هدایت شده از یاس
حضرت موسى بن جعفر به نقل از پدران بزگوارش عليهم السّلام ، از جابر بن عبد اللّه انصارى حكايت نمايد:
روزى پيامبر خدا صلّى اللّه عليه و آله ، به مسجد آمد و نزد ما نشست و فرمود: برنامه اى از طرف خداوند متعال نازل شده است ، جهت اجراء آن علىّ بن ابى طالب عليه السلام را بياوريد.
پس سلمان فارسى به دنبال آن حضرت رفت ، هنگامى كه علىّ عليه السلام نزد رسول خدا صلوات اللّه عليه آمد، با يكديگر خلوت كرده و مطالب سرّى را براى علّى عليه السلام بيان نمود و ما متوجّه آن سخنان نشديم ، فقط مشاهده كرديم كه حضرت رسول سخت عرق كرده و قطرات عرق از پيشانى و صورت مباركش ، همچون دانه هاى درِّ شفّاف سرازير است
و چون اسرار ايشان پايان يافت ، به حضرت علّى عليه السلام فرمود: آن ها را حفظ و رعايت نما كه بسيار مهمّ خواهد بود.
بعد از آن اظهار نمود: اى جابر! ابوبكر و عمر را بگو تا نزد ما آيند.
پس به سراغ آن ها رفتم و پيام حضرت رسول را رساندم ؛ و هر دو حاضر شدند، سپس حضرت فرمود: به عبدالرحمان هم بگوئيد بيايد؛ او هم آمد.
بعد از آن رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله ، به سلمان فارسى خطاب كرد و فرمود: برو نزد امّ سلمه و يك عدد فرش خيبرى از او بگير و بياور.
وقتى سلمان فارسى آن فرش را آورد، حضرت دستور داد تا فرش را پهن كنند و هر نفر در گوشه اى ، روى آن بنشيند؛ پس ابوبكر و عُمر و عبدالرحمان در سه گوشه آن نشستند.
و بعد از آن حضرت رسول با سلمان فارسى خلوت كرد و اسرارى را برايش بيان نمود و در پايان فرمود: در چهارمين گوشه فرش بنشين ؛ و به حضرت علّى عليه السلام نيز دستور داد: در ميانه و وسط آن فرش بنشين ؛ وآنچه برايت گفتم بگو، كه در اين صورت بر هر كارى و هر حركتى قادر خواهى شد. در اين لحظه ، آن سه نفر گفتند: اين از خصوصيّات علىّ است ؟!
حضرت رسول صلوات اللّه عليه فرمود: بلى ، قدر و منزلت او را بشناسيد و احترام او را رعايت كنيد.
جابر انصارى گويد: بعد از آن ، فرش حركت كرد و در آسمان ها به پرواز در آمد و چون پس از مدّتى به زمين باز گشت ، از سلمان فارسى شنيدم كه گفت :
پس از پرواز به آسمان ها، در گوشه اى از زمين كنار غارى فرود آمديم و طبق دستور حضرت رسول صلّى اللّه عليه و آله ، به ابوبكر گفتم : به افرادى كه داخل غار هستند، سلام كن و چون سلام كرد جوابى نشنيد.
سپس به عمر گفتم كه سلام كند، او هم پس از سلام جوابى نشنيد، همچنين عبدالرحمان سلام كرد و نيز جوابى داده نشد، بعد از آن خودم سلام كردم و جواب سلام من نيز داده نشد.
در نهايت به حضرت علىّ عليه السلام عرضه داشتم : اكنون شما بر اهل غار سلام نمائيد؛ و چون همانند ديگران سلام كرد ناگهان درب غار گشوده شد و صدائى از درون آن به گوش رسيد و نورى نمايان گرديد به طورى كه آن سه نفر از وحشت پا به فرار گذاشتند.
من به ايشان گفتم : آرام باشيد، فرار نكنيد تا ببينيم چه خواهد شد و آن ها چه مى گويند.
سپس حضرت علىّ عليه السلام به اهالى درون غار خطاب نمود و فرمود: سلام بر شماها كه به خداى يكتا ايمان آورده ايد.
در همين لحظه از درون غار گفته شد: سلام بر تو اى امام متّقين !
ما شهادت مى دهيم كه پسر عمويت پبامبر خدا است و تو امام و پيشواى مسلمين هستى ؛ و ولايت و خلافت پس از رسول خدا تنها مخصوص تو است نه ديگران .
بعد از آن ، هر سه نفر به حضرت علىّ عليه السلام گفتند: ما نيز به آنچه اهل غار اظهار داشتند، ايمان داريم ؛ ولى هنگام باز گشت نزد رسول اللّه ، براى ما شفاعت نما؛ شايد كه از ما راضى شود.
پس از آن طبق دستور حضرت رسول صلّى اللّه عليه و آله ، روى همان فرش نشستيم و بعد از پرواز، مجدّدا جلوى مسجد فرود آمديم و حضرت از منزل خارج شد و نزد ما آمد و فرمود: در اين سفر چه گذشت ؟
آن سه نفر عرضه داشتند: يا رسول اللّه ! بر آنچه اهل غار شهادت دادند، ما نيز شاهد و مؤ من هستيم .
حضرت رسول صلوات اللّه عليه اظهار نمود: اگر ثابت قدم باشيد، هدايت يافته و سعادتمند خواهيد بود؛ و بدانيد كه آنچه وظيفه رسالتم بود به شما ابلاغ كرده ام .
و در پايان فرمود: آن كسى كه ولايت و خلافت علىّ ( عليه السلام ) را بعد از من بپذيرد، پيروز و نجات يافته است .(42)
هدایت شده از یاس
شخصى به نام بحر سقّا حكايت كند:
خدمت امام صادق عليه السلام بودم ، آن حضرت فرمود:
اى بحر! اخلاق خوب موجب شادى و سرور است ؛ و سپس افزود: آيا مى خواهى به داستانى از زندگى پيامبر خدا كه اهالى مدينه آن را نمى دانند برايت بيان كنم ؟
عرض كردم : بلى .
حضرت فرمود: روزى پيامبر خدا صلّى اللّه عليه و آله ، با جمعى از اصحاب خود در مسجد نشسته بود، ناگهان كنيزى از انصار وارد مسجد شد و كنار پيغمبر خدا صلوات اللّه عليه ايستاد و گوشه اى از پيراهن حضرت را گرفت .
پيامبر اسلام صلّى اللّه عليه و آله برخاست و كنيز بدون آن كه سخنى گويد، پيراهن حضرت را رها كرد و چون آن حضرت نشست ، دو مرتبه كنيز پيراهن ايشان را گرفت و اين كار را تا سه مرتبه انجام داد تا آن كه مرتبه چهارم پيامبر ايستاد و كنيز پشت سر حضرت قرار گرفت و يك نخ از پيراهن حضرت را آهسته كشيد و برداشت و رفت .
پس از آن مردم به كنيز گفتند: اين چه جريانى بود كه سه مرتبه گوشه پيراهن رسول اللّه صلّى اللّه عليه و آله را گرفتى و زمانى كه حضرت از جاى خود بلند مى شد، تو سخنى نمى گفتى و حضرت هم سخنى نمى فرمود؟!
كنيز گفت : در خانواده ما مريضى بود، مرا فرستادند تا نخى به عنوان تبرُّك از پيراهن رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله براى شفاى مريض برگيرم و چون خواستم نخى از پيراهنش در آورم ، متوجّه من گرديد و من شرم كردم تا مرتبه چهارم كه من پشت سر آن حضرت قرار گرفتم و چون توجّه شان به من نبود نخى از پيراهنش گرفتم و براى شفاى مريض بردم .(43)
🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🍃🌹🍃🌹🍃
🌹🍃🌹🍃
🍃🌹🍃
🌹🍃
🍃
❣﷽❣
1⃣2⃣
#چگونه_امام_زمانمان_را_یاری_کنیم
🔴درقسمت قبل درباره ی ویژگی های آمران به معروف وناهیان از منکر گفتیم...
🔷روش ها و شیوه ها درامر به معروف و نهی از منکر (۱۸ مورد است که در هر قسمت سه مورد را توضیح میدهیم)
💢برای آنکه مخاطب، معروفی را کهکنار گذاشته انجام دهد و یا منکری را که مرتکب میشود رها کند ٬ روش های گوناگونی برای رسیدن به این هدف وجود دارد که عبارت اند از: 👇
🍃۱- شیوه ی گفتاری : در این شیوه آمر وناهی با مخاطب خوداز راه گفت و گو وارتباط برقرار می سازد .
🔰دراین شیوه نکته های زیر رعایت گردد:
🔻الف) استفاده از گفتار نرم : آمر وناهی برای تأثیر گذاری در مخاطب خود از کلمات و سخنانی که از آن عطر دویتی به مشام میرسد استفاده کند. تندی نکند .
🔻ب) پند آمیز باشد
🔻ج) مخاطب را از خودبداند : آمر وناهی به گونه ای سخن بگوید که مخاطب احساس کند اورا از خود می داند و خیر و صلاح او را میخواهد .
💞آنچه برای خود نمی پسندد برای او نیز نمی پسندد در این صورت احساس تقابل و جدایی در او پدید نمی آید بلکه احساس یگانگی و همدلی ایجاد میشود.
🍃۲-شیوه نوشتاری: گاهی آمر و ناهی به دلایلی شرایط را برای امربهمعروف و نهیازمنکر زبانی و گفتاری مناسب نمیبیند. اما یاد آوری کتبی و نوشتاری را مؤثر تشخیص می دهد و از این شیوه بهره میگیرد.
🍁روشن است که در یادداشت کتبی نیز ٬ نرم بودن جملات ٬ پندآمیز بودن ٬ حفظ کرامت و شخصیت مخاطب باید مراعات گردد.
🍃۳-شیوه عملی : منظور این است که گاهی آمر وناهی با پایبندی خود به #ارزش های دینی و احکام الهی بهترین امربهمعروف و نهیازمنکر را در رفتار خودنشان می دهد به ویژه اگر کسی باشد که نقش الگو را برای بخش هایی از جامعه داشته باشد.
📩استاد مطهری نیز اشاره ی زیبایی دارند:
✍«شمااگر بخواهید به شکل غیر مستقیم امربهمعروف بکنید٬ یکی از راه های آن٬ این است که خودتان صالح و باتقوا باشید . خودتان اهل عمل و تقوا باشید ... وقتی خودتان اینطور بودید ٬ مجسمه ای خواهید بود از امربهمعروف و نهیازمنکر ٬ هیچ چیز بشر را بیشتر از عمل تحت تأثیر قرار نمیدهد.»*۱*
💥نکته : از انچه بیان شد نباید به اینگونه برداشت شود که اگر کسی هود معروفی را ترک کرد یا منکری را انجام داد حق ندارد آمر به معروف وناهی از منکر باشد.
💎 بلکه اگر شرایط وجوب امر به معروف و نهیازمنکر فراهم باشد٬ براو نیز واجب است که امربهمعروف و نهیازمنکر کند .
🌊ادامه ی این ۱۸ مورد در قسمت های بعدی...
📚منبع :۱- حماسه حسینی ج۲ ص۱۰۶
🌸سلامتی و تعجیل در فرج
♥️تاظهوردولت عشق مولایم عاشقت میمانم♥️
🍃
🌹🍃
🍃🌹🍃
🌹🍃🌹🍃
🍃🌹🍃🌹🍃
🌹🍃🌹🍃🌹🍃
هدایت شده از miss_sadege
تولدت مبارک ای مردانه ترین صدای حقیقت
و کوبنده ترین فریادگر حق و افشاکننده تزویر و ظلم جهان ما
روزت مبارک پدرامت و سایه ات تا ظهور منجی مستدام
🌸 ۲۹ فروردین | سالروز تولد رهبرانقلاب
هدایت شده از miss_sadege
#پندانہ🍃
💛سه چیز از همدیگر جدا نیستند
💎کسے که زیاد دعا کند
✨از اجابت محروم نمےشود
💎کسے که زیاد میبخشد
✨از مغفرت و بخشش محروم نمےشود
💎کسے که زیاد شکر کند
✨از زیاد شدن نعمتها محروم نمےشود
🌺🌹🌺🌹🌺
♥️ "رهبر من" "آقای من"
💚تولدت مبارک💚
رهبرم بهار ۷۸ سالگیات مبارک،
۲۴ تیرماه تاریخ شناسنامه ای تولد ایشان است و تاریخ دقیق تولد امام خامنه ای ۲۹فروردین ۱۳۱۸ هست.
✍ هر چند همه دوست دارند تو را "آقا" صدا کنند ولی...
به جمع دانشجویان که می رسی قامت "استاد" برازنده توست،
در میان نظامیان که می آیی هیبت "فرماندهی" ات دل دوستان را شاد و دل دشمنانت را می لرزاند
روز پدر که می آید می شوی مهربانترین "بابا" ی دنیا
روز جانباز که می شود همه دست "جانباز" تو را به هم نشان می دهند،
🌤 راستی اصلا مهم نیست تاریخ تولدت ۲۹فروردین است یا ۲۴ تیر؛ ما حتی ۶ تیر هم به شکرانه اینکه خدا دوباره تو را به ما بخشید برایت تولد می گیریم.
🌤 و همه اینها بهانه است آقاجان! بهانه ایست که ما یادمان نرود خدا نعمتی چون شما را داده است، خدا را برای این نعمت شکر می گوییم.
❤️#امام_خامنه_ای
❤️اللهم احفظ قائدنا الامام الخامنه ای اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️
🌸 ️ان شاءالله وارد ماه شعبان که میشویم با قلبی تهی از همه زشتیها وارد شویم.
🌺🍃🌸 🍃🌺
🌺 ️ماه رجب اگر ماه تخلیه و تطهیر است،
ماه شعبان ماه تهذیب است،
ماه تزئین است.
ماه حلی بستن و ماه تحلیه است.
ماه زیور بستن کعبه دل است.
🌹️کعبهای که از بتها خالی شد باید با گلاب ناب شستشو داد تا عطر گل محمدی در فضای این دل بپیچد.
🌷️اخلاق پیامبر اکرم روح و جان انسان را معطّر کند و این عطر همهی وجود انسان را در بر گیرد.
🌺🍃🌸🍃🌺
🍃️اميدواريم قلب ما در ماه شعبان به نور جمال پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم و به عطر اخلاقیات و روحیات پاک ایشان منوّر و معطّر شود، ان شاءالله
🌺🌹🌺
🌺
🌷 اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🌷
🌟✨🌟
🚩گذری بر زندگی امام حسين عليه السّلام :
نام مباركش حسين و پنجمين تن از چهارده معصوم است.
در سوم شعبان سال ٤ ه. در مدينه به دنيا آمد. جدّ ارجمندش، پيامبر اسلام (ص) و پدر والامقامش حضرت على (ع) و مادر گرامىاش #حضرت_فاطمه (س) است. كنيۀ مبارك او، ابوعبداللّه و از القاب مشهور آن امام است: سبط و سيّد الشّهداء.
پس از تولّد، رسول خدا (صلى الله علیه و آله ) خود در گوش او اذان و اقامه گفت و پيوسته بدو عنايتى ويژه داشت.
امام حسين (ع) هفت ساله بود كه پيامبر به سراى جاويد رفت و در اين مدّت بسيار بدو نزديك بود.
پيامبر علاقهاى بسيار به او داشت و پيوسته در گفتار و رفتار، از مهر شگفت خويش به فرزند دخترش پرده برمىداشت.
او را به سينه مىفشرد و گلويش را مىبوسيد و مىفرمود: «حسين از من است و من از اويم. خدا دوست دارد كسى را كه حسين را دوست دارد. حسين از اسباط است.» ( مسند احمد ، ٤/١٧٢)
☑️زندگى سياسى-اجتماعى پيش از امامت:
الف. روزگار امام على (ع) :
اين دوران را مىتوان در دو بخش باز نمود: يكى دوران ٢٥ سالۀ سكوت پدر و ديگر، دوران حكومت او. امام حسين (ع) در دوران نخست همراه پدر شاهد كژروىهاى برخى اصحاب پيامبر (ص) و پيشامدهاى بسيار تلخ بود؛ همانند شهادت مادر، غصب فدك، محروميّت بنى هاشم از خمس و بدعت در احكام و مقرّرات اسلامى. امام حسين (ع) در اين دوران، پيرو و پشتيبان پدر بود و گاه كه مصلحت تمنّا مىكرد، نارضايتى و مخالفت خويش را با وضعيّت جامعه اسلامى بازمىنمود.
امام در دوران دوم، پدر را در زمامدارى #جامعۀ_اسلامى يارى مىكرد. فعّاليّتهاى امام حسين (ع) در روزگار پنج سالۀ خلافت پدر عبارت بود از: شركت در امور سياسى، اجتماعى، فرهنگى و نظامى. بسيج نيرو براى رويارويى با دشمن و حضور پرشور در جنگهاى جمل، صفّين و نهروان بخشى از اين گونه فعّاليّتها است ( زندگانى امام حسين ، ٤٩-٣١) .
ب. روزگار امام حسن (ع) :
دوران امامت امام حسن (ع) از سال ٤٠ تا ٥٠ ه. طول كشيد.
☑️امامت:
امامت حضرت حسين بن على (ع) از سال ٥٠ آغاز گشت و تا ٦١ ه. ادامه يافت. امام حسين (ع) از دوازده تنى است كه پيامبر (ص) در #حديث_مشهور جابر انصارى از آنان ياد مىكند و آنان را خليفه و وصىّ خويش مىخواند.
افزون بر اين، امام (ع) در ماجراى مباهله همراه پيامبر (ص) بود. پيامبر (ص) دربارۀ امامت او و برادرش امام حسن (ع) فرمود: «اين دو فرزندم، اماماند؛ چه بنشينند و چه قيام كنند.» ( مصنّفات الشّيخ المفيد ، ١١/٣٠) حضرت حسن بن على (ع) نيز بر امامت او تصريح كرده و هنگام #شهادت، برادر را امام پس از خود خوانده و فرموده است: «چون وفات يابم و روح از تنم جدا گردد، حسين بن على امام است. وراثت او از پيامبر، نزد خدا در كتاب ثبت است.» ( الاصول من الكافى ، ١/٣٠١)
☑️قيام امام حسين (ع) :
چون امام حسن (ع) به شهادت رسيد، امام حسين (ع) ده سال در حكومت معاويه به سر برد و در اين مدّت #سياست برادر را پيش گرفت؛ هر چند پيوسته از مشروع نبودن حكومت معاويه پرده برمىداشت. پس از مرگ معاويه در سال ٦٠ ه. فرزندش يزيد بر جاى او نشست. امام حسين (ع) با روى كار آمدن چنين كسى، ديگر صلح را مصلحت ندانست و قيام آشكار خويش عليه حكومت را آغاز كرد. معاويه را خليفۀ نخست به حكومت شام گمارده بود. او شخصيتى دينى براى خويش برساخت و عناوينى جعلى همانند خال المؤمنين و كاتب وحى بر خود نهاد. سياست #معاويه، از طرفى با فريبكارى و ظاهرسازى و عوام فريبى همراه بود و از طرف ديگر بر پايه ترور، ايجاد وحشت و تبعيد استوار شده بود (ر. ك. معاويه و تاريخ؛ كشف الهاويه) . بر اين اساس، قيام عليه معاويه، بسيار دشوار مىنمود تا جايى كه هم امام حسن (ع) و هم امام حسين (ع) قيام را در زمان معاويه به مصلحت ندانستند.
#زندگانی_امام_حسين_علیهالسلام
🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌺 مبارک باد روز پاسدار بر همه
بویژه بر آنان که با پروانه حضورشان به دور شمع وطن ، حرم ، ناموس و امنیت می گردند و با غیرتی حسینی امنیت ما را از کربلا و دمشق تا قلّه های دماوند و تفتان و خلیج همیشه فارس به دوش می کشند و بر خانواده های بردبارشان مبارک باد🌺
🌷ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار مبارک باد🌷
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌼
هدایت شده از منتظر
🔴 #نشانه_های_آمدن
4⃣ 🔺 #حق_با_پرچم_سفید 🔻
✍چاره ای نیست! یا باید با امام (علیه السلام) باشیم یا مقابل او!
❌اگر خدای ناکرده مقابل او بایستیم، یا در سپاه #سفیانی جا داریم یا در سپاه #شیطان
🍃و اگر خدا بخواهد و با او باشیم یا در سپاه #سید_خراسانی هستیم، یا در #سپاه_یمانی!
🔷اما اگر حق انتخاب داشته باشیم پیشنهاد ما به شما پیوستن به سپاه #یمانی است، چرا که هیچ پرچمی چون پرچم یمانی به حق نیست! (1)
💠یمانی کسی است که درست در همان لحظه که سفیانی شیپور جنگ را می نوازد برای دفاع از اسلام و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به پا می خیزد. (2)
🔸همان طور که از نامش نیز پیداست، از کشور #یمن قیام می کند و به قولی پرچمی سپید رنگ دارد. (3)
🔶🔶 #سید_خراسانی و #یمانی دو محور اصلی مقابله با #سفیانی هستند و از میان این دو، یمانی برحق تر است.
❇️درباره ی اینکه چرا یمانی برتر از سید خراسانی است چند نظر وجود دارد.
1⃣ یک نظر این است که یمانی از شخص امام زمان (ع) فرمان می گیرد به همین دلیل اعمالش به حق نزدیک تر است. (4)
2⃣نظر دیگری هم بیان می کند که تفاوت هدایت سپاه و برنامه ریزی فرماندهان است که برتری هر سپاه را معلوم می کند و این طور که پیداست برنامه ریزی یمانی برای سپاهش برتر است. (5)
3⃣ وشاید بخاطر شعار صریح و روشن، روی پرچم سید یمانی باشد.
🔶🔶یمانی که قیام می کند، وظیفه ی همه ی مسلمانان این است که از او حمایت کنند و دعوتش را اجابت نمایند. (6) ائمه ی اطهار (علیهم السلام) از جنگیدن در مقابل یمانی به شدت هشدار داده اند.
🔆هر کس در سپاه یمانی کشته شود، شهید است، چرا که دعوت یمانی به سوی حق و حقیقت است و سپاهیان اجابت کنندگان این حق اند! (7)
🔱پس از قیام یمانی، مسلمانان از خرید و فروش سلاح محروم می شوند یعنی تحریمشان می کنند! (8)
🔸🔸سپاه یمانی و سید خراسانی هر دو نهضتی اسلامی را شروع می کنند. از پایان کار یمانی اطلاعات دقیقی در دسترس نیست. برخی او را پیروز میدان می دانند و برخی مدعی اند سفیانی به او را به شهادت می رساند، برخی نیز معتقدند که یمانی، سفیانی را هلاک می کند! (9)
♦️راستش آخرش خیلی مهم نیست؛ چون هر کدام از این موارد باشد باز هم پیروزی است! چرا که این پرچم از ابتدا برای حق و حقیقت برپا شده است...
📚پی نوشتها:
1. الزام الناصب، ج2، ص 166
2. یوم الخلاص، ج 2، ص 107
3. مختصر اثبات الرجعـة، ح 16؛ به نقل از مجلة تراثنا، سال 2، ش 4، صص 454ـ455.
4. کورانی، علی، عصر ظهور، ص 158
5. همان، ص 160
6. الغیبة نعمانی، ص 171
7. همان، ص 182
8. بشارة الاسلام، ص 93 به نقل از غیبت نعمانی
9. به نقل از شام در گذر تاریخ، مصاحبه با حجة الاسلام مهدی پور، موعود شماره ی 98
⏯ #ادامه_دارد...
✔️ آماده شو برای ظهور
هدایت شده از منتظر
🔴 #نشانه_های_آمدن
4⃣ 🔺 #حق_با_پرچم_سفید 🔻
✍چاره ای نیست! یا باید با امام (علیه السلام) باشیم یا مقابل او!
❌اگر خدای ناکرده مقابل او بایستیم، یا در سپاه #سفیانی جا داریم یا در سپاه #شیطان
🍃و اگر خدا بخواهد و با او باشیم یا در سپاه #سید_خراسانی هستیم، یا در #سپاه_یمانی!
🔷اما اگر حق انتخاب داشته باشیم پیشنهاد ما به شما پیوستن به سپاه #یمانی است، چرا که هیچ پرچمی چون پرچم یمانی به حق نیست! (1)
💠یمانی کسی است که درست در همان لحظه که سفیانی شیپور جنگ را می نوازد برای دفاع از اسلام و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به پا می خیزد. (2)
🔸همان طور که از نامش نیز پیداست، از کشور #یمن قیام می کند و به قولی پرچمی سپید رنگ دارد. (3)
🔶🔶 #سید_خراسانی و #یمانی دو محور اصلی مقابله با #سفیانی هستند و از میان این دو، یمانی برحق تر است.
❇️درباره ی اینکه چرا یمانی برتر از سید خراسانی است چند نظر وجود دارد.
1⃣ یک نظر این است که یمانی از شخص امام زمان (ع) فرمان می گیرد به همین دلیل اعمالش به حق نزدیک تر است. (4)
2⃣نظر دیگری هم بیان می کند که تفاوت هدایت سپاه و برنامه ریزی فرماندهان است که برتری هر سپاه را معلوم می کند و این طور که پیداست برنامه ریزی یمانی برای سپاهش برتر است. (5)
3⃣ وشاید بخاطر شعار صریح و روشن، روی پرچم سید یمانی باشد.
🔶🔶یمانی که قیام می کند، وظیفه ی همه ی مسلمانان این است که از او حمایت کنند و دعوتش را اجابت نمایند. (6) ائمه ی اطهار (علیهم السلام) از جنگیدن در مقابل یمانی به شدت هشدار داده اند.
🔆هر کس در سپاه یمانی کشته شود، شهید است، چرا که دعوت یمانی به سوی حق و حقیقت است و سپاهیان اجابت کنندگان این حق اند! (7)
🔱پس از قیام یمانی، مسلمانان از خرید و فروش سلاح محروم می شوند یعنی تحریمشان می کنند! (8)
🔸🔸سپاه یمانی و سید خراسانی هر دو نهضتی اسلامی را شروع می کنند. از پایان کار یمانی اطلاعات دقیقی در دسترس نیست. برخی او را پیروز میدان می دانند و برخی مدعی اند سفیانی به او را به شهادت می رساند، برخی نیز معتقدند که یمانی، سفیانی را هلاک می کند! (9)
♦️راستش آخرش خیلی مهم نیست؛ چون هر کدام از این موارد باشد باز هم پیروزی است! چرا که این پرچم از ابتدا برای حق و حقیقت برپا شده است...
📚پی نوشتها:
1. الزام الناصب، ج2، ص 166
2. یوم الخلاص، ج 2، ص 107
3. مختصر اثبات الرجعـة، ح 16؛ به نقل از مجلة تراثنا، سال 2، ش 4، صص 454ـ455.
4. کورانی، علی، عصر ظهور، ص 158
5. همان، ص 160
6. الغیبة نعمانی، ص 171
7. همان، ص 182
8. بشارة الاسلام، ص 93 به نقل از غیبت نعمانی
9. به نقل از شام در گذر تاریخ، مصاحبه با حجة الاسلام مهدی پور، موعود شماره ی 98
⏯ #ادامه_دارد...
✔️ آماده شو برای ظهور