سنش را نپرسید،
او خودش را در اوج جوانے اش جا گذاشته،
جایے ڪه دخترانگے هایش هنوز نفس مے ڪشید...
جایے ڪه هنوز به رسم ایثار و نجابت، "مادر" نشده بود...
آنجا ڪه هنوز هم خودش را به خاطر داشت...
شما را جانِ تمامِ پاڪے ها
از یک مادر، سنش را نپرسید...
او فداڪارترین موجود این جهان خاڪیست...
باورڪنید.... از روزے ڪه مادر شد
دیگر خودش را زندگے نڪرد...
او نمے داند چند بهار از دخترانگے اش گذشته...
او را همان دخترڪے بدانید
ڪه دارد.. براے عروسڪش؛
مادرے مے ڪند!
#لیمونادهندوانه
#لیموناد #هندوانه
مواد لازم
هندوانهی مکعبی خرد شده: چهار فنجان
آب لیموترش تازه: نصف فنجان
شکر: نصف فنجان
آب یخ: چهار فنجان
یخ: چند تکه
طرز تهیه
۱.
هندوانه را در مخلوطکن بریزید و آن را چند پالس بزنید تا نرم و پورهمانند شود. پورهی هندوانه را از صافی ریز رد کنید و آب آن را کنار بگذارید.
۲.
یک قابلمه روی حرارت بگذارید و شکر و نصف فنجان آب را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد تا زمانی که شکر حل شود، روی حرارت بمانند. طی این مدت زمان مدام مواد را هم بزنید. بعد از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شوند.
۳.
در یک ظرف جدا، نصف فنجان آب لیمو را با سه و نیم فنجان آب ترکیب کرده و مخلوط شکر را به آن اضافه کنید.
۴.
تکههای یخ را به لیوان اضافه کرده و سه اسکوپ از پورهی هندوانه را روی آن بریزید. سپس لیموناد را به آن اضافه کنید. خوب آن را هم بزنید و نوش جان کنید.
🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐
#قوروت_اب #قوروتی
قروت اب
مواد لازم:
نان: ۳ عدد
آب: ۲ پیمانه
قروت (کشک): ۳۰۰ گرام
سیر خرد شده: ۲ حبه
پیاز خرد شده: ۲ عدد
روغن: قاشق غذا خوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
مرچ سیاه (فلفل سیاه): ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
مرچ (فلفل قرمز): نصف قاشق چایخوری
نوش پیاز (سبزی پیازچه): به مقدار لازم
گشنیز تازه: به مقدار لازم
نعناع خشک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا نان را خرد کنید و درون ظرفی بریزید.
سپس آب و قروت(کشک) را به مدت ۲ دقیقه جوش دهید.
سیر رنده شده و پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید.
سپس نمک و مرچ سیاه(فلفل سیاه) و تخم گشنیز و مرچ سرخ(فلفل قرمز) را اضافه کرده و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید.
حال آب قروت را به نان اضافه کنید و سپس سبزی پیازچه و گشنیز و نعناع را با مخلوط سرخ شده اضافه کنید.
🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐
منبع :آشپزخونه سنتی مامان
#کیک_دلبر
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان
شیر نصف لیوان
ماست سه ق غ خ
روغن مایع دوسوم لیوان
وانیل نصف ق م خ
بکینگپودر یک ق غ خ
آرد سفید دو لیوان و یک قاشق غ خ
شلیل با هر میوه ای که پوست دارید سه عدد
کف قالب کاغذروغنی بذارید و کره بمالید،میوه هارو برش بدید وروی کاغذ روغنی بچینید و داخل فریزر بذارید
تخم مرغ و شکر رو وانیل رو هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
روغن و شیر و ماست رو اضافه می کنیم و سی ثانیه هم میزنیم
مرحله ی آخر اضافه کردن آرد و بکینگ پودر ،سه بار الک کنید و تو دومرحله به مواد اضافه کنید،به همزن دستی در یک جهت شروع کنید به هم زدن تا مواد کیک یکدست بشه....
قالب رو از فریزر در بیارید و با ملاقه مایه کیک رو روی میوه های ته قالب بریزید و داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده بذارید تا روی کیک طلایی بشه.
بعد خنکشدن کیک لبه های کیک رو از قالب جدا کنید و کیک رو برگردونید داخل ظرف سرو..با یک فنجون چای داغ نوشجان کنید
🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐
#دونات_ذرت
مواد لازم:
آرد 360 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
40 گرم شیر عسلی
40 گرم شکر دانه ریز
6 گرم خمیرمایه
1 عدد تخم مرغ + 225 میلی لیتر آب (اگه دیدید خیلی خشکه میتونید یکم دیگه آب اضافه کنید)
1/2 قاشق چایخوری نمک
50 گرم کره مارگارین
🔰مواد لازم برای سرخ کردن:
روغن مایع و روغن جامد به نسبت یک در یک (به عنوان مثال: 500 گرم روغن مایع + 500 گرم روغن جامد)
🔰برای تزیین:
شکر و پودر قند
🔰طرز تهیه:
1. آرد ، نشاسته ذرت ، شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید.
2. بعد بقیه مواد بجز کره و نمک رو بریزید خوب ورز بدید.
3. کره و نمک اضافه کنید. ورز دهید تا نرم شه
4. خمیر را به گلوله های کوچک 40 گرمی تقسیم کنید و داخل سینی فر بچینید.
5. اولین خمیر گرد رو بردارید ، فشارش بدید تا کمی کف دونات صاف شه این کار رو به ترتیب انجام بدید تا خمیر تمام شه. بزارید استراحت کنه و حجمش سه برابر شه.
6. در کمی روغن با حرارت کم سرخ کنید.
وقتی دونات رو داخل روغن ریختید ، حرارت رو خیلی کم کنید ، بذارید دونات خودشو بگیره ، بعد دیگه میتونید حرارت رو یکم زیاد کنید.فقط ۱ بار برش گردونیددراخر با پودر قند وشکر تزیینش کنید
🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا پاکتی😋😍
مواد لازم🔻
نان تست
1 قاشق چایخوری کره
1 حبه سیر خرد شده
1/2 پیاز ، ریز خرد شده
3 قاشق غذاخوری ذرت
1/2 فلفل دلمه ای خرد شده
2 قاشق غذاخوری سس پاستا یا پیتزا(سس مارینارا)
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ تند
1/4 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک،فلفل و ادویه های دلخواه طبق ذائقه
طرز تهیه🔻
برای آماده سازی مواد میانی، کره را در یک تابه گرم کنید، سیر را اضافه کرده و تفت دهید بعد پیاز را اضافه کرده و خوب تفت دهید،فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کنید روی حرارت زیاد تفت دهید ،سس ها را اضافه کرده(ترجمه از اشپزی_خلاق)خوب مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید تا کامل خنک شود بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید،دور تا دور نان تست را با چاقو جدا کنید و با وردنه نازک کنید، مواد را در یک طرف نان گذاشته ،کناره ها را با آب مقداری مرطوب کنید و نان تست را رول کنید و در روغن داغ روی حرارت متوسط سرخ کنید و گرم سرو کنید.
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 اینطور برو در خونه خدا
🎤 استاد عالی
🌷۲۰ توصیه قرآن وعترت برای حل همه مشکلات:
۱.تقوا............۲و۳ طلاق و۹۶ اعراف
۲.ازدواج برای مجردها..........۳۲نور
۳.بچه دارشدن...................۱۵۱انعام
۴.سعی وتلاش....................۳۹نجم
۵.دعا...................................۶۰غافر
۶.اهمیت به نماز...........۳۷ ابراهیم
۷.مال دادن درراه خدا.........۳۹سبا
۸.شکرنعمتها...................۷ ابراهیم
۹.قرض الحسنه................۲۴۵بقره
۱۰.استغفار.............................۳هود
۱۱.دوری ازربا.....................۲۸۷بقره
۱۲.میانه روی درخرج.......۶۷فرقان
۱۳.اندازه گیری درخرج
۱۴.دغدغه داشتن برای آخرت
۱۵نمازشب
۱۶.سحرخیزی
۱۷.حسن خلق
۱۸.قرائت یس و واقعه
۱۹.خوش خط بودن
۲۰.گناه روزی راکم میکند.۱۱۲نحل
اللهم عجل لولیک الفرج
💕💚💕💚
انسانها را از زیستن بشناس !!
در گفتن همه آراستـــه اند !
در خفتن همه آرام ...
در خوردن همه مهربان ...
در بردن همه خنــــدان ...
انسانها را در " زندگی " بشنـــاس !!
💕💛💕💛