فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انشا ا...تو هر خونه ای چهار تا از اینا باشه
شبتون مهدوی
فرج یعنی گرهگشایی، حل شدن چالشها، رسیدن به مقصد و هدف.
طبیعتاً هم در زندگی فردی گرههایی وجود دارد و هم در زندگی جمعی.
هر فرد و جمعی که برای خود اهدافی را ترسیم کرده باشند، در مسیر نیل به اهداف، اولاً با گرهها و چالشهایی مواجه خواهند بود و ثانیاً دائم انتظار رسیدن به هدف را دارند.
اما مواجه با چالشها، قطعی است، زیرا اَلدُّنيا دارُ بَلاءٍ وَ مَنزِلُ بُلغَةٍ وَ عَناءٍ(۱)دنیا محل دست و پنجه نرم کردن با سختیهاست. لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ(۲)
واما انتظار، مهمترین نشانِ انتظارِ رسیدن به مقصد، حرکت است و تلاش و قانع نبودن به وضع موجود. انتظار یک مقولهی عمومی و جاری و ساری در تمام شئون زندگی فردی و جمعی است. بهنظر میرسد انتظار -به معنای قانع نبودن به وضع موجود- جزو مهمترین عوامل موفقیت و نیل به اهداف است.
وقتی هیچگاه به وضع موجود قانع نباشیم، پس لابد باید دائم در تلاش جهت رسیدن به وضع مطلوب باشیم.
وقتی در مسیر کسب فضایل، به آن مقدار از فضیلتهای موجود قانع نباشیم، قطعا به دنبال کسب فضیلتهای بیشتر خواهیم بود.
وقتی در مسیر کسب علم و آگاهی، به وضع موجود قانع نباشیم، پس علیالدوام به دنبال بیشترها خواهیم بود. وقتی اوضاع زندگی جمعی را مطلوب نمیبینیم، قاعدهی انتظار میگوید، حرکت کن، تلاش کن تا به مطلوب برسی.
پس در یک کلام، انتظار یعنی قانع نشدن و حرکت برای رسیدن به وضع مطلوب.
آدم ساکن، منتظر نیست. اصلا ساکن، آدم نیست. آدم بودنِ آدم به قانع نبودن به وضع موجود و حرکت برای رسیدن به بیشترهاست.
حال روشن شد چرا #انتظارالفرج افضل اعمال است؟!
۱. کتاب اعلام الدّين، ص۳۴۲
۲. سوره البلد(٤)
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
🔴تعبیر هاشمی رفسنجانی که در نماز جمعه ۱۸ آبان ۱۳۶۸:
اظهار فقر و بیچارگی کافی است. این رفتارهای درویش مسلکانه وجهه جمهوری اسلامی را نزد جهانیان تخریب کرده است. زمان آن رسیده که مسئولین ما به "مانور تجمل" روی آورند و...»
🔴 امروزه کشور به علت انباشت مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نیازمند یک تحول جدید در حکمروایی بویژه در حوزه اقتصاد و فرهنگ است. این اندیشه باید بتواند: اولاً ضمن ایجاد هماهنگی و همراستایی در سه قوه، یک امتداد اجتماعی همجهت با قوای سه گانه را در متن مردم به وجود آورد. ثانیاً مشابه دهه اول انقلاب که اوج مشارکت عمیق مردمی بود برای چهل سال آینده، کادرسازی کند. ثالثاً فرهنگ و اقتصاد را مثل دفاع و امنیت، روی ریل مدیریت مردمی بیاندازد
👈تفکر لیبرال و غربزده اصلاح طلبان اینگونه با سرنوشت مردم بازی میکند!
💠 بهزاد نبوی عضو ستاد انتخاباتی بایدن در تهران: «بایدن پیروز شود، تحریمها برداشته خواهد شد!»
🔻نبوی در گفتگو «شرق» و در پاسخ به این سوال که «به نظر میرسد دولتمردان ایران در انتظار نتیجه انتخابات آمریکا هستند، به نظر شما این امر تأثیری در لغو تحریمها خواهد داشت؟»، گفت:
🔹«طبیعی است که اگر دموکراتها پیروز شوند سیاستهای آمریکا بهطورکلی تغییر میکند و احتمالا به برجام بازمیگردند و بدیهی است که تحریمها برداشته خواهد شد اما اگر ترامپ دوباره رئیسجمهور شود، آینده برایم چندان قابل پیشبینی نیست»
✍ مگر در زمان اوباما تحریمها برداشته شد و مشکل #یوترن حل شد، که در زمان بایدن این اتفاق بیفتد!؟ ضمنا بسیاری از تحلیلگران و استراتژیستهای آمریکایی معتقدند که بایدن باید از هزینهای که دولت ترامپ داده استفاده بکند و همچنان فشار را نگه دارد تا ایران بر سر امنیت خود نیز مذاکره کند.
🔹باید به اعضای اصلاحطلب ستاد انتخاباتی جو بایدن در تهران گفت که ایران یک گزینه بیشتر ندارد و آن اجرای #اقتصاد_مقاومتی است.
🏴 جنگ ارزی
14.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 افشای واقعیت ماجرای حضور امامان حسن و حسین(ع) در جنگ با ایرانیان و فتح ایران!
✅ #امام_جعفر_صادق علیه السلام:
🔷هیچ عملی در #روز_جمعه، برتر و با فضیلتتر از #صلوات بر محمّد و آل محمّد نمیباشد.
📕وسائل الشیعه، ج ۷، ص ۳۸۱
#امام_جعفر_صادق
🖤 #پیامبر_اکرم (ص) فرمودند:
🍃 روزگاری بر مردم پيش آید که همه ربا خوار شوند ، اگر کسي ربا #خواری نکند غبارش به او رسد.
📚 ميزان الحكمه ج ۴ ص354
🌐 قمار بر سر سرمایه مردم در بورس
🔹 در دولت یازدهم برای جذب پول مردم سودهای سپرده بالا پرداخته شد که در دولت دوازدهم با اجرای پروژه شوک ارزی و بی ارزش سازی پول ملی، ارزش سپرده ها در حدی پایین آمد که نه تنها همه سودهای سپرده دریافتی در عمل پس گرفته شد که حتی بخشی از سپرده گذاران به سختی توانستند اصل پول خود را دریافت کنند. این رفتار دولت در سال اول (۱۳۹۷) پس گرفتن رای مردم بود، بنابراین در سال آخر دولت (۱۳۹۹)، هر رفتاری قابل انتظار است.
🔹 در شرایط کنونی نسبت قیمت به درآمد کل بورس تهران به ۲۵ رسیده است. سه چهارم بنگاه های بورسی از سوددهی ناچیز یا زیاندهی برخوردار هستند. نیمی از بنگاه های بورسی به یک عمر (۵۰ تا بیش از ۱۰۰ سال) نیاز دارند تا اصل سرمایه گذاری خود را جواب بدهند. بیش از ۱۰ درصد بنگاههای بورسی اصولا زیانده هستند.
🔹 یکی از فرضیات غلطی که عوامل دولتی و خصولتی ها دارند رواج می دهند، این است که «بورس پلی برای عبور به تورم است». نه تنها در ایران (مانند سال ۱۳۹۲) بورس پلی برای عبور به تورم نیست که در دنیا هم این رابطه برقرار نیست. این فرضیات غلط صرفا برای فریب مردم جهت شرکت در بازی بازار بورس دولتی ها-خصولتی ها است.
🔹 حفظ ارزش دارایی ها چنان چه عوامل بانکهای خصوصی و شرکتهای خصولتی و سایر ذینفعان القا می کنند، با خرید سهام بنگاه های اغلب ورشکسته یا کم سودده با ارزش چند برابر واقعی امکان پذیر نیست.
🔹 هر چند که نحله های اقتصادی وابسته به دولت و خصولتی ها با کوبیدن بر طبل نقدینگی و ایجاد هراس و جو ناامنی سعی در تشویق مردم به خرید سهام شرکتهای بی ارزش دارند، اما مردم می توانند در صورت احساس نیاز در دارایی هایی مانند مواد اولیه صنعتی و کشاورزی، ابزار کار، سرمایه کسب و کار خصوصی، ماشین آلات تولیدی، تاسیس واحدهای تولیدی و کشاورزی خرد، کوچک و متوسط، تولید مسکن، فعالیت های مولد، دارایی های بادوام و نهایتا خرید زمین، مسکن یا طلا سرمایه گذاری کنند.
🔹 مسئولیت کلی تبعات ایجاد ابرحباب در بورس به عهده مسئولین کشور است و البته مسئولیت کسانی که از سر طمع و آزمندی و کسب درآمدهای بالا سهام می خرند به عهده خودشان است. اوراق سهام در هیچ جای جهان تضمین و بیمه ندارد. دولت بعدی پولی ندارد که خسارت کسی را مانند سپرده گذاران در موسسات مالی بدهد.
🔹اوج تدبیر دولت روحانی برای تعیین تکلیف حضور یا عدم حضور دانشآموزان در مدرسه، شده اینکه والدین، شنبه صبح با مدارس تماس بگیرند و کسب تکلیف کنند....
از من بپذیرید که حاج آقای پناهیان، مصداق کسی که باید به گاری بسته شود را اشتباه گفت!
🔸به خدا که باورکردنی نیست که این تدبیرها، از سر نفهمی و خریت صادر شده باشد!
مدارس در وقت عادی، آنچنان پاسخگوی تلفن نیستند، چه برسد به اینکه شنبه صبح، حد فاصل ساعت ۶٫۵ تا ۷٫۵، مثلا ۱۰۰۰ خانواده دانشآموزان یک مدرسه، تماس بگیرند برای پرس و جو...
#تدبیرم_آرزوست