🔻استاد حوزه علمیه قم:
⭕️ مشکلات کشور با بیادبی و بیحرمتی برطرف نمیشود
◻️حجتالاسلاموالمسلمین مؤمنی: ما در منطق دینیمان بیادبی و بیحرمتی نداریم و اگر اشکالی هست با بیادبی و بینزاکتی برطرف نمیشود.
◻️ افرادی که در این نظام به واسطه هنر و ورزش به جایی رسیدهاند و بر پایه یک اتهام واهی بیانیه صادر میکردند چرا برای شهادت همه اعضای یک خانواده جلوی چشم بچه خردسال بیانیه نمیدهند و سکوت کردهاند.
#شاهچراغ #شیراز_تسلیت #ایران_تسلیت
17.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#کلیپ_تصویری
🔅علمدار شیعه...
#حجت_الاسلام_کاشانی
👈 لطفاً قبل از هر چیزی خودتان را دوست داشته باشید، برای خودتان چای بریزید، سفر بروید و شاد باشید.
👈 گاهی خودتان را به قدم زدن و مرور خاطراتِ خوب دعوت کنید،با خودتان کمی خلوت کنید، کتاب بخوانید و موسیقی شاد گوشی کنید خودتان را ،زیبایی تان را و شعورتان را ،هر روز و هر ثانیه تحسین کنید.
👈 آدم هایی که خودشان را دوست ندارند،هیچ جوره به دل نمی نشینند، عاشق خودتان باشید!
👈خودت رو بیشتر دوست داشته باش 👉
👈 دوست خوب من این روزا باید یاد بگیرے ڪه چه جورے خودت رو دوست داشته باشے چون اگر نتونے هیچ ڪس این ڪارو در حقت نخواهد ڪرد.
۱) با گذشته خود کنار بیائید تا حال شما را خراب نکند.
۲) آنچه دیگران در مورد شما فکر میکنند به شما ارتباطی ندارد.
۳) گذشت زمان تقریبا داروی هر دردی است؛ به زمان کمی فرصت دهید.
۴) کسی دلیل و مسئول خوشبختی شما نیست؛ خودتان مسئولید.
۵) زندگی خود را با دیگران مقایسه نکنید؛ ما هیچ خبر نداریم که زندگی آنها برای چه و چگونه است.
۶) زیاد فکر نکنید؛ اشکالی ندارد که جواب بعضی چیزها را ندانیم.
۷) لبخند بزنید؛ شما مسول حل تمام مشکلات دنیا نیستید
این حرف درگوشیه.mp3
10.11M
🔺این حرف ها در گوشیه...
اگر در روزگار آخرالزمان، ترس وجودتان را گرفته گوش کنید...
ذکر یابن الحسن، رمز عبور از فتنه های آخرالزمان است...
❗برای #شهید_ارمان_علی_وردی جوان و یاران طلبه اش
❗برای #مرد_غیرت_اقتدار
یا #امام_زمان ادرکنا🥀
نان شیرمال عالی
مواد لازم
آب ۱/۵ لیوان یا شیر
شکر ۱ و یک سوم لیوان
روغن ۱ لیوان
هل به میزان لازم
زردچوبه نصف قاشق غذا خوری
آرد به میزان لازم که خمیر جمع بشه
خمیر مایه: ۵۰ گرم
ابتدا : خمیر مایه و یک قاشق شکر رو با یک لیوان آب ولرم در ظرفی ریخته و درب آن را ببندید و بذارین کنار تا عمل بیاد بعد ۱۰ دقیقه که عمل آمد در ظرف بزرگی آب یا شیر ولرم را ریخته و شکر و روغن ،هل ،زردچوبه میشه زعفران هم زد با هم مخلوط کنید من با دستگاه خمیرزن زدم با دست هم میشه اگه نبود همزن دستی بزنید تا شکر در آب هل شود یا با دستگاه بعد خمیر مایه عمل آمده رو به مواد اضافه مبکنیم و کم کم ارد رو اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر جمع شود و یک خمیر لطیف و نرمی بدست آید نیازی به استراحت نداره بعد از خمیر رو چند تا چانه بزنین و با این دستور مثل من ۱۰ تا بیشتر شیرمال میشه بعد ظرفهای مورد نظرتون رو چرب کنید و خمیر رو چانه گرد بزنید و در قالب مورد نظر هر مدلی که دوست دارین تزئین کنید و روشو زرده تخم مرغ و زعفران بزنین برای زیبای رو نان
در فر ۲۴۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه باید هواستون باشه بعد ۱۰ دقیقه چک کنین که نسوزه
╲
#حلوای_زنجبیلی 😋
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 ق غ
پودر زنجبیل : 1,1/2ق غ
خلال پسته برای تزیین : مقداری
🔸ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شودسپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ماجرای مردی که بعد از مرگ موقت به سربازی علاقه مند شد!
▪️این قسمت : عطش
▫️تجربهگر : آقای هاشم فراهانی ارته گلی
#پودینگ_زعفرانی
دو عدد زرده تخم مرغ با کمی وانیل یا دو قاشق گلاب ونصف لیوان شکر با همزن دستی یا برقی میزنیم تا سفید وکشدار بشه بعد دو لیوان شیر +یه قاشق غذاخوری آرد سفید گندم (شیرینی پزی)+دو قاشق نشاسته ذرت با هم قاطی کرده وبه زرده وشکر اضافه میکنیم و میذاریم رو حرارت کمی که غلیظ شد نصف پاکت خامه صبحانه رو کمی میزنیم تا رقیق بشه وبه پودینگ اضافه کرده وهم می زنیم و آخر کمی زعفران اضافه میکنیم
از پودینگ کمی ته لیوان ها میریزیم بعد بیسکویت پتی بور ویا هر بیسکویت دیگه میریزیم وبعد تکه های موز و دوباره پودینگ میریزیم و این کار رو دوباره تکرار میکنیم .
و میذاریم یخچال خنک ب
#اهداف_دنیایی_مبارزه_با_هوای_نفس 4
➖حتماً کتاب ها و فیلم هایی با عنوانِ راز و قانونِ جذب و کائنات رو دیدید...
🔸توی این مجموعه ها مثلاً نشون میدن
که طرف اراده کرده تا شبیه به آدمِ پولدار بشه
و بعد از مدتی هم پولدار شده !
🔷بعدش میگن این قانون طبیعت هست! هر چقدر " آرزو کنی" بهش میرسی!‼️
😒
🔴این مسایل بیشتر برای فریب و گول زدنِ مردم استفاده میشه
کسی با این حرفا به جایی نمیرسه!
🍁🍂🍁🍂🍁
*#ژله_پاپیونی😋
✍ مواد لازم:
ژله هلو= ۱ بسته
ژله آلورا= ۳ بسته
بستنی وانیلی= ۱ لیوان
موز، توت فرنگی، طالبی، گیلاس
🍜 طرز تهیه:
ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه و دانه های ژله داخلش دیده نشن و بذارین خنک بشه وقتی کاملا خنک شد بستنی آب شده رو بهش اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه و قسمت پاپیونی قالب رو با این ژله پر کنید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده
ژله آلورا رو با ۵ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه وقتی ژله پاپیون خودش رو گرفت یک لایه ژله آلورای خنک شده بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده بعد خارج کنید و میوه ها ی دلخواه رو روش بچینید و مابقی ژله آلورا رو بریزید و داخل یخچال بذارید تا ببنده
وقتی کاملا خودش رو گرفت قالب رو چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدین و ژله رو برگردونید
به جای این میوه ها از هر میوه دلخواهی میتونید استفاده کنید و یا اینکه فقط از یک مدل میوه استفاده کنید و یا به جای میوه از تکه های ژله استفاده کنید تا شکل ژله خرده شیشه باشه*
* _ #وضو_بگیرید
#به_نیت_نذری_آماده_کنید
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه😉