6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آثار باستانی ایران چطور غارت شد؟
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
💠دنیای عجیب
-
🔷 #فرهنگ_و_ارتباطات
🔷اما عجیب اینجاست که باز هم این همان دهکده ای است که در زیر آسمانش بسیجیان در رَمل های فکه زیسته اند، همان دهکده جهانی که در نیمه شب هایش ماه، هم بر کازینوهای « لاس وِگاس » تابیده است و هم بر حسینیه « دوکوهه » و گورهایی که در آن بسیجیان از خوف خدا و عشق او می گریسته اند.
دنیای عجیبی است، نه؟
💠 #سخن_عشق
__________
🔷صفحات رسمی شهید سید مرتضی آوینی را دنبال کنید
🆔 @AVINY_COM
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 علل پرسش های نوجوان پیرامون مسائل دینی.
⏪ در دوران نوجوانی به دلیل نیاز به هویت یابی نوجوان پیرامون مسائل دینی سوالاتی برایش ایجاد میشود که منبع اولیه پاسخ ها والدین هستند. اما متاسفانه برخی والدین به دلیل عدم آگاهی برخورد مناسبی نسبت به این پرسش ها ندارند.
📢 ما رو به والدین نوجوانان معرفی کنید.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1366229065Cbc4ea97aed
تولد فرزند دوم تاثیرات زیادی بر کل خانواده بویژه فرزند اول دارد به خصوص در ماههای اول تولد که والدین به شدت از توجه به فرزند بزرگتر غافل میشوند.
کودکان در مقابل ورود نوزاد جدید واکنشهای متفاوتی از قبیل خشونت، لجبازی، چسبندگی به مادر و اضطراب جدایی، مشکلات خواب، مشکلات مربوط به غذا خوردن و رفتارهای بچه گانهای از خود بروز میدهند.
لازم که والدین خود را برای واکنشهای کودک اول آماده کرده، از تنبیه و سرزنش وی خود داری کنند.
مدت زمان بیشتری را با او بگذرانند و از دادن مسئولیت نگهداری فرزند جدید به کودک اول خود داری کنند.
#تربیت_فرزند
وقتی مرتب با فرزندتان صحبت می کنید و در گفتگوها گوشزد می کنید که در این زندگی، چقدر سختی و عذاب کشیده اید چقدر رنج دیده اید و چه فداکاریها که نکرده اید...
در واقع مرتب به فرزندتان القاء می کنید که من قربانی این زندگی هستم و تو تنها چشم امید و ناجی من هستی. حالا او خودش را نجات دهنده شما تصور می کند و هیچ لحظه ای را برای نجات شما از دست نمی دهد، غافل از اینکه خودش تمام زندگیش را با نگرانی برای شما از دست میدهد.
در قبال رسیدگی و عشقی که به فرزندانمان میدهیم آنها را مدیون و بدهکار و ناامن نکنیم، به آنها کمک کنیم زندگی های مستقل و ذهن های آرام داشته باشند.
#تربیت_فرزند
✳️ چرا حجاب؟
🔻 آیا منطق اسلام را در مورد #حجاب میدانید؟ هدف اسلام از واجب کردن حجاب چیست؟ اصلا چرا حجاب؟
🔸 اسلام از #زن میخواهد که در محیط خانه [برای شوهرش] آراسته و جذاب باشد و نسبت به زیباییاش بیاعتنا نباشد. وقتی مردِ مقابل او شوهرش است، باید نقش زن را بازی کند و آراسته و دلربا و خوشایند و آرامش و آسایش شوهرش باشد. اما وقتی برای کار و خرید و فروش و درس و ایفای وظایف خانوادگی و اجتماعی از خانه خارج میشود، باید #نقش_انسانی خود را بازی کند، نه نقش زنانه و جنس مؤنث را.
🔺 برای اینکه زن بتواند بهعنوان انسان [و نه فقط زن و جنس مؤنث] در جامعه حضور پیدا کند، باید راه رفتن او تحریکآمیز نباشد و با ناز و عشوه حرف نزند و اعضایی را که زینت محسوب میشوند، مثل سینه و موها و پاها و... بپوشاند؛ بهگونهای که وقتی با خانمی روبهرو میشویم، خود را مقابل یک انسان ببینیم، نه یک جنس مؤنث. مطلب روشن است؟ من مجبورم تکرار کنم و از این بابت معذرت میخواهم. اگر زن، اعضای زینت خود را نپوشاند و در هنگام راه رفتن زیباییهایش را آشکار کند و بهطور کلی، اگر وضع تحریککننده و وسوسهانگیزی داشته باشد، هر اندازه هم عالم و بااستعداد و فداکار و بافضیلت باشد، در اولین برخورد با #نامحرم، همان زیباییها و جذابیتهایش جلب توجه میکند و قابلیتهای دیگرش نادیده گرفته میشود و تنها یک نگارهی هنری است!
👤 #امام_موسی_صدر
📚 از کتاب «زن و چالشهای جامعه»
📖 صص ۷۳ تا ۷۶
✅ اینجا #حرف_حساب بخوانید؛ (برشهای ناب از کتابهایی که خوانده و سخنرانیهایی که شنیدهایم)
https://eitaa.com/joinchat/1217855490C4fc824863f
یا فَاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ
فَإِنَّ لَكِ عِنْدَ اللَّهِ شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ ....
سالروز رحلت غریبانه کریمه اهل بیت ( سلام الله علیها)،#حضرت_معصومه سلام الله علیها، تسلیت وتعزیت باد.
⭕️ معرفی AppLock
به نظر من تاریخ به دو دوره ی قبل از کرونا و بعد از کرونا تقسیم میشه. تا قبل کرونا همه چیز تحت کنترل بود. 🕵♀بچه ها زمان مشخصی برای بازی با گوشی موبایل داشتن⏳ و همین باعث میشد با خیلی از کارکردهای اون به خصوص تو فضای مجازی آشنا نباشن.
اما از وقتی وارد دوره کرونا شدیم و من ناگزیر بودم گوشی رو (اونم به صورت آنلاین ) در اختیار این طفلای معصوم بذارم، اوضاع خیلی تغییر کرد.🤦♀
خیلی دنبال ابزارهای کنترل والدینی بودم که بتونم دسترسی شونو کمتر کنم؛ ولی متاسفانه ابزارهای ایرانی که اونطور که باید درست عمل نمیکردن😶 و ابزارهای خارجی هم که... تحریییم...‼️
💥تا اینکه با ابزاری آشنا شدم به اسم AppLock ، که با کمک اون میتونستم برنامه هایی رو که برای بچه ها مضر بود (مثل chrome و google play ) قفل کنم.
🔹ابزاری که میتونید اون رو از کافه بازار یا مایکت دریافت کنید و به سادگی باهاش کار کنید.
#برنامک_کاربردی
#ترفند_مادرانه
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
#تربیتفرزند...🌹
♥والدین سمی چه بلایی بر سر کودکان خود میآورند؟
فرقی نمیکند که فرزندان والدین سمی در دوران کودکی کتک خوردهاند، مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفتهاند، مورد تحقیر و توهین واقع شدهاند، به آنها احساس گناه داده شده است یا حتی بیش از حدِ لازم مورد حمایت والدین قرار گرفتهاند، چرا که در هر حال بسیاری از آنها در دوران بزرگسالی آسیب های روانی و شخصیتی تقریبا مشابهی از خود نشان میدهند که بیشتر شامل عدم اعتماد به نفس و گمگشتگی است.
توجه داشته باشید که والدین سمی آن چنان حس بیکفایتی و بیلیاقتی را در کودکان خود به وجود میآورند که اغلب این بچهها بیاختیار خود را سرزنش و محکوم میکنند و بابت تنبیهات والدین مقصر میدانند، که این فرآیند به تدریج در آنان به چرخهای معیوب تبدیل میشود که در بزرگسالی عزت نفس آنها را تخریب میکند.
برای یک کودک بیدفاع در طی دوران رشد باور اینکه پدرش فردی نادان، سمی و گاه خطرناک است، سخت است و ترجیح میدهد تصور کند که پدرش خوب است و اشکال از اوست و او خود مقصر تنبیه شدنش است. بدین منوال زمانی که این کودکان به بزرگسالی میرسند از قبل شخصیتی منفی با نگرش خود کمبینی در وجودشان شکل گرفته است.
سوزان فوروارد
از کتاب والدین سمی
#تربیتفرزند...🌹
#نوشتار_تربیتی
🔹فرزندان بیشتر، وقت کمتر🔹
❓یه عده میگن اگه تعداد بچّهها بیشتر باشه، مادر فرصت کمتری برا رسیدگی به همۀ اونا پیدا میکنه.
در حالی که اگه بچّهها دو تا باشن، بهتر میتونه روی تربیت اونا کار کنه، در نتیجه کیفیت تربیت بالا میره؛ بچّهها در چنین خونوادهای سهم بیشتری از والدین رو دارن، بهتر کنترل میشن و از محبّت و توجّه لازم، برخوردار میشن.😕
⁉️پس چرا شما اصرار به فرزند بیشتر دارید؟
🔹شیوۀ زندگی و مدیریت زمان🔹
✅ اگه شیوۀ زندگی تغییر نکنه، به این راحتی نمیتونیم به فکر بیشتر شدن بچهها باشیم.
📛توی شیوۀ زندگی امروز، مهمترین مسئله، مصرفگراییه. خیلی از چیزای غیرضروری، ضروری زندگی شده و نیازای کاذب به شدّت از نیازای واقعی جلو زده. برا همین هم دغدغههای اقتصادی خیلی رشد کرده.👌
❌همین مسئله، باعث شده خیلی از مادرا برا به دست آوردن نیازای کاذب، همراه با پدرا مشغول کار بشن.
🔶🔸مثلاً داشتن یا نداشتن تلویزیون ال سی دی یا ال ای دی، الآن دغدغه خیلی از خونوادههاست یا داشتن یکی دو دست مبل، از بایدای هر خونه شده؛ در حالی که بدون اینا، هیچ اتفاق خاصی تو زندگی نمیافته.👀
#ایران_جوان_بمان
#جمعیت
#محسن_عباسی_ولدی
تربیت کودک با قهر!
🔸قهر کردن یکی از مواردیه که در اسلام به عنوان ابزار تنبیهی برای تربیت فرزند معرفی شده؛ اما این تنبیه در صورتی کارآیی داره که پدر و مادر در مسیر تربیتیشون به قدری به فرزند محبت کرده باشن که قهرشون برای فرزند قابل تحمل نباشه.
🔸اگر ارتباط عاطفی بین پدر و مادر با فرزند برقرار باشه، قهر برای بچه خیلی آزاردهنده هست.
🔸به پدر و مادرها توصیه میشه که با فرزند ارتباط شدید عاطفی برقرار کنن و نتیجۀ این ارتباط عاطفی، تعلق روحی بین پدر و مادر با بچه هست، البته این قهر نباید طولانی باشه تا این فشار، باعث آسیب روحی نشه.
🔸اگر ارتباط عاطفی با بچتون برقرار نکردین و برای تنبیه کردنش قهر میکنین، نمیتونین منتظر نتیجه مطلوب باشین؟ درسته که قهر کردن، یک عمل بازدارنده هست؛ اما این عمل بازدارنده در یک ساز و کار تربیتی ویژهای تعریف شده که محبت، جزء اصلیش هست.