❇️امکان تولید فرزندانی از جنس هدایت❇
⁉️برخی از والدین برای فرار از مسئولیت فرزندآوری شبهه کرده و می گویند: از کجا معلوم فرزندی که اینهمه برایش تلاش میکنیم، گمراه نشود و در آینده دشمن ما و بلای جان ما نشود؟
پاسخ:
🚨از قضا قرآن هم به وجود دشمنانی از جنس فرزند معترف و نسبت به خطر آنها هشدار داده است؛«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ مِنْ أَزْوَاجِكُمْ وَ أَوْلاَدِكُمْ عَدُوَّا لَكُمْ فَاحْذَرُوهُم»(تغابن:۱۴)
ْاما همین قرآن معارفی را در اختیار ما گذارده تا بدانیم که ما محکوم به دشمنی فرزند نیستیم و نیز بتوانیم از آفتهای فرزند پیشگیری کرده و یا آن را بزداییم.
✅ دین راه هدایت را به هر انسانی که پای به دنیا گذارده و در میدان انتخاب یکی از هدایت و ضلالت قدم برمی دارد نشان داده تا او را از گرداب ضلالت و حیرت نجات داده و به او اثبات کند که هر انسانی ذاتا این شایستگی را دارد که فرزندی صالح و پاکیزه بوده و مطلوب انبیا و نورچشم عبادالرحمن قرار گیرد.
✅ اگر اسلام به فرزندآوری توصیه کرده است، فرصتها و تهدیدهای فرزندپروری را هم یادآوری کرده است. مواهبش را بشارت داده و از تهدیدهایش برحذر داشته است. اسلام به ما میگوید بیشتر از اینکه به فکر تأمین احتیاجات جسمی و مادی فرزندانت باشی، به فکر تأمین نیازهای معنوی و ابدی او باش تا او را از انحراف و گمراهی حفظ کنی و سعادت ابدی را به او هدیه کنی.
✅اسلام میآموزد که تولید باقیات الصالحاتی از جنس فرزند، یکی از محدود کارهایی است که می تواند تداوم بخش رشد و تعالی والدین حتی در عالم برزخ باشد. و متقابلا فرزندی که شهد معرفت و هدایت را چشیده است، می داند که رسیدن سریعتر به بینهایت و سعادت از معبر خدمت و احسان به والدینش، حاصل می شود.
✅ دست آخر اینکه اگر فرزندی به دعوت هدایتگر والدینش پشت کند و بخواهد به بلندای غرور و خودخواهی پناهنده شود و نخواهد از مرکب چموش شیطان پیاده شده و بر کشتی نجات الهی بنشیند، تنها خودش را در گرداب هلاکت غرق خواهد کرد و خداوند هم از تهدید و فتنه چنین فرزندی، زمینه و فرصتی برای والدین هدایتگرش برای رسیدن به «پاداش عظیم» فراهم می کند:
وَاعْلَمُوا أَنَّمَا أَمْوَالُكُمْ وَأَوْلَادُكُمْ فِتْنَةٌ وَأَنَّ اللَّهَ عِندَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ.(أنفال:٢٨)
@madaraneghasemparvar
🍃💚🍃
💚🍃
🍃
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر #مقام_معظم_رهبری
✨ ارزش زن....
✅ ارزش زن به این است که بتواند محیط زندگی خود را برای خود و برای مرد و فرزندان، یک بهشت، یک مدرسه، یک محیط امن، یک جایگاه عروج به معارف معنوی و مقامات معنوی تبدیل کند
✅ و آن وقتی که وظیفه او ایجاب می کند، بتواند در سرنوشت کشور اثر بگذارد و در سرنوشت جامعه، نقش ایفا کند که در این صورت نقش زن همچنان که گفته شد فقط پنجاه درصد نیست، نقش کمی نیست؛ بلکه نقش کیفی است.
👌 هم خود او نقش ایفا می کند، هم با استفاده از جاذبه ای که خدای متعال در وجود زن گذاشته است، فرزند و شوهر خود را در آن راهی که مطلوب است، سوق می دهد و پیش می رود، بنابراین نقش زن در این صورت نقشی مضاعف است.
📚نقش و رسالت زن، در بیانات رهبر معظّم انقلاب اسلامی
@madaraneghasemparvar
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
#استاد_قرائتی
✅ باید دعا کرد...
💎 بايد دعا كنيم. اين خانواده همهاش به روانشناسي و روانكاوي نيست. يك خرده بايد دعا كرد. در قرآن داريم:
✨«ذُرِّيَّةً طَيِّبَة» (آلعمران/۳۸)
خدايا نسل طيب به من بده
✨ «أَصْلِحْ لي في ذُرِّيَّتي» (احقاف/۱۵)
خدايا ذريه من را اصلاح كن. نسل من را اصلاح كن.
✨«رَبِّ اجْعَلْني مُقيمَ الصَّلاةِ وَ مِنْ ذُرِّيَّتي»(ابراهيم/۴۰)
خدايا من را مقيم نماز قرار بده و من ذريتی.
@madaraneghasemparvar
#مقام_معظم_رهبری
✅ گره های ازدواج را باز کنید...
📌عمده (موانع ازدواج)، موانع فرهنگی است؛ عادتها، تفاخرها، تکاثرها، چشم و هم چشمیها، تجمل طلبی ها، این ها است که یک مقدار نمی گذارد آن کاری که باید انجام گیرد، صورت پذیرد. باید شما و خانواده هایتان این گره ها را باز کنید.
✅ من از ازدواجهای دانشجویی که هر سال برگزار می شود، بسیار خشنود و خرسندم. اگر عادت کنند که ازدواجها را ساده، بی پیرایه و بی تشریفات انجام دهند، فکر می کنم که بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
📌اساس ازدواج در اسلام بر سادگی است. در اوایل انقلاب نیز همین طور بود، منتها متأسفانه این فرهنگ تکاثر و تفاخر و سرمایه داری، یک خرده کار را مشکل کرد. متأسفانه بعضی از مسؤولان هم با ازدواجهای کذاییِ خانواده هایشان، مشکلاتی را درست کردند.
۷۹/۱۲/۹
@madaraneghasemparvar
#مقام_معظم_رهبری
📌موانع ازدواج...
سختگیری های پسران و مردان در گزینش و انتخاب دختر جزو موانع بزرگ است.
به پسران جوان نصیحت میکنم که ازدواج کنند و نصیحت میکنم که در ازدواج تقوا و عفاف دختران را در نظر داشته باشند و نه جمال آنها را.
ای بسا دخترانی بی بهره از جمال امّا برخوردار از والاترین صفتهاي انسانی؛ آنها را بخواهید و قدر بدانید.
۶۰/۲/۴
@madaraneghasemparvar
#مقام_معظم_رهبری
✅ وقت فریضه....
فریضه وقت دارد، در وقت خود باید فریضه را انجام داد، بهترین وقت انجام فریضه هم اول وقت -وقت فضیلت- است. خب بعضی اصلا فریضه را انجام نمیدهند میگویند بیخیال، بعضی انجام میدهند اما با تأخیر، بعضی میگذارند وقت که گذشت انجام میدهند، مثل توابین؛ توابین وقتی که باید میآمدند -که عاشورا بود- نیامدند؛ وقتی آمدند که کار از کار گذشته بود. یا قیام مردم مدینه با رهبری عبدالله بن حنظله؛ آمدند در مقابل یزید ایستادند قیام کردند حاکم مدینه را بیرون کردند اما دیر؛ آن وقتی که شنیدهاند که حسینبنعلی علیه السلام از مدینه خارج شد آن وقت باید به این فکر میافتادند، نیفتادند؛ دیر به فکر افتادند، یک سال بعد به فکر افتادند؛ نتیجه همانی شد که تاریخ ثبت کرده است؛ قتل عام شدند، تارومار شدند، نابود شدند، هیچ کاری هم نتوانستند بکنند.
کار را در وقت باید انجام داد. خب اگر بخواهیم کار را در وقت انجام بدهیم، بایستی فریضه را بشناسیم، بدانیم چه کاری باید انجام داد تا آن را در وقت خود انجام بدهیم.
🔹رهبر معظم انقلاب | دیدار مردم قم | ۱۹ دی ۱۳۹۵
📚 جهاد تبیین
👈 مقام معظم رهبری در پیام خود به فعالین حوزه جمعیت، تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده را، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم عنوان کرده بودند.
@madaraneghasemparvar
#استاد_علی_صفایی_حائری
📌بندگی دنیا، اسارت و خسران محض...
بر فرض كه ما به ثروت ها و لذت ها برسيم و در هر دقيقه چند ميليون تومان به چنگ بياوريم. اين همه ثروت و لذت در ما چه استعدادى را زياد مىكند؟
اين ما هستيم كه ثروت ها را زياد كرده ايم اما ثروت ها، چه؟ فقط نيروى ما را مصرف كرده اند و روى هم جمع شده اند.
بر فرض اين ثروت ها به ما رفاه و آسايشى بدهند اما بيشتر از اينها از ما گرفته اند. ما براى رفاه، به اين همه استعداد نياز نداشتيم. ما براى رفاه به انسان بودن نياز نداشتيم.
يك زنبور عسل به رفاه در سطح عالى ترى رسيده بدون اين كه اين همه استعداد داشته باشد. بدون اين كه از فكر، عقل، اختيار، وجدان و فرقان برخوردار باشد.
[حیوانات] لباسشان همراهشان است و خوراكشان دم دستشان و هيچ گاه خودكشى هم نكرده اند، زيرا خودآگاهى نداشته اند.
عبوديت در راه نفس و خلق و دنيا و شيطان، چيزى جز از دست رفتن و چيزى جز خسارت نيست. بندگىِ اينها اسارت است و بندگىِ حق، آزادى است.
📚 مسئولیت سازندگی، ص ۷۷
@madaraneghasemparvar
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نکات مهم طب اسلامی برای پسرزایی
🔹آیت الله حکیم سیدحسن ضیائی
🔸(در جنسیت فرزند اصرار نکنید و بر خدا توکل کنید،خدا صلاح بندگان رو بهتر میداند)
@madaraneghasemparvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایی که اینگونه فرزند را نجات میدهد.... چگونه رزق و روزی فرزند را فراهم نمیکند....
از ترس روزی و آینده فرزند را کشتن، به معنای فراموش کردن خداست.... و آنکس که خدارا فراموش کند، خدا نیز او را از یاد میبرد....
سقط جنین
@madaraneghasemparvar
31.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌شعار غرب :تنهایی و سقط جنین برای زن ایرانی /فرزند زیاد و زندگی شاد برای زن غربی
🔹تبلیغات گسترده غرب و کشورهای توسعه یافته برای فرزند آوری
و تبلیغات گسترده رسانههای ضد ایرانی برای کاهش جمعیت در ایران
@madaraneghasemparvar
✅خواص ذکر یا باسط
🔸کسی که میخواهد مالش و فرزندانش زیاد شود و در زندگیاش راحتی و در کارهای دنیویاش آسانی داشته باشد پس باید این ذکر را مداوم یعنی «یا باسط» 72 بار در روز بگوید. و این تجربه شده است.
@madaraneghasemparvar
💰💰💰سرمایه فرزند💰💰💰
🔺روزی قارون سوار بر مرکب فخرفروشی خود شد و در پیش چشم مردم رژه می رفت و ثروت خود را به نمایش می گذاشت.
🔺دنیاپرستانی که اراده ای جز دنیا نداشتند، مبهوت جلال و جمال ظاهری او شده و آرزو می کردند که ای کاش آنها هم همچون قارون غرق در ثروت بودند.
✅اما در این بین دانشمندانی بودند که مردم را از ظاهربینی برحذر داشته و به آنها پاداش های بهتر الهی را یادآوری می کردند.
🔺داستان قارون، داستان همیشه تکرار شونده تاریخ است. نمایش ثروت و تجمل گرایی و دمیدن بر آتش دنیاگرایی از طریق سیاستگذاری های دنیامحورانه، آفت غفلت مردم یک جامعه از رزق های بهتر الهی را به دنبال دارد.
✅ رزق یعنی هرچیزی که انسان برای زندگی و ادامه حیات بدان نیازمند است و این رزق گاهی میتواند فراتر از ثروت ظاهری بوده و رنگی الهی داشته و از هر ثروت دنیوی بالاتر باشد.
✅فرزند صالح یکی از همان هدیه ها و پاداش های الهی است که در روایات، از آن به رزق یاد شده و پیامبران و امامان معصوم(ع)، نعمت آن را برای خود و یاران خود از خداوند درخواست میکردند.
اما هستند افرادی که برایشان تجملات و داشتن امکانات غیرضروری زندگی، از داشتن سرمایه فرزند صالح بیشتر است.
🚨کسانی که قابلیت و فرصت بهرهگیری از این نعمت و رزق الهی را دارند ولی از آن فراریاند، گاهی فراموش می کنند که افراد بسیاری برای بدست آوردن و یا حفظ نعمت فرزند، حاضرند با تمام عشق، سرمایه زیادی را برایش هزینه کنند.
✅ پس چشمان خود را بر داشتههای ظاهری دیگران ببندیم و رزق فرزند صالح را از خدا بخواهیم که هم بهتر است و هم بهره معنوی آن تضمین شده است.🤲🤲🤲🤲
@madaraneghasemparvar