📋 تکالیف ترمیمی، اصلاحی
طراحی تکلیف ترمیمی و اصلاحی، طراحی فرصت یادگیری جدید برای دانش آموزانی است که نیاز ویژه آموزشی دارند و این نیاز ویژه با مطالعه عملکرد دانش آموز و تحلیل و تفسیر خطاها و موفقیتهایش شناخته میشود. تکلیف اصلاح یا ترمیمی بعد از انجام انواع آزمون و تکالیف جهت رفع اشکال و با توجه به تفاوت های فردی ارائه می شوند.
✅ مراحل طراحی تکالیف ترمیمی:
۱_ هدف مشخص شود: این هدف باید با تحلیل و تفسیر اطلاعات به دست آمده از عملکرد دانش آموز یا گروهی از دانش آموزان تعریف شود یعنی باید در راستای اصلاح ضعف یا بهبود و ارتقای توانایی خاصی باشد.
۲_ دو فعالیت مناسبی برای دانش آموز تعریف شود؛ این فعالیت باید با هدف ضعف و توانایی دانش آموز یا گروهی از دانش آموزان متناسب باشد.
۳_ دانش آموزان و افراد ذینفع، همکار و اولیا توجیه شوند.
۴_ روند اصلاح و بهبود عملکرد دانش آموز بررسی شود.
⁉️ سوال: آیا تکالیف ترمیمی باید به برگه ی آزمون الصاق شود؟
این کار الزامی نیست چون ممکن است تکالیف ترمیمی به صورت شفاهی باشد اما در صورتی که به یادگیری کمک کند می تواند به برگه الصاق شود.
📚منبع:
کتاب ارزشیابی کیفی توصیفی(گامی در راستای عدالت آموزشی) _ صفحه ۴۷
#تکالیف_ترمیمی
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
⁉️ تکالیف امتدادی یا بسطی چیست؟
✅ گاهی لازم است دانشآموزان در امتداد موضوعی که یاد گرفتند تجاربی اضافه کسب کنند و دانش فهم و مهارت خود را توسعه دهند یا لازم است دانش خود را در موقعیت های غیر کلاسی و جدید به کار گیرند. فعالیت هایی که با این منظور طراحی می شوند به بسط و توسعه تجارب دانش آموزان منجر میشوند و به لحاظ تربیتی ارزش فراوانی دارند زیرا هدف اساسی تربیت بر این بست و استعلای تجارب استوار است؛ یعنی دانش آموزان باید بتوانند فهم و دانش و توانمندی های خود را توسعه دهند.
تکالیف بسطی امتدادی زمانی ارائه میشوند که دانش آموزان به اهداف یادگیری رسیده اند و شما قصد دارید و یادگیری آن ها را عمق ببخشید. این تکالیف جهت توسعه دانش و ماندگاری یادگیری و آمادگی لازم برای آزمون های عملکردی استفاده می شود.
🔶 مثال ۱:
فرزندم وقتی به خانه رفتی با استفاده از ساعت و به کمک مادرت زمان انجام این کارها را مشخص کن و آنها را بنویس.
نوشتن اعداد یک تا بیست
مسواک زدن
ذوب شدن یک قطعه یخ در لیوان
🔷 مثال ۲:
خفاش و جغد را از این نظر ها مقایسه کن:
نوع رشد کردن/ شکل دهان
📚منبع:
کتاب ارزشیابی کیفی توصیفی(گامی در راستای عدالت آموزشی) _ صفحه ۴۶
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
#سوادرسانه
سواد رسانهای چگونه میتواند در مواقع بحران به داد جامعه برسد؟
مردم در فضای مجازی رفتارهای هیجانآمیزی از خود بروز میدهند که علت آن برخوردار نبودن از سواد رسانهای است. باید به مردم بگوییم این چیزی که شما میبینید اطلاعات تکمیلی نیست بلکه فکت است بعنوان مثال وقتی میگوییم «زلزله آمد» این فکت است و وقتی به ریشتر زلزله اشاره میکنیم یعنی اطلاعات تکمیلی. اگر اینگونه نباشد مردم در شبکههای اجتماعی بسرعت از فکت به سمت پسافکت میروند و دقیقاً این فاصله جایی است که باید یک فعال رسانه یا رسانههای معتبر در آن نقطه بایستند و با دادن اطلاعات تکمیلی از چرخه بیحاصل فکت به پسافکت جلوگیری کنند. با این کار بلافاصله جلوی فکتمحوری تا حدودی گرفته می شود و تأثیر آن از بین می رود در چنین شرایطی رسانهها باید مسئولانه رفتار کنند تا مردم در سونامی اخبار منفی و دروغ، آرامش روحی و روانیشان مورد تعرض قرار نگیرد. البته در این خصوص مردم هم مسئول هستند. حالا به هر دلیلی ممکن است کنشگران سیاسی و رسانهای حقوق مردم را رعایت نکنند و از هر طریق بخواهند به اهداف خود برسند اما مردم که درواقع در معرض این پیامها هستند خودشان نباید به پربینندهتر شدن پیامها و خبرهای دروغ بحرانافزا کمک کنند.
در واقع علت بهوجود آمدن خبر دروغ این است که از طرفی مردم نیاز به اطلاعات دارند و از طرفی رسانه و مسئولان دیر وارد میدان عمل میشوند.اگر مردم از سواد رسانه ای کافی برخوردار باشند و رسانهها نیز در مواقع بحران بموقع وارد عمل شوند دیگر اصلاً خبر دروغ به وجود نمیآید یا فرصت برای دروغپراکنی خیلی کم میشود.
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
◀️ چگونه می توانیم اقدام پژوهی را در کلاس درس اجرا کنیم؟
⬅️ اقدام پژوهی نیز مانند سایر روش های پژوهش مراحل متعددی دارد که باید مطابق آن عمل کرد. اما همیشه باید به یاد داشته باشیم که پژوهشگر اول معلم کلاس درس است و سپس پژوهشگر از سوی دیگر اقدام پژوهی نباید مانع فعالیت های یادگیری دانش آموزان و فعالیت های آموزشی معلم شود.
⬅️ فرایند اقدام پژوهی هفت مرحله را شامل می شود که عبارت اند از:
1️⃣ مرحله اول: مشخص کردن سؤال یا مشکل:
⬅️ این مشکل یا سؤال باید با یادگیری دانش آموز در کلاس درستان مرتبط شود. برای مثال چه نوع از تکالیف درسی میتواند درک دانش آموزان از درس را بهبود ببخشد؟ چگونه میتوان نمرات درسی دانش آموزان را بهبود بخشید؟ تا چه اندازه یادگیری از طریق همکاری میتواند برای درک مفاهیم سطوح بالای یادگیری به دانش آموزان کمک کند؟ تا چه اندازه روش تدریس جدیدی که اختیار کرده ام در یادگیری دانش آموزان مؤثر است؟
⬅️ از آنجا که هدف از اقدام پژوهی در کلاس درس کمک به معلم در تصمیم گیری های آموزشی است. سؤال یا مشکل باید مواردی را شامل شود که تحت نظر و مدیریت معلم (مانند راهبردهای آموزشی تکالیف درسی و فعالیت های کلاس درس است.
⬅️ مشکل باید به گونه ای انتخاب شود که شما به عنوان معلم قادر به تغییر آن باشید. از سوی دیگر، اگر شما بر اقدام پژوهی نظارت نداشته باشید و بر یافته های آن تأمل نکنید، انگار هیچ کاری نکرده اید.
⬅️ نهایت اینکه سؤال یا مشکل باید با توجه به منابع تلاش و زمانی که در اختیار دارید، قابل بررسی و سرانجام گرفتن باشد به طور کلی، سؤال یا مشکل باید جنبه ای خاص و جزئی را شامل شود تا بتوان با توجه به شرایط و امکانات پاسخ آن را پیدا کرد و از نتایج آن در همان کلاس درس بهره برد.
2️⃣ مرحله دوم: مرور پیشینه نظری و پژوهشی مرتبط با موضوع:
⬅️ شما به جمع آوری دو نوع اطلاعات یعنی پیشینۀ مربوط به موضوع و داده ها نیاز دارید. مرور پیشینه پژوهش ضرورت ندارد که مانند سایر روش های پژوهش چندان گسترده باشد. استفاده از منابع دست دوم نیز کافی و سودمند است. بهتر است اطلاعات مرتبط به موضوع را بر پایه یادگیری انگیزش و موضوعات مدیریتی کلاس درس تهیه کنید.
3️⃣ مرحله سوم: طرح یک راهبرد پژوهشی:
⬅️ طرح پژوهشی مربوط به اقدام پژوهی در کلاس درس شکل های گوناگون و متنوعی دارد و می تواند از یک طرح پیش آزمون، پس آزمون تا مقایسه بین دو کلاس درس مشابه یا مطالعه موردی درباره تنها یک دانش آموز را شامل شود.
⬅️ داده های مربوط به آن را نیز می توانید از چند بعد مانند جمع آوری داده ها بر پایه اجرای آزمون ارزشیابی های کلاسی معلم، مشاهده رفتار دانش آموزان و نظایر آن مورد توجه قرار دهید. اگر داده هایی که از منابع متعددی جمع آوری کرده اید همسو و مشابه باشند میتوانید به نتایج اقدام پژوهی که در کلاس درس به عمل آورده اید بیشتر اعتماد کنید.
4️⃣ مرحله چهارم جمع آوری داده ها:
⬅️ اقدام پژوهی در کلاس درس برای آگاهی از اثر بخشی اقدام به عمل آمده با تکیه بر جمع آوری داده ها بر پایه نمره های آزمون ارزشیابی های کلاسی و نمره های پایانی دانش آموزان گرایش زیادی دارد، اما باید به یاد داشته باشید که از سایر منابع نیز اطلاعات مورد نیازتان را به دست آورید تا با اطمینان و اعتماد بیشتری درباره نتایج اقدامتان قضاوت کنید.
5️⃣ مرحله پنجم: تحلیل داده ها:
⬅️ داده هایی را که جمع آوری کرده اید تجزیه و تحلیل کنید به این منظور، علاوه بر روش های کیفی می توانید از روشهای کمی تحلیل مانند آزمونهای آماری مربوط به مقایسه گروه ها آماره همبستگی اسپیرمن و پیرسون و تهیه جداول و نمودارهای آماری نیز استفاده کنید.
سرگروه توسعه شایستگی های حرفه ای معلمان استان قزوین(معصومه شریفی)
#چکیده_اقدام_پژوهی
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
یشرفت اقتصادی خودشان و کشور تلاش کنند و در این راستا تولیدات بسیاری در هنرستان های کشور داریم و طرح آموزش همراه با تولید را داریم و در قالب آن دنبال این هستیم دانش آموزان را از اکنون با کسب و کار آشنا کنیم.
✅جهت انجام آزمون ضمن خدمت ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ltmsme
#ضمن_خدمت #لبیک_یا_خامنه_ای #استخدام
✅معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد
سهم ۴۰ تا ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور ۳ سال آینده
🔰معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در کنکور سال آینده صرفا ۴۰ درصد سابقه تحصیلی فقط در پایه دوازدهم لحاظ می شود، در سال ۱۴۰۳ سهم سوابق تحصیلی ۵۰ درصد از پایه دوازدهم و یازدهم خواهد بود و از کنکور ۱۴۰۴ میزان ۶۰ درصد سابقه تحصیلی پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم لحاظ و سهم کنکور ۴۰ درصد می شود.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، دکتر محمد مهدی کاظمی شامگاه ۲۴ بهمن ماه در گفت و گوی ویژه خبری شبکه کرمان اظهار کرد: دوره متوسطه اول دوره بسیار مهمی است زیرا تثبیت شخصیت و هویت دانش آموزان قراراست شکل بگیرد و استعداد و علاقه دانش آموزان شناسائی و برای انتخاب رشته برنامه ریزی شود لذا توجه ویژه ای به این موضوع داریم.
وی افزود: هدایت تحصیلی از این منظر که به آینده تحصیلی و شغلی دانش آموزان ارتباط دارد و در توسعه و پیشرفت صنعتی، علمی و اقتصادی کشور موثر است، باید سعی کنیم این استعدادها را به درستی شناسایی و از نقش معلمان در این زمینه استفاده کنیم و باتوجه به مهارت آموزی را دنبال می کنیم تا دانش آموزان انتخاب مناسبتر داشته باشند.
کاظمی بیان کرد: براساس سند تحول بنیادین، دانش آموزان در پایان هر دوره تحصیلی باید مهارتی کسب کنند تا زمینه معاش حلال را برای خود فراهم نمایند و دنبال هستیم دانش آموزان آگاهانه انتخاب کنند و توجه به آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای ویژه است و بیش از دو درصد سهم رشته های کار و دانش و فنی و حرفه ای در سال گذشته در کشور افزایش یافت و در شاخه نظری نیز توسعه متوازن را داشتیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نگاه ما در آموزش های فنی و حرفه ای نگاه تمدنی است، گفت: جنبه تربیت نیروی کار در دین ما نیز کار مورد تاکید قرار گرفته و باید به فرهنگ کار بیشتر توجه کنیم و این نیاز کشور است و باید در رسانه و تولیدات هنری و فیلم ها به فرهنگ کار پرداخته شود.
وی با اشاره به ایجاد هنرستان های جوار کارخانه عنوان کرد: در این برنامه، کارخانه نیروی انسانی موردنیاز خود را تربیت می کند و اشتغال پذیری بیشتر می شود و در رشته کشاورزی به عنوان یک نیاز ضروری در راستای امنیت غذایی، طرح شهید باقری را با هدف اینکه بتوانیم در هر شهرستان یک هنرستان کشاورزی داشته باشیم، دنبال می کنیم.
کاظمی در ادامه درباره کنکور اظهار کرد: طی این سال ها کنکور لطمه زیادی به دانش آموزان و نظام تعلیم و تربیت کشور وارد کردهاست. کنکور یک سیستم ارزشیابی است و در کل نظام آموزشی تاثیر می گذارد و انحراف در ماموریت آموزشی ایجاد کرده و ما را به سمت حافظه محوری برد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: براساس تصمیماتی که در کشور و با تصویب مجلس شورای اسلامی صورت گرفت، قرار شد سهم کنکور در پذیرش کمتر و توجه به امتحانات و کلاس و محتوای درسی اتفاق بیفتد و سابقه تحصیلی مد نظر قرار بگیرد.
وی افزود: در کنکور سال آینده صرفا ۴۰ درصد سابقه تحصیلی فقط در پایه دوازدهم لحاظ می شود، در سال ۱۴۰۳ سهم سوابق تحصیلی ۵۰ درصد از پایه دوازدهم و یازدهم و از کنکور ۱۴۰۴ میزان ۶۰ درصد سابقه تحصیلی پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم لحاظ و سهم کنکور ۴۰ درصد می شود؛ آن وقت این موضوع به عدالت آموزشی نزدیک تر شده و باید توجه دانش آموزان به کتاب درسی باشد و می تواند به کیفیت بخشی به نظام تعلیم و تربیت و عدالت آموزشی بیشتر کمک کند.
کاظمی در ادامه درباره مطالبات طرح تثبیت یادگیری بیان کرد: با پیگیری های وزیر، تا پایان سال تخصیص منابع صورت می گیرد و امیدواریم بتوانیم مطالبات همکاران را در این بخش پرداخت کنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش درباره کمبود نیرو در رشته کار و فناوری اظهار کرد: باید برای جبران کمبود نیرو در این بخش اقدام می شد و از طریق ماده ۲۸ نسبت به جذب نیرو اقدام شد اما محدود بود؛ امسال برای رشته کار و فناوری در دانشگاه فرهنگیان سرفصل مصوب شد و یک رشته جدید برای اولین بار در کنکور ۱۴۰۱ پذیرش دانشجو داشتیم که نسبت به جذب این نیروها اقدام خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش درباره فعالیت پژوهش سراهای دانش آموزی گفت: این مکان ها در جهت تقویت روحیه پژوهشی و زمینه بروز خلاقیت دانش آموزان است و در این راستا امسال جشنواره علمی پژوهشی کشور را داشتیم و یک میلیون و ۷۰۰ هزار دانش آموز در آن شرکت کردند و نهایتا ۷۰۰ دانش آموز برتر انتخاب شدند و با این نگاه به علم، پژوهش و نوآوری نگاه می کنیم و برخی از آثار خلق شده دانش آموزان، توسط بعضی از شرکت های دانش بنیان در مسیر تولید قرار گرفته است.
کاظمی تصریح کرد: باید نظام آموزشی و پژهوش سراها را به سمت کارآفرینی ببریم تا دانش آموزان بتوانند پژوهش را به محصول تبدیل و ارزش آفرینی نموده و برای رفع نیازهای کشور و پ
#لینک فیلم های تدریس حضوری هجدهمین جشنواره الگوهای تدریس برتر
✅درس زیست شناسی
سیستان و بلوچستان
https://s27.picofile.com/file/8457505834/Sistan.mp4.html
شهرستانهای استان تهران
https://s26.picofile.com/file/8457261318/Sh_Tehran.mp4.html
فارس
https://s26.picofile.com/file/8457267226/Fars.mp4.html
قزوین
https://s27.picofile.com/file/8457268150/Ghazvin.mp4.html
قم
https://s26.picofile.com/file/8457268784/Qom.mp4.html
کردستان
https://s26.picofile.com/file/8457269426/Kordestan.mp4.html
کرمان
https://s26.picofile.com/file/8457269950/Kerman.mp4.html
کرمانشاه https://s27.picofile.com/file/8457270434/Kermanshah.mp4.htm
گلستان
https://s27.picofile.com/file/8457271092/Golestan.mp4.html
گیلان
https://s27.picofile.com/file/8457272426/Gilan.mp4.html
لرستان
https://s26.picofile.com/file/8457272968/Lorestan.mp4.html
مازندران
https://s26.picofile.com/file/8457273534/Mazandaran.mp4.html
مرکزی
https://s27.picofile.com/file/8457274118/Markazi.mp4.html
هرمزگان
https://s27.picofile.com/file/8457274918/Hormozgan.mp4.html
همدان
https://s26.picofile.com/file/8457275842/Hamedan.mp4.html
یزد
https://s27.picofile.com/file/8457276434/Yazd.mp4.html
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
☎️ تماس تلفنی با بیمهشدگان جهت صدور کارت هوشمند بیمه، کلاهبرداری است.
هر نوع تماس تلفنی یا مراجعه حضوری اشخاص و نمایندگان شرکتها به بیمه شدگان، بازنشستگان و تقاضای وجه برای ارائه خدمات کلاهبرداری است و از جانب بیمه دانا انجام نمیشود.
سودجویان در تماس تلفنی با بیمهشدگان در قالب شرکتهای درمانی برای ارائه #کارت_هوشمند سلامت و نظایر آن خواهان دریافت وجه یا اعمال تخفیفات ویژه خدمات درمانی میشوند.
بیمه شدگان محترم فریب سوء استفاده کنندگان را نخورند.
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
#کندنویسی_دانش_آموزان
علل:
علّتهاي مختلفي براي کند نويسي وجود دارد؛ از جمله :
· عدم هماهنگي چشم و دست
· فشار زياد قلم روي کاغذ
· عدم صحيح در دست گرفتن قلم
· ضعيف بودن عضلات انگشتان و دست
· ملالآور بودن نوشتن به دليل ضعف يا عدم داشتن انگيزه و....
💥 کند نويسي همچنين موجب ضعف دانشآموز در درس املا ميشود. اين مشکل او را در انجام تکاليف نيز ناتوان کرده و از جهتي اگر در سنين پايين درمان نشود، در سنين بزرگسالي باعث بهوجود آمدن مشکلات ثانويه ميگردد.
در بسياري از موارد مشاهده شده است که والدين با پرخاش و اعتراض به دانشآموز و آموزگار او، موجب تشديد اين مشکل شدهاند
💥 راهبردهای درمانی
#روشهاي_درمان_کند_نويسي
* هرگونه ترس و اضطراب را از دانشآموز خود دور کنيم.
* همیشه ترغيب و تشويق دانشآموز خود را به خوشنويسي را به یاد داشته باشید.
* تکاليف مدرسه بايد براي دانشآموز، شيرين و جذّاب باشد.
* از مدادها و خودکارهاي خيلي بلند و خيلي کوتاه به هيچ وجه استفاده نگردد.
* از ميز تحريرِ مناسب استفاده شود.
* از کاغذ و برگهاي سفيد و مرغوب استفاده شود. (کاغذ نبايد کاهي، روغني يا موجدار باشد.)
* بهمنظور تقويت عمل انبساط و انقباض ماهيچههاي انگشتان، دانههاي کوچک (مثلاً دانههاي تسبيح) را روي زمين ريخته و از او بخواهيم آنها را با سر انگشتهاي شصت و اشاره و ميانه، جمع کند.
* هوا نويسي (نوشتن با قلم روي هوا و فضاي اطراف): اين روش در تند نويسي، کمک قابل توجّهي به دانشآموزان ميکند؛ چرا که اين عمل در تسريع حرکات عضلات دست، بازو و ساعد و هماهنگي مغز با چشم و دست، تأثير بسياري دارد.
* سينهخيز رفتن: روزي چند دقيقه (کمتر از ده دقيقه) دانشآموز سينهخيز برود. اين عمل در هماهنگي اعضاي بدن بسيار مؤثّر است.)
* هر روز قبل از نوشتن تکاليف، چند دقيقه انگشتان را باز و بسته کند.
* به تجربه ثابت شده است که انجام بازيهاي محلّي که با حرکات سريع و زياد همراه است، در تند نويسي دانشآموزان بسيار مؤثّر است.
* براي تکاليف منزل سعي شود از حروفي که دانشآموز در نوشتن آن مشکل دارد، استفاده شود. بدين شکل مثلاً کلماتي را از درس پيدا کرده که حروف همصدا مانند (ذ ز ض ظ) داشته و يا کلماتي که بهصورتي که خوانده ميشوند، ولي نوشته نميشوند مانند خواب.
* دانشآموز در منزل با کمک خانواده مطالبي که در نوشتن مشکل دارد را مطالعه کند و براي کلمات مهم همخانواده پيدا کند؛ مثلاً براي کلمهي «حميد»، کلمات «محمد،احمد، حامد» را ميتوان بنويسد؛ زيرا اين کلمات، سه حرف مشترک دارند.
* معمولاً دانشآموزاني که اين مشکل را دارند، قلم را با فشار زياد در دست ميگيرند، تا حدّي که دست آنها عرق ميکند؛ دانشآموزاني که قلم را با فشار زياد در دست ميگيرند، دچار ترس، استرس و دلهره هستند. بهتر است معلّمان و اولياء ميزان فشار به قلم را کنترل کرده و بيشتر در مورد مسائل روحي و رواني با دانشآموز کار کرده و ترس و استرس را از او دور کنند
در پايان باز هم عنوان ميشود که پرخاش و تنبيه در درمان مشکلات، نه تنها نقش مثبتي ايفا نکرده، بلکه به تشديد شدن آن مشکل، منجر می شود.
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar1
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_زمان
40774789044594.pdf
659.9K
سلام
❌⭕️قابل توجه دانش آموزان گرامی⭕️❌
امروز با ما همراه خواهید بود
با معرفی صفر تا صد رشته حسابداری
آینده شغلی این رشته
بازار کار
ادامه تحصیل در این رشته
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar11
#متوسطه #امتحان #لبیک_یا_خامنه_ای
32.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ معرفی رشته حسابداری👆
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar12
#مدرسه #متوسطه #لبیک_یا_خامنه_ای
44533557496975.mp3
2.66M
فایل صوتی
معرفی رشته حسابداری👆
توسط هنرآموز سرکار خانم جرفیان
✅جهت سفارش #تبلیغات #تبلیغ در مجموعه کانالهای ۱۵ گانه تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar10
#متوسطه #لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان