فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸استاد فاطمینیا: طرف ریشش رو تیغ زده به تو چه ... شاید عذری داشته باشه چرا غیبت میکنید؟
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در پی دعوت به کشف #حجاب علنی در یکی از پارک های بلوار #شهید_چمران شهرشیراز از کلان شهرهای ایران در روز گذشته کلیپی در حال انتشار میباشد.*
*#حال فرمایشات و دستور مقام معظم رهبری در این رابطه را بشنوید. لطفا آن را در تمامی گروه های مجازی که تشریف دارید ارسال کنید.
#صبحتبخیرمولایمن
به نام نامیات
دفتر هفتهام را می گشایم
و به تبرک اسم دلربایت
روزم را آغاز میکنم
و به برکت یاد بهشتیات
در آسمان زندگی،
بال میگشایم ...
... که تو تمام برکتی،
تمام گشایشی،
تمام امیدی،
تمام موفقیتی،
تمام رزقی ...
خدا سایهات را برسرم
نگه دارد ای مایهی حیاتم
اینم #شربت های رنگی پنگی هدیه به نگاه های مهربون شما .
شربت های رنگی با #گل_پنیرک
سه قاشق گل پنیرک رو با نصف لیوان آب سرد قاطی کرده نیم ساعت میذاریم تا عصاره اون خارج بشه بعد صاف میکنیم
در هر لیوان حدود سه قاشق از عصاره پنیرک میریزیم وبعد در لیوان ها آب وشکر وعرق بیدمشک که با هم قاطی کردیم میریزیم .
برای رنگ صورتی چن قطره آب لیمو می ریزم. برای رنگ سبز زعفران دم کرده .
برای رنگ آب پررنگ کمی از عصاره پنیرک می ریزیم وبرای آبی کم رنگ مقدار عصاره کمتر میریزیم .
شربت زرد هم فقط زعفرانه .
ان شاءالله درست کنید ولذت ببرید
نوش جان🌹 .
#سيب_زميني_دوشس يا سيب زميني باميه اي
آرد ٢ پ
آب ٢پ
تخم مرغ ٢ عدد
کره ٢ق غ
نمک 1ق چ
پکینگ پودر ١ ق چ
پودر سير ١ق م
فلفل ١ق م
سیب زمینی ٤عدد
سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان .بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم بعد اب اضافه ميكنيم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد
خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد پکینگ پودر ،فلفل ،پودر سير ،نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم .مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸️آن دم که حــــق
💫جمله عـالم آفرید
🌸️صدایی از حق
💫برگوش عرشیان رسید
🌸️گفت حــــق
💫این ذکر را دائم بگوئید
🌸صلوات بر
💫محمد و آل محمد شد پدید
🌸 اَللّٰهُــمَّ صَلِّ عَلی ٰمُحَمَّدٍ
✨وَّ آلِ محمد وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸
🌸🍃
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بدون تعارف با طلبهای خاص با کارهای خاص
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاک_کردن_سیرابی
براى ٢ كيلوگرم سيرابى حدود ٢ قاشق غذاخوری نمک و ٢ قاشق غذاخوری جوش شيرين را روى سيرابی هايى كه خوب با آب شسته شده و داخل آب قرار گرفته بریزید (اگر مقدار سيرابى بيشتر بود يا قسمت هاى حفره دار سيرابى زياد بود مقدار جوش شيرين و نمک را بيشتر كنيد)
سيرابی ها بايد شب تا صبح داخل اين محلول بماند، سپس با چاقو قسمت هايى كه هنوز كثيف مانده رو تميز كنيد.
با اين روش كاملا ضدعفونى و تميز خواهد شد.
نوش جان 😄😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستان پدرو مادرتان را ببوسید
قبل ازآنکه مجبور باشید
سنگ سردی را ببوسید
پدرومادرتان را چشم انتظار
نگذارید
قبل ازآنکه باجای خالیشان
روبرو شوید
هیچ چیز باارزشتراز
داشتن پدرومادر نیست
🍲#کله_گنجشکی_مجلسی
✅مواد لازم:📝
🥩گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
🧅پیاز ۲ عدد
🧂نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه به مقدار کافی
🥄آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
🥔سیب زمینی ۲ عدد
🥣برای سس:
پیاز کوچک ۱ عدد
گوجه ۳ عدد
رب ۱ قاشق
هویج ۱ عدد🥕🍅
فلفل دلمه ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر کاری، پودر سیر، آویشن
🧆طرز تهیه:🧆
۱- گوشت چرخ کرده را به همراه دو پیاز رنده شده ورز بدهید (آب پیاز حتما گرفته شود). بعد از ورز نمک و پاپریکا و زردچوبه به آن بزنید و خوب ورز بدهید تا مواد به خورد گوشت برود. کمی آرد سوخاری اضافه کنید.
۲-بعد قلقلی های کوچک به اندازه ی گردو درست کنید. سلفون بکشید و نیم ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت در تابه روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
۳- حالا سیب زمینی ها را بشویید پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. بعد دوباره بشویید و نمک بزنید. وقتی خشک شدند در روغن سرخ کنید.
۴-برای سس در تابه ی گود یک عدد پیاز کوچک را نگینی خرد کنید با کمی روغن تفت بدهید. رویش زردچوبه بزنید.
۵- دو سه عدد گوجه پوره شده اضافه کنید. نمک و ادویه کاری و فلفل و پودر سیر و اویشن بزنید. درب تابه را ببندید.