رئیس میز تخصصی مقابله با فرقههای انحرافی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم:
آسیبهای فرقههای انحرافی باید برای مردم روشنگریشود
↩️حجتالاسلام علی محمدیهوشیار با بیان اینکه این میز تخصصی که درباره #فرق_انحرافی شکل گرفته و سالها به فعالیت خود در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ادامه میدهد، هفت کارگروه در ذیل این میز تخصصی تعریف شده است، افزود: این هفت کارگروه شامل کارگروه نقد #بهائیت، کارگروه نقد #مدعیان_مهدویت، کارگروه نقد #عرفانهای_نوظهور، کارگروه نقد #وهابیت، کارگروه نقد #تصوف، کارگروه نقد #باستان_گرایی و #زرتشت_گرایی و کارگروه نقد #مسیحیت_تبشیری است.
🔻وی با یادآوری اینکه هر کارگروهی یک مسئول و چند عضو داشته و به جرأت میتوان گفت بهترینهای نقد فرقههای انحرافی یا مسئولان این کارگروهها و یا عضو این کارگروهها هستند، تصریح کرد: خوشبختانه این اعضا سالها در حوزه پژوهش، آموزش، تبلیغ و ترویج و نیز مواجهه اندیشهای با فرقههای انحرافی در هفت کارگروه مربوطه تلاش میکنند که هر هفت کارگروه ذیل میز تخصصی مقابله با فرقههای انحرافی دفتر #تبلیغات_اسلامی حوزه علمیه قم تعریف شده است.
🔸این مسئول با بیان اینکه بخشی از کارها در حوزه آموزش، تربیت مربی و استاد برای نقد و مقابله با #فرقههای_انحرافی است، ادامه داد: در واقع این دفتر نسبت به تجهیز طلاب و دانشافزایی آنها درباره نقد فرقه چه به لحاظ محتوایی و چه به لحاظ روشی اقدام میکند.
🔺محمدیهوشیار اظهار کرد: همچنین دورههایی با عنوان تربیت مبلغ #نقد_فرقه داریم که با تربیت مربی نقد فرقه کاملاً متفاوت است. در مباحث پژوهشی موضوعات و مسائلی هستند که امروز در مسیر حل این موارد قرار گرفتهایم و گاهی لازم است که در این راستا همایشهایی نیز برگزار شود که در همین راستا چندین مورد همایش با هدف تولید علم برگزار شده است.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگریهای تکاندهندهٔ عضو سابق #سازمان مجاهدین_خلق
🔺عقیمسازی زنان سازمان
🔺حرمسرای مسعود #رجوی
🔺حوض مخصوص شورای رهبری
🔺ترور اعضا و شهیدسازی
#منافقین
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دجال کیست؟ آیا امروز مردم دجال را دیدهاند؟!
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
نرخ بالای بیکاری مسلمانان انگلیس به نگاه مذهبی و فرهنگی آنها مربوط نیست
بر اساس این تحقیق بعد از همسان سازی فاکتورهایی مثل سن، محل زندگی و تحصیلات و فرزند داشتن، درصد بیکاری در زنان ومردان مسلمان بریتانیا در مقایسه با همتایان #مسیحی سفید پوست بسیار بالاتر بوده است.
مولف این مقاله در مرحله بعد با تعدیل فاکتور مذهبی بودن و طرز فکر جنسیتی و مشارکت مدنی، دریافت که این فاکتورها نیز تاثیر بسیار ناچیزی بر مسله بیکاری مسلمانان در بریتانیا دارد.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=37331
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هک، اجلاس سالانه منافقین را به تعویق انداخت
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
حمایت از مسجدالاقصی؛ شعار مراکز تابستانه قرآن در اردن
🔹حاتم السحیمات، معاون دبیرکل وزارت اوقاف اردن و مدیر حوزه آموزش دینی این وزارتخانه در جریان بازدید از مراکز حفظ قرآن در شهر «اربد» در شمال اردن گفت: ۲هزار و ۳۶۰ مرکز قرآنی تابستانه تحت نظارت وزارت اوقاف دایر شدهاند که ۱۲۰ هزار دانشآموز دختر و پسر در آن مشغول یادگیری قرآن هستند.
🔹وی با اشاره به اهتمام فرزندان اردنی و خانوادههایشان به حفظ کتاب خدا گفت: امسال مراکز تابستانه قرآنی با شعار «الاقصی تحت قیمومیت خاندان هاشمی و حقی ابدی است»، کلید خورده است تا کودکان و نوجوانانمان را با عقیده دفاع از مسجدالاقصی به عنوان حق همه مسلمانان و قیمومیت تاریخی خاندان هاشمی بر آن پرورش دهیم.
🔹السمیحات افزود در سالهای آینده وزارت اوقاف اردن تعداد مراکز تابستانه قرآنی را بیشتر خواهد کرد که این مراکز به موازات مراکز دائمی و دارالقرآنهایی هستند که در همه طول سال فعالیت میکنند.
🔹لمیس الهزیم، مدیر امور بانوان وزارت اوقاف اردن هم تأکید کرد که قریب به ۳۵ هزار دانشآموز دختر در مراکز تابستانه حفظ قرآن که از هفته گذشته آغاز شده است، حضور دارند.
@mafaz_news
صهیونیستها؛ حامیان اصلی گروهای موسیقی «شیطانی رپ»
🔺استفاده از موسیقی برای جذب عضو در فرقه شیطانپرستی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و اگر از آن با عنوان "رگ حیات" این فرقه گمراه یاد شود، ادعای بیاساسی نیست.
🔺گروههای شیطانپرست از افرادی خشن و خالی از عاطفه تشکیل شدهاند که دیدگاههای وحشتناکی نسبت به دنیا، انسان، خدا، موجودات و غیره دارند.
🔺آنها خودشان را "بیابانگردانی بیخانمان" میدانند که از محبت متنفر هستند و مهمترین وسیله برای تبلیغ فرقه ضاله خود را استفاده از موسیقی و آن هم از نوع تند و خشن تشخیص داده و از اینرو با حمایت برخی کشورهای غربی در این موضوع وارده شدهاند.
@mafaz_news
پاپ بالأخره از بومیان کانادا عذرخواهی کرد
🔹پاپ فرانسیس، رهبر مسیحیان جهان روز دوشنبه برای همکاری کلیسای #کاتولیک با سیاست «فاجعه بار» گذشته کانادا در مورد مدارس بومیان یک عذرخواهی تاریخی صادر کرد و گفت که همسان سازی اجباری مردم بومی در جامعه مسیحی کانادا به گونهای آنها را نابود کرد که امروزه نیز آثار آن هنوز احساس می شود.
🔹به نوشته آسوشیتدپرس، پاپ صبح روز بعد از ورود به کانادا، به سرزمینهای بومیان سفر کرد تا در یک قبرستان دعا کند. بومیان کانادا مدتها خواستار عذرخواهی پاپ شده بودند. بیش از ۱۵۰هزار نفر از #کودکان بومی در کانادا از قرن نوزدهم تا دهه ۱۹۷۰ میلادی مجبور به تحصیل در مدارس مسیحی کانادا با بودجه دولتی شدند تا آنها را از نفوذ خانه و فرهنگ خود منزوی کنند.
🔺هدف، مسیحی کردن و جذب آنها در جامعه اصلی بود که دولتهای قبلی کانادا آن را برتر می دانستند. دولت کانادا اعتراف کرده است که آزار جسمی و جنسی در آن مدارس بیداد میکرد.
@mafaz_news
دولت سوئد تحت فضاسازی گروهک تروریستی منافقین رای صادر کرده است
مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری درباره صدور حکم صادره دادگاه سوئد علیه حمید نوری:
🔸پرونده غیر حقوقی و مخدوش بوده است. حکم صادره با توجه به اینکه مراحل دادرسی منطبق با موازین قانونی نبوده یک رسوایی است و محل اعتراض شدید است.
🔸متهم از حقوق اولیه دادرسی و شهروندی محروم بوده است و منطبق با مقررات داخلی و کنوانسیون بین المللی نیست. وجدان جامعه بین المللی این مورد را نخواهد پذیرفت.
پایگاه خبری مفاز👇
t.me/joinchat/SaLFLpltCV7hovrh
يهودستیزی؛ ترفند راستگرایان افراطی فرانسه علیه مسلمانان
ایده اصلی جریان راست که نیکلا سارکوزی، رئیس جمهور سابق فرانسه به آن تعلق دارد، حمله به رسانهها و سیاستمدارانی است که خواستار توانمندسازی جوامع مسلمان هستند. به نحوی که بتوانند ضمن حفظ سنتهای خود و بدون هیچ گونه فشار و محدودیتی، وظایف دینی خود را انجام دهند. اموری که در دوره سارکوزی موانعی برای آن اعمال شده بود و مکرون، رئیس جمهور کنونی به راه او ادامه داد.
در بخش پایانی این گزارش تأکید شده است: هدف اقدامات راست افراطی فرانسه، نخبگان چپ فرانسوی هستند که از حقوق اقلیتها در فرانسه دفاع میکنند که در رأس آنها جوامع مسلمان و از جمله الجزایریها قرار دارند. راستگرایان به تمام آنچه که از حقوق اقلیتها دفاع میکند، اتهام یهودستیزی میزنند تا از این طریق چهره آنها را تخریب کرده و آنها را مجبور به سکوت کنند.
👈مشروح خبر
لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=37364
@mafaz_news
در پی قتل شینزو آبه؛
تحقیقات احزاب سیاسی درباره روابط سیاستمداران ژاپنی با فرقه «مونیسم»
🔺پس از ترور #شینزو_آبه، نخست وزیر پیشین ژاپن، به دلیل آنچه قاتل وی رابطه این سیاستمدار کهنهکار با «کلیسای اتحاد»(فرقه #مونیسم) دانسته، ارتباط سیاستمداران ژاپنی با این گروه مذهبی زیر ذرهبین قرار گرفته است. «تتسویا یاماگامی»، متهم به قتل آبه، گفته که نسبت به این گروه مذهبی «کینه»ای در دل داشته است، به این خاطر که کمکهای مالی بی حد و حصری که مادرش به آنها کرده بود، خانواده آنها را از هم پاشاند.
🔺در اثر این واقعه، کلیسای اتحاد که گروهی ضدکمونیستی است و پذیرفتن هدایای کلان از اعضایش همیشه مورد سوءظن بوده است، اکنون در مرکز توجه جامعه ژاپن قرار گرفته است. «سان میونگ مون»، بنیانگذار #کلیسای_اتحاد، یک فرد کرهای، خواهان اتحاد شبهجزیره کره بود. بر همین اساس، او در کنار گروه مذهبی خود، سازمان سیاسی «فدراسیون بینالمللی برای پیروزی بر کمونیسم» را در سال ۱۹۶۸ در ژاپن تأسیس کرد.
🔺این گروه مذهبی در ایالات متحده و اروپا اغلب به عنوان «#فرقه» شناخته میشود. گفته می شود برخی از اعضای این #کلیسا با اتهام داد و ستد غیرقانونی در ژاپن دستگیر شدهاند. عموی یاماگامی، قاتل شینزو آبه، به مطبوعات گفته که مادر یاماگامی، صد میلیون ین به کلیسای اتحاد اهدا کرده است.
🔺بر اساس این سابقه، احزاب سیاسی در ژاپن و به ویژه مخالفان حزب حاکم که آبه از چهرههای برجسته آن بود، قصد دارند تحقیقات گستردهای درباره روابط سیاستمداران ژاپنی با کلیسای اتحاد آغاز کنند.
@mafaz_news
جدال بر سر حجاب در مصر و نقد سیاست «اسلام میانهرو»
اگرچه تاریخ بحث درباره حجاب در مصر به قرن نوزدهم و به زمان انتشار کتاب «آزادی زنان» اثر قاسم امین میرسد، این بحث در سده بیستم و اوایل قرن بیست و یکم نیز تداوم یافته است، به شکلی که هیچ دورهای از تاریخ معاصر مصر را نمیتوان یافت که این مسائل در آن مطرح نشده باشد با این حال زمینههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این بحث در دورههای مختلف متفاوت بوده است.
پس از سرنگونی دولت محمد مرسی و پایان زودهنگام سیطره سیاسی اخوان المسلمین بر مصر، دولت جدید این کشور به دنبال کنترل کامل نهادهای مذهبی مصر است.
یکی از برجستهترین تلاشهای رئیس جمهور این کشور برای کنترل حوزههای مذهبی، مناقشه عمومی مداوم او با شیخ الازهر است. زمانی که او در سال ۲۰۱۴ ریاست جمهوری را بر عهده گرفت، ترکیبی از نهادهای مذهبی را یافت که برخی از آنها متحدان آن بودند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
https://mafaz.ir/?p=37375
@mafaz_news