هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #برش_دیدار | ملاک بودن خروجی کارها
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 #استوری_کلیپ | روایتی درباره شهید احمدلو
✏️ رهبر انقلاب: همان حادثهی صدر اسلام که مدام ماها روی منبرها گفتیم و مردم شنیدند و تصوّر درستی از آن پیدا نکردیم، در واقع اتّفاق افتاد؛ یک افسر ارتشی این واقعیّت را به ما نشان داد.
🌷 #پلاک
💻 Farsi.Khamenei.ir
May 11
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 مسأله غدیر یعنی اسلام نسبت به مدیریت جامعه بیاعتنا نیست
✏️ رهبر انقلاب: مسألهی غدیر و تعیین امیرالمؤمنین (علیه الصّلاةوالسّلام) به عنوان ولی امر امت اسلامی از سوی پیامبر مکرم اسلام (صلّی الله علیه واله وسلّم) یک حادثهی بسیار بزرگ و پُرمعناست؛ در حقیقت دخالت نبی مکرم در امر مدیریت جامعه است. معنای این حرکت که در روز هجدهم ذی الحجه سال دهم هجرت اتفاق افتاد، این است که اسلام به مسألهی مدیریت جامعه به چشم اهمیت نگاه میکند. این طور نیست که امر مدیریت در نظام اسلامی و جامعهی اسلامی، رها و بیاعتنا باشد. علت هم این است که مدیریت یک جامعه، جزو اثرگذارترین مسائل جامعه است. ۱۳۸۳/۱۱/۱۰
💗 ۵روز تا #عید_غدیر
🌷 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
بررسی دورویی بیبیسی از دومنظر
🔹«مادربزرگ نوجوان ۱۷ ساله فرانسوی که کشته شدن او توسط پلیس به ناآرامیها دامن زده، خواستار بازگشت آرامش شده است». این متن اخبار بی بی سی فارسی است از آخرین تحولات فرانسه.
🔹درست میبینید، برعکس موردهای ایرانی که این رسانه سعی میکند در آتش ادامه یافتن آشوب و ناامنی بدمد، برای فرانسویها - با وجود اینکه دست داشتن پلیس فرانسه در کشته شدن این نوجوان محرز شده است- نوع انتشار خبرهایش، سراسر بوی ایجاد آرامش و صلح و صفا میدهد.
🔹یادتان که نرفته، در پوشش صحبتهای والدین درگذشتگانی که شاید حتی فوت فرزندشان هم ربطی به اغتشاشات در ایران نداشت، بی بی سی و امثالهم چطور اقدام رسانهای میکردند؟ دیگر بماند خرابکاریهای رسانهایشان در مواردی که اعلام میشد عامل کشتار، خودِ اغتشاشگران بودند و نه پلیس و نیروهای امنیتی.
🔹نهایتش اگر صحبت یکی از پدر و مادرها را که در جهت تکذیب کشته شدن فرزندشان توسط پلیس و یا درخواست برای برقراری آرامش انجام شده بود، را پوشش میدادند، این جمله و یا چیزی شبیه به آنرا هم اضافه میکردند؛ « یک منبع آگاه به بی بی سی گفته این مصاحبه تحت فشار امنیتی گرفته شده است»!
🔹چیزی که در مواردی در ایران از سوی برخی از اعضای یک یا دو خانواده صورت نگرفت. مثل مصاحبهها و موضعگیریها مادر مرحوم کیان پیرفلک که بیشتر شبیه فراخوان برای ناامنی شهر و اعلان جنگ سراسری بود.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #تصویری
✅غدیر، عید آزادی
🎙حجت الاسلام #محمدیفرید
🔸انبیاء برای آزادی بشریت آمده اند و ولایت امیر المومنین در راستای بعثت پیامبران است. غدیر، کانون آزادیست.
📍خاطره محمدرضا دلاوری از خیابان قرمز بروکسل
✅دختران و مادران عزیز ما هوشیار باشند؛ بی حجابی در مسیر آزادی نیست.بی حجابی، به خیابان قرمز بروکسل منتهی میشود.
🕌هیئت لبیک حسینیه هنر
✅ @heiat_Labbayk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارگاه تحلیل و ارزیابی انیمیشن «در جستجوی نمو» ویژه برادران
روزهای زوج شنبه، دوشنبه، چهارشنبه
مکان: مشهد مقدس، خیابان عبادی ۷۵، مسجد ۱۴ معصوم علیهم السلام، طبقه سوم، اتاق شورای حل اختلاف
ساعت ۶ الی ۸ صبح
شروع جلسات از چهارشنبه ۲۱ تیرماه
@madrtese_amin
دوازده گام برای درک بهتر داستان.pdf
82.5K
عزیزانی که تمایل دارند در جلسه تحلیل و ارزیابی انیمیشن در جستجوی نمو شرکت کنند، بعد از مشاهده انیمیشن به پرسشهای مطرح شده در جزوه دوازدهگام برای درک بهتر داستان پاسخ دهند.
@madrese_amin
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹افتخار کنیم که کودک خردسال ما استفاده از موبایل و بازی کامپیوتری را بلد نیست...
#خانواده_با_نشاط
✳️ https://eitaa.com/happyfamilyir
السلام علیک یا اباعبدالله
دشمن میخواهد به نام آزادی، زن نجیب و عفیف ایرانی را ذلیل کند. میخواهد عزت و کرامت او را بگیرد و هیهات منا الذله
@madrese_amin
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#پوشش_زنده| سخنگوی دولت: در وسط جنگ ترکیبی و اقتصادی نباید انتظار حلوا خیر کردن داشته باشیم
سخنگوی دولت در نشست سیاسی دانشجویان طرح ولایت در دانشگاه شهید بهشتی:
🔸شنیده ایم و می گوییم جنگ ترکیبی جنگ رسانه ای جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی؛ ولی حواس مان نیست اگر جنگ است اقتضائات زندگی ما هم باید اقتضائات جنگی و دوره نبرد باشد. آرامش نمیشود در صحنه نبرد داشت.
هم اکنون
👈پخش زنده SNNTV👉
♨️تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو 👇
🆔 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
یوتیوب، شبکههای رسانهای یمن را مسدود کرد
🔹مسدود کردن کانالهای ملی یمن، اقدام عمدی برای خاموش کردن صدای آزادگی و نشان ندادن جنایات متجاوزان به افکار عمومی جهان است.
ادامه مطلب:👇
iribnews.ir/00GVih
@iribnew
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #برش_دیدار | از رنج تا گنج
✏️ رهبر انقلاب: با راحتطلبی و نشستن یک گوشه و تماشا کردن و حسرت خوردن و آه کشیدن و احیاناً نِق زدن، کاری پیش نمیرود. باید سختی را تحمّل کرد، باید تلاش کرد، باید کار کرد تا به موفّقیّت رسید.
✏️ برشی از بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ جوانی که غافلگیرانه به صورت روحانیون تیغ میکشید
♦️شاگرد اول مدرسه بودم.
♦️شاغل بودم
♦️ در خانه بودم.
♦️ هر وقت بیکار میشدم میرفتم اینستاگرام پستهای اینترنشنال را نگاه میکردم.
♦️تشویق میشدم با تیغ به روحانیون حمله کنم تا خبرش پخش بشود.
♦️اولین بار که تصمیم به تیغ کشیدن کردم یک روحانی را دیدم سر حرف را با او بازم کردم و هنگام خداحافظی به صورتش تیغ زدم و فرار کردم! رفتم خانه و دیدم خبرش در اینستا پخش شده. گفتم اگه اخوند دیگهای رو دیدم اونو هم بزنم!
♦️روحانی دوم را در متروی رودکی دیدم چون عبا و عمامه داشت با این که او را نمیشناختم گفتم این آدم بدیه فکر میکردم باید اینو بزنم! وقتی به یک جای خلوت رفت با تیغ یک ضربه به گردنش زدم و فرار کردم به سمت محل کارم!
♦️شیوه استفاده از ماسک و دستکش را از فضای مجازی مثل اینترنشانال یاد گرفتم.
♦️تحت تأثیر تنشهای فضای مجازی بودم
@madrese_amin
🌺 مسئله حجاب و عفاف
♦️تا مسئله پلتفرمهای آمریکایی حل نشود و تا زمانی که نوجوانان ما در این بستر زیست میکنند مسئله حجاب و عفاف حل نمیشود.
♦️نوجوانان ما در این فضا ارزشهایشان تغییر میکند و در این فضا حجاب را کنار میگذارند.
♦️آنها در این فضا دچار افسردگی و عدم اعتماد به نفس میشوند. آنها در این فضا دچار اعتیاد پلتفرمی میشوند. آنها در این فضا به ناامیدی میرسند. آنها در این فضا دچار بیهویتی میشوند. آنها در این فضا دچار تردید میشوند. آنها در این فضا حتی نسبت به جنسیت خود تردید میکنند!
♦️پلتفرمهای آمریکایی منشأ بسیاری از معضلات اجتماعی هستند.
♦️حل این مسئله هم نیاز به جهاد تبیین دارد. همان چیزی که سالهاست مقام معظم رهبری بر ان تأکیددارند.
♦️باید برای جوانان و خانوادهها آثار مخرب این پلتفرمها تبیین شود.
♦️دشمن را درست بشناسیم. سلاح دشمن را درست بشناسیم.
⭕️ پلتفرمها میدان انقلاب امروزند.
@madrese_amin
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
⭕️ سکوهای مجازی در ایران، نقش یک دولت را بر عهده دارند!/ کدام نظام حکومتی یک دولت موازی را در درون خود تحمل میکند؟!/ چرا از سکوهای قانونگریز سلب صلاحیت نمیشود؟/ چرا مالکیت و مدیریت آنها در اختیار نظام نباشد؟!
✍️ حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان
🔹(با اشاره به فراگیر شدن اینترنت و سکوهای مجازی و نقش آنها در آسان شدن بسیاری از خدمات عمومی) یکی از اصلیترین و اساسیترین وظیفه دولتها خدمترسانی به مردم، تامین نیازهای آنها و ارائه راهکارهای هرچه آسانتر و دستیافتنیتر برای تامین این نیازهاست. بنابراین باید پذیرفت که سکوهای مجازی در ایران عزیز ما که بر اساس آمار موجود تعداد آنها نزدیک به ۴۰۰ و یا متجاوز از ۴۰۰ سکوست، نقش یک دولت را بر عهده دارند! «دولت موازی»! که سکوهای مجازی اعضای کابینه آن هستند! و صد البته بیرون از اشراف و نظارت نظام بر آنها.
🔹نیم نگاهی به عملکرد شاخصترین نمونههای سکوهای مجازی که پُر مراجعهترینها نیز هستند، بیندازید! چه میبینید؟! قانونگریزی، تخلفات پیدرپی، همراهی با دشمنان مردم این مرز و بوم، کوککردن ساز بیگانگان علیه وطن خویش، آنهم در موارد و عرصههایی که بیرون از دایره تعریف شده کار و فعالیت آنهاست. بارزترین نمونه این قانونگریزی و همسویی با دشمنان بیرونی را در مقابله با قانون حجاب و عفاف میتوان دید.
🔹این سکوهای مجازی - و نه همه آنها- در حالی به یک دولت موازی تبدیل شده و قوانین جاری نظام را زیر پا میگذارند، که از خود هیچ سرمایهای به میدان نیاوردهاند. اسنپ حتی یک خودرو نیز از خود به میان نیاورده و از خودروهای مردم جویای کار بهره میبرد. دیجیکالا و ازکی دلال هستند و از امکانات نظام در این دلالی سود میبرند. روبیکا، فیلیمو، نماوا و... نیز حال و روز مشابهی دارند.
🔹دو هفته قبل، بعد از اقدام هماهنگ برخی از این سکوهای مجازی در مقابله با قانون حجاب و عفاف، شماری از آنها به تعطیلی و توقیف کشیده شدند و ساعاتی بعد با توجه به نیازهای بر زمین مانده مراجعهکنندگان از آنها رفع توقیف شد. این اقدام نظام با توجه به ضرورت گردش کار بسیاری از مراجعهکنندگان اتخاذ شده بود و درخور ملامت نیست. اما در این خصوص نکته با اهمیتی در میان است که نباید و نمیتوان از آن غفلت کرد.
🔹به این دو گزاره توجه کنید. کدام نظام حکومتی -از هر نوع و با هر ساختاری- یک دولت موازی را در درون خود تحمل میکند؟! پاسخ این سؤال، بدون کمترین تردیدی منفی است. اکنون به گزاره بعدی نگاه کنید و آن، این که سکوهای مورد اشاره از امکانات و ظرفیتهای نظام استفاده -بخوانید سوءاستفاده- میکنند و از خود سرمایهای به میان نیاوردهاند.
🔹حالا جای این سؤال است که اگر وجود پلتفرمهای خدمترسان ضروری است، که هست، چرا از سکوهای قانونگریز سلب صلاحیت نمیشود و مدیریت آنها به افراد صاحب صلاحیت و تحت نظارت مستقیم مراکز ذیربط واگذار نمیشود؟! مگر امکانات و ظرفیتهای مورد استفاده آنها متعلق به نظام نیست؟! بنابراین چرا مالکیت و مدیریت آنها در اختیار نظام نباشد؟! میفرمایند به نیروی کارآزموده نیاز است. بسمالله! مگر مدیران کنونی این پلتفرمها شقالقمر میکنند؟! توان و هوشمندی نیروهای متعهد و پا به رکاب ایران اسلامی را دستکم نگیرید.
🔹و بالاخره گفتنی است که خوشبختانه زمزمههایی برای تحقق این خواسته در میان مسئولان شنیده میشود./ کیهان
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂 @gharar_a
هدایت شده از خبرگزاری فارس
وزیر ارتباطات: برای ارتباطات مردم از سال گذشته تاکنون سکوهای داخلی را تقویت کردهایم که مورد اقبال مردم نیز قرار گرفته است و در حال حاضر 60 درصد مردم از سکوهای داخلی استفاده میکنند.
ماهانه بیش از ۴۰ میلیون نفر از سکوهای داخلی استفاده می کنند.
روزانه برخی از سکوهای داخلی بیش از ۱۵ میلیون نفر کاربر فعال دارند.
@madrese_amin
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: بنده در سی و چندسال اخیر از همه دولتها با گرایشهای مختلف حمایت کردم چرا که در جمهوری اسلامی قوه مجریه در وسط میدان است و همه باید به آن کمک کنند/ درباره این دو سال دولت سیزدهم میخواهم علاوه بر کمک، تمجید کنم / بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربان امروز میکنند این دولت نکرده این کار را. کارهای بزرگ و زیربنایی را انجام داده که اثرش ممکن است امروز ظاهر نشود به طور کامل اما بالاخره ظاهر خواهد شد. ۱۴۰۲/۶/۸
💻 Farsi.Khamenei.ir