فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تُو جانِ همه بودی...
۲۵ شبِ دیگر...
#حاج_قاسم
#انتقام_سخت
#حاج_قاسم_سلیمانی
💖تمامی محتواها تولیدی میباشد💖
@havaliekhoda313
@madarezirak.
چنان به دیدن روی تو آرزومندم...
#امام_رئوف
#امام_رضا علیه السلام
#چهارشنبههای_امام_رضایی
💖تمامی محتواها تولیدی میباشد💖
@havaliekhoda313
@madarezirak
🔺برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی:
🍏 ۱ سیب درختی در کنار آنها نگهدارید. سیب گاز اتیلن تولید میکند که میتواند سیب زمینی را برای بیش از ۸ هفته تازه نگه دارد!
@madarezirak
🔹خیار بدلیل داشتن میزان قابل توجهی پتاسیم برای کنترل فشارخون توصیه می شود اما بدون اضافه کردن نمک
🔸آب خیار برای بیماران مبتلا به آرتروز و نقرس مفید است و اگزما را التیام می بخشد.
@madarezirak
آیا میدانستید ...
زردچوبه نوعی پاککننده طبیعی کبد به شمار میرود. کبد از طریق تولید آنزیمها، خون را تصفیه میکند و زردچوبه تولید این آنزیمهای حیاتی بدن را افزایش میدهد.
@madarezirak
❓چرا کوکوی نخود بخوریم ؟
✅زیرا سرشار از زینک است و موجب رویش موهای تازه می شود
💥مصرف کرفس و یا جعفری با آن خواص کوکو را تا 3 برابر افزایش می دهد
@madarezirak
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🍃 آیت الله بهاء الدینی 🍃
⚡️ بچهها داخل خانههای شما منحرف میشوند. وقتی بچه میبیند که سراغ پدر را میگیرند و میگویند نیست، در حالی که او میداند پدر در خانه است، دروغ گفتن را یاد میگیرد.
⚡️ بیشتر شما نمیتوانید شاهد سر بریدن یک مرغ باشید، اما اگر آدم بیملاحظهگی کرد، صدّام میشود، آدمکشی هم برای او آسان است؛ در حالی که سفاکی و آدمکشی در فطرت او نیست.
#تربیت_عملی
📚 نردبان آسمان – ص 134
@madarezirak
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🔒 ساکت میشود 🔒
🍃 شیخ عباس قمی رحمة الله علیه 🍃
🎖 محدث قمی اعلی الله مقامه ... در مقانم موعظه و امر به معروف و نهی از منکر از احدی واهمه و باک نداشت؛ فقط خدا را در نظر داشت ... . شخصی بسیار متشخص و مُعَنوَن بود که بسیار مزاح میکرده است. یک روز آن آقا شروع میکند به مزاح کردن.
🎖 قضایایی را نقل میکند و حضار را سخت میخنداند. ... در وسط حرفهای او و خندهی حضار، مرحوم حاج شیخ عباس خطاب به وی میفرماید: «خوب است شما زندانیها را هم در نظر داشته باشید و کمتر بخندید».
🎖 آقای مزاح بامزه میگوید: «ما آنها را در نظر داریم و این قدر میخندیم، والا باید بیشتر میخندیدیم»! حاج شیخ بیپروا فوراً این حدیث را میخواند:
🎖 «قال امیرالمومنین علیه السلام: لا یجد عبد طعم الایمان حتی یترک الکذب هزله و جده (یعنی امیر المومین علیه السلام فرمود: هیچ بندهای طعم ایمان را نمیچشد تا این که دروغ را چه شوخی آن و چه جدی آن را ترک کند)». با شنیدن این حدیث آن آقا ساکت میشود.
#داستان_تربیتی
📚 مفاخر اسلام – جلد یازدهم – بخش یکم – ص 385
@madarezirak
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🍃 آیت الله مصباح یزدی 🍃
🔍 اگر انسان از همان ابتدا بخواهد فرزندش را با اخلاص كامل بار بياورد به گونهاى كه هيچ ريا و خودنمايى در اعمال او وجود نداشته باشد، آن كودك هيچگاه فرد مؤمن و نمازخوانى نخواهد شد؛
🔍 چرا كه بچه براى انجام دادن كارهاى خير نياز به تشويق دارد كه يكى از راههاى آن، تعريف و تمجيد او نزد ديگران است و اين مستلزم اظهار آموختهها توسط كودك مىباشد.
#تربیت_عبادی
📚 پندهاى امام صادق علیه سلام - ص 239
@madarezirak
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🍃 آیت الله بهاء الدینی 🍃
🔍 بچهها اولِ امر صادقانه حرف میزنند. از بچه اگر سوال شود، جوابش صادقانه است. ... بچهها در محیطهای تربیتی خود وقتی پنجاه دروغ از پدر و مادر دیدند، معتاد به دروغ میشوند. ...
🔍 وقتی میگویی: ملاحظهی بچههایت را بکن، میگوید: وقتی بچهها به جایی رسیدند میگویم نماز بخوانند. خیال کرده است اگر به کسی بگوید نماز بخوان، نمازخوان و پاک میشود.
🔍 اگر خودت آدم بشوی، بچهات هم آدم است. اگر خدای نکرده خودت آدم نشوی، بچهات آدم نیست، گرچه به صورت، آدم باشد. اگر میخواهی از بچهها آسوده خاطر باشی، باید خودت آدم باشی.
🔍 یک فرزند ناجور از ده تا بچهی صالح زحمتش زیادتر است. اگر فرزندانت خراب شدند، خودت کردهای؛ این بچه هم مثل خودت شده است، بچهی تو است. فرزند نهال انسان است؛ اگر اصل خراب نباشد، نهال خراب نمیشود.
#تربیت_عملی
📚 نردبان آسمان – ص 123
@madarezirak
🏴 بسم الله الرحمن الرحیم 🏴
✨ به این چیزا فکر نکن! ✨
☀️ امام خمینی ☀️
🍇 برادرزادهی امام: یک بار دخترم به آقا گفت: آقا یک پسر دارم. امام فرمودند: مریم سعی کن بچهدار شوی. گفت: آنقدر خانهمان کوچک است که اگر راه برویم به هم میخوریم، چطور بچۀ بیشتر پیدا کنم[؟]. آقا فرمودند: به این چیزها فکر نکن. بچه پیدا کن. آن هم دختر، دختر اولاد است 🍇
#فرزندآوری
📚 پدر مهربان
@madarezirak
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
✨ انسانی سراپا طیّب ✨
🍃 آیت الله بهاء الدینی 🍃
🍎 قرآن میفرماید: «سُبْحَانَ الَّذِي خَلَقَ الْأَزْوَاجَ كُلَّهَا مِمَّا تُنبِتُ الْأَرْضُ وَ مِنْ أَنفُسِهِمْ وَ مِمَّا لَا يَعْلَمُونَ». مراد از خلقت ازواج، خلقت مخصوص انسان نیست؛ خدای تعالی همهی ازواج را از نبات آفریده است. مادهی اصلی این خلقت، نبات، حبوبات و میوههاست. بنابراین، یک جزء انسان «نبات الارض» است.
🍎 جزء دیگر انسان خصوصیات توارثی است که از پدران و مادران به ارث میرسد؛ «وَ مِنْ أَنفُسِهِمْ»؛ خصوصیات نژادی که در سعادت و شقاوت و خوبی و بدی افراد تأثیر دارد. جزء سوم «مِمَّا لَا يَعْلَمُونَ» است. مقصود از این، نورانیت و جهت عقلانی بشر و جهت الهی انسان است.
🍎 حال انسان اگر نباتش از طیبات باشد و حرام نباشد، خوردنیهایش، نه ذاتاً حرام باشد (مثل خمر و گوشت خوک) و نه عَرَضاً (مثل اموال غصبی و دزدی)، و محیط اکتساب و فعالیت او نیز محیط حکومت اسلامی باشد، محیطی که انسان را ملزم به فجایع نکند و پدر و مادر او نیز الهی باشند، در این صورت، این چنین انسانی سراپا طیّب است.
🍎 نبات او نباتی است که قرآن فرموده است «کُلُوا مِنَ الطَّیِّباتِ»، پدر و مادر او نیز الهی هستند و آثار سوء ندارند. از طرف دیگر، نورانیت عقلی و جهت الهی نیز کامل است. طیبات آثارش طیب است و خبیثات آثارش خبیث. این انسان با این خصوصیات، جز آثار طیب برجای نمیگذارد. شراب و گوشت خوک، مال دزدی و غصبی هر یک آثار خبیثی دارد.
📚 نردبان آسمان – ص 131
@madarezirak
والدین موفق والدینی هستند که به یادگیری مهارتهای فرزندپروری و سبکهای فرزندپروری اهمیت میدهند. توجه دارید که تربیت فرزند کاری تخصصی است؛ به همین دلیل بهتر است در مسائل چالشبرانگیز خانواده، مشاوری متخصص در کنار خود داشته باشید.
@madarezirak
به کار بردن شیوههای تربیتی سرسختانه و دیکتاتور بودن هیچ کمکی به شما نمیکند و فقط کودکتان را از شما دور میکند و سبب میشود شما و فرزندتان به دشمنان یکدیگر تبدیل شوید.
بعضی از والدین میخواهند فرزند سرسخت و مصمم آنها به حرفهایشان گوش دهد و از آنها اطاعت کند. این والدین هرچه بیشتر با نافرمانیهای فرزندشان مواجه میشوند برای اینکه او را بیشتر به اطاعت خود وادارند باید سختگیرانهتر و خشنتر رفتار کنند.
@madarezirak
یکی از مهمترین اصول تربیتی، اهمیت دادن به نقش فرزندان و جایگاه آنها در خانواده است. کودکان در ابتدا توانایی این را ندارند که جایگاه خود را در خانواده اثبات کنند و این مهم باید توسط پدر و مادر تقویت شود. والدین باید به نظر و عقیده فرزندان احترام بگذارند و آنها را در تصمیمهای کوچک مربوط به خود و خانواده سهیم کنند. کودکان باید باور داشته باشند که در خانواده اهمیت دارند
@madarezirak
✅امام علی(علیه السلام):
👈از همنشینی با دوست بد بپرهیز، که دوست بد، همنشین خود را به هلاکت میافکند و یار خود را به نابودی میکشاند.
🗒غررالحکم،حدیث٢۵٩٩
#حدیث_روز
#دوست_بد
@madarezirak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دینِ تو...
خندیدم و خنداندم...
۲۴ شبِ دیگر...
#حاج_قاسم
#انتقام_سخت
#حاج_قاسم_سلیمانی
💖تمام محتواها تولیدی می باشد💖
@havaliekhoda313
@madarezirak
در صورتی که فرزندان یاد بگیرند که خودشان کارهایشان را انجام دهند و تا حد لازم مستقل باشند، به اعتماد به نفس و خوداتکایی میرسند و راحتتر وارد اجتماع میشوند و در تعامل با محیط و کارهای خود به موفقیت بیشتری میرسند. این کودکان میتوانند روی پای خودشان بایستند و وابستگی کمتری به والدینشان داشته باشند. مثلا اجازه دهید که کودکان لباسهایشان را به تنهایی بپوشند و بندِ کفشهایشان را خودشان ببندند. در صورتی که کاری را اشتباه انجام میدهند آن ها را سرزنش و تحقیر نکنید و اجازه دهید به مرور یاد بگیرند تا اعتماد به نفس بیشتری به دست آورند.
@madarezirak
شکست، بخشی از زندگی و لازمه رسیدن به موفقیت است. کودکان باید یاد بگیرند که همیشه امکان موفقیت وجود ندارد و در صورت شکست خوردن بتوانند با آن کنار بیایند و برای موفقیت بعدی تلاش کنند. در صورتی که فرزندتان دچار شکست های کوچکی شد به او بگویید که مشکلی نیست و میتواند دفعه بعد موفق شود و در هنگام موفقیت بعدی او را تشویق کنید و تا حد ممکن شکستهای قبلیاش را به خاطرش نیاورید.
@madarezirak
اگر با کودکتان مشاجره کردهاید، به سرعت به دنبال عادی سازی وضع باشید. میتوانید از «جنگ بالشها» کمک بگیرید. هر کدام در یک سوی اتاق بایستید و بالشها را به سمت هم پرتاب کنید. پس از چند دقیقه خنده و شادی به جمع شما میپیوندد و ناراحتیها از یاد میرود.
@madarezirak
در مسائل تربیتی کودکان بکوشید که با کودک برخورد لطیفی داشته باشید و کارهای نیکش را به دقت و با صراحت تشویق کنید؛ مثلا به جای این که به طور کلی به او بگویید: «چقدر مهربان هستی!» بگویید: «کار خوبی کردی که اسباب بازیهایت را به دوستت دادی. از تو متشکرم.»
@madarezirak
حضرت امام علي (ع) مي فرمايند:
«كودك هفت سال آزاد است و هفت سال مورد ادب و توجه و هفت سال ديگر مورد خدمت و ياور است»
(بحار الانوار ج 23 ص 65)
@madarezirak