فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 پنجشنبه خرداد ماه تون
🌷معطر به ذکر شریف صلوات
🌷بر حضرت محمد ص و خاندان مطهرش
🌷💞 الّلهُمَّ
🌷💞 صَلِّ
🌷💞 علی
🌷💞 مُحَمَّدٍ
🌷💞 وَآل
🌷💞 مُحَمَّد
🌷💞وَعَجِّل
🌷💞 فَرَجَهُم
🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐بر میخیزم
☕️از پشتِ پلکهای خواب آلودهام
💐 به روزنهیِ صبح سلام میکنم
☕️به لطف و مهربانیِ خداوند سلام میکنم
💐به صبحِ تازه بهاری
☕️به تمامِ داراییهایِ دلم
💐به عزیزانم
☕️به دوستانم
💐به داشتههایم
☕️به آرزوهایم
💐به تمامِ زیباییهایِ غیرِ ملموس
☕️سلام میکنم
💐حسِ زیبایِ بودن را لمس میکنم
☕️باز در من امید زنده است و نفس میکشد
💐خدا را با تمامِ وجود شاکرم
☕️لبخندِ خداوند برایِ دلم کافیست...
🌸🍃
🌷 عَنْ أَبِي اَلْحَسَنِ اَلرِّضَا عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ:
🌷إِنَّ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَمَرَ بِثَلاَثَةٍ مَقْرُونٍ بِهَا ثَلاَثَةٌ أُخْرَى أَمَرَ بِالصَّلاَةِ وَ اَلزَّكَاةِ فَمَنْ صَلَّى وَ لَمْ يُزَكِّ لَمْ تُقْبَلْ مِنْهُ صَلاَتُهُ وَ أَمَرَ بِالشُّكْرِ لَهُ وَ لِلْوَالِدَيْنِ فَمَنْ لَمْ يَشْكُرْ وَالِدَيْهِ لَمْ يَشْكُرِ اَللَّهَ وَ أَمَرَ بِاتِّقَاءِ اَللَّهِ وَ صِلَةِ اَلرَّحِمِ فَمَنْ لَمْ يَصِلْ رَحِمَهُ لَمْ يَتَّقِ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ .
🌷امام رضا عليه السلام فرمود:
خداوند سه چيز راهمراه سه چيز ديگر واجب کرده:
۱ ـ نماز وزکات،باهم است
هرکس خمس وزکات مالش راندهد،نمازش قبول نیست
۲ ـ تشکر ازخدا وپدرومادر،باهم است
هرکس ازپدرومادرتشکرنکندازخداهم تشکرنکرده
۳ ـ تقوا و صله رحم،باهم است
هرکس صله رحم نکند تقوارارعایت نکرده
بحار ج ۷۴ ص ۷۷
🍃🌺🌸🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان🌸
🕯پنجشنبه ها دلمان هوای
🌸عزیزانی را دارد که
🕯مدتهاست از آنها دوریم
🌸همان روزی که دل
🕯هوایشان را میکند
🌸برای آرامش روحشون
🕯هدیهای پیشکش درگذشتگان،
🌸پدران و مادران آسمانی کنیم
بخوانیم فاتحه و صلوات🙏🕯🙏
🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃جهت شادی روح
تمام مسافران آسمانی
فاتحه ای قرائت کنیم🍃🌸
روحشان قرین رحمت الهی باد 🌸
🌸🍃
تنها چیزی که🍃🌸
شخصیت هر انسان
را عوض میکند
سختی های زندگیست .
سعی کن در سختی ها
انسان بمانی..🍃🌸
🌸🌺🌸🍃
هر چقدر که میتوانی صبور باش
آرام و صبور...
نه اینکه غصهها را رج به رج، ردیف به ردیف، بچینی توی دلت و دم نزنی و غمـباد بگیری و آنـوقت بگویی که صبورم...!
"صبور باش" یعنی:
آنقدر فیــتیلهی چراغِ توکلت را بالا
بکشی، که نور آرامش حضورش
تمام دلت را روشن کند...
تمام دلت را به امید فردا که نه،
به امنیت همین لحظه
به شیرینی همین الان
روشنِ روشن کند...
بگذار گریههایت که تمام شد،
آفتاب مهربانیاش بتابد به گوشه
گوشهی دل و جانت...
آرام بگیر که خدا همیشه به موقع و
سر وقت از راه میرسد
🌸دلت به لبخند خدا آرام🌸
🌸🌺🌸🍃
برای خوشبختی راه درازی نروید 🌺
دنبال داشتن آدم خاصی ...
شغل خاصی موقعیت و مدرک
و قیافهی خاصی نباشید ...!
خوشبختی یعنی که از همین
چیزهای مثلا معمولی
و دم دستی ، لذت ببرید ...!
از همین چیزهای سادهای
که یادتان رفته روزی، شبی ...
وقتی داشتنش آرزویتان بود ...!
خوشبختی را با همین چیزهای
معمولی به خانههایتان بیاورید..🌺
🌸🌺🌸🍃
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین دسرلیوانی😍😋
بیسکوییت شکلاتی کرم دار
موز
گردو
خامه قنادی یا صبحانه
کمی شیر
پودر نسکافه برای تزیین
بیسکوییت هارو خرد کنید به حدی که زیر دندون بیاد و زیادی پودر نشه
گردو ها رو هم درهمین حد خرد کنید و با موزِ له شده مخلوط کنید…
لایه به لایه از بیسکوییت و موز توی لیوان یا ظرف مورد نظرتون بریزید…
دقت کنید بعداز هرلایه بیسکوییت کمی شیر روی بیسکوییت ها بریزید و سطحش رو کاملا صاف کنید
خامه قنادی رو فرم بدید و در آخر کار روی دسر بریزید✅اگر از خامه صبحانهاستفادهمیکنید کمی شکر بهش اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره✅میتونید بین همه لایه ها از خامه استفادهکنیداما من چون نمیخواستم پر خامه بشه استفاده نکردم
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_اتابکی😍😋
تخم مرغ 1 عدد، وانیل نوک ق چ، پودر قند یا پودر شکر نصف لیوان (۱۰۰گرم حدود)، روغن صاف قنادی یا روغن جامد ۱۵۰ گرم، آرد گندم ۲۰۰ گرم، آرد برنج ۲۰۰ گرم، رنگ خوراکی قرمز، هل نصف ق چ، پودر زعفران 1 ق چ
🔴تخم مرغ و وانیل و پودر قند رو اونقد میزنیم تا یکدست و کرم رنگ بشه ، بعد روغن رو اضافه و بازم هم میزنیم ، روغن بهتره جامد و به دمای محیط رسیده باشه ، بعد کم کم آرد هارو جدا جدا الک و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیف بدست بیاد. روی سطح صاف آرد ریخته و خمیر رو روش وردنه میزنیم و قالب میزنیم و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم، میذاریم،داخل فر ۱۶۵ درجه به ۱۵ دقیقه.
.
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا_کاربونارا😍😋
پاستا نواری…..۳۰۰ گرم
بیکن…..۲۰۰ گرم
خامه……۲۰۰ گرم
پیازچه…..نصف پیمانه
کره…..۲۰ گرم
زرده تخم مرغ……۲عدد
پنیر پارمسان…..۱۰۰ گرم
نمک و فلفل
ابتدا اب بزارید جوش بیاد.نمک بریزد بعد پاستا داخلش بریزد.تا کاملا نرم بشه .ابکش کنید و با اب ولرم بشورید.
داخل تابه کره بریزد.بیکن را خورد کنید و اضافه کنید ،کمی تفت دهید پیازچه را اضافه کنید.بعد خامه را بریزد.اگه سس پاستا سفت بود می تونید از اب پاستا کمی داخلش بریزد.زرده تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید تا سس نسبتا غلیظی داشته باشید.نمک و فلفل و پنیر پارمزان هم اضافه کنید.بعد پاستا ابکش شده را بریزد.روشو با جعفری خرد شده و پارمسان تزیین کنید
.