eitaa logo
مدح و متن اهل بیت
9.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
20.9هزار ویدیو
1.5هزار فایل
@Yas4321 ارتباط با ادمین @Montazer98745 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ خواصّی که روبروی علیه‌السلام ایستادند!⁦ 🔶 خواصّی که روبروی (عج) علیه‌السلام خواهند ایستاد!
هرگز نگذاشت تا ابد شب باشد او ماند که در کنار باشد که سجّاده به او دل می‌بست تدبیر خدا بود که در تب باشد (ع)🥀 تسلیٺ_باد🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ : را آخوندها از خودشان در آورده‌اند! 🔻جـــــــــــــــــــــواب : ۱.احزاب، ۳۲ و ۳۳ (عدم تَبَرُّج) ۲.احزاب، ۵۳ تا ۵۵ (رفتار عفیفانه) ۳.احزاب، ۵۹ (جلوگیری از آزارزنان) ۴.نور، ۳۰ و ۳۱ (پوشاندن زیبایی) و چــــــــــــند آیه‌ی دیگر.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸 اهمیت حضور در مجالس در سیره علّامه طباطبایی(ره) ۱۴۴۵
علیه السلام: اللَّهُمَّ انتَقِم لي‌ مِن أعدائِكَ‌ 🔹خدايا ! به دست من‌ از دشمنانت‌ انتقام بگير 📚 من لا يحضره الفقيه: ج ۲ ص ۵۲۰
بعضی گفته اند که باید در امر به معروف و نهی از منکر احتمال تاثیر وجود داشته باشد ، من می گویم احتمال تاثیر همه جا قطعی است❗️
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر علی تقوی دعوا سر باحجاب و بدحجاب نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیت‌الله سند: امام سجاد(ع) روزانه حداقل ۳ بار برای سیدالشهدا مجلس عزا می‌گرفتند.
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۵۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم فندق ۴۰۰ گرم آرد ۲۲۵ گرم روغن قنادی یا کره یک قاشق چایخوری پودر هل یک دوم قاشق چایخوری دارچین یک دوم قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری نمک روغن قنادی و‌پودر قند رو اونقدر با همزن بزنید تا پوک‌و سبک و روشن بشه. سپس پود هل،دارچین،وانیل و نمک رو اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگه مخلوط کنید.آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه و نچسبه در اخر فندق ریز خرد شده رو اضافه کرده و ترکیب کنیدمی‌تونید فندق رو تست کرده و بعد خرد کنید.خمیر رو داخل نایلون گذاشته و در یخچال نیم ساعت استراحت بدید.بعد از این زمان خمیر رو بین دو عدد کاغذ روغنی یا نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با کاتر آغشته به آرد قالب بزنید و با فاصله کف سینی فر بچینید.و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بپزید
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 لیتر شیر 1لیوان شکر200 میلی لیتر (میتونیدکمتر بزنید) 200 میلی لیتر خامه(یک پاکت خامه صبحانه) 1 ق م ثعلب 100 گرم شکلات تیره 1 ق غ پر شکلات صبحانه شیر را در قابلمه بریزیدخامه،شکر و ثعلب را اضافه ومخلوط کنید و بزارید روی حرارت با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روی حرارت بردارید. شکلات وشکلات صبحانه رو اضافه وهم بزنید توظرف دیگه بریزید وبذارید یکساعت فریزر بماند، از فریزر بیرون بیارید وبستنی را هم بزنید و دوباره تو فریزر بزارید،4 مرتبه هر 1ساعت اینکار را انجام دهید. هرساعت از فریزر بیرون بیاریدمخلوط کنید.در آخر بزارید چند ساعتی در فریزر بماند تا کاملاً بستنی سفت ومنجمد شود .
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواشک چند میوه هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد. .