و حسین همان آتشی است که خوار گناه را میسوزاند تا غنچه ایمان در قلب جوانه بزند.
و از آن پس، سوزن پرگار دنیا بر حسین بن علی قرار گرفت و همه با او معنا یافتند.
و چه دلبرانه است فدا شدن تمام اعضا و جوارحت در راه دوست و مبدل شدن به دوست، تا جایی که پیشانی بر خاک قدم او نهادن در نماز، عبادت محسوب شود.
حسین خورشید بود و هرچه گردش چرخید، از نورش ستاره شد. زینب، عباس، اکبر... درخشیدند در تلالو نور وجود خورشید و ستایش شدند از نمایش آنچه از خورشید وامدار بودند.
حسین است که زاده شده تا مربی انسان شود با عشق؛ با نمایش کامل عشق به الله، تا دیگر بازیگران از قیاس خود با او ارزش بگیرند و درد عشق را تاب بیاورند.
آتشم بزن، حسین، آتشم بزن، تا از میانه آتش، گلستان وجودم نمایان شود و هستیام بسوزد، و تنها قلب آکنده از عشق تو باقی بماند؛ شاید خدا این تنها دارایی ارزشمند را خریدار شود.
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
🔶چرا در این بلبشوی خودنمایی، مادر بودن مهمترین کار است؟
قسمت اول
مادر، محور جمع خانواده و گرد آورنده همه اعضای آن و هسته مرکزی خانواده محسوب میشود. به اذعان قریب به تمام ما، در ایران، حضور مادر، خانه و خانواده را دور هم جمع میکند و در نبود او گسستگی بین اعضا پدید میآید.
علاوه بر اینکه تبدیل محل اقامت افراد به مفهوم خانهی خانواده با کارکرد جذب اعضا و ایجاد حس آرامش و تأمین محبت و سلامت جسم و روح با مدیریت اصلی زن در خانه شکل میگیرد.
پس نقش حضور فعال و تاثیرگذار و پررنگ مادر در خانه بر کسی پوشیده نیست.
🔸چالشهای زنان در جامعه امروز
امروزه شاهد ازهمگسیختگی فکری و عملی در نقشدهی به بانوان هستیم. زنانی که از یک طرف ترغیب به ازدواج و فرزندآوری میشوند و از جانب دیگر باید زن تأثیرگذار حاضر در جامعه باشند، از طرفی شغل مهم مادری و همسری را باید به نحو احسن انجام دهند و از طرف دیگر باید کارآفرین، کارمند، فعال اقتصادی-اجتماعی، دارای مدرک تحصیلی بالا و ... باشند.
این فشار و کشش از دو سمت مخالف، بیشتر بر روی بانوان جوان و مادران دارای فرزندان خردسال است.
🔸تلاش برای تغییر نقش زن
پس از فتنه ززآ تلاش زیاد مسئولان برای به اجتماع کشیدن زن و بزرگ جلوه دادن زنان فعال در بیرون از خانه و نشان دادن آنان بهعنوان الگوی زنهای موفق و ارزشمند که زن را معنا میبخشند و میتوانند جامعه را از معرض اتهام زنستیزی نجات دهند بسیار مشهود و به همان نسبت آسیبزا بود.
این همایشها، جشنوارهها، برنامههای اختصاصی تلویزیونی و ... همه باعث الگودهی غلط و خارج از فطرت و خلقت زن شد. چنانکه حتی زنهای مذهبی و مؤمن جامعه، نقشهای دینی و الگوهای مذهبی اصیل خود را فراموش، و احساس نیاز به دیده شدن، به اصطلاح کسی بودن، جایگاه اجتماعی مشخص داشتن و مایه افتخار بودن (از دید حاکمیت) کردند.
زنی که قرار است تمرکز اصلی خود را بر خانواده بنهد، حالا درگیریهای دیگری دارد. حس میکند باید بلاگر و فعال عرصه مجازی شود و خودی نشان دهد، باید علم را در دانشگاهها و درواقع تولیدیهای مدارک علمی بدون پشتوانه بیابد و آنچه در دانشگاه نیمبند آموخته را در عرصه فعالیت اجتماعی بیاورد، باید در دولت جایگاه بگیرد تا چشم جهان ببیند و بگوید زن در ایران هم توانست وزیر و معاون و ... شود، باید در جمعهای مختلف و بعضاً میان هزاران مرد غریبه تدریس کند و بالای سن برود و طبیعتاً ملزومات تدریس را که یکی از آنها خشک نبودن کلاس است رعایت کند، باید زن جیب پر پول داشته باشد تا محتاج مرد نگردد و دلش به استقلالش خوش باشد، باید، باید و هزار باید دیگر.
و زن گم شد.
🔸جدایی مادران از فرزندان و چالش های تربیتی
امروزه، همه مکانها همچون دانشگاهها، حوزههای علمیه، هیئتها، ادارات، مالها و ... همه و همه دارای مهدکودک و خانهبازیهایی برای جدا کردن مادر از فرزند و به دست گرفتن ذهن و جسم بچهها برای زمان خاصی شده است.
طبیعتاً ذات وجود مهدکودک، در مواردی صحیح و لازم است، اما این حجم از تلاش برای بیرون کشیدن زن از خانه که محل کار اصلی اوست و تلاش برای قرار دادن کودک در چنین محیطهایی با نظارت حداقلی و کم بودن امکان تربیت اصیل و موفق کمی عجیب به نظر میرسد.
چطور است که یک مادر با تعداد محدود فرزند، در طول روز به هزار ترفند و کتاب و دوره و مربی برای امر خطیر مادری نیاز دارد، اما یک مربی با تعداد زیادی کودک، که در خیلی از مواقع اطلاعات تربیتی و دینی کامل و بهروز شدهای ندارد یا اصراری بر استفاده از آن ندارد، مناسب برای نگهداری و لزوماً تربیت کودکان است؟
همانطور که ثابت شده، حضور مداوم مادر در کنار کودک زیر دو سال خود برای سلامت روان کودک ضروری است و پس از آن هم حضور مستمر یک سرپرست مشخص و مطمئن لازم است تا کودک احساس آرامش کند و موارد تربیتی روی یک خط مشخص پیش برود و کودک دچار تضاد تربیتی نشود.
🔸فرزندآوری و آینده جامعه
با کاهش رشد جمعیت و حتی رویآوری برخی از افراد ناآگاه و دچار مشکلات عاطفی و هویتی به «حیوانفرزندی»، لزوم تشویق بانوان به فرزندآوری پررنگتر شده است. اما این امر، نیازمند فراهم کردن شرایط تشویقی و تسهیلی نیز هست تا با خرج کردن منابع مالی و معنوی قابلقبول، از یک خسران بزرگ ملی و حتی مالی در آینده کشور جلوگیری شود.
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
🔶چرا در این بلبشوی خودنمایی، مادر بودن مهمترین کار است؟
قسمت دوم
🔸ایجاد هویت برای مادران، جلوگیری از بحران های اینده
توجه دادن به مهم بودن مادری و جایگاهی که حتی بهعنوان یک شغل برای این امر وجود دارد و برگزاری کلاسهای آموزشی همهشمول در مراکز دولتی برای امر تربیت اسلامی- ایرانی- انسانی و حتی در نظر گرفتن بیمه و حقوق و مزایای ثابت برای این قشر میتواند از به وجود آمدن بزههای اقتصادی اجتماعی و ولنگاریهای فرهنگی و هویتی و رفتاری و حتی بروز اغتشاشات گوناگون در برهههای حساس، جلوگیری کند.
از سویی دیگر ایجاد حس هویت برای یک مادر و کماهمیت جلوه ندادن امر مادری، باعث میشود مشکل تربیت نسل بعد در این راستا هم به خودی خود حل شود و سیر نزولی علاقهمندان به این مهم، از بین برود.
🔸فرزندان و آخرت
فرزندان میتوانند از مهمترین عوامل عاقبتبخیری والدین باشند. در جامعه ایران که قشر بزرگی از مردم، مسلمانان هستند، و اعتقاد به معاد و جهان باقی، در زندگیها جاری است، وجود باقیات الصالحات فرزند صالح و نسل صالح، برای آخرتی آباد، ضروری مینماید. علاوه بر اینکه حضور فرزند و علاقه و اهتمام مادر و پدر به تربیت وی، خود از عوامل خودسازی هر فرد مؤمن محسوب میشود، تا جایی که هیچ فشار اجتماعی و دینیای همچون چنین جذبهای، کمککننده در راه پرورش شخصیت دینی و اخلاقی فرد نیست.
🔸پیامدهای کاهش جمعیت
در آیندهای نهچندان دور، با کم شدن جمعیت از هر سن، جامعه دچار یک افسردگی و تنهایی شدید و وجود امکانات مالی و مادی زیاد و عدم وجود جمعیت برای بهرهبری از آن خواهد بود.
پس علاوه بر ایجاد مشکلات روانی متعدد که گریبان جامعه را خواهد گرفت، قطعاً کشور نیاز به مهاجرت معکوس به داخل جامعه را خواهد داشت و این امر لزوماً باعث تغییرات فرهنگی و یا شاید حتی دینی در جامعه و ایجاد خانوادههای زیاد دورگه میشود و فرهنگ اصیل ایرانی دستخوش تغییراتی اجتنابناپذیر خواهد شد و هویت ملی هم از دست خواهد رفت.
🔸رشد جمعیت و امنیت ملی
با کاهش جمعیت کشور، غلبه و سلطه بر کشوری مانند ایران که دشمنهای داخلی و خارجی کم ندارد، آسانتر خواهد شد. لذا توجه به تغییرات اجتماعی کنونی با توجه نفوذ بیگانه هم خالی از لطف نیست.
🔸اولویتبندی نقش زنان
هدف متن، نفی حضور مطلق زنان در جامعه نمیباشد، بلکه باید اهم و فیالاهم کرد و در یک بازه سنی مشخص، زنان مهمترین وظیفه خود را فرزندآوری بدانند و پس از آن هم با اولویت قرار دادن خانه و خانواده، در زمانهای خالی خود، عرصههای گوناگون اجتماعی که حضور زنان در آن لازم است، پرکنند.
🔸نتیجهگیری
اگر زن در خانه و مادر در کنار فرزندان جایگاه خود را از دست دهد، آیندهای تیره در انتظار جامعه خواهد بود. توجه به نقش مادری، علاوه بر بهبود شرایط کنونی، از بروز بحرانهای اجتماعی و فرهنگی در آینده جلوگیری میکند.
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
🔶"پیام قاطع رهبری: هوشیاری در برابر دشمن و نهی از مذاکره مجدد"
🔸آقا آمدند و نشستند مقابل همافران ارتش جمهوری اسلامی ایران. تاریخچهشان را گفتند، تحسینشان کردند، از شجاعت، وقتشناسی، درایت و هوشمندیشان تعریف کردند و سپس برای ارتشی چنین قوی و با زکاوت، از بزرگترین دشمن دیرینه ایران یعنی آمریکا سخن گفتند. از تاریخچه تحقیر شاه، مردم و ارتش کشور توسط آمریکاییها در گذشته و همچنین تحقیر و تهدید دولت و مردم ایران و عدم پایبندی به عهدها در دوره اخیر صحبت کردند. برای کسانی هم که هنوز نفهمیدهاند، از راهکار رفع مشکلات مملکت یعنی «همت مسئولان متعهد و همراهی ملت متحد» سخن گفتند.
🔸سپس، مقابل ارتشی که مهمترین وظیفهاش را «تقویت خود» فرمان دادند ، به آمریکا گفتند:
«آمریکاییها دربارهی ما هم نظر میدهند، حرف میزنند، اظهارنظر میکنند، تهدید میکنند؛ ما اگر تهدیدمان بکنند، تهدیدشان میکنیم؛ اگر این تهدید را عملی کنند، ما هم تهدید را عملی میکنیم؛ اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند، ما هم به امنیت آنها تعرض خواهیم کرد؛ بدون تردید. این، رفتاری فراگرفته از قرآن و دستور اسلام است و وظیفهای است که بر عهدهی ماست. امیدواریم خدای متعال ما را در انجام وظایفمان موفق بدارد.»
🔸پس تکلیفمان مشخص است. دشمن روبهروی ما ایستاده و به دنبال استمرار تعرضاتش نسبت به ماست و هنوز عدهای، خلاف فرمان رهبر مملکت که هیچ، خلاف عقل، منطق، غیرت ملی و شعور و تجربه، خواهان مذاکره مجدد هستند. آن هم در شرایطی که بسیاری از امتیازات کشورمان را قبلاً دو دستی تقدیم کرده و نقض عهد و خسران تحویل گرفتهاند. پروردگارا، این میزان از وقاحت از کجا نشأت میگیرد و کدام عقل سلیم اجازه چنین خیانتی را خواهد داد؟ طبیعتاً عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود و اگر کسی قرار است به گزش دوم اصرار کند، حتماً شرط عقل را از دست داده و بهتر است جاهلی را بر منصبی ننشانیم که باعث ضرر کثیری از مردم شود. هرکس در هر جایگاهی از جایگاههای ایران عزیز که ضرر ملک و ملت را بخواهد، باید از مسند خود پایین بیاید. دیوانگان را به حکومت کردن چه کار؟ نیازی هم به کارشناس نیست؛ چشم بینا و کمی تحقیق، همهچیز را مشخص میکند.
🔸به حول و قوه الهی، این بار اجازه مذاکره نخواهیم داد و افسار اسب لجوج غربپرستان را خواهیم کشید. هرکس مقابل امر صریح رهبری بایستد و باز هم نتایج باخت قمارش در مذاکرات خودخواسته را به دوش رهبری بیندازد، تنبیه خواهد شد، انشاءالله.
✍زند
📌کانال مادرانگی
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
عملا آقا مذاکره با آمریکا رو به بی شرفی پیوند زدند... بیشتر از این توضیح لازم ندارد.
✍زند
📌کانال مادرانگی
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
کشوری که خودش با هزار جور مشکل رنگارنگ، از جمله مشکلات بزرگ اقتصادی، داره دستوپنجه نرم میکنه، دقیقاً چجوری قراره مشکلات ایران رو حل کنه؟
والا به خدا من خوشحال میشم یکی بیاد ده تا دلیل خوب و منطقی برای مذاکره مجدد با آمریکا به من بگه، لااقل بفهمم اندازهی یک سر سوزن دربارهی این موضوع تعقل صورت گرفته.
علاوه بر مشکلات اخلاقی، عقیدتی، اجتماعی، روانی، زیستمحیطی و غیرهای که آمریکا داره، بزرگترین معضلش الان تورمه.
طبق اعلام رسمی آنلاین دولتشون، آمریکا الان ۳۶ تریلیون دلار بدهی داره (عدد مدام در حال تغییره)، مشکل غذا دارن مردمش، مشکل بیکاری دارند، مالیاتهای سرسامآور کمرشون رو شکسته، خونهای که از پس هزینهاش بربیان به این راحتی پیدا نمیشه و هزاران مشکل ریز و درشت دیگه. تازه اینها رو سایتهای رسمی و دولتیشون اعلام کردند.
انتظار داریم چنین کشور شکستخوردهای که مشکلات خودش رو نمیتونه حل کنه، الان بیاد مشکلات ما رو حل کنه؟
اصلاً آمریکا تا الان مشکلات کدوم کشورهای در ارتباط و تحت سلطهاش رو حل کرده؟! چند تا نام ببرید و مشکلات حلشده رو مثال بزنید.
سایت بدهیهای آمریکا
https://www.usdebtclock.org/
سایت دیوان محاسبات آمریکا
https://www.gao.gov/economic-downturns-federal-responses
اندیشکدهی پیو مستقر در واشنگتن دیسی
https://www.pewresearch.org/politics/2024/05/23/top-problems-facing-the-u-s/
سایت خبری CBS News
https://www.cbsnews.com/news/economy-election-november-5-voters-harris-trump-inflation-wages-immigration/
✍زند
📌کانال مادرانگی
@madaranegy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش نمایش فیلم صیاد
🔶صیاد دوست داشتنی
به لطف الهی، در سالهای اخیر فیلمهای خوبی در زمینه دفاع مقدس و معرفی شهدا ساخته شده است. عیب و ایراداتی هم بوده، اما انصافاً محاسن این آثار بسیار بیشتر بوده است.
🔸صیاد، یکی از فیلمهای حاضر در جشنواره ۱۴۰۳، به بخشی از زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی پرداخته است. برای من که نوجوانی و جوانیام را با خواندن کتابهای دفاع مقدسی گذراندم و کمی از احوالات شهدا خبر دارم، شخصیت نمایش دادهشده در صیاد به واقعیت این شهید مهذب، کاربلد و بااخلاق بسیار نزدیک است.
این مرد اگر اسطوره شد و شهید شد، در درجه اول بهخاطر ایمانش بود. این ویژگی، بدون اغراق و در تمام فیلم بهخوبی جاری است. حتی اتصال این ایمان به قدرتی لایزال، در فیلم دلچسب و باورپذیر به نظر میرسد.
اقتدار ارتشی همراه با محبت و صلابت، عدم دلبستگی به قدرت و موقعیت، گوشبهفرمان رهبر بودن، گفتن حق حتی اگر به ضرر باشد، مهربانی نسبت به مردم، و احساس تکلیف نسبت به دین و مملکت از ویژگیهایی است که در طول فیلم بهوضوح نمایان میشود. ایمان به قدرت کشور و مردم، هوش سرشار نظامی، تواضع، انقلابی بودن و پای کار بودن این شهید نیز بهخوبی در فیلم فهمیده میشود و تحسین مخاطب را برمیانگیزد.
🔸در حین تماشای فیلم، حس میکردم دلم گرم شده به داشتن چنین قهرمانی. حس کردم در محضرش هستم؛ محضر شهید. و این شاید از مهمترین ویژگیهای لازم یک اثر ملیمذهبیتاریخی باشد.
🔸فیلم صیاد، بزرگترین چالش این ابرمرد را که ابتدا پیش بردن مسائل جنگ در خلال سنگاندازیهای بنیصدر و سپس رنج متحد کردن سپاه، ارتش و بسیج بود، بهخوبی نشان داد. این اقدام حقاً از کارهای بزرگی بود که در راستای پیروزی کشور انجام شد و هر مردی توان بلند کردن این کوه و مقابله با هجمههای دوست و دشمن دربارهاش را نداشت.
اهمیت اتحاد نیروهای نظامی و عدم وجود شکاف بین ارتش و سپاه، با وجود تفاوتهای موجود، به مخاطب فهمانده شد. فیلم نشان داد که هرگونه تفرقهافکنی بین آنها از خواستههای دشمن و برای تضعیف ایران است.
🔸دقت به این مسئله که صیاد، یک تنه، جلوی همه حرف و حدیث ها، بخاطر اسلام و بخاطر ایران، ایستاد و مسیری که میدونست درسته رو رفت، نشون میده ما بیشتر از اینها مدیون خون این جور شهدایی هستیم که یک مسیر بزرگ و مهم رو با خون دل برای ایران باز کردند. امثال این ماجرا رو در فیلم شهید ستاری هم دیدیم. خون دل خوردن هاشون رو تماشا کردیم. شرایطی که حتی دو ساعت تحمل دیدنش برامون سخت بود، اما اونا این وضع رو یک عمر زندگی کردن. آره، آدم های بزرگ این جوری اند و هنوز هم هستند.
🔸نمایش خانواده صمیمی و همسر همراه و مهربان صیاد از لحظات دلچسب و آرامکننده فیلم است. هرچند این بخشها در مقایسه با بقیه بخشهای فیلم زمان کمی را به خود اختصاص دادهاند، اما قطعاً نقش پررنگی در چیدن درست پازل شخصیت یک مرد خوب دارند.
🔸بازیهای زیبا و شبیه به شخصیتهای حقیقی تاریخی، صداگذاری، گریم و فیلمنامه خوب نیز از نقاط مثبت فیلم هستند.
🔸از مسائلی که در بسیاری از فیلمهای جنگی رعایت نمیشود، نمایش بیشازحد برنامهریزی نظامی و نقشهریزی جنگی حرفهای و مکالمات طولانی درباره آن است که معمولاً مخاطب عام را سردرگم و خسته میکند. اما در اینجا، با وجود لزوم و وجود این مسئله، کلام بهصورت همهفهم مطرح شده است. توضیحات نظامی در روند فیلم قرار میگیرند و هیچگاه حالت بازخوانی یک پرونده جنگ نظامی را پیدا نمیکنند.
🔸نهایتاً، صیاد توانست ذرهای از شخصیت شهید صیاد را بهدرستی و با وفاداری به حقیقت شخصیت، به مخاطب نشان دهد.
اگر روزی پای تماشای آن نشستید، دیدنش گوارایتان باد. صلواتی هدیه میکنم بر روح
پاکش؛ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
✍زند
📌 لینک کانال مادرانگی در شبکه های اجتماعی
zil.ink/madaranegy
نازهای بی خریدار
🔸راننده اسنپ تعریف میکرد که صبح یه دختر رو میرسونده محل کارش (فروشگاه لوازم آرایشی)، مه دختر تلفنش رو درمیاره و زنگ میزنه به دوستاش و شروع میکنه به صحبت. غرغر میکرده که چرا توی این هوای بارونی و دلنشین، به جای قدم زدن و لذت بردن باید بره سر کار.
🔸قطع میکنه ولی دلش آروم نمیشه، زنگ میزنه به یکی دیگه. قرار برنامه کافه روز ولنتاین رو میذاره و بعد شروع میکنه به غر زدن که چرا ما حتی دوستپسر هم نداریم.
هیشکی پیدا نمیشه ما رو گردن بگیره. یکی پیدا بشه که ما رو بیاره، ببره، بگردونه و...
قبلاً هم با یکی بودم، به بار باهاش قهر کردم که قیافه بیام، اصلاً پی منو نگرفت!
🔸از اون جالبتر وقتیه که دختر به دوستش میگه:
"بابا قدیما خوب بوده. یه دفعه میرفتن سر سفره عقد و با یکی ازدواج میکردن و چندین سال با هم زندگی میکردند. نه مثل الان که صد بار همو میبینن ولی باز همو نمیخوان!"
---
🔸خاطره عجیب راننده، فکرم رو مشغول کرد. با خودم گفتم:
از کی جنس دختر انقدر پست و بیمقدار شد که با تمام این افادهها و آرا و بیرا کردنها، باز کسی حاضر نیست حتی برای دوستی باهاش پا پیش بذاره؟
چرا دیگه ناز دختر این دوره زمونه خریدار نداره و رقابت سنگینی که قبلاً برای به دست آوردن دخترها بود، الان برای به دست آوردن پسرها شده؟
چرا زنها تمام اعضای بدنشون رو زیر تیغ جراحی و سوزن تزریق و هزار جور مواد مختلف میدن، فقط برای جذب نظر شهوانی یه پسر؟
چرا اینقدر داره تلاش میشه که علاقه فطری به ازدواج، تشکیل خانواده و ساختن یک زندگی با یه همراه ثابت که هر روز منتظر نیستی ولت کنه و هرچی ریسیدی رو پنبه کنه، زیر سوال ببرن؟ چرا میخوان بگن زن دنبال استقلال از مرد هستش و میخواد خودش تنهایی روی پاش وایسته؟
چرا قالب پازل زن، مرد، فرزند رو میخوان تیکهتیکه باقی بذارن و سر هم نکنن؟ چرا کسی نمیاد بگه سرمایهگذاری (سرمایه جوونی، زیبایی، قدرت جسمی، مال و اموال، زمان، اعصاب و روان و غیره) توی زندگی و تشکیل خانواده، اگه راه و روشش رو یاد بگیری، آخرش سوده و نه شکست و بدبختی؟
چرا دخترها بر علیه این حمله همهجانبه که برای تسخیر جسم و فرسایش روحشون شروع شده، به مقابله برنمیخیزن؟ مطمئنم مردای دارای ذات پاک هم با این مقابله همراهی خواهند کرد.
🔸اما تنها قشر نجاتیافته از این مهلکه، آدمایی هستن که فیالواقع به دستورات اسلام پایبند هستن و به دنبال ازدواج بهموقع، ساده و با معیارای درست هستن.
کسانی که وقتی هم وارد زندگی میشن، توی زندگی به دنبال رشد شخصیتی و ساختن با همدیگهان و به همدیگه و زندگیای که ساختن وفادار میمونن.
امیدوارم همه جوونا جزو نجاتیافتهها از این وضعیت باشن.
✍زند
📌 لینک کانال مادرانگی در شبکه های اجتماعی
zil.ink/madaranegy