یک حداقل زمانی هست که اگر کمتر بشود یادگیری صورت نمی گیرد و همچنین اگر زمان مطالعه از یک زمان خاصی بیشتر شد بازم یادگیری کند خواهد شد.
این روند مطالعه را با پرواز هواپیما مقایسه می کنم تا بهتر جا بیفتد. وقتی هواپیما می خواهد پرواز کند ابتدا کم کم اوج می گیرد و به اصطلاح تیک اف می کند و بعد از اینکه به ارتفاع مطلوب رسید به صورت افقی حرکت می کند و هنگامی هم که می خواهد فرود بیاید، کم کم ارتفاعش را کم می کند. ما هیچ هواپیمای عمود پروازی نداریم که مستقیما پرواز کند یا اینکه عمودی فرود بیاید.
ذهن دانش آموز برای اینکه برای مطالعه آماده بشود و به اصطلاح پرواز کند باید تمام افکار مزاحم و حواس پرتی ها را روی زمین بگذارد بعد مطالعه را شروع کند. اگر دانش آموز یک دفعه بدون هیچ مقدمه ای کتاب را بردارد و مطالعه کند نمی تواند تمرکز کند.
هواپیما بیشترین سوخت را هنگام اوج گرفتن مصرف می کند. برای دانش آموز هم سخت ترین کار آماده شدن و رفتن برای مطالعه است.
و از طرف دیگر وقتی مطالعه تمام شد، دانش آموز نباید یک دفعه کتاب را ببندد و برود. برای مثال اگر دانش آموزی در هنگام مطالعه مادرش او را صدا زد و رفت مثل این می ماند که هواپیما سقوط کند. دانش آموز باید همانند هواپیما کم کم ارتفاعش را کم کند. جمع بندی کند، خودش را ارزیابی کند بعد روی زمین بنشیند.
#تربیتفرزند...🌹
❤پسرها هم به اندازه دخترها با احساسند. اما ما و جامعه به آنها می آموزیم که احساساتی بودن دلیل ضعف توست.
📌به همین دلیل پسرها
#هوش_هیجانی_پایینی دارند و در نوجوانی و جوانی با خشم و عصبانیت، گاهی با مواد مخدر و گاهی... احساسات خود را خاموش میکنند.
♦به پسرتان اجازه دهید احساساتش را بیان کند، غمگین شود، گریه کند.
🔰به پسرتان بیاموزید در کارهای خانه کمک کند و یادبگیرد در انجام کارها مستقل باشد. برای موفقیت در کار، تحصیل و ازدواج روی هوش هیجانی فرزندتان کار کنید. پسرها هم گریه میکنند، میترسند، وابسته میشوند، مانند همه انسانها. احساساتشان را خاموش نکنید.
#تربیتفرزند...🌹
⁉️چطور استرس بچهها رو موقع کلاس آنلاین کم کنیم؟
با فرزندتون مهربون باشید
🔸به هیچ عنوان فرزندتون رو بخاطر عدمیادگیری سرزنش نکنید.
به کودک استراحت بدید
🔸بچهها در کنار درس خوندن، نیاز به استراحت دارند، به نیازها و خواستههای فرزندتون توجه کنید.
گفتگوی آزاد داشته باشید
🔸فرزندتون رو تشویق کنید تا در مورد موضوعی که باعث استرساش شده، صحبت کنه.
🔸به کودکتون اجازه بدید از طریق تماس تصویری با دوستاش ارتباط برقرار کنه
از مزایای آموزش آنلاین به فرزندتون بگید
🔸امکان ضبط تدریس معلم و دیدن مجدد ویدیو، ارسال مکتوب اشکالات و سؤالات، مدتزمانکوتاه،انعطافپذیری و عدم رفتوآمد به مدرسه درسرما، گرما و ترافیک ازجمله مزایای کلاس آنلاین هست که میتونید برای کمک به کاهش استرس کودک واسش توضیح بدید.
عوامل حواس پرتی رو از کودک دور کنید
🔸گاهی حتی حضور والدین در کنار کودک میتونه باعث استرس و عدمیادگیریش بشه.
ترس و نگرانی خودتون رو به فرزندتون انتقال ندید
🔸در حضور کودک، چیزی ازسختیها ومشکلات درس خوندن از طریق فضای مجازی نگید؛بلکه با حمایت و راهنماییهاتون تشویقش کنید در این شرایط درس بخونه.
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جرم واقعی دختری که پلیس دستگیرش کرد چه بود؟
✍️#حجاب
#تربیتفرزند...🌹
❤وقتی که فرزند شما از مشکلاتش، مثلا از اختلاف با دوستش میگوید با تمام وجود به او گوش فرا دهید.
حتی خیلی اوقات لازم نیست صحبتی کنید فقط کافیست با دقت گوش کنید.
توضیح مشکلات برای پدر و مادری که واقعا گوش میدهند خیلی آسانتر است و در بیشتر مواقع سکوت از روی هم دردی همان چیزی است که کودک به آن نیاز دارد ..
✳ خرجت زیاد شده، اجاره کمتر بده!
🔻خانهی خشتی و سادهی شيخ که از پدرش به ارث برده بود در خيابان مولوی کوچهی سياهها(شهيد منتظری) قرارداشت. وی تا پايان عمر در همين خانهی محقر زيست. نكتهی جالب اين است که چندين سال بعد، جناب شيخ يكی از اتاقهای منزلش را به يك راننده تاکسی، به نام «مشهدی يدالله»، ماهيانه بيست تومان اجاره داد، تا اين که همسر راننده وضع حمل کرد و دختری به دنيا آورد، که مرحوم شيخ نامش را «معصومه» گذاشت. هنگامی که در گوش نوزاد اذان و اقامه گفت، يك دو تومانی پَرِ قنادقش گذاشت و فرمود: «آقا يدالله! حالا خرجت زياد شده! از اين ماه به جای بيست تومان، هيجده تومان بدهيد.»
📚 برگرفته از کتاب #کیمیای_محبت؛ زندگينامهی مرحوم #شيخ_رجبعلی_خياط
#⃣ #صاحبخانه_خوب
✅ اینجا #حرف_حساب بخوانید؛ (برشهای ناب از کتابهایی که خوانده و سخنرانیهایی که شنیدهایم)
https://eitaa.com/joinchat/1217855490C4fc824863f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 کاهش تعارضات با نوجوان.
قسمت دوم.
⏪ برخی والدین تعارضات زیادی با نوجوان دارند که در ویدئو فوق یکی از راهکارهای کاهش تعارضات بیان شده است.
💎 سید احمد موسوی نسب.
📢 ما رو به والدین نوجوانان معرفی کنید.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1366229065Cbc4ea97aed
ما به مهارت ها ادب مي گوييم. ادب بر پايه ي اخلاق و فطرت است. اولين مهارت يا ادبي كه مي خواهيم به آن بپردازيم ادب كلام است. ادب حرف زدن. ما ادب كلام نداريم. نه اين كه حرف زدن بلد نباشيم بلكه بحث خشونت ها و خشونت هاي كلامي را به ياد آوريد.
شخصيت و امنيت با هم كاملاً عجين هستند به همين دليل مي خواهيم روي خشونت هاي كلامي تمركز بيشتري كنيم و احساسات پشت اين خشونت ها را ببينيم.
بدون سرزنش و با نگاه مسئول به محاوره هاي مان خوب نگاه كنيم، به حرف زدن هايمان توجه كنيم و ببينيم كه از چه كلماتي استفاده مي كنيم. تعداد كلماتي كه براي صحبت كردن از آن ها استفاده مي كنيم چند تا هستند؟ تا حالا شمرده ايد؟ در خزانه ي لغات ما چه قدر لغت وجود دارد و چه قدر به اين لغات دسترسي داريم؟ در بازي هاي كلامي خلاق خيلي اهميت دارد كه در خزانه ي لغات ما چه قدر لغت وجود دارد؟ آن ها را بنويسيد. در محاوره هايمان چه قدر قدرت تفهيم و تفهم داريم؟
#شخصیت {قسمت14}
[مباحث کودک متعادل ]