بدقت مرور کن 🍃🌺
خواهی دید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران
تلاش میکنند..
آدمهای عادی،
"موفقیت دیگران"
رو تماشا میکنند.
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر
آدمهای موفق، بهشون
حسودی میکنند..🍃🌺
💕🧡💕🧡
✨﷽✨
#بصیرت_جوان
✍روایتی است از حضرت امام صادق(ع) که می فرماید: روزی گذر سلمان در کوفه به بازار آهنگرها افتاد. یک مرتبه دید جوانی بیهوش شده و مردم اطراف او را گرفته اند. سلمان که از آن نزدیکی عبور می کرد، یکی از آن افراد دوید و به او گفت یا اباعبدالله این جوان مریض و بیهوش است بیا یک دعایی بالای سر او بخوان که بهوش بیاید. حضرت سلمان وقتی نزدیک شد و به بالین جوان رسید او چشم باز کرد.
تا سلمان را دید سر خود را بلند کرد و گفت یا اباعبدالله اینطور نیست که مردم گمان می کنند من بیمار هستم. وقتی گذر من به بازار آهنگرها افتاد و دیدم که با چکش های آهنی به میله های سرخ می کوبیدند، یاد این آیه افتادم: نگهبانان جهنم با چکش های آهنین بر دوزخیان می زنند. در این حالت دیگر نفهمیدم و از هوش رفتم. سلمان دید این فرد با معرفت است با او دوست شد. بعد از یک مدتی این جوان مریض شد، سلمان به عیادت او رفت و دید که موقع مرگ او است. سلمان به حضرت عزرائیل(ع) خطاب کرد که یا ملک الموت این جوان برادر و دوست من است، لطفاً مراعات او را بکن.
💥حضرت عزرائیل فرمود: یا اباعبدالله من مراعات این جوان و تمام مومنین را خواهم کرد و با آنها دوست هستم.
📚برگرفته از سخنان استاد عالی
💕💚💕💚
به زنده ها سر بزنید
مرده ها حالشون خوبه ...!
ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم!
به مرده ها سر میزنیم و
گل میبریم براشون,
ولی راحت فاتحه زنده ها رو میخونیم!
گاهی فرصت باهم بودن کمتر از
عمر شکوفه هاست!
بیائید ساده ترین چیز رو از هم دريغ نكنيم:
به زنده ها سر بزنین
مرده ها حالشون خوبه.
💕💚💕💚
اولاش گفتم
بدوییم ڪه یکوقت جانمونیم ...!!!
ازچی جانمونیم ..!؟
از خیلیچیزهـا ...
خیلیهـا تو اینشبایمبارک
"امضایبرگهیرفتنبهکربلا" رو ازدستِآقا میگیـرن (:
خداکنه هیچوقت جانمونی ..
آخه "جاموندن" خیلی درد داره ..
خیلےسوزداره ..
ان شاء الله تو این شب های قدر
کربلا رو ازخودِ دستای مادر بگیریم ..💔
رفقا میون عشق بازی هاتون باخدا تواین شبا التماس دعا 💔
💕💜💕💜
❖
الهی
دردهایی هست كه نمی توان گفت
و گفتنی هایی هست كه هيچ قلبی محرم آن نيست
الهی
اشک هایی هست كه با هيچ دوستی نمی توان ريخت
و زخم هایی هست كه هيچ مرحمی آنرا التيام نمی بخشد
و تنهایی هایی هست كه هيچ جمعی آنرا پر نمی كند
الهی
پرسش هایی هست كه جز تو کسی قادر به پاسخ دادنش نيست
دردهایی هست كه جز تو کسی آنرا نمی گشايد
قصد هایی هست كه جز به توفيق تو ميسر نمی شود
الهی
تلاش هایی هست كه جز به مدد تو ثمر نمی بخشد
تغييراتی هست كه جز به تقدير تو ممكن نيست
و دعاهایی هست كه جز به آمين تو اجابت نمی شود
الهی
قدم های گمشده ای دارم كه تنها هدايتگرش تویی
و به آزمون هایی دچارم كه اگر دستم نگيری و مرا به آنها محک بزنی، شرمنده خواهم شد.
اما من میدانم که تو هرگز این بنده ات راتنها نخواهی گذاشت
پس ای خدادستم رابگیر...
💕💚💕💚
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ🥰
سلام به روی ماهتون
روزه هاتون قبول🙏👇
میتونید برای افطاری این کتلت مرغ آبدار رو درست کنین
مواد لازم
مرغ (۱ کیلو)
پیاز ( ۳۰۰ گرم)
سیر (۱ حبه) کره
نان تست ( ۶ تکه)
شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر)
مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری)
نمک،فلفل و پاپریکا
جعفری تازه کمی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه😍
.
#کوکی شکلاتی
برای 18 عدد کوکی
شکلات تلخ 100 گرم
کره 60 گرم
آرد 65 گرم
کاکائو 10 گرم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
کمی نمک
تخم مرغ 1 عدد
شکر قهوه ای 100 گرم
1. شکلات و کره را در ذوب کنید ، تا دردمای اتاق خنک شود.
2. آرد الک شده ، کاکائو ، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
3. تخم مرغ و شکر را جداگانه بزنید. مخلوطی از شکلات ذوب شده و کره را اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست شود. مواد خشک را در دو مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
4.روی ظرف خمیر با سلفون محکم کرده و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
5. خمیر را به شکل گلوله های 20 گرمی درآورید ، روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید ، با فاصله از یکدیگر ، کمی روی کوکیها رو فشار دهید.
6. به مدت 12-14 دقیقه در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید ، کوکی ها پس از پخت نرم هستند ، پس از سرد شدن ، پوسته آن کمی سفت می شود ، وسط آن نرم می ماند. اگر مرکز نرمتری می خواهید ، 10-12 دقیقه آن را بپزید ،اگر یک مرکز متراکم تر خواستید 14دقیقه بپزید.
نوش جان
#آشپزی
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 دوزخ برزخی
مشاهده ی فضاهایی از جهنم در برزخ توسط تجربه گر
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشته_پلو_با_مرغ😍😋
برنج: ۵ پیمانه
رشته پلویی: ۳ پیمانه
سیب زمینی: ۲ عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مرغ : ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نکات کلیدی جزء بیست و پنجم قرآن کریم
❀ೋ❀ 🥧 ═ ﷽ ═ 🥧 ❀ೋ❀
حلوای بادام برای افطار
🔸مواد لازم:
بادام درختی ۳ پیمانه/شیر ۱/۲ فنجان/شکر قهوهای ۱ و ۱/۲ پیمانه/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/روغن حیوانی ۳ قاشق غذاخوری/هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چایخوری
🔹طرز تهیه:
مغز بادامها را از قبل با آب گرم خیس کنید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت صبر کنید تا بادامها نرم شوند. پس از این که بادامها خیس خوردند، پوست آنها را جدا کنید. بادامها را با ۲ فنجان آب داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که بادامها کاملا پوره و یکدست شوند، مخلوط کنید. بادام له شده را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب تبخیر شود. به ترتیب شکر، شیر و روغن را اضافه کنید و پس از هر کدام، حلوا را هم بزنید. سپس زعفران دمکرده و هل را اضافه کرده و تا زمانی که حلوا به غلظت مناسب برسد، به پخت ادامه دهید. سپس حلوای شما آماده است.
#ماهمبارکرمضان