بازداشت ۴ بهائی به اتهام «تبلیغ علیه نظام» از طریق تبلیغ بهائیت
✅ براساس آموزههای دین مبین اسلام و اصول قانون اساسی، فرقه #بهائیت ضاله شناخته شده و رسمیت ندارد از این رو در انجام امور مربوط به مذهب و مرام خویش و یا تبلیغ عقاید و اعتقادات خود آزادی ندارد و بسیاری از حقوق و امتیازاتی که در مورد سایر ادیان رسمی وجود دارد در مورد این فرقه وجود ندارد(۱)
✅ براساس اصول اسلامی، انسانی و قانون اساسی، افراد این قبیل #فرقه ها، علیرغم فساد عقیده و رسمیت نداشتن از یکسری حقوق مانند حق حیات، تأمین امنیت، شغل، مسکن، آموزش و پرورش رایگان، تأمین اجتماعی، دادخواهی، حق انتخاب وکیل و نظایر آن، برخوردارند. (۲)
👈قابل توجه کسانی که داعیه حقوقبشر دارند و با فرافکنی جمهوری اسلامی را متهم به عدم رعایت آزادی مذهبی میکنند، هموطنان بهائی تا زمانی که مرتکب جرایم قانونی و اخلال در نظم و امنیت جامعه نشدهاند و یا دست به توطئهچینی علیه مذهب و نظام اسلامی نشده اند، از حقوق مذکور برخوردار میباشند.
۱و۲)حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، سید محمد هاشمی، نشر دادگستر، ۱۳۷۸، صص ۱۹۳ - ۱۸۳
@mafaz_news
مسائل اجتماعی-فرهنگی شیعیان ایران
آینده ایران و تشیع، پیوند بسیار عمیقی با یکدیگر دارند. مسائل شیعیان ایران که اکثریت ساکنان این مرز و بوم اند، علاوه بر اهمیت ملّی آن، مسئله ای حیاتی برای آینده تشیع محسوب میشود، این مسائل به ترتیب اولویت بدین قرار است:
1⃣ چالشهای حکمرانی
آمیختگی نهاد دین با سیاست و ضعف حکمرانی، آسیبهای متنوعی بر پیکره مسائل اجتماعی- فرهنگی شیعیان در ایران وارد کرده است که این امر موجب بدبینی به نهاد دین شده است.
2⃣ چالشهای مدرنیته
ناتوانی شیعیان ایران برای هماهنگی و مواجهه صحیح با جریانات پرسرعت جهانی، یکی از مهم ترین علت های آسیب در این حوزه ارزیابی شده است، ناهماهنگی نسل جدید با نظام ارزشی و هنجاری قرائت رسمی تشیع از دیگر آسیبهای مهم این حوزه است.
3⃣ چالشهای روحانیت، مرجعیت و فقه شیعه
مشروعیت و پایگاه اجتماعی روحانیت طی چند دهه گذشته دچار آسیب شده است؛ از جمله مسائل این حیطه میتوان به این موارد اشاره کرد: ضعف ساختاری حوزه های علمیه در تربیت طلاب، رابطه روحانیت با حکومت، ضعف نهاد مرجعیت در مواجهه با مسائل اجتماعی- فرهنگی.
4⃣ چالشهای اقتصادی و معیشتی
شرایط نامناسب اقتصادی به بروز برخی آسیبهای اجتماعی- فرهنگی منجر شده و به فردی شدن دینداری در جامعه دامن زده است. از سوی دیگر، عدم توجه کافی و مؤثر نهاد دین به مسائل اقتصادی و معیشتی نیز موجب دور شدن بخشی از جامعه از گفتمان دینی شده است.
5⃣ چالشهای نظام آموزشی
ضعف ساختار آموزشی (به صورت عام) و ناکارآمدی آموزش مفاهیم دینی (به صورت خاص) از چالش های شیعیان در ایران است. روزآمد نبودن نظام آموزشی در مواجهه با نیازهای جدید از مسائل مهم این عرصه است. ناکارآمدی نظام یاد شده به ضعف دانش و مهارت در نسل های بعدی شیعیان منجر شده است که آسیبهای مهم اجتماعی- فرهنگی را در پی خواهد داشت.
6⃣ چالشهای تغییر الگوهای هنجاری- ارزشی
کم رنگ شدن چهارچوب های دینی در زندگی اجتماعی و روزمره از مسائل این عرصه است؛ برای مثال میتوان به کاهش همبستگی و مسئولیت اجتماعی در میان شیعیان و تغییر در الگوهای سبک زندگی اشاره کرد.
7⃣ چالشهای دینداری
در این زمنیه خبرگان بیشتر بر سه مسئله تاکید کرده اند.: توجه غیر متوازن به وجوه مختلف دینداری؛ نظیر تمرکز زیاد بر مناسک و اهمال جنبه های دیگر، ضعیف شدن ساحت معرفتی- تعقلی و ضعف باورهای دینی.
8⃣ چالش مواجهه شیعیان با سایرین
نپذیرفتن تکثّر در ساحت اندیشه و عمل، یکی از مسائل شیعیان ایران است. این مسئله در مواردی به کاهش مدارا، بروز خشونت و واکنشهای تند منجر شده است که از منظر خبرگان آسیب زاست.
9⃣ چالشهای جمعیتی
مسئله جمعیت، از دیگر مسائل مورد توجه خبرگان است. برخی با توجه به ظرفیت های زیستی کشور با کاهش جمعیت موافق اند و برخی دیگر با در نظر داشتن تأثیر جمعیت در رشد اقتصادی و مسائل امنیتی و به منظور جلوگیری از پیری جامعه بر افزایش آن تأکید دارند. بنابر باور برخی کارشناسان، این مسئله در آینده تشیع مؤثر خواهد بود.
@mafaz_news
پروفسور هانس کونگ، الهیدان منتقد کاتولیک درگذشت
▪️دکتر هانس کونگ، الهیدان پرآوازه، پرکار، پرنویس، جهانینگر و اهل انصاف، و دگراندیش سوییسی روز گذشته، با بر جای گذاشتن بیش از ۵۰ اثر تحقیقی دار فانی را وداع گفت.
▪️این الهیدان بزرگ کاتولیک، از مشاوران شورای دوم واتیکانی بود که نظرات مختلفاش در سند نهایی آن شورا به تصویب رسید و بعدها به دلیل نگرش مستقل و اجتهادگونهاش در آموزه های مختلف کاتولیکی از کلیسای کاتولیک رانده و منصب رسمی و تعلیمی خود را از دست داد ولی نامهربانیهای کلیسای #کاتولیک او را از ادامه راهش باز نداشت و از آن پس، آثار ارزشمندی از او به چاپ رسید که در نوع خود و در حوزه #ادیان_ابراهیمی بینظیر است.
▪️به یقین او را میتوان منصفترین، عمیقترین و منطقیترین دانشمند مسیحی در طول تاریخ در مواجهه با اسلام به خصوص با نگارش کتابی در مورد اسلام دانست و بر این باور بود «آیا این کم و بیش نشانه یک تعصب خود خواهانه نیست که مسیحیان عاموس و یوشع و اشعیا و ارمیا و الیجاه جابر را به عنوان پیامبر باور دارند؛ لکن به محمد به عنوان یک پیامبر اعتقاد ندارند؟»
👈با پروفسور هانسکونگ بیشتر آشنا شوید
https://mafaz.ir/?p=16701
🆔 @mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سواستفاده از فقر مسلمانان هند برای تبلیغ وهابیگری
🔺هندوستان، دومین کشور جهان از نظر جمعیت، که داراى نژادهاى جمعیتى و گرایشها و #مذاهب گوناگون مىباشد، یکى از مناطقى است که به ویژه پس از استقلال پاکستان و رسمیت یافتن مذهب و زبان #هندو، از فعالیت هاى تبلیغاتى #وهّابیت در امان نمانده است.
🔺در سایه کمکها و حمایتهاى مالى و تبلیغاتى وهّابیان سعودى، به دلیل فقر شدید مسلمانان، گرایش به آیین #وهابیت در بین مردم مسلمان هند زیاد دیده مى شود.
پایگاه خبری مفاز👇
t.me/joinchat/AAAAAEmixS4bAjmfrj_XJg
🔸شارلی انویه تکیه، نماینده مردم مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی به ویروس کرونا مبتلا شد
🔸حال این نماینده مساعد است و در حال حاضر در قرنطینه خانگی به سر میبرد.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ| شهید صدر کیست؟
گوشهای از زندگانی و برخی از مهمترین فعالیتهای علمی و سیاسی شهید صدر
👈به مناسبت ۱۹ فروردین ماه، سالگرد شهادت شهید صدر
@mafaz_media
پایگاه خبری مفاز
پروفسور هانس کونگ، الهیدان منتقد کاتولیک درگذشت ▪️دکتر هانس کونگ، الهیدان پرآوازه، پرکار، پرنویس، ج
دکتر هانس کونگ؛ بدون گفتوگو صلحی میان ادیان برقرار نمیشود
🔹مسیحیان بنیاد گرا که هر آنچه را که در انجیل نوشته شده، به صورت تحتالفظی پذیرفته و اظهار میدارند که به ادیان دیگر نیازی ندارند؛ پس از آنها مردمان سکولار و متعصبان #لائیسم قرار میگیرند.
🔹زمانیکه به واژه دین اشاره میشود، آنها به سادگی انگیخته شده و تصور میکنند که نباید درباره دین در مدارس هم صحبت کرد. آنها با این مسئله که دین بار دیگر در تاریخ جهان به عاملی قدرتمند تبدیل شده، مشکل دارند.
🔹بدون گفتگوی #ادیان، صلحی میان ادیان برقرار نخواهد شد، این امر که امروز اطلاعات بسیاری درباره ادیان دیگر در دست داریم، از نکات مثبت دنیای امروز است؛ البته سوال مهم اینجا است که آیا ما میخواهیم دیگران درباره ما اطلاعاتی داشته باشند و در فرایند شناخت دیگران سهیم باشیم یا خیر.
🔹بعضیها نمیخواهند در این فرآیند سهیم باشند و مدعی هستند حتی پیش از صورت گرفتن یک فرآیند اسلام را شناختهاند.
👈متن کامل گفتگوی وی را در وبسایت مفاز بخوانید
https://mafaz.ir/?p=16712
🆔 @mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ| دیدگاه قرآن کریم نسبت به ماجرای تصلیب مسیح؛ به مناسبت عید پاک در مسیحیت
(سالروز قیام مسیح از قبر که در #مسیحیت به عنوان #عید_پاک جشن گرفته میشود)
@mafaz_media
وبینار «تحلیل فهرستی: بازسازی آثار متقدم حدیث شیعه»
🔺در اقدامی کمسابقه امکان گفتگوی علمی و جدی میان یکی از فقیهان برجسته شیعی با دو تن از متخصصان مطالعات شیعی در آکادمیای بینالمللی حول یک موضوع مشخص علمی فراهم آمده است.
🔺در روز شنبه ۲۱ فروردین ماه سال جاری، استاد سید احمد مددی نظریه خود درباره تحلیل فهرستی میراث حدیثی شیعه را ارائه میکند و پروفسور اندرو نیومن (دانشگاه ادینبرو) و پروفسور رابرت گلیو (دانشگاه اگزتر) آن را مورد نقد و بررسی قرار میدهد.
👈 برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و آشنایی با شیوه شرکت در این وبینار به این لینک مراجعه کنید.
@mafaz_news
واشنگتنپست: رهبر فعلی داعش، جاسوس آمریکا بوده است
🔹روزنامه واشنگتنپست بر اساس گزارشهای محرمانه بازجویی فاش کرده ابو ابراهیم القرشی سرکرده فعلی داعش، جاسوس آمریکا بوده است.
🔹طبق این اسناد او که سال ۲۰۰۸ توسط آمریکاییها بازداشت شده، رؤیای بازجوها بوده و هویت دستکم ۱۹ نفر از رهبران داعش، درآمدشان و نقشه چگونگی رسیدن به آنها را در اختیار بازجوها قرار داده است.
@mafaz_news
محاسن پیشوای شیعه اسماعیلیه در دستان دالاییلاما
در این تصویر آرشیوی که در جریان یک کنفرانس مذهبی در شهر دهلی پایتخت هند گرفته شده، #دالاییلاما پیشوای بودائیان تبّت چین، در جریان ملاقات با جناب طاهرفخرالدین پیشوای شاخهی فاطمی از شیعیان #اسماعیلیه طیّبیه داودیه (بُهره)، پیشانی بر پیشانی وی گذاشته محاسن ایشان را دست گرفته است!
این در حالی است که در فرقهی بُهره گفتگو و دیدار با مقامات رده بالای مذهبی از آداب خاصی برخوردار بوده و حتی دست دادن و مصافحه با پیشوای این #فرقه برای مقامات سیاسی و مذهبی عالیرتبه با ملاحظاتی همراه است.
@mafaz_news