✨﷽✨
🔴غيبت
✍از سوى خدا به موسى وحى شد: هر غيبت كننده اى كه با توبه از دنيا برود، آخرين كسى است كه به بهشت وارد میشود .هر غيبت كننده اى كه بر آن اصرار داشته باشد(توبه نکند و غیبت کردن عادت او شده باشد) و با اين حال از دنيا برود و توبه نكند، اوّلين كسى است كه داخل دوزخ میگردد.
📚ارشادالقلوب الي الصواب_ج١ص١١٦
جالب اینجاست که اگر غیبت کننده توبه کند و خدا هم او را ببخشد باز ننگ غیبت کردن کاملا از بین نمیرود و او از جمله کسانی است که آخرین نفر وارد بهشت میشود،
پس به امید اینکه بهش میگیم رضایتش رو میگیریم!
یا غیبتش نیست صفتشه!
یا جلو روشم میگم!
یا میخواست نکنه!
یا ...
غیبت نکنید که اینها همه بهانه است و خدا قبول نمیکند و اگر روزی توبه کنید باز صحرای قیامت معطلید تا جزو آخرین افراد وارد بهشت شوید،
⚫️🖤⚫️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سخنان شهید مطهری درباره سفرهای تفریحی در ایام #محرم
🍃🌹🍃
🔸 در این ایام، دنبال تفریح و تفنن برویم...
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافیک | روایت مرصاد
🍃🌹🍃
🔸پنجم مرداد، سالروز شکست مفتضحانه منافقین در عملیات مرصاد است، آنانی که با توهم فتح سهروزه تهران پس از پذیرش قطعنامه، سوار بر خودروهایشان شدند ولی نمیدانستند که سربازان اسلام در کمین آنها نشستهاند.
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴
💠 برخورد عجیب رهبرمعظم انقلاب با کسی که او را هر روز کتک میزد در سفر به ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان در سال ۱۳۸۱
(در زمان تبعید آیت الله خامنهای به ایرانشهر آن شخص رییس پاسگاه ژاندارمری رژیم پهلوی بود)
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد شجاعی
▪️ علّت علاقهی شدید حضرت مهدی علیهالسلام به حضرت عباس علیهالسلام.
💠امام صادق علیهالسلام فرمودند:
✳️«هر کس آبی بیاشامد و جدم
#حسین علیهالسلام را یاد کند
و بر قاتلین او لعن و نفرین نماید،
✳️ خداوند صد هزار حسنه برایش بنویسد و صد هزار گناه او را بیامرزد، و او را در جایگاههای بلند جای دهد و مانند این است که صد هزار بنده را آزاد کرده باشد. پس او در روز قیامت با دلی شاد و چهرهای خندان محشور میشود»
📚منتهی الامال صفحه ۳۴۳
#امام_حسین #محرم
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_فوری_بدون_تخم_مرغ 😍😋
این کیک نه تخم مرغ میخواد نه فر نه همزن 😎 نیم ساعته آمادست و فوق العاده خوشمزه میشه 🙈
🌹 مواد لازم 👇
🍃 ارد ۶ ق غ
🍃 پودر کاکائو ۴ ق غ
🍃 بکینگ پودر ۱ ق چ
🍃 شکر ۶ ق غ
🍃 وانیل نوک ق چ
🍃 روغن ۴ ق غ
🍃 شیر ۶ ق غ
مراحل درست کردن کیک داخل ویدئو کامل توضیح دادم
امیدوارم این کیک شکلاتی خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش کلی لذت ببرین 🥰
#حلوا_زعفرانى 🌸
۲ پیمانه شکر رو با ۲ پیمانه آب و نصف پیمانه گلاب و ۲ قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیط گذاشتم روی حرارت ملایم تا ، حدوداً ۲ دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کردم.
۲ پیمانه آرد گندم رو حدواً ۲۰ دقیقه تفت دادم، بعد الک کردم و بهش ۱ لیوان روغن مایع گیاهی اضافه کردم، وقتی خوب مخلوط شدن شربتی که از قبل تهیه کرده بودم رو اضافه کردم و مخلوط کردم تا حلوا خودشو جمع کرد، شعله رو خاموش کردم و حلوا رو به صورت گهواره تكون دادم تا به روغن افتاد
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_سه_آرد 😍😋
آب 2 و 1/2 پیمانه
شکر 2 تا 3 پیمانه(من 2 پیمانه ریختم)
گلاب 1/2 پیمانه
زعفران آبکرده به میزان لازم
آرد سه صفر قنادی 125 گرم (1 پیمانه)
آرد برنج نرم و مرغوب 125 گرم(کمی بیشتر از 3/4 پیمانه)
آرد نخودچی 125 گرم(1 پیمانه سر پُر)
روغن 1 پیمانه
◀میتونید از 1 پیمانه روغن مایع استفاده کنید یا مثل من نصف پیمانه مخلوط کره نرم و روغن جامد و نصف پیمانه روغن مایع بریزید)
◀حتما روغن رو به تدریج اضافه کنید تا حلوا چرب نشه چون بسته به جنس آرد ممکنه همه روغن استفاده نشه
😇مراحلو در فیلم کامل توضیح دادم
🌹آرد سه صفر رو روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه تفت میدیم که در این مدت بوی خامی آرد از بین میره و عطر خوش آرد بلند میشه
🌹بعد آرد برنج رو به آرد سه صفر اضافه و 15 دقیقه دیگه تفت میدیم
🌹در انتها آرد نخودچی رو اضافه و 10 تا 15 دقیقه دیگه به تفت دادن ادامه میدیم
در نظر داشته باشید که آرد نخودچی سریع میسوزه باید آرد رو مدام هم بزنید
🌹حتما کل شربت رو در 3 مرحله اضافه کنید و هر قسمت رو که اضافه کردید خوب هم بزنید تا جذب آرد و روغن بشه و بعد قسمت بعدی شربت رو بریزید
🌹بعد از اضافه کردن کل شربت ، حلوا شل هست که طبیعیه به هم زدن حلوا روی حرارت ملایم ادامه بدید تا در نهایت حلوا جمع بشه
🌹وقتی حلوا جمع شد گاهی تابه رو تکون بدید وقتی حلوا با گهواره کردن در تابه به صورت بقچه در اومد یعنی حلوا آماده ست😋
😍👌حلوا فوق العاده لطیفه و کشدار و خوش طعمه
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #حلوای_کفگیری 😍😋
جاتون خالی این حلوا اون قدر خوشمزه و خوشگل و جذاب بود که سه سوته تموم شد
🌹🌹
حالا مقدار مواد:
آرد سفید قنادی : ۲ پیمانه
آرد نخود چی : ۱ پیمانه
کره : ۵۰ گرم
روغن جامد : تقریبا دو قاشق غذا خوری استفاده کردم(یا ۱/۴ پیمانه روغن مایع)
پودر قند : یک و نیم پیمانه
زعفران و پودر هل و پودر زنجبیل به مقدار دلخواه ،بسته به ذائقه خودتون
من دو ق چ پودر زنجبیل و یک ق چ پودر هل استفاده کردم.
حالا بیایید چند تا نکته بگم:
آرد رو حدود ۴۰ دقیقه با حرارت کم تفت می دیم تا خامی آرد گرفته بشه و بوش بلند شه .
حرارت اگه زیاد باشه آرد کمی تغییر رنگ می ده و معمولا بهتره تو این حلوا رنگش تغییر نکنه.
بعد از اضافه کردن آرد نخودچی بیشتر از ده دقیقه تفت ندید چون این آرد زود می سوزه.
آرد نخودچی باعث میشه بافتش ترد تر باشه.
بزارید آرد ها از داغی بیوفتن بعد پودر قند اضافه کنید.
همون طور که تو فیلم گفتم اگه روغنشو احساس کردید می تونید کم کم اضافه کنید ولی در کل این حلوا خشکه .
در مورد گردو هم اینو بگم که پودر نمی کنید بلکه ریز خرد می کنید که کاملا موقع خوردن حس بشه.
اگه دوست داشتید می تونید هل رو به کل حلوا اضافه کنید کاملا اختیاریه.
تا یادم نرفته اینم بگم که پودر قند رو یه جا اضافه نکنید و حتما طعمش رو بچشید اگه به نظرتون خوب اومد دیگه مابقی شو اضافه نکنید.
می بینید که به صورت قله ای یه طرف ماهی تابه جمعش کردم کاملا صاف نیست.