به نام خدا
تجربه های روزانه ۱۱۳
🔸فرش ها را دادیم قالیشویی برای شستشو، پسر بزرگه که از مدرسه اومد دید فرشها نیستند حسابی خوشحال شد آخ جون سورتمه بازی😉. چون سالهای قبل که فرشها را داده بودیم قالیشویی پدرشون بچه ها را یکی یکی روی یک ملحفه مینشاندند و روی کفپوش ها میکشیدند، بهش میگفتن سورتمه بازی. 🛷
🔸سریع رفت ملحفه برداشت آورد نشست روش: مامان منو میکشی؟!😳😢
گفتم: خیلی دوست دارم ولی نمیتونم،چون هم تو بزرگتر و سنگین تر شدی و هم اینکه خودت میدونی تازه مریضیم خوب شده نباید کارهای سنگین انجام بدم.
گفت : خوب بابا هم که وقتی من خوابم میاد چکار کنم؟؟😕
گفتم: فکر کن ببین چه راه حلی به ذهنت میرسه
🔸اول داداشش را نشوند کمی کشید زود خسته شد. بعد گفت حالا نوبت تو . کوچیکه که طبیعتا اصلا نمیتونست بزرگه را تکون بده😂
چندین مدل مختلف امتحان کردند مثلا بالشت آوردن نشستن روش دیدن لیز نمیخورن🤦♀، تا آخر به این بازی 👆👆رسیدند.
دو تا در سبد پلاستیکی وسایل کاردستی شده بود تخته اسکیت ⛷🏂 باهاش لیز میخوردند، پسر کوچیکه که خیلی جوگیر شد چکمه داداشش را هم پوشید، کلا رفته بود در فضای اسکی روی برف😂.
🔸خلاصه که عدم توانایی مادر و نبودن پدر کمی ذهن بچه ها را فعال کرد و از انحصار سورتمه بازی درآورد، پس هر ناتوانی یا شرایط خاصی لزوما بد نیست😉 خیلی جاها اتفاقا مفید و حتی لازمه.
البته بماند که چقدر وسیله بیرون ریخته شد تا این بازی اختراع شد، کم کم جای خالی فرشها را پر کردند😂😂
#تجربه_های_روزانه_۱۱۳
#بازیهای_خانگی
✅ نشر فقط با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
Mar 7, 8.35 AM.aac
11.3M
به نام خدا
صوت #نیازها (قسمت سوم، بخش اول)
#نیاز_پشت_رفتار
لطفا صوتها را از کانال خارج نفرمایید.متشکرم.🙏
@madaranehayemoshtarak
Mar 7, 8.42 AM.aac
31.44M
به نام خدا
صوت #نیازها (قسمت سوم، بخش دوم)
#نیاز_پشت_رفتار
لطفا صوتها را از کانال خارج نفرمایید.متشکرم.🙏
🔴 دوستان خود را برای شنیدن صوتها به کانال دعوت کنید. متشکرم.🙏
@madaranehayemoshtarak
✨به نام خدا✨
🌹سلام، وقت همگی بخیر و شادی🌹
عوامل مؤثر در آرامش و صبر مادر ۶ ( قسمت پایانی)
✅ در قسمت اول تا پنجم، در مورد #شناخت_و_آگاهی_کافی از شرایط سنی فرزندانمون
#پیروی_از_سیره_معصومین_و_بزرگان در امر تربیت فرزند،
#دیدن_نیمه_پر_لیوان،
#نگاه_از_زاویه_دید_فرزندان و #پرهیز_از_مقایسه نوشتم.
✅ اما مهمترین عامل برای خود من، داشتن ارزش برای تربیت فرزندان هست. قطعا تربیت فرزندان بدون سختی نیست، اما تحمل این سختی ها با داشتن یک اررزش والا ممکن خواهد شد.
✅ با چند تا مثال پیش بریم:
🔴 اگر برای یک دانش آموز به شخصه قبولی در کنکور ارزش باشه، هر سختی را به جان میخره، از خواب و سفر و استراحت و تفریح و سایر علاقه مندی ها حداقل برای یک مدت چند ماهه صرفنظر میکنه تا بتونه در کنکور رتبه عالی کسب کنه. قطعا بدون سختی به نتیجه دلخواهش نمیرسه. اما اگر یک دانش آموز انگیزه کافی برای قبولی نداشته باشه یا تحت فشار والدین مجبور به درس خواندن باشه، لحظه به لحظه ی سال کنکور براش سخت و زجر آوره. یک خانم از اقوام که پزشک متخصص چشم و بسیار حاذق و توانا هستند تعریف می کردند که من سال کنکور حتی اگر مهمان داشتیم برای اینکه خانواده اصرار نکنند درس را کنار بگذارم، هر بار در یک کمد پنهان میشدم و با چراغ قوه درس میخواندم، چون هدفم قبولی در رشته پزشکی بود، نه تنها اذیت نمیشدم بلکه از این رفتار خودم لذت هم میبردم.
🔴 اگر برگزاری خوب و آبرومندانه یک مهمانی برای یک خانم مهم و ارزشمند باشه، و یا مهمانها خیلی خیلی براش عزیز باشند، چند روز از خواب و استراحت و ... چشم پوشی میکنه تا بتونه مهمانی را به نحو احسنت برگزار کنه و نه تنها خسته نمیشه بسیار هم شوق و اشتیاق داره، حتی اگر بدون کمک و دست تنها هم باشه. اما اگر همین خانم بنا به دلایلی مجبور باشه این مهمانی را برگزار کنه تمام این زحمتها، با ناراحتی و اعصاب خوردی و رنج به همراه هست.
🔴 جوانی که برای دفاع از دین و کشورش پیشقدم میشه، مطمئنا از سختی های این مسیر بی اطلاع نیست. سختی ها را میشناسه، میدونه که عاقبتش شاید مجروحیت یا شهادت باشه. خانواده خودش را دوست داره و دوری از اونها براش یقینا سخته اما به خاطر ازشهای والایی که داره همه ی سختی ها را به جان میخره. قرب الهی، یاری امام زمان، دفاع از دین و کشور، از ارزشهایی هستند که این عزیزان با وجود اطلاع از همه سختی ها مشتاقانه در این راه پامیگذارند و حتی برای بودن در این مسیر بسیار هم اصرار دارند.
✅ تربیت فرزند هم همواره با سختی ها و مشکلات بسیاری همراه هست. که گاهی والدین به خصوص مادر، که بیشتر بار فرزندان را بدوش میکشه، تحت فشار این مشکلات و سختی ها آرامش خودش را از دست میده، خشمگین میشه و صبوری کردن واقعا برای مادر سخت میشه. اما اگر ما در تربیت فرزند هم ارزش داشته باشیم تحمل این سختیها بسیار راحت تر میشه.
✅ هر پدر و مادری در تربیت فرزند میتونند ارزشهای متفاوتی داشته باشند:
♦️مثلا تربیت فرزند صالح، تربیت فرزندی که بتونه یاریگر امام زمانش باشه
♦️تربیت فرزندی که برای کشورش مفید باشه
♦️ممکنه والدین ارزشهای مادی براشون مهم باشه
♦️ممکنه تحصیلات بالا و یا حتی معیارهای ظاهری ارزش باشه و ...
✅ برای رسیدن به ارزش خودمون در تربیت فرزند باید یک روش انتخاب کنیم. مثلا من با چه روش تربیتی میتونم یک فرزند با درجات عالی تحصیلی داشته باشم و...
✅ وقتی که ارزش مشخص باشه و روش رسیدن به ارزش مورد نظر را هم انتخاب کرده باشیم، تحمل سختیها راحت تر میشه.
✅ مثلا اگر من ارزشم این هست که فرزند من بتونه یاریگر امام زمانش باشه و در مسیر قرب الهی قدم برداره، مطمئنا به روش تربیتی نیاز دارم که یک فرزند قوی، شجاع، عالم، متعهد، مقید، با اعتماد به نفس و عزت نفس بالا، مهربان و ... داشته باشم. پس این فرزند باید در هفت سال اول شیطنت کند تا در نوجوانی بردبار باشد، (حدیث امام کاظم ع ).
این فرزند نباید در کودکی تحقیر و سرزنش بشه، چون تحقیر اعتماد بنفس فرزند را از بین میبره. والدین الگوی رفتاری فرزندان هستند پس فرزند از خشم و عصبانیت و یا بددهنی والدین الگوبرداری میکنه که این خصوصیات با این ارزش هماهنگی نداره. فرزند من باید مسئولیت پذیر بار بیاد و قدرت تحمل سختی ها را داشته باشه، پس باید از سن پایین در کارها مشارکت داشته بشه و مهارتهای مختلفی را یاد بگیره و...
پس وقتی من چنین ارزش والایی داشته باشم خیلی راحت تر سختی ها را تحمل میکنم و صبورتر میشم.
✅ پس برای خودم مینویسم که ارزش من در تربیت فرزند چی هست و با چه روشی میتونم به این ارزش برسم. وقتی که افق نگاهم به ارزشم باشه تحمل سختی های مسیر نه تنها مشکل نیست بلکه دلنشین هم هست.👌
#عوامل_مؤثر_در_آرامش_مادر (قسمت ششم)
#داشتن_ارزش_برای_تربیت_فرزند
🌺لینک کانال مادرانه های مشترک👈
https://eitaa.com/madaranehayemoshtarak
👆پیام یکی از مادران عزیز کانال ، متشکرم🙏🙏
لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
👆پیام یکی از مادران عزیز کانال ، متشکرم🙏🙏
لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
👆پیام یکی از مادران عزیز کانال ، متشکرم🙏🙏
لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
به نام خدا
تجربه های بارداری(۸)
🔸امروز آنقدر حالم بده که حتی اگر بخوام جواب سلام بچه ها را بدم، حالم بهم میخوره و دچار تهوع میشم. اصلا نمیتونم حتی یک کلمه حرف بزنم. از تجربه دو بارداری قبلی دیگه میدونم هیچ نوع دارو و درمان گیاهی و شیمیایی اثری ندارد جز صبوری. دکتر مجموعا روزی ۸ تا قرص بهم داده فقط برای کمتر کردن این حالت ولی دریغ از ذره ای تاثیر حتی به اندازه پنج دقیقه. سرم و آمپول را هم امتحان کردم چون هیچکدام حتی یک دقیقه هم در بهتر شدن وضعیتم اثری نداشتند خود دکتر پیشنهاد داد که دیگه استفاده نکن. دکتر طب سنتی هم که از قبل تحت نظرشون بودن داروهای مختلفی دادند که همه حالم را بدتر میکنه.
🔸روز شهادت حضرت زهراست و من با روضه مادر آرام میگیرم. وقتی میدونی که عزیزترین بنده های خدا بزرگترین رنجها را داشتند برای همین رنجهای خیلی خیلی کوچک هم شکر میکنی، خجل میشی و طلب صبر و استقامت داری. چندین روزه که نمیتونم پاسخ هیچ سوالی را با صوت بدم اگر سوالات کوتاه پاسخ باشند متنی تایپ میکنم، به همین خاطر پاسخگویی به سوالات کاملا مختل شده.
🔸 ایتا را که باز میکنم سعی میکنم سؤالات جدید را باز کنم، قدرت و توانایی و شرایط پاسخ دادن سوالات قبلی را که ندارم ولی اگر سوالی را بتونم به صورت متنی در کانال یا شخصی پیام بدم خوبه. گرچه که پاسخگویی صوتی بیشتر به دلم میشینه، اون مادر نگران باید صدای من را بشنوه و آرامش و درک احساس را از صدای من بگیره،متاسفانه متنها احساس را منتقل نمیکنند.گاهی حتی احساس را وارونه جلوه میدن، اما فعلا چاره ای نیست.
میرسم به این پیام:
واقعا که!!! چرا جواب منو نمیدید!!!! این کارتون خیلی زشته !!!! اگر جواب سوالای منو ندید کانالتون را پاک میکنم 😳😳
➖ نمیتونم دروغ بگم، دلم میشکنه.😢 اولش دچار خشم میشم. تو ذهنم میگم خدایا مگه من تعهد دادم تمام سوالات را جواب بدم، مگر این مادر از من طلبکاره، چرا آخه؟
مگه من یک فرد بیکارم که از صبح گوشی گرفتم دستم تا شب سوال پاسخ بدم
اما کم کم خشمم را فرو میبرم. میگم نمیدونم این مادر در چه وضعیتی این پیام را نوشته، حتما شرایط روحی مناسبی نداشته، از حال جسمی من هم که با خبر نیست، خوب پس عبور کن
➖اما فکر کن ببین آیا خودت هم ممکنه بدون دانستن شرایط دیگران اونها را سرزنش انتقاد یا قضاوت کنی، همسرت، فرزندانت، والدین، اقوام، دوستان و...( قطعا خیلی زیاد برام اتفاق افتاده متاسفانه،)
پس این پیام نباید من را دچار نفرت و ناراحتی کنه، طبیعیه که دچار احساس خشم بشم، خشم هم یک احساسه که انسانها در شرایط مختلف تجریش میکنند، مهم اینه که خشممون را چطور مهار کنیم و چطور بتونیم از خشممون عبور کنیم که تبدیل به کینه و نفرت نشه، و بعد هم از این پیام برای خودم درس بگیرم که ممکنه من هم دیگران را بدون آگاهی کافی سرزنش یا قضاوت کنم یا توقع بیجا داشته باشم.
#تجربه_های_بارداری
✅ نشر فقط با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak