مدار 01:20
علی واعظ : متاسفانه با اين پاسخ ايران، فرصت صادرات نفت ايران به اروپا در زمستان امسال هم از دست رفت.
مشاور تیم مذاکره: ایران طبق وعده پاسخ داد؛ تیم بایدن تصمیم جدی بگیرد
🔹محمد مرندی با اشاره به ارسال نظر ایران در مورد پاسخ آمریکا: ایران همان طور که وعده داده بود پاسخ داد. حالا زمان آن رسیده که تیم بایدن تصمیمی جدی بگیرد.
🔹از نظر آمریکایی ها {پاسخ} «سازنده» یعنی شرایطی که آمریکا تعیین کرده پذیرفته شود. از نظر ایران یعنی توافقی که متعادل و تضمین شده باشد. اگر آمریکا تصمیم درستی بگیرد، توافق سریعا می تواند حاصل شود.
@madare0120
مدار 01:20
علی واعظ : متاسفانه با اين پاسخ ايران، فرصت صادرات نفت ايران به اروپا در زمستان امسال هم از دست رفت.
🔹پاسخ خبرنگار نزدیک به وزارت خارجه نسبت به توئیت علی واعظ
@madare0120
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
شهادت یک آمر به معروف
این هم نتیجه سالها عقب نشینی و انفعال گسترده مسئولین در برابر جریان ابتذال
باشد که این شهادت تلنگری باشد بر برخی مسئولین..!
بی شک هر مسئولی هم که در قضیه حجاب و عفاف کم کاری نیکند در این خون ریزی ها شریک است
#حجاب
#حجاب_خط_مقدم_است
@madare0120
مدار 01:20
علی واعظ : متاسفانه با اين پاسخ ايران، فرصت صادرات نفت ايران به اروپا در زمستان امسال هم از دست رفت.
واکنش دستیار وزیر خارجه به برخی تحلیلها درباره پاسخ ایران به آمریکا
موسوی، دستیار وزیر خارجه:
🔹چرا وقتی هنوز آمریکا جواب ایران را نداده حکم از دست رفتن فرصت صادرات نفت به اروپا صادر میشود؟
🔹چرا وقتی سخنگوی NSA آمریکا (آژانس امنیت ملی آمریکا) میگوید رئیسجمهور فقط در چارچوب امنیت ملی آمریکا پاسخ میدهد. ایران در پاسخش امنیت ملی خود را نادیده بگیرد؟
🔹چرا وقتی اروپا به بهانه تحریم داروی کودکان ما را نمیدهد نگران زمستانش باشیم؟
@madare0120
مدار 01:20
🔹مجلس ختم کشته شدگان هوادان چارچوب هماهنگی در حوادث اخیر بغداد رهبران چارچوب هماهنگی در مجلس ختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بغداد
حضور هیئتی از طرف دفتر آیتالله سیستانی در مراسم عزای شهدای تظاهرات اخیر عراق، که توسط گروه چارچوب هماهنگی درحال برگزاری است.
@madare0120
دویچهوله آلمان: متأسفانه از اول سپتامبر بسیاری از آلمانی ها باید زیر دوش آب سرد حمام کنند!
@madare0120
مرندی، مشاور هیئت مذاکره کننده ایران:
🔹مشکل هم در حد چند کلمه است. اگر توافق را می خواهند، ابهامات را رفع کنند.
@madare0120
لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال از قول منابع خود ادعا کرد که ایران سه چیز خواسته:
۱. رفع ابهام از برداشتن تحریم ها
۲. تضمین های طرف آمریکایی
۳. بسته شدن مسائل پادمانی قبل از روز اجرا
▫️ظاهراً در قسمتی از متن هم درخواست تغییر داده
@madare0120
مدار 01:20
🔴 حمله به سلمان رشدی در نیویورک 🔸سلمان رشدی، نویسنده مرتد کتاب آیات شیطانی که به ساحت پیامبر اسلام
سه هفته از حمله به سلمان رشدی گذشت؛ حتی یک عکس از او منتشر نشد
با گذشت بیست و یک روز از حمله به نویسنده کتاب آیات شیطانی، رسانههای غربی حتی یک عکس از او منتشر نکردهاند.
🔹فارس نوشت: به نظر میرسد اگر این عملیات با موفقیت همراه نبود، رسانههای غربی برای اثبات عدم موفقیت آن دست به انتشار تصاویری از سلمان رشدی میزدند تا ناکام ماندن آن را به رخ بکشند.
🔹 چنین اتفاقی تا کنون رخ نداده؛ و این مسئلهای است که احتمال موفقیتآمیز بودن عملیات را تقویت میکند.
@madare0120
shabnameh955.mp3
10.93M
مهم ! تحولات عراق در حال شلعهور تر شدن ! تلاش مقتدی برای تحریک #مقاومت ....
شبنامه / تحولات عراق در حال پیچیدهتر شدن / توهین و تهدید رهبران مقاومت توسط اکانت نزدیک به مقتدی / دبیرکل عصائب: تمامی دفاتر خود را در سرتاسر عراق تعطیل میکنیم و حتی اگر دفاتر را آتش زدند و علیه من هم حرف زدند کسی حق دامن زدن به این تنش را ندارد / اکانت توئیتری مقتدی: تمام گروههای مقاومت را باید تعطیل کنید/ رئیس بسیج مردمی عراق هم باید عوض شود/ آقای تحلیلگر
@madare0120
مدار 01:20
وزیر راه در بیمارستان بستری شد 🔹 به دنبال بستری شدن رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در یکی از بیمارست
رئیس فراکسیون عدالت مجلس:
🔹ماموران وزارت اطلاعات، محمد قاسم مکارم شیرازی را دقیقا سر قراری که برای دریافت رشوه به صورت یورو ترتیب داده بود، دستگیر کرده اند!
پ ن: بخشی از حرف و حدیثهایی که پشت سر وزیر راه هست!
@madare0120
خبرنگار نزدیک به وزارت خارجه، عملیاتی شدن مهمترین تعهدات ایران را پس از بسته شدن PMD دانست
هادی محمدی نوشت:
🔹پافشاری ایران بر بسته شدن ادعاهای آژانس در زمان برجام هم بوده است. آن زمان ایران شرط اجرای برجام را بسته شدن PMD اعلام کرده بود و طبق بند ١۴ برجام، این اتفاق در ١۵ دسامبر ٢٠١۴ افتاد. پس از بسته شدن پرونده PMD، ایران برخی از مهمترین تعهدات خود در چارچوب برجام را عملیاتی کرد.
🔹ایران در ٨ دی ١۴٠٠ یعنی دو هفته پس از بسته شدن PMD، حدود ده تن مواد غنی شده بالای ٣/۶٧ درصد را به روسیه انتقال داد(بند ۵ و ٧ برجام) و به جایش ١۴٠ تن کیک زرد گرفت. همچنین ایران در ٢١ دی ١٣٩۴ یعنی یک ماه بعد از بسته شدن PMD، کالندریای راکتور اراک را از محفظه راکتور خارج کرد(بند ٣ پیوست ۱ برجام)
🔹در شرایط فعلی هم در صورت پیدا کردن راه حل پایان دادن به این ادعاها، حتما اقدامات اصلی ایران از جمله کار رقیق سازی یا انتقال مواد غنی شده ایران، پس از بسته شدن پرونده های ادعایی آژانس عملیاتی می شود و بدون این اقدام آژانس، روز بازاجرای برجام فرانخواهد رسید.
@madare0120
بعد از انشار کلیپ هایی در عراق از بیاحترامی و تمسخر زائران ایرانی توسط طرفداران منسوب به یک جریان صدر، قبیله بنی اسد اعلام کرد که اجازه نمیدهد کسی به زوار اباعبدالله الحسین بیاحترامی کند.
زیرا عهد و پیمانی با امام حسین (علیه السلام) بسته اند که از زوار با هر تابعیتی عرب يا عجم باشند تا ظهور حضرت حجت (عج) استقبال و تکریم کنند.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خبر توقیف دو شناور بدون سرنشین آمریکا در دریای سرخ توسط نیروی دریایی ارتش آن هم بعد از رژه متحیّرانه انصارالله در شهر فوق استراتژیک الحدیده بسیار مهم است
⚠️ دریای سرخ و باب المندب دیگر کوچه خلوت و جولانگاه اراذل تروریست سنتکام و صهیونیستها نخواهد بود.
@madare0120
مدار 01:20
⭕️ خبر توقیف دو شناور بدون سرنشین آمریکا در دریای سرخ توسط نیروی دریایی ارتش آن هم بعد از رژه متحیّر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رژه دیدنی نیروهای انصارالله یمن همراه با پخش تهدیدهای سیدحسن نصرالله
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنار حرم #حضرت_رقیه مشغول مداحی بودم بعد مراسم به اتاق خدام رفتم. #حاج_قاسم آنجا بود بدلایل امنیتی در مراسم حضور نداشت
گفت: اگر می شود چند دقیقه در حد یک روضه برایم بخوان
نشستیم کنار ضریح، آنقدر گریه کرد که به همراهش اشاره کردم ادامه بدهم؟ گفت ادامه بده... معلوم بود به این حالش عادت داشت
خاطره از: صادق آهنگران
فیلم از : شهید پورجعفری همراه سردار
@madare0120
مدار 01:20
علی واعظ : متاسفانه با اين پاسخ ايران، فرصت صادرات نفت ايران به اروپا در زمستان امسال هم از دست رفت.
✴️محتوای پاسخ ایران به آمریکا چه بود؟/۱
🔸طی هفتههای گذشته، یک دور مذاکره رفع تحریمها در وین برای بررسی متن پیشنهادی اتحادیه اروپا برگزار شد. در آن دور مذاکره، هماهنگ کننده اتحادیه اروپایی ایدههایی ارائه داد که با توجه به اهمیت آن، هیئت مذاکره کننده جمهوری اسلامی، وین را ترک و حدود یک هفته و نیم در تهران بررسیهای تخصصی در سطوح مختلف حقوقی، دیپلماسی، امنیتی، سیاسی و... را انجام داد.
🔸پس از ارسال پاسخهای ایران که بازی مقصرنمایی آمریکا را معکوس کرده و جوزپ بورل نیز آن را منطقی توصیف کرد، تحرکات شدید صهیونیستها و لابی داخلی مخالف توافق در واشینگتن شروع به کار کرد. در حالی که قرار بود نظرات کاخ سفید طی چند روز ارسال شود اما این زمان به بیش از یک هفته رسید.
🔸شامگاه روز چهارشنبه و با اعلام ارسال پاسخ آمریکا، ناگهان شبکه العربیه با ایجاد یک خط خبری مدعی شد آمریکا همه درخواستهای ایران را رد کرده است! ادعایی که توسط مقامات کشورمان بلافاصله تکذیب شد. اما یک روز بعد از آن شاهد بودیم که یک متن جعلی در فضای مجازی دست به دست میشود که در آن برخی موارد عجیب مانند "تصویب برجام در کنگره برای عدم خروج رئیس جمهور بعدی آمریکا" آمده بود که کذب بودن آن از همان ابتدا مشخص بود.
🔸اما در اصل اختلافات در چنین سطحی اساسا مطرح نبود. حقیقت این بود که آمریکا در متن پاسخ خود از برخی واژههایی استفاده کرده بود که کاملا مبهم بوده اما ظاهرا خواستههای ایران را برآورد میکردند.
🔸این تعبیه دام آمریکا باعث میشد که تهران بر سر یک دوراهی قرار بگیرد. اگر رد میکرد مقصر بود هر چند از طرفی خواستههایش هم در ظاهر برآورده میشد؛ اما اگر میپذیرفت هر چند اصل خواستهها ذکر شده بود اما شاهد یک متن کاملا غیر قابل اتکا و ناپایدار بودیم.
🔸هدف چه بود؟ تحمیل متنی به ایران که تعهدات تهران کاملا صریح، قابل راستیآزمایی و غیرقابل جایگزین باشد اما تعهدات غرب مبهم، قابل تفسیر، غیرقابل اتکا و ناپایدار باشد. تهران اما سنگینترین بررسیهای کارشناسی حقوقی را آغاز کرد. کلمات دامدار شناسایی و با کلمات روشن دیگری جایگزین و معادلسازی شدند.
🔸در واشینگتن اما همه منتظر این بودند که تهران زیر میز زده و آنها نیز بازی مقصرنمایی را آغاز و توپ را در زمین کشورمان بیندازند. بهترین سناریو برای آمریکا هم همین است. حقیقت این است که بسیاری فکر میکنند که آمریکا به دنبال توافق سریع برای حل بحرانهایش است اما رویکرد واشینگتن این است که اولا یک توافق بد به ایران تحمیل شود ثانیا اگر نشد، توپ در زمین ایران باقی مانده و مقصر تهران باشد نه واشینگتن!
🔸در چرایی این رویکرد باید گفت که مقامات کاخ سفید شدیدا تحت فشار دو مخالف اصلی برجام هستند؛ یعنی صهیونیستها و لابی داخلی آنها. این فشارها باعث شده که هیئت حاکمه آمریکا فارغ از بحث انرژی و اقتصاد جهانی، در یک دوراهی قرار بگیرد؛ اگر توافق را بپذیرد ممکن است با حل بحران انرژی و دستاوردسازی در سیاست خارجی موفق به پیروزی در انتخابات نوامبر شود اما از طرفی نگران است که این توافق که قطعا برای ایران قوی، پایدار و قابل اتکا خواهد بود موجب عصبانیت لابی داخلی صهیونیستی شود و آنها حمایت خود از حزب دموکرات آمریکا را قطع کنند.
@madare0120
✴️محتوای پاسخ ایران به آمریکا چه بود؟/۲
🔸در این میان و در زمان بررسی پاسخ آمریکا در تهران، خبری در برخی محافل رسانهای دست به دست میشود مبنی بر اینکه "در سفر یک مقام عالیرتبه روس به تهران، وی به مقامات ایرانی پیشنهاد کرده احیای برجام را تا اوایل زمستان به تعویق بیندازند" تا با تغییر برخی روندها در اوکراین و منطقه و... ورق به نفع محور ایران و روسیه چرخشی اساسی کند و غرب همه شروط ایران را بپذیرد.
🔸در این بین، وزیر امور خارجه کشورمان در روزهای پایانی جمعبندی متن با یک هیئت کامل به مسکو سفر میکند. حسین امیرعبداللهیان در کنفرانس خبری مشترک با سرگئی لاوروف بر یک متن نیرومندتر تاکید و وزیر خارجه روسیه نیز از رفع تحریمهای ایران حمایت میکند.
🔸پاسخ هوشمندانه ایران بامداد جمعه ارسال میشود. صبح جمعه اما برخی مقامات آمریکایی و افرادی مثل علی واعظ در واکنشهایی آشکارا عصبی سخن از "غیرسازنده بودن پاسخ ایران" و "از دست رفتن فرصت صادرات نفت ایران" میزنند. در ادامه روز اما لحن صحبت مقامات کاخ سفید ملایمتر شده و آنها از "بررسی پاسخها همراه با شرکای اروپایی" میگویند!
🔸اما پاسخ ایران چه بود که اینگونه مقامات غربی را آشفته کرد؟ همانطور که گفتیم تهران با تغییر هوشمندانه کلمات و ارائه راهکارهای ابتکاری و حرفهای عملا آمریکا را در موضع ضعف قرار داد این در حالی بود که آمریکا علاقه داشت تهران یا متن را پذیرفته یا آن را رد کامل کرده و اصطلاحا زیر میز بزند.
🔸در واقع اصلیترین خواستههای ایران دو بحث تضمین و پادمان است. در حوزه تضمین، ایران به دنبال حفظ برجام تا سه سال آینده یعنی مهر ۱۴۰۳ است. دلیل آن هم واضح است؛ تهران به دنبال فراهم شدن زمینه سرمایهگذاری شرکتهای خارجی در ایران است. البته در این سال است که بندهای غروب برجام فعال شده و محدودیت تحقیق و توسعه سانتریفیوژهای ایران نیز خود به خود برداشته میشود. تهران در زمینه تضمین شدیدا به دنبال این است که دیگر تحریم جدیدی اضافه نشود.
🔸دومین مسئله اساسی بحث تحقیقات پادمانی در سه سایت تورقوزآباد، ورامین و مریوان آباده است. ایران سه خواسته مشخص در این خصوص دارد:
1⃣باید پرونده این سه سایت تا قبل از روز بازاجرا بسته شود و این باید صراحتا در متن توافق نهایی ذکر شود. روز بازجرا زمانی است که برجام اجرا شده و اصلیترین تعهدات هستهای ایران مانند بازرسیها، رقیق سازی و خروج اورانیوم از کشور از این تاریخ به بعد عملی میشود.
۷ روز قبل از بازاجرا نیز ایران باید نامه زده و آمادگی خود را برای اجرای برجام اعلام کند. آمریکا هم دقیقا در همین زمان باید بازگشت خود را به اطلاع شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بینالمللی انرژی اتمی برساند پس برای اعلام آمادگی ایران قطعا باید تا ۷ روز قبل از روز بازاجرا، این پروندهها بسته شوند.
تهران تاکید میکند این خواسته باید مانند PMD در متن ذکر شود زیرا در متن برجام ذکر شده بود که PMD تا ۱۵ اکتبر ۲۰۱۵ بسته شود و این اتفاق هم رخ داد. اما طرف غربی زیربار این کلمات نمیرود و میگوید باید ذکر شود: اگر ایران مشکلش را با آژانس حل کرد، آمریکا و اروپا از صدور یک قطعنامه در شورای حکام آژانس برای بستن پرونده ایران موافقت و آن را تشویق میکنند!!!!!!
این نکته از آنجا اهمیت دارد که بدانیم در متن جدید ذکر شده اسنپ بک در صورتی فعال میشود که آژانس گزارش تخطی بدهد؛ آمدیم و آژانس به دلیل همین اختلافات گزارش تخطی داد و اسنپ بک فعال شد! این یعنی ماحصل 0 ایران از توافق جدید!
2⃣دومین خواسته ایران هم این است که پس امضای توافق هیچ پرونده جدیدی بر مبنای اسناد رژیم صهیونیستی علیه ایران باز نشود. زیرا این رژیم که خود عضو NPT نیست به راحتی میتواند با جاسوسی، خرابکاری انسانی در برخی محلها، و یا جعل اسناد و مدارک و تصاویر علیه کشورمان هزینهسازی بینالمللی کند.
3⃣همچنین هیچ پرونده مواد ادعایی نباید به زمان قبل از توافق نهایی ارتباط پیدا کند.
❌آمریکا اما وحشت زده میگوید امکان ندارد حاضر شویم در متن بیاید که پروندهها در فلان تاریخ بسته شوند!
✅در متن پاسخ نیز ذکر شده وزیر خارجه ایران آمادگی دارد در صورت پاسخ سازنده طرفهای مقابل، تا قبل از جمعه آینده به وین رفته و توافق را نهایی کند /محلل
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#امام_زمان
#امام_حسین
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@madare0120
مدار 01:20
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ شهادت یک آمر به معروف این هم نتیجه سالها عقب نشینی و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید امر به معروف، بهروز نبیئی پور (دقایقی قبل از شهادت)
تاریخ شهادت:۱۴۰۱/۶/۱۰
محل شهادت: کازرون
@madare0120
🔺باخت کشتی گیر ایرانی به اوکراین و آمریکا در سریال یاغی
🔸باور کنیم که همه اینها اتفاقی بوده؟!
خباثت و تحقیر و غربزدگی تا کی!؟
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار رییسجمهور به رانت و فساد در دستگاههای دولتی: عبارت «تماس میگیرم که کارتان حل شود» همان فساد است.
@madare0120
🔹درخواست روادید سرگئی لاوروف، زاخارووا و کل هیات روسی برای سفر به نیویورک برای نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد و نشست رهبران جهان رد شد.
🔹رویترز نوشت: روسیه در مجموع ۵۶ ویزا درخواست کرد، اما ایالات متحده هیچ ویزایی صادر نکرد.
🔹علت رد درخواست ویزا، تحریم هایی هستند که پس از حمله نظامی روسیه و تجاوز به خاک اوکراین صورت گرفته است.
@madare0120
مقتدی صدر در پیامی با استقبال از زوار خارجی اربعین و احترام به آنها که از دیگر کشورها به عراق میآیند، از دولت عراق درخواست کرد تا با توجه به ظرفیت و توانایی کشور عراق به عنوان میزبان، قوانینی برای ورود زائران درنظر بگیرند مانند بسیاری از کشورهای دیگر که مراقد و اماکن مقدس درآنها است. و بر لزوم احترام زائران خارجی به قوانین عراق به ویژه زائران ایرانی که بیشترین تعداد زائران خارجی را تشکیل میدهند سخن گفت.
صدر همچنین نوشت: کشور میزبان موظف است به بهترین شکل ممکن از زائران خارجی(مهمان) پذیرایی کند.
👤 آنتی صهیون: برخلاف آنچه رسانه های ایرانی منتشر کرده اند، دجال عراق، به به و چه چهی برای زوار ایرانی راه نینداخته و ضمن خوشامدگویی و تکریم کلیه زوار از آنها خواسته به قوانین عراق احترام بگذارند، بویژه ایرانیان..!
نمیدانم در دوران تحصیل این شخص در قم، دوستان طلبه مون چه بلایی سر او آورده اند!! که اینگونه از ایران و ایرانیانی که اینهمه به وی خوبی کردند نفرت و کینه در دل دارد
سالها در ایران به او خدمت شده و حالا اینگونه جواب آن حمایتها را می دهد!
@madare0120