مادر یارعلی به دیدنم آمد و در حالی که میگریست، از من خواست که پسر یتیمش را به کلاس راه دهم و من گفتم به شرط عذرخواهی و گذشت صنوبر، یارعلی را به کلاس راه میدهم و اینچنین شد. یارعلی را خواندم و به او گفتم: یارعلی! گیرم که صنوبر تو را بخشید؛ اما اگر خدای صنوبر نبخشد، اهل دوزخی. دوبین شدن او و خواهرانش به اختیار نبوده و تو به خداوند ایراد گرفتی. یارعلی سخت میگریست.
خدمت سربازیام تمام شد. دو سال از این ماجرا گذشته، نامهای به دستم رسید که صنوبر با خط خود مرا به عروسی دعوت کرده بود. با همه اشتیاق به لدار رفتم و معلوم شد داماد همان یارعلی شیطان، مبصر کلاس است. در فرصتی بهشوخی به یارعلی گفتم: پسر، دختر قحطی بود که صنوبر دوبین را گرفتی؟یارعلی در حالی که اشک در چشمش حلقه زده بود، گفت: «آقا یادتون هست که گفتید اگر خدای صنوبر نبخشد،...؟» یارعلی ادامه داد: «من در بانک کشاورزی بابل به عنوان نامهرسان استخدام شدم و دارم ادامه تحصیل میدهد، اما صنوبر واقعاً زن مطلوب من است. امیدوارم خدای صنوبر مرا ببخشد.» اینک یارعلی و صنوبر در تهران یک شرکت مهندسی را اداره میکنند و هنوز هم با من ارتباط دارند.
آثار شاخص خود را معرفی کنید.
بنده ضمن مقالات زیادی که در همایشهای ملی نوشتهام و انتشار یافته است، در برگزاری همایشهای ملی دومین مجمع زبان و ادب فارسی در سال 1377، مجموعه مقالات همکارانم را تحت عنوان «رهآورد1» و در همایش ملی بررسی کتاب زبان فارسی، مجموعهمقالات همکارانم در سال 1380، را تحت عنوان «رهآورد 2» و همینگونه مجموعهمقالات همایش ملی محرم عشق1 و محرم عشق2، در معرفی مولانا و اندیشههایش، و نیز علامهطباطبایی و اندیشههایش را تدوین نموده و منتشر کردم. در همایشهای ملی دیگر چون همایش قلم و نیز بزرگداشتهای نظامی و شهریار و پروین اعتصامی و ... آثاری را در طول سالهای خدمتم در انجمن معلمان استان منتشر کردم. در کنار اینها، مقالات ارزشمند سخنرانیهای ماهانه انجمن در مقایسه حافظ و شهریار را تحتعنوان «مرید و مراد1 و 2» در دو جلد کتاب انتشار دادم. بهعنوان مدیر مسئول مجله «ساقی معرفت» (فصلنامه انجمن) تاکنون 50 شماره آن را در سطح کشور انتشار دادهایم. آخرین کار قلمیام مجموعه دلسرودههایم است که تحت عنوان «دروا» در معرض نظر نقادی ارزشمند دوستداران قرار گرفته است.
اگر بهعنوان یک پیشکسوت سخنی و توصیهای با همکاران و نو معلمان دارید بیان فرمایید.
در سالهای بازنشستگی، همچنان در حسرت معلمی ماندهام. دوستان عزیز! کار آموزش یک خیابان دوطرفه است. اصولاً فعل آموختن یک فعل دووجهی است و به دو متمم نیاز دارد: «آموختن از کی و به کی». فراموش نفرمایید آنچه ما از نگاههای معصومانه و کاوشگر هزاران جوان تشنه میآموزیم، کمتر از آن چیزی نیست که به مخاطبان خود یاد میدهیم. اعتبار ما، شخصیت معلمی ما و ارزشهای فردی و الهی و اجتماعی ما، با هیچ صنفی قابل مقایسه نیست. عصمت معلمی از عصمت شاگردانمان به ما میرسد که به هیچ قیمتی قابلسنجش نیست. میدانم و میدانید که آنچه بهعنوان حقوق به من و شما میدهند، ارزش یک ساعت تدریس و حضور در برابر چشمان تشنه بودن و شدن جوانان و نوجوانان نیست. ما به هوای دیگری وارد کلاس میشویم و آن عشق به حضرت دوست و مهرورزی ماست. بنابراین هرگز مشکلات فردی خود را به مخاطبانمان سرایت ندهیم، دریغ از معلمی ماست که فریاد گرسنگی و واحسرتا سر دهیم.
ما به ناشادی خود شاد و بسی خرسندیم
که همه شادی ما بسته به شادانی دوست
در پایان از فرصتی که در اختیار این بنده ناچیز قرار دادید، صمیمانه سپاسگزارم.
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
نظرتان درباره کتابهای زبان و ادبیات فارسی و حسن و عیبهای آنها چیست؟
اگر بخواهم نظرم را بیتعارف و بیشائبه بگویم، تلاش مؤلفان کتب درسی با همه موانع و مشکلات، از جمله مشکلات ناشی از سلایق و فشارهای جنبی، قابلتحسین است؛ اما وقتی کتب ادبیات فارسی را ورق میزنیم، با فقدان انسجام موضوعی و عدم نظاممندی مواجه میشویم. کتابها روشمند نیست و دانشآموز در لابهلای مطالب و متونی درهمآمیخته از مطالب ناهمگون و بیهدف پیش میرود. بنده در سال 1373 مقالهای را با عنوان «از ادبیات چه میخواهیم؟» در نشریه ادبی گروههای استان آذربایجان شرقی منتشر کردم که بعداً در سال 1374 با تأیید وزارت متبوع و استقبال مؤلفان کتب درسی روبهرو شد. اما من امروز با گذشت 35 سال همان سؤال را دارم: ما از ادبیات چه میخواهیم که کتب درسی باید بر محور آن دانشآموزانمان را به حرکت درآورد؟ چه عاملی است که به «علوم پایه» ارزش بیشتری از «علوم انسانی» و بهویژه ادبیات بخشیده است؟ اگر نیمنگاهی به کتب فیزیک، شیمی و ... بیفکنیم، پاسخ خود را مییابیم. در این کتابها در نخستین صفحه علم فیزیک یا شیمی را تعریف میکنند و آنگاه فواید علمی و عملی آنها در زندگی را مطرح میسازند. دانشآموز هم با باور آن تعریف و فایده علمی آنها در زندگی، آن درسها را با اشتیاق و دقت دنبال میکند. اما کدام کتابِ ادبیات ما از ادب و فایده آن در زندگی سخن میگوید؟! همین عدم شناخت از ادبیات و فایده عملی آن، متون ما را بیحاصل و بیخاصیت میسازد. چه خوب است که کتب درسی ادبیات نیز با تعریفی جامع و شرح فایده آن همراه شود. اگر بگویند که ادب تعریف ندارد و گستره آن همه زندگی است و بنابراین ادبیات خود زندگی است و همه علوم دیگر در خدمت آن، میگویم چطور میشود که ما فروع را دودستی نه، که هزاردستی میچسبیم ولی به اصل زندگی اعتنا نمیکنیم؟ کتب درسی باید در نخستین صفحات، زندگی و ادب را تعریف کنند و مخاطب را به شناخت خود و زندگی در همه ابعادش راهنمون گردند. باید با درک اهداف عالی انسانی از آفرینش، به تألیف کتب و امواج روحبخش و نوازشگر زندگی بپردازیم و دانشآموزمان را برای جدال سخت در هیاهوی زندگی آماده کنیم و مهرورزان را به عشقورزی سوق دهیم. بدیهی است فرزندان ما باید برای امروز تربیت شوند، پس باید روشهای غیرمستقیم و تجارب عینی را در کتب درسی بگنجانیم. اهداف دوره متوسطه، آموزش تخصصهای زبانی و ادبی نیست، بلکه ضروریترین موضوعات زندگی باید به کتاب درسی راه یابد.
نظرتان درباره مجله رشد آموزش زبان و ادب فارسی چیست؟
آنچنان که از نام این مجله برمیآید، هدف مجله رشد، همانا تعالی و رشد فکری و علمی و تخصصی همکاران ماست و انصاف را باید گفت که در این مسیر کاملاً موفق بوده و از ارکان و منابع مورد استفاده معلمان میباشد؛ و جای خوشحالی است که مطالب آن دیکتهشده و ذوق گروهی خاص نیست و بیشترینه صفحات آن را اندیشه و قلم همکاران در برمیگیرد. رشد امروزه یکی از برجستهترین مجلات تخصصی حوزه ادبیات است. جای آن دارد که تشکر جانانهام را در همینجا از گردانندگان آن اعلام نمایم. خاطرم هست نخستین بار یکی از سرودههای بنده در این مجله در سالهای دور در صفحه معلمان شاعر، مایه فخر اینجانب گردید.
یکی از خاطرات بهیادماندنی دوران معلمی خود را ذکر کنید؟
زیباترین خاطرهام به دوران سربازیام در لباس سپاهی دانش در روستای دورافتاده «لدار» بندپی در مازندران برمیگردد. در کلاس چندپایه به دانشآموزان سوم ابتدایی چند کلمه داده بودم که در خانه جملاتی مناسب بسازند و در کلاس بخوانند. ربابه و صنوبر دو خواهر ولی بدون رعایت سنی همکلاس بودند. این دو خواهر بهطور مادرزادی دوبین بودند؛ یکی از کلمات مورد درخواست من، کلمه «درخشان» بود. هر دو خواهر یک جمله واحد نوشته بودند. وقتی اسم ربابه را خواندم که جملاتش را برای همکلاسیهایش بخواند، در ساختن جمله برای کلمه درخشان چنین خواند: «در خانه ما درخشان فراوان است.» گویا متوجه معنی درخشان نشده بودند. بچهها خندیدند و لحظاتی بعد از صنوبر که 15 ساله بود خواستم جملاتش را بخواند، او هم همین جمله «در خانه ما درخشان فراوان است» را تکرار کرد. من بهشوخی گفتم صنوبر چرا از روی هم نوشتید؟ نکند تقلب کرده باشید؟ در این لحظه مبصر بسیار باهوش، اما بسیار شیطان و حاضرجواب (یارعلی) دستش بالا رفت و با اجازه من چنین گفت: «آقای مدیر! صنوبر راست میگوید. آنها هفت خواهر و همه دوبین هستند و در خانه آنها درخشان فراوان است.» کلاس منفجر و از کنترل من خارج شد. صنوبر به حالت قهر از کلاس بیرون رفت و دیگر به مدرسه نیامد. یارعلی را به جهت این زباندرازی از کلاس و مدرسه محروم کردم. تلاش من برای برگرداندن صنوبر بیفایده بود. سخت به او و خواهرانش توهین شده بود و از مدرسه بیزار. مدتی گذشت.
جذابیت ریاضی در آموزش قرآن
کار و حرفه فعلی شما چقدر با ریاضی در ارتباط است؟ یعنی آشنایی با دانش ریاضی تا چه اندازه در کار شما اثرگذار است؟ مثالی بزنید.
کموبیش از کارهایی که در حل مسئله در ریاضی انجام دادهام، ایده میگیرم و کارم را بهتر و جذابتر ارائه میکنم. مثلاً در ریاضی برای سادهکردن کسرها، عددها را به عوامل اول آنها یا به عددهای سادهتر تبدیل میکنیم و بعد آنها را ساده میکنیم. ما به این نتیجه رسیدیم که در آموزش قرآن هم باید جملههای بلند و آیات طولانی را به کوتاهترین واحد تشکیلدهنده آنها، یعنی عبارتهای ساده و کوتاه معنیدار، تقسیم کنیم. البته در بیان مفاهیم قرآن هم از ریاضی بسیار میتوان کمک گرفت.
اصولاً در دوران مدرسه چقدر به مطالعه مباحث درسی اما غیر از کتاب درسی توجه داشتید و دنبال یادگیری از این طریق بودید؛ مثل کتاب یا مجله؟
به دلیل اینکه پدرم خودشان فرهنگی بودند و تعداد زیادی کتاب در کتابخانه منزل داشتند، یکی از تفریحاتم این بود که این کتابها را که در زمینههای متنوعی هم بودند، مطالعه میکردم و این کار کمک زیادی به من کرد تا در زمینههایی مثل زبان عربی و آشنایی با تفسیرهای گوناگون و ادبیات و تاریخ و غیره تقویت شوم، همچنین من از شاگردان آقای خسرو داودی بودم که در آن زمان سردبیر مجله رشد برهان بودند. از همان زمان با این مجله آشنا شدم و تا الان هم این مجله را دنبال میکنم و از مخاطبان آن هستم.
وقتی مجله رشد ریاضی برهان را ورق میزنیم، میبینیم مطالب متنوعی دارد؛ از سرمقاله تا مقالات علمی آموزشی، سرگرمی، گفتوگو و غیره. اصولاً هنگام مطالعه مجله، در وهله اول سراغ چه مطالبی میروید و چرا؟
برای من موضوع نوآوری و مقالات علمی آن جذابتر است و دوست دارم بدانم ریاضی در عرصه کاربردی چه تأثیراتی داشته است.
به نظر شما یادگیری از طریق مطالب مجله یا کتاب غیردرسی و منابع گوناگون، چه تفاوتی با یادگیری از طریق کتاب درسی دارد؟
معمولاً جذابیت مطالب در کتابهای غیردرسی بیشتر است، شاید به این خاطر که دانشآموز بهنوعی کتابهای درسی را مجبور است بخواند. ولی کتابهای غیردرسی را داوطلبانه انتخاب و با علاقه بیشتری مطالعه میکند. مثلاً من به شعر هم علاقه دارم و کتابهای شعر زیادی خواندهام. این سبب شده است که از دبیرستان تاکنون گاهی شعر هم سرودهام.
در دوران مدرسه وضعیت درس ریاضی شما چطور بود و معمولاً چه نمرههایی میگرفتید؟
من تقریباً همیشه نمرههایم 20 بود. البته زیاد درس نمیخواندم، ولی سعی میکردم در همان کلاس و زمان تدریس معلم، مطالب را فرابگیرم.
اگر دوست دارید، از یکی از معلمان درس ریاضی خودتان که در ایجاد علاقه شما به این درس نقش داشته است، یاد کنید.
البته همه معلمان بنده انسانهای شریفی بودند که از همه آنها تشکر میکنم، ولی جناب آقای خسرو داودی انگیزه و علاقه مرا به درس ریاضی بیشتر کرد. شاید علتش هم تشویقهایی بود که بجا و مناسب، بعد از حل تمرینها یا سؤالهایی که از ایشان میکردم، انجام میداد.
برخی این تصور را دارند که ریاضی درسی فرمولی و خشک است و خیلی در زندگی کاربرد ندارد. نظر شما چیست؟
بله، این تصور خیلی از دانشآموزان است. به نظرم شاید علتش این باشد که معلمان ریاضی مصداقهای عملی کاربرد ریاضی را به دانشآموزان یاد نمیدهند. در حالی که ریاضی کاربردهای فراوانی دارد. من در طراحی یا مشاوره برای تولید نرمافزارهای قرآنی و بیان مطالب و مفاهیم قرآن از ریاضی کمک میگیرم و این موضوع خیلی در رساندن منظور و پیامی که میخواهم به مخاطب منتقل کنم، تأثیر دارد.
چطور شد شما برای ادامه تحصیل در دانشگاه رشته مهندسی را انتخاب کردید و در ادامه علوم قرآنی را برگزیدید؟
خب چون رشته من ریاضیـ فیزیک بود، بهطور طبیعی در یکی از رشتههای مهندسی در دانشگاه مشغول تحصیل شدم. بعدها به دلیل اینکه حافظ کل قرآن بودم و به رشته علوم قرآن و حدیث علاقه داشتم، در این رشته تحصیلاتم را ادامه دادم. به نظرم هر دو رشته بسیار به من کمک کردند تا بتوانم در زمینه کاری موفق باشم.
نظرتان درباره مطالعه چیست؟ چه در دورانی که تحصیل میکنیم و چه در زمانی که دیگر کاری با درس و دانشگاه نداریم؟
به نظر من مطالعه برای انسان مثل غذای روح است. همانطور که جسم ما به غذا احتیاج دارد، روحمان هم به غذا نیاز دارد. یا به قول دیگر، مطالعه مثل بنزین است برای خودرو. همانگونه که خودرو بدون بنزین نمیتواند راه برود، انسان هم بدون مطالعه نمیتواند پیشرفتی داشته باشد.
آیا در طول دوران تحصیل هیچوقت به کسی درس هم دادهاید؟ منظورم بیشتر در حوزه ریاضی است. مثلاً به دوستانتان در یادگیری ریاضی کمک کنید یا در دانشگاه مباحثی را به دانشجویان و به دوستان یاد و آموزش بدهید.
قطعاً همینطور است. من در دوران تحصیل، چون درسم خوب بود، گاهی در درسها به همکلاسیها یا دوستان یا فامیل کمک میکردم و بهخصوص در ایام امتحانات به آنها تدریس میکردم. در دورانی که دانشجو بودم و بعد از آن نیز در بعضی مدرسههای تهران تدریس داشتم و خاطرات خوبی از آن دوران دارم. یکی از کارهای من در کلاس این بود که به نظرات دانشآموزان اهمیت میدادم و حتی گاهی اوقات آنها را روی تخته مینوشتم تا به کمک خودشان جمعبندی کنیم. بچهها این کار را خیلی دوست داشتند.
ریاضی علاوه بر کاربرد در زندگی میتواند جنبه تفریحی هم داشته باشد؟ مثل حل معما. شما چقدر در زندگی از جنبههای تفریحی آن استفاده میکنید و لذت میبرید؟
بله همینطور است. من بعضی وقتها با فرزندانم بازیهای ریاضی را انجام میدهم. با این کار هم ذهن آنها را فعال میکنم و هم مدتی مشغول بازی و تفریح میشوند.
شنیدهام یکی از ویژگیهای شما این است که مفاهیم قرآن را با زبان ریاضی برای شاگردان خود بیان میکنید. لطفاً در این زمینه توضیح بدهید.
مثلاً مفهوم آیه «انا لله و انا الیه راجعون» را میتوان مثلاً به حرکت یک مورچه در سطح یک کره تشبیه کرد که از بالای کره حرکت میکند و دور کره دور میزند و دوباره به همان جای خودش میرسد؛ البته با تجربه و آزمودگی بیشتری که ضمن این مسیر به دست آورده است. یا مفهوم «توبه» را میتوان با استفاده از دوربرگردانهای بزرگراهها توضیح داد. یا میتوان تعالیم دینی را به نرمافزار مسیریاب تشبیه کرد که بهترین راه رسیدن به مقصد را به انسان نشان میدهند.
همچنین میتوان مفهوم امام را به کسی تشبیه کرد که کنار راننده نشستهاست و از روی نرمافزار مسیریاب برای او توضیح میدهد که در شرایط موجود باید از کدام راه برود. این موارد براساس آن فرض است که راننده باید حواسش به رانندگی باشد و در یک مسیر پیچیده نیاز دارد که شخص کناردستی، مسیر را برای او توضیح دهد. البته لازم است چنین شخصی که کنار راننده مینشیند، هم به نقشهخوانی وارد باشد و هم شرایط فضای اطراف را بهخوبی بشناسد و تشخیص دهد. این است که میگوییم قرآن کتاب درسی است و بدون کمکگرفتن از معلمان معصوم نمیتوان بهره زیادی از آن برد. در واقع براساس آیه 64 سوره نحل و آیه 55 سوره مائده، این معلمان منحصربهفرد عبارتاند از پیامبر (ص) و جانشینان راستین ایشان و مثالهای دیگر.
از نکتههای جالب قرآن که به ریاضی ارتباط دارد برایمان بفرمایید.
نکتههای جالب در قرآن که به ریاضی ارتباط دارد زیادند و کتابهایی هم در این زمینه نوشته شدهاند. مثلاً خود تعداد آیات قرآن نکته ریاضی دارد. بنا بر قول مشهور، تعداد آیات قرآن 6236 آیه است و میتوانیم برای اینکه بچهها این عدد یادشان نرود، بگوییم 2 ضرب در ۳ میشود 6 و همینطور 3 ضرب در 2 هم میشود 6 و یک 2 و 3 را در وسط بنویسیم و در هر دو طرفش عدد 6 را بگذاریم. یا مثلاً تعداد کلمه دنیا در قرآن با تعداد کلمه آخرت برابر و 115 بار است. البته مهمتر از اینها، همانطور که اشاره شد، بیان مفاهیم والا و زیبای قرآن به زبان ریاضی است که این مفاهیم را شیرین و جذاب و امروزی میکند.
از صاحب برترین کتاب، یعنی قرآن، برایتان موفقیتهای روزافزون آرزومندیم.
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
⭕️ هشت شوال؛ سالروز تخریب بقیع توسط وهابیها
💢چهار روز پیش از اجرای مراسم تاجگذاری رضاشاه در ایران، روز ۳۱ فروردین ۱۳۰۵، عبدالعزیز ابن سعود، حاکم وهابی نجد، به مقابر مقدس بقیع و اماکن مذهبی دیگر در مکه و مدینه یورش برد و آنها را تخریب کرد.
💢 البته خبر این واقعه با چند ده روز فاصله از طریق روحانیون نجف و نه از مجاری دیپلماتیک به ایران رسید، با این حال فشار روحانیت و افکار عمومی برای مقابله به مثل با ابن سعود از نخستین ماه زمامداری رضاشاه به دولت و دربار وارد شد.
💢مستوفی الممالک رئیس الوزرا مجبور شد از طرف هیأت دولت بیانیه ای علیه ابن سعود و وهابیها صادر کند و رضاشاه هم تمام امور مرتبط با تعرض به بقاع متبرکه مکه و مدینه را به کمیسیون دوازده نفرهای تحت عنوان «کمیسیون دفاع حرمین شریفین» تفویض نمود. روابط سیاسی مابین ایران و حکومت ابن سعود تیره و تار شده بود و وزارت امور خارجه دست به دامان نمایندگان انگلستان شد تا بلکه از طریق آنها بتواند با فاجعه آفرینی حاکم نجد مقابله کند، اما تنها جوابی که از انگلیسیها می شنید این بود که «دولت انگلستان در مسائل مذهبی مسلمانان دخالت نمی کند»
💢بخشی از مقدمهی کتاب «روزشمار تاریخ معاصر ایران جلد ششم، سال ۱۳۰۵» چاپ موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی
📸تصویر: عکسی از قبرستان بقیع که در سال ۱۲۸۶ شمسی توسط یک عکاس هندی ثبت شده است.
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
49.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشبختی یعنی😊❤️🌸
نمونه ای از " جشن روزه اولی ها" که به همت مناطق آموزش و پرورش، فرهنگیان، والدین و گروه های جهادی دانشگاه فرهنگیان در سراسر استان فارس اجرا شد.
✳️روستای شول شهرستان زرقان✳️
➖➖➖➖➖
اداره کل آموزش و پرورش فارس
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم
هدایت شده از کودکانه
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹آموزش تصویری نحوه احراز هویت در سامانه سجام و دریافت کد بورسی
✅مجله خانوادگی خبری
خبرهای آموزشی،فرهنگی ،علمی و ...
اخباری جالب
آنچه شما دوست دارید
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@goldennews
#ایران #امام_زمان #خبر
هدایت شده از Ltms
🔴 نحوه پاکسازی دستگاه اندروید از بدافزارها
⚠️اگر از منابع نامعتبر برنامهای را دریافت و نصب کردهاید، لازم است دستگاه خود را به خاطر احتمال وجود بدافزار بررسی کنید.
⚠️اگر پیامکهای ورود به شاد، بدون اینکه خودتان اقدامی کرده باشید، برایتان ارسال میشود یا اگر علیرغم بستن دستگاه های فعال در تنظیمات شاد، مجددا شاهد ورود غیر مجاز دستگاههای ناشناس به حساب کاربریتان هستید، به احتمال قوی دستگاه شما آلوده به بدافزار است.
🔹برای بررسی و پاکسازی دستگاه تلفن اندرویدتان این آموزش را دنبال کنید:
1⃣ ابتدا وارد بخش تنظیمات شوید :
Settings➡️Apps
تنظیمات⬅️برنامهها
(در برخی مدلهای گوشی کمی متفاوت است)
2⃣ لیست برنامهها را مرور کنید و موارد مشکوک را حذف نمایید.
برای یافتن برنامههای مشکوک به مجوزهای دسترسی آنها(Apps permission) توجه کنید.
مثلا برنامهای که به پیامکهای شما دسترسی دارد باید مورد توجه باشد. (آموزش نحوه بررسی مجوزهای دسترسی قبلا در کانال قرار داده شده است)
‼️توجه : اگر قصد حذف برنامهای را دارید و حذف نمیشود، به احتمال قوی بدافزار است (در مورد برنامههای نصب شده توسط کارخانه سازنده دستگاه نیز این مسئله وجود دارد اما بدافزار نیستند)
⁉️برای حذف این برنامهها به یکی از روش های زیر باید اقدام نمایید:
الف- همانطور که قبلا آموزش داده شده است، وارد حالت ایمن (Safe Mode) دستگاه شوید. سپس مراحل 1 و 2 را انجام دهید.
پس از حذف برنامه مشکوک، گوشی را خاموش و روشن(Reset) نمایید.
ب- از مسیر زیر به بخش سرپرستی دستگاه بروید و دسترسی مدیریت برنامه مشکوک که قصد حذف آن را دارید غیر فعال(Deactive) نمایید.
Settings➡️Security and privacy➡️Other security settings➡️Device admin apps
تنظیمات⬅️امنیت و حریم خصوصی⬅️سایر تنظیمات امنیتی⬅️برنامههای مدیریت دستگاه
(در برخی مدلهای گوشی کمی متفاوت است)
سپس مراحل 1 و 2 را انجام دهید.
⚠️نکته: در بیشتر گوشیهای اندروید در بخش تنظیمات، برای سهولت در دسترسی به بخش های مختلف تنظیمات، قابلیت جستجو در بخش بالای صفحه به شکل یک ذرهبین وجود دارد که میتوانید از این قابلیت هم استفاده کنید.
✅جهت انجام آزمون ضمن خدمت ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ltmsme
#معلم #ضمن_خدمت #آزمون
⬅️از منابع معتبر دریافت برنامههای اندروید علاوه بر گوگلپلی موارد زیر را میتوان نام برد:
✅ مایکت
https://myket.ir/
✅ کافه بازار
https://cafebazaar.ir/
✅ ایران اپ:
https://iranapp.me/
✅ فارسروید:
https://www.farsroid.com/
✅ چارخونه:
https://www.charkhoneh.com/
✅ Samsung Galaxy Store :
https://galaxy.store/t5443bqe0
✅ Huawei App Gallery:
https://appgallery.huawei.com/
🌐 البته مارکتهای اندروید دیگری نیز وجود دارد که میتوانید در موتورهای جستجوگر آنها را مشاهده کرده و با
✅مجله خانوادگی خبری
خبرهای آموزشی،فرهنگی ،علمی و ...
اخباری جالب
آنچه شما دوست دارید
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@goldennews
#ایران #امام_زمان #خبر
46850871244124.pdf
555K
چرا در دوره تحصیل باید به شغل و اشتغال فکر کنیم؟
اداره مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران در بروشور پیوستی به این سوال شما پاسخ می دهد. موفق باشید.
✅جهت انجام آزمون ضمن خدمت ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ltmsme
#معلم #ضمن_خدمت #آزمون
46850863724952.pdf
873.2K
ارسال متون آموزشی در مورد بیماری آسم
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #معلم