📚داستان کوتاه
⚡️حکایت⚡️
نیمروز بود کشاورز و خانواده اش برای نهار خود را آماده می کردند. یکی از فرزندان گفت در کنار رودخانه هزاران سرباز اردو زده اند چادری سفید رنگ هم در آنجا بود که فکر می کنم پادشاه ایران در میان آنان باشد. سه پسر از میان هفت فرزند او بلند شدند به پدر رو کردند و گفتند: زمان مناسبی است که ما را به خدمت ارتش ایران زمین درآوری، پدر از این کار آنان ناراضی بود اما به خاطر خواست پیگیر آنها پذیرفت و به همراهشان به سوی اردو رفت.
دو جنگاور در کنار درختی ایستاده بودند که با دیدن پدر و سه پسرش پیش آمدند: جنگاوری رشید که سیمایی مردانه داشت پرسید چرا به سپاه ایران نزدیک می شود. پدر گفت فرزندانم می خواهند همچون شما سرباز ایران شوند.
جنگاور گفت تا کنون چه می کردند؟ پدر گفت همراه من کشاورزی می کنند.
جنگاور نگاهی به سیمای سه برادر افکند و گفت و اگر آنان همراه ما به جنگ بیایند زمین های کشاورزیت را می توانی اداره کنی؟
پیرمرد گفت آنگاه قسمتی از زمین ها همچون گذشته برهوت خواهد شد؟ جنگاور گفت: دشمن کشور ما تنها سپاه آشور نیست. دشمن بزرگتری که مردم ما را به رنج و نابودی می افکند گرسنگی است. کارزار شما بسیار دشوارتر از جنگ در میدان های نبرد است. آنگاه روی برگرداند و گفت مردم ما تنها پیروزی نمی خواهند آنها باید شکم کودکانشان را سیر کنند و از آنها دور شد.
جنگاور دیگری که ایستاده بود به آنها گفت سخن پادشاه ایران را به گوش بگیرید و کشاورزی کنید. سپس او هم از پدر و سه برادر دور شد.
فرزند بزرگ رو به پدر پیرش کرد و گفت: پدر بی مهری های ما را ببخش تا پایان زندگی سربازان تو خواهیم بود.
.
💢آيا حقيقت دارد که پس از شهادت امام مهدي عج چهل روز بعد قيامت برپا مي گردد؟
پاسخ:
✅بعد از ظهور امام زمان(عجل الله تعالی ،فرجه الشریف) فوراً قيامت بر پا نمى شود بلکه حضرت مدتى را در روى زمين سلطنت و حکومت مى کند. البته روايات در رابطه با مدت حکومت مختلف است از پنج سال تا 309 سال ذکر شده است. اين اختلاف شايد اشاره به دوران هاى مختلف حکومت آن حضرت باشد.
علامه مجلسى مى گويد: بعضى از روايات بر جميع مدت حکومت و بعضى بر زمان استقرار دولت، دلالت دارد.
يکى از اعتقادات شيعه، مسئلة رجعت است. رجعت در زمان ظهور و پس از ظهور امام زمان
(عج الله تعالی ،فرجه الشریف) به وقوع مى پيوندد. عقيدة شيعه اماميه آن است که خداوند متعال در موقع ظهور امام زمان(عجل الله تعالی ،فرجه الشریف) مردمى از شيعيان آن حضرت را که قبلاً مرده بودند به دنيا بر مى گرداند تا به ثواب يارى او و مساعدت وى و مشاهده دولت آن حضرت فائز گردند. هم چنين برخي از دشمنان آن حضرت را زنده مى گرداند تا از آن ها انتقام گيرد. بر اين اساس در دعاى عهد نيز مى خوانيم: اگر قبل از ظهور حضرت مرگم فرا رسيد، مرا از قبر بيرون آور تا در رکاب حضرت باشم.
ازبرخي روايات استفاده مى شود که بعضى از امامان (ع) مانند امام حسين(علیه السلام) به دنيا بر مى گردند. امام صادق(علیه السلام) مى فرمايد: «نخستين کسى که قبرش مى شکافد و زنده مى شود و به دنيا بر مى گردد حسين بن علي(علیه السلام) است و اين رجعت عمومى نيست بلکه افراد خاصى به دنيا بر مى گردند که يا مؤمن خالص و يا مشرک محض باشند».
عياشى در تفسير خود از جابر بن يزيد جعفى روايت نموده که گفت شنيدم حضرت باقر(علیه السلام) مى فرمود: به خدا قسم مردى از ما اهل بيت بعد از مرگش سيصد و نه سال سلطنت مى کند. عرض کردم: اين در چه زمانى خواهد بود؟
فرمود: بعد از مرگ قائم است. عرض کردم: حضرت قائم در عالم خود چقدر باقى مى ماند؟ فرمود: نوزده سال از موقع قيام تا هنگام مرگش. عرض کردم: آيا بعد از مرگ قائم هرج و مرج مى شود؟
فرمود: آرى پنجاه سال. آن گاه امام منتصر به دنيا باز مى گردد براى خون خواهى خود و يارانش. وى بى دين ها را به قتل مى رساند و به اسارت مى برد. پس از ايشان امام سفاح به دنيا بر مى گردد پس تمام دشمنان ستمگر ما را مى کشد و تمام زمين را مالک مى شود و خداوند کار او را اصلاح مى گرداند و سيصد و نه سال سلطنت مى کند آن گاه امام فرمود: اى جابر مى دانى امام منتصر و سفاح کيست؟ منتصر حسين(علیه السلام) و سفاح، اميرالمؤمنين(علیه السلام) است.
در برابر اين گونه روايات دسته ديگر از رواياتي است که مي گويد بعد از امام مهدي قيامت بر پا خواهد شد.
مرحوم شيخ مفيد در اين مورد مى فرمايد: غالب روايات مى گويند: مهدى موعود چهل روز پيش از قيامت مى ميرد و در آن چهل روز هرج و مرج خواهد شد و علامت بيرون آمدن مردگان و روز رستاخيز براى حساب و پاداش اعمال آشکار خواهد شد...
با توجه به اين مطالب، داوري در مورد مدت حکومت مهدي (ع) و زمان قيامت نمي تواند قطعي باشد، اما آنچه مسلم است اين که مدت حکومت عادلانه در زمين که آرزوي تمام انبياء و اولياي الهي بوده است ، نمي تواند کوتاه و زودگذر باشد.
📚منتخب الاثر، ص 618.
📚 مهدى موعود، ص 138.
سوال: آیا محو کردن لکهای پوست با کرمهای آرایشی و حضور با این حد از آرایش در جایی که نامحرم حضور دارد اشکال دارد؟
پاسخ: اگر صرفاً لکهای صورت را برطرف کند یا کرمی زده و صورتش کمی شفاف شده است یا مثلاً کرم ضدآفتاب یا سفیدکننده زده اما در حدی نیست که بگویند آرایش کرده است، پوشاندنش از نگاه نامحرم واجب نیست اما اگر بیش از این مقدار است که میگویند آرایش کرده ولو آرایش کم باشد باید از نگاه نامحرم بپوشاند
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاوت زیبا، بی نظیر، آسمونی ابتدای سوره حاقه، توسط نوجوان ۱۲ ساله سبزواری که موجب حیرت و بهت مجری و کارشناس برنامه شد! شدید پیشنهاد میدم این نغمه داودی قرآنی را بشنوید!
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ
📝 صحبت های جنجالی استاد #رائفی_پور پیرامون برخی مسئولین در جمهوری اسلامی
🔺« مسئولین حواستون هست ؟!
خیانت شما، خیانت به اسلام و پیامبران و #اهل بیت است »
📥 دانلود با کیفیت بالا
چرا رهبری دخالت نمی کند؟.MP3
23.42M
🔈 چرا رهبری دخالت نمی کند؟
🔊 اختیارات ، وظایف و روش رهبری در مواجهه با مفاسد درون نظام
📢 پاسخ به سوالات اساتید حلقه های معرفت #آستان_قدس_رضوی
متاسفانه دشمن در قالب هنر و جنگ نرم، مقدسات اسلام و نقاط قوت زنان مسلمان (مثل حجاب) را هدف گرفته است.
اکثریت به صورت کورکورانه و چشم بسته در حال حرکت هستند. (حجاب معادل جهل دانسته شده است)