ترس از بازگشت طالبان؛ دنیای سرگرمی افغانها نابود میشود؟
طالبان در دوره حکومت خود بر افغانستان طی سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ دهها فعالیت و سرگرمی به ظاهر بیضرر از جمله بادبادکبازی، مدل موهای فانتزی و حتی پخش موسیقی را غیرقانونی اعلام کرد. در حالی که این فعالیتها سالها آزاد بود، اکنون با زمزمههای بازگشت طالبان افغانها با نگرانی چشم به آینده دوختهاند.
👈مشروح کزارش
https://mafaz.ir/?p=19281
@mafaz_news
برنامه علمی فرهنگی طلوع برگزار می کند؛
🔸خداباوری در جهان معاصر و نقد خداناباوری جدید
🔸کارآفرینی در مطالعات زنان و ادیان
🔸آسیب شناسی حقوق خانواده در ایران
🔸خانواده در اسناد بین المللی
🔸مقایسه پارادایم های مطالعات زنان در اسلام و غرب
👈اطلاع از زمان و نحوه شرکت در نشست ها
https://mafaz.ir/?p=19303
@mafaz_news
مجاهد: طالبان ظرف یک ماه پیشنهاد صلح خود را کتباً تحویل کابل میدهد
ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان به خبرگزاری رویترز گفته است:
🔹این گروه قصد دارد نهایتاً تا ماه آتی، به طور مکتوب پیشنهاد صلحی را به دولت کابل ارائه دهد.
🔹در روزهای پیش رو، مذاکرات #صلح و روند آن سرعت بیشتری به خود می گیرد و انتظار می رود (گفتگوها) که طبیعتاً پیرامون طرح صلح خواهد بود؛ وارد مرحله مهمی شود.
🔹احتمالاً یک ماهی طول خواهد کشید تا طرفین پیشنهادهای مکتوب خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. اگرچه #طالبان در میدان نبرد دست برتر را دارد؛ اما درباره مذاکره و گفتگو نیز خیلی جدی است.
@mafaz_news
🔴 انهدام یک باند تروریستی مسلحانه توسط نیروی انتظامی
♨️گروهی خرابکار با هدف آسیب رساندن به امنیت عمومی جامعه، اقدام به برنامه ریزی و توطئه چینی مسلحانه در داخل کشور کرده بودند که بلافاصله پس از رصد، با اشراف و تسلط اطلاعاتی و با تلاش شبانه روزی سبزپوشان ناجا، اعضای اصلی این باند در استان های جنوبی شناسایی و دستگیر شدند.
♨️این باند وابسته به گروهکهای تروریستی خارج از کشور بوده و از سوی آنها حمایت و هدایت میشدند.
@mafaz_news
از سوی عبدالحمید نورزایی، پژوهشگر مسائل افغانستان بررسی میشود
نئوطالبان چیست و حکمرانی آن چگونه خواهد بود؟
👈امروز سهشنبه ۱۵ / ۴ / ۱۴۰۰ ساعت ۱۹
🔺از طریق
https://www.instagram.com/shouba_ir/
@mafaz_news
🔰 پست اینستاگرام KHAMENEI.IR در سالروز درگذشت پدر رهبر انقلاب
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 طالبان از کجای افغانستان برخاسته؟
🔹کشور تقریبا 40 میلیون افغانستان محل زیست اقوام و قومیت های مختلفی است و مسائل اجتماعی سیاسی این کشور شدیدا گره خورده با مساله پراکندگی قومیتها در پهنه این کشور هستند. آمارهای مربوط به این قومیتها نه تنها دقیق نبوده که همواره محل چالش و بحث همیشگی در افغانستان نیز بوده است. اطلاعاتی پیرامون این پراکندگی در این ویدیو توسط سرباز روح الله رضوی ارائه شده است.
📌منبع: متراس
#طالبان
#افغانستان
@mafaz_media
🔺یک نقد ساده به ادعای بهائیان
پایگاه خبری مفاز👇
t.me/joinchat/AAAAAEmixS4bAjmfrj_XJg
در اردوگاه دروایش چهخبر است؟!
از خبر قتل و مرگ و ترور تا افشاگری درون سیستم #دراویش نشان از برهم خوردگی روابط جریان فرقه درویشی است.
پایگاه خبری مفاز👇
t.me/joinchat/AAAAAEmixS4bAjmfrj_XJg
اشرف غنی: هرگز در مقابل طالبان تسلیم نخواهیم شد
رییسجمهور افغانستان با اشاره به اینکه مسوولیت خونریزی و ویرانی به دوش #طالبان و حامیان آنها است تاکید کرد، هیچگونه ارادهای برای تسلیم شدن در مقابل طالبان وجود ندارد.
@mafaz_news
حمله به کلیساهای کانادا با رنگ
پس از کشف گورهای بی نام کودکان بومی در مدارس شبانه روزی قدیمی و اطراف کلیساهای کانادا که به یکی از چالشهای مهم این کشور تبدیل شده حملات معترضان خشمگین به کلیساها افزایش یافته است.
@mafaz_news
تاسیس شبکه آنلاین ضد اسلامهراسی در ایتالیا
🔹اتحادیه جوامع و سازمانهای اسلامی ایتالیا(UCOII) برای راهاندازی شبکه ضد اسلامهراسی ایتالیا (NIA) صندوقی را تأسیس کرده است.
🔹این شبکه قرار است گزارشهای مرتبط با اسلامهراسی را از طریق یک پورتال آنلاین و متخصصان در این زمینه جمعآوری کند. همچنین این شبکه برنامههای آموزشی برای مقابله با اسلامهراسی در ایتالیا را گسترش خواهد داد.
🔹براساس تحقیقاتی که اتحادیه جوامع و سازمانهای اسلامی ایتالیا(UCOII) انجام داده، ۶۵ درصد از مسلمانان این کشور با خشونت، تعصب یا تبعیض رو به رو شدهاند.
🔹این تحقیقات نشان میدهد که زنان بیشترین قربانیان رفتارهای اسلامهراسانه هستند. به عنوان مثال، اگر آنها از حجاب استفاده کنند، اغلب در رسانهها مورد پرخاشگری کلامی قرار میگیرند. بهعلاوه، زنان مسلمان در دسترسی به بازار کار با مشکل مواجه هستند.
@mafaz_news
مسیحیان به کلیسا بازنخواهند گشت!
▫️ یکی از خسارتهای جبران نشدنی کرونا که بسیاری از کشیشان مسیحی آمریکایی را بهشدت نگران کرده است، عدم تمایل و اشتیاق مسیحیان برای حضور در مراسمهای کلیسایی است.
▫️ مقامات کلیسایی برخی از ایالتهای آمریکا، با این هشدار جدی مواجه شدهاند که درصد قابلتوجهی از ایمانداران مسیحی که همیشه در برنامههای کلیسایی شرکت میکردند، امروز بهصراحت اعلام کردهاند حضور در کلیسا چندان اهمیت نداشته و یا اینکه از ایمان مسیحی خود بهشدت فاصله گرفتهاند.
▫️ طبق نظرسنجیها و تحقیقات میدانی انجام شده توسط مؤسسات رسمی آمریکایی، اغلب مسیحیان ترجیح میدهند وقتیکه برای حضور در کلیسا میخواهند اختصاص بدهند، در اوقات بیکاری از طریق برنامههای مجازی در منازل و محل کارشان صرف کنند.
▫️ امروز برگزاری برنامههای آنلاین کلیسایی، میزان بیماریهای اعصاب و روان را در میان ایمانداران مسیحی افزایش داده و اکثر کشیشان تمایل دارند این برنامهها را مختصرتر و بهصورت شخصی با افراد مخاطب مطلوب خودشان برگزار کنند.
▫️ بسیاری از کشیشان مسیحی که در ایالتهای آمریکا، فعالیتهای کلیسایی آنان با چالش جدی مواجه شده برای رفع این معضل و جلوگیری از تبعات ناشی از آن، جلسات مشورتی متعددی برگزار کردهاند اما هنوز موفق نشدند به راهکار مناسبی دست پیدا کنند.
▫️ آنان در این جلسات اظهار داشتند جدا از بحران کرونا، چالشهای سیاسی و تبعیض نژادی امروز آمریکا از یکسو و مشارکتهای پایین مسیحیان در برنامههای مجازی و آنلاین از سوی دیگر، این تنش رابین کشیشان بیشتر کرد که فضای مجازی چه نقشی در جمعکردن ایمانداران مسیحی در کنار همدیگر خواهد داشت؟
▫️ نتیجه اظهارات کشیشان آمریکایی در جلسات مشورتی براین است که اگر بخواهند برنامههای کلیسایی را همزمان بهصورت آنلاین و حضوری برگزار کنند، در آینده نزدیک، تعداد اندک افرادی که در کلیسا حاضر میشوند را از دست خواهند داد و از طرف دیگر با ادامه برنامههای آنلاین، اشتیاق و تمایل ایمانداران مسیحی نسبت به کلیسا از بین خواهد رفت.
🔻 بنابراین ایمانداران مسیحی آمریکایی با دو چالش جدی مواجه شدهاند. علیرغم کاهش آماری مرگومیر و انجام مراحل واکسیناسیون عمومی، هرروز شاهد اخبار متعددی درباره تنشها و اختلافات میان کشیشان کلیسا و ایمانداران مسیحی هستیم که تاکنون نتوانستهاند راهکار مناسبی برای رفع این بحرانهای پیش روی پساکرونا پیدا کنند. ادامه این روند، به جدایی بیشتر جامعه از بدنه کلیسا منجر خواهد شد.
رهپویان هدایت
@mafaz_news
عرفانهای کاذب حاصل دست نیافتن انسان به حقیقت زندگی و دینداری است
وقتی با دلایل بیاساس و بدون مبنای فقهی مسایل را سخت بگیریم، دیگران راه را به آسانی باز میکنند و با هزاران ترفند مردم را عرفان اسلامی جدا کرده و به سوی #عرفانهای_کاذب میکشند.
👈متن کامل در سایت
پایگاه خبری مفاز👇
t.me/joinchat/AAAAAEmixS4bAjmfrj_XJg
🔺نقشه تصرفات طالبان تا ۱۵ تیر ۱۴۰۰
پایگاه خبری مفاز👇
t.me/joinchat/AAAAAEmixS4bAjmfrj_XJg
انواع شطح در تصوف
🔹شطح در پندار و رؤیا در خلاف عرف و شرع در پندارهای برخی صوفیه دیده میشود.
🔹آنچه به زبان میآورند از مقولهٔ گفتار میشود، اما از آنجا که اعجاب آن امر مربوط به چیزی است که در عالم رؤیا و تطبیق آن با عالم واقع، اتفاق افتاده را میتوان شطحپنداری نامید.
🔹رؤیاهای شگفتانگیز بعضی صوفیه و اینکه هرچه در خواب میبینند در بیداری نیز مشاهده میکنند، از همین قبیل است.
🔹چنانچه ابوبکر کتانی ادعا کرد در خواب، خود را همراه علی [علیهالسلام] در کوه ابوقبیس دیده است و هنگامی که بیدار شد، خود را بالای آن کوه دید. [۱]
📚پی نوشت
[۱]. تذکره الاولیاء، توصیف ابوبکر کتانی
@mafaz_news
کشف بقایای یک کلیسای هزار ساله در آلمان
🔺باستان شناسانی که در آلمان به دنبال کشف یک کاخ سلطنتی بودند به بقایای یک کلیسای تاریخی برخوردند.
🔺به نقل از لایوساینس، «اتوی یکم» که از ۹۱۲ تا ۹۷۳ میلادی زیست، امپراتوری روم را گسترش داد. این امپراتوری که کانون آن در آلمان قرار داشت قلمروهای اروپای مرکزی را کنترل میکرد.
🔺شواهد تاریخی نشان میدهند یک کاخ و یک #کلیسا در ایالت «زاکسن» برای «اتوی یکم» ساخته شده بود که باستانشناسان کاوش برای کشف آن را در ماه «می» آغاز کردند.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عرفان_اسلامی
دنیا پر از فرصت های کُُکِ چهارمه و ما کفاش های دو دل..
علامه محمدتقی جعفری قدس سره
@mafaz_media
باگوان شری را جنیش معروف به «اوشو» درسال 1931 در روستای کوچک «کوچ وادا »در ایالت مادهیا پرادش کشورهند بدنیا آمد و در سال 1990م در 59 سالگی از دنیا رفت.
وی از سال 1989 رسما نام اوشو به معنای «حل شده در اقیانوس» را برای خود برگزید. او قریب 7000 سخنرانی داشته که کتب وی نسخه برداری از آنهاست که بالغ بر 650 جلد است.
📚محمد تقی فعالی، آفتاب و سایهها، ص 144و 115
@mafaz_news
سینمای آخرالزمانی هالیوود، از «استکبار مدرن» دفاع میکند
🔸یکی از موضوعات مهمی که مطرح است، توجه به دو مقوله «سینمای آخرالزمان» و «آخرالزمان سینمایی» است. در تعریف سینمای آخرالزمان باید گفت گونهای از سینما است که وظیفه آن دفاع از مبانی بشرانگاری است. این سینما قصد دارد مفهوم استکبار که متزلزل شده و یا فرهنگ نفسانی را با قهرمانپردازیها، عشقهای کاذب، رویاپردازیها و … حفظ کند. نمونه این سینما را در بالیوود، هالیوود، فیلم فارسی و … میبینید.
🔸در نقطه مقابل، آخرالزمان سینمایی را داریم. در اینجا شاهد سینمایی هستیم که میخواهد آخرالزمان را با تمام ابعادش به نمایش بگذارد. برای مثال فیلم «ترومن شو»، رویاپردازی در سینمای هالیوود را به نقد میکشد. بنابراین سینمای آخرالزمان، همان صنعت رویاپردازی هالیوود و بالیوود است و آخرالزمان سینمایی، روایتی از سینمای جهانی در موضوع آخرالزمان است.
👈مشروح خبر
https://mafaz.ir/?p=19316
@mafaz_news
مسئول اعدامهای داعش در عراق بازداشت شد
نیروهای ارتش عراق طی یک عملیات ضد تروریستی در استان «الانبار» موفق شدند یک تروریست خطرناک را که در اعدام بسیاری از نیروهای امنیتی و غیرنظامیان عراقی نقش داشته است، بازداشت کنند.
👈مشروح خبر
https://mafaz.ir/?p=19368
#وهابیت #سلفیت #داعش
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستگیری شخصی که خود را یمانی موعود معرفی می کند...
آنچه در تاریخ مدعیان به چشم میخورد، مدعیان فراوانی است که خود را یمانی می دانند و بر این ادعا اصرار و تاکید دارند!
بیش از یکصد مدعی یمانی در طول تاریخ وجود داشته و زین پس نیز وجود خواهد داشت.
@mafaz_media
گزارش مغرضانه دفتر حفاظت از قانون اساسی آلمان درباره مسلمانان
براساس گزارش جدید دفتر حفاظت از قانون اساسی آلمان، همه افرادی که در سازمانهای اسلامی در آلمان فعالیت کند، به عنوان یک مسلمان افراطی شناخته میشوند. این گزارش که متعلق به سال ۲۰۲۰ است، به تازگی در یک کنفرانس مطبوعاتی با حضور هورست زیهوفر، وزیر کشور و توماس هالدنوانگ، رئیس اداره حفاظت از قانون اساسی آلمان فدرال قرائت شده است.
https://mafaz.ir/?p=19317
@mafaz_news
آغاز محدودیتهای سختگیرانه طالبان علیه زنان افغان
طالبان با پخش اعلامیه هایی زنان را به پوشیدن برقع و چادر دعوت کرده است. این گروه تروریستی با تعیین استانداردهایی برای حجاب در مناطق تحت سلطه شان، زنان را از بستن روسری منع کرد.
در این اعلامیه ها نوشته شده است: « خواهران عزیز حجاب را مراعت کنید و بدون محرم در شهر گشت و گذار نکنید.»
این اعلامیه در حالی منتشر شده که پیشتر گروه طالبان حکمی را صادر کرده اند که در آن زنان نمیتوانند بدون محرم از خانه خارج شوند یا در جشن های عروسی که در آن سازو آواز باشد، نباید کسی شرکت کند.
https://mafaz.ir/?p=19335
@mafaz_news
خوشنویسی هنرمند هندو بر دیوارهای مساجد هند
آنیل کومار چوهان حدود ۳۰ سال پیش زمانی که او مشغول نوشتن تابلوهای مغازهها به زبان اردو بود، مزین کردن مساجد به آیههای قرآن را نیز آغاز کرد تا از این طریق درآمد خوبی داشته باشد.
تعدادی از مردم محلی در شهر حیدرآباد مخالف نوشتن قران توسط یک فرد #هندو بودند. اما چوهان توانست یک فتوا از سوی دانشگاه جامیا نظامیا حیدرآباد کسب کند تا بتواند به هنر خود ادامه دهد. مدیریت این دانشگاه که تحت تاثیر هنر چوهان قرار گرفته بودند، بوم بزرگ سوره یاسین را که توسط چوهان خطاطی شده بود، در نمایشگاه این دانشگاه به نمایش درآوردند.
چوهان که این روزها میتواند به زبان اردو شعر نیز بگوید معتقد است؛ همه ما آفریده خداوند هستیم. امروز اکثر دوستان من مسلمان هستند. ما زندگی یکدیگر را تکمیل میکنیم.
👈درباره آنیل کومار بیشتر بدانید
https://mafaz.ir/?p=19377
@mafaz_news