#معرفی_کتاب مذهب و ظهور ورزش در انگلستان
این کتاب داستان تغییر رابطه بین ورزش و مذهب از سال 1800 تا به امروز را روایت می کند و به زمینه اجتماعی و سیاسی تغییرات این رابطه می پردازد. همچنین زمینه های تنش بین دین و ورزش، به ویژه قمار و ورزش را بررسی می کند.
در اوایل قرن نوزدهم، مسیحیان انجیلی کمپینهایی را برای ممنوعیت ورزش هایی که ظالمانه، بی رحمانه یا بی نظم تلقی می شدند ایجاد کردند.
اما از دهه 1850 مسیحیان و دیگر رهبران مذهبی از حمله به ورزشهای «بد» به ترویج ورزشهای «خوب» روی آوردند.
سرعت تغییرات در دهه 1960 شتاب گرفت، زیرا تجاریسازی ورزش تشدید شد.
کریکت، فوتبال، راگبی، هاکی، دوچرخهسواری، دو میدانی و موارد دیگر و نیز وابستگیهای بین گروههای مذهبی و ورزشهای خاص، مانند انگلیکنها و کریکت، یهودیان و بوکس، یا وابستگی ترقی خواهان با دوچرخهسواری را بررسی میکند.
این اولین کتابی است که این داستان را بیان میکند و در حالی که تمرکز اصلی آن بر مسیحیت است اما از یهودیت و اسلام نیز روایت می کند.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی از توزیع و انتشار انجیل توسّط عناصر تبلیغی
مسیحیت تبلیغی برای تبلیغ، مکان نمی شناسد و یکی از ابزارهای مهمّ موفّقیتشان در جذب همین است.
برخی اماکن جذب مخاطب توسّط مسیحیت تبلیغی: نمایشگاههای کتاب، نمایشگاه قرآن، مترو، ایستگاه اتوبوس، مهمانی های دانشجویی، دورهمی های دوستانه، مخصوصآ محافل زنانه، آرایشگاه ها و...
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
سرینگار، هند
🔹زنان محجبه مسلمان کشمیری که کلاه بابانوئل بر سر دارند، در کلیسای کاتولیک خانواده مقدس در طول جشنهای کریسمس سلفی میگیرند.
@mafaz_news
اداره اروپا و آمریکا با همکاری انجمن علمی دانشکده ادیان، به مناسبت پارلمان ادیان جهان 2023 برگزار میکند:
کارگاه «آشنایی با پارلمان ادیان جهان»
زمان: چهارشنبه 7 دی، ساعت 12:30
مکان: دانشگاه ادیان و مذاهب، سالن شهید بهشتی
✅ برای حضور در کارگاه ثبت نام الزامی است.
@mafaz_news
امشب دل سنگ کوچه ها میگرید
یک شهر خموش و بی صدا میگرید
تشییع جنازه غریب زهراست
تابوت به حال مرتضی میگرید
🏴 فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) بر همگان تسلیت باد
@mafaz_news
عزاداری شیعیان اردو زبان در حرم حضرت معصومه(س)
🔹مراسم عزاداری و سینهزنی پر شور شیعیان اردو زبان به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا(س) در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
🎥 دریافت جایزه بهائی سابقه دار از اداره راهداری و حمل و نقل جادهای!!
🔹«یکتا فهندژ» بهائی و مبلّغ فعال این فرقه که اهل شیراز است، 30 آذر طی جلسهای که در استان فارس به مناسبت هفته حمل و نقل برگزار شده بود، به عنوان یکی از 150 راننده جادهای و راهدار نمونه استان فارس انتخاب و جایزه دریافت کرد و برخلاف معمول سه بار از سوی تماشاگران تشویق شد!
🔹این شخص ضمن شادی فراوان از دریافت این جایزه و انتشار تصاویر و خبر آن در حساب شخصی اینستاگرامش، از اینکه به دلیل بهائی بودن از دستیابی به جایگاههای بالاتر بازمانده اظهار ناراحتی میکند.
🔹یکتا فهندژ که سابقه چند سال زندان به جرم فعالیت فرقهای برای فرقه ضالّه بهائیت را در کارنامه دارد، در سایه غفلت مسئولان امر توانسته به این جایزه دست پیدا کند.
🔹در حالی که تشکیلات بهایی دنبال آشکارسازی در ایران است اینگونه بیتوجهیها باعث نزدیکتر شدن بهائیت به اهدافش در ایران خواهد شد.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
جهش شدید مهاجرت یهودیان به اراضی اشغالی در سال 2022
🔹دولت دین- روزنامه صهیونیستی معاریو روز پنجشنبه (22 دسامبر) در گزارشی اعلام کرد تعداد یهودیان مهاجر به فلسطین اشغالی در 11 ماهه گذشته سال جاری میلادی به 70 هزار نفر از 95 کشور جهان رسیده است.
🔹مهاجرت یهودیان به کمک آژانس یهود و همکاری با وزارت مهاجرت و جذب رژیم صهیونیستی انجام شده است.
🔹مساله مهم در این مورد افزایش شدید مهاجرت یهودیان در سال جاری است که در نسبت به 23 سال گذشته رشد زیادی داشته است به طوری که در سال 2021 تعداد مهاجران جدید به اسرائیل حدود 28600 نفر بوده است.
🔹معاریو افزایش شدید مهاجرت یهودیان در سال جاری میلادی را از پیامدهای جنگ اوکراین دانسته چرا که بیشتر این مهاجران به کشورهای روسیه و اوکراین تعلق داشتهاند.
🔹دادههای غیر نهایی گزارش آژانس یهود در خصوص میزان مهاجران یهودی کشورهای مختلف عبارتند از:
روسیه 37364 یهودی
اوکراین 14680 یهودی
آمریکا و کانادا حدود 3500 یهودی
فرانسه 2049 یهودی
بلاروس 1993 یهودی
اتیوپی 1498 یهودی
آرژانتین 985 یهودی
انگلیس 526 یهودی
آفریقای جنوبی 426 یهودی
برزیل 356 یهودی
🔺بر اساس بخش دیگری از گزارش این نهاد صهیونیستی حدود 19 هزار نفر از مهاجران یهودی سال جاری میلادی (27 درصد) جوانان 18 تا 35 ساله بودهاند که موتور رشد جامعه و بازار به شمار رفته و درمیان آنها افراد متخصصی مانند پزشک، مهندس و معلم نیز وجود داشته است. همچنین 16500 نفر از مهاجران جدید (24 درصد) زیر 17 سال، 22 درصد 36 تا 50 ساله، 14 درصد 51 تا 64 ساله و حدود 13 درصد بالای 65 سال بودهاند.
@mafaz_news
بلاتکلیفی رندانه بهائیت در برگزاری مناسبتهای غیربهائی
رویکرد بهائیت نسبت به کریسمس
✍️بهائیان هر اتفاق و مناسبتی را از دریچه سود و زیان تشکیلاتی و مناسبات سازمانی مورد بررسی قرار میدهند، به عنوان مثال همین جشن #کریسمس که از یک طرف به دلیل جمعیت زیاد #مسیحیان و بستر مناسبی که برای تعامل و تقریب افراد فراهم میآورد، چشمپوشی از آن برای بهائیت ضرر بزرگی محسوب میشود و از طرف دیگر مسئولان #تشکیلات برای اغنای افکار خود بهائیان و تناقضاتی که حضور و تبلیغ #بهائیت در این فضا ایجاد میکند، مجبورند دستور واضحی در مورد عدمشرکت در این مناسبت پر زرق و برق صادر نکنند. هرچند در لفافه اعضا را به استفاده ابزاری از کریسمس سوق میدهند و در میان خود، کنار گذاشتن کامل چنین مناسبتهایی را به عصر ذهبی و حکومت خیالی بهائی موکول مینمایند:
🔚«بهائیان باید جشن گرفتن ایام مقدسه مسیحی از قبیل کریسمس را متوقف سازند... امّا لزومی ندارد که در حال حاضر محافل روحانی این اصل را تنفیذ نمایند..؛
بهائیان، در اتخاذ تصمیم که آیا در این قبیل فعالیتهای سنتی شرکت کنند یا خیر، باید در مقابل دو مورد افراط و تفریط مراقبت تام داشته باشند. یکی قطع ارتباط غیرضروری از مراسم و آئینهای فرهنگی بیضرر و بالتبع منزوی کردن خود از دوستان و خانوادههای غیر بهائی خویش است؛ و دیگر ادامه دادن به مراسم منسوخ ادوار سالفه و بالتبع تضعیف استقلال امر بهائی و ایجاد تمایزات نامطلوب بین خود و دیگر احبای الهی است. در این رابطه بین آنچه که #بهائیان بین خود انجام میدهند و آنچه که در ارتباط و مصاحبت با دوستان و منسوبین غیربهائی انجام میدهند، تفاوتی وجود دارد. »(بخشی از پیام مرکز اصلی فرقه)
@mafaz_news
اگر مسیح امروز در میان ما بود…
رهبر انقلاب:
اگر حضرت عیسی مسیح (علیهالسّلام) امروز در میان ما میبود، لحظهای را برای مبارزه با سردمداران ظلم و استکبار جهانی از دست نمیداد و گرسنگی و سرگردانی میلیاردها انسانی را که بهوسیلهی قدرتهای بزرگ، استثمار و به جنگ و فساد و ستیزه خویی سوق داده میشوند، تحمّل نمیکرد.
درسی که مسیحیان و مسلمانان باید فرابگیرند
عیسی مسیح (علیهالسّلام) مجهّز به معجزه و دعوت الهی برای نجات بشر از ظلمات شرک و کفر و جهل و ظلم و رسانیدن وی به نور معرفت و عدل و عبودیّت پروردگار مبعوث گشت و در همهی مدّت اقامت خود در میان انسانها لحظهای در مبارزه با بدی و دعوت به نیکی درنگ نفرمود. و این درسی است که مسیحیان و مسلمانان که معتقدان به نبوّت آن بزرگوارند باید فراگیرند.
👈ادامه مطلب
@mafaz_news
عاشقانههای یک همسر آزاده مسیحی/ هاکوپیان ۲۶ ماه مفقودالاثر بود
دیگر فرقی ندارد چه دین و آیینی داشته باشی، حاضری جانت را برای این خاک و پرچمش فدا کنی تا ایران همیشه سربلند و سرافراز باقی بماند؛ همان کاری که «سورن هاکوپیان» کرد.
سورن وقتی سال ۱۳۶۵ درسش را تمام کرد، میتوانست سربازی نرود، اما او که روزهای کودکیاش را در پس کوچههای خرمشهر گذرانده بود، نمیتوانست نسبت به اطرافش بیتفاوت باشد. با اینکه برادر بزرگترش هم در سربازی بود، او با اختیار کامل و ایمان قلبی راه دفاع از وطن را برگزید.
👈ادامه مطلب
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدئویی که یهودیان در پی نابود کردن آن هستند!
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
تازه مسلمان آلمانی:
آشنایی با آموزههای حضرت زهرا(ع) میتواند مسیر را برای مشتاقان شناخت اسلام همواره کند
سونیا فرای، مستبصر آلمانی گفت: حضرت زهرا (س ) یک الگوی نمونه برای زنان است. آشنایی با آموزههای حضرت زهرا(ع) می تواند مسیر را برای مشتاقان شناخت اسلام همواره کند و بهترین روش تبلیغ سبک زندگی و گفتار و کردار خودمان است.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
دعوت عمار الحکیم از نجف و الازهر برای پیشبرد گفتمان تسامح
رهبر جریان حکمت ملی عراق در دیدار با هیئت مصری ضمن بیان اینکه اگر تروریسم در عراق شکست نخورده است، به دیگر مناطق هم سرایت میکرد، گفت امروز نجف اشرف و الازهر گفتمان تسامح، همزیستی و پذیرش دیگران را پیش ببرند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
روزنامه پاکستانی: کربلا یکی از راههای تقریب بین ادیان و مذاهب است
روزنامه نیمه رسمی پاکستانی «د نیوز» مراسم سالروز شهادت ابا عبدالله الحسین(ع) و اربعین را یکی از مصادیق بارز اصول مدارا و همزیستی در میان شهروندان پاکستانی توصیف کرد.
این روزنامه در سرمقالهای که توسط مرکز مطالعات و تحقیقات آستان مقدس حسینی در کربلای معلی ترجمه شده، آورده است: از نمونههای فراوان تسامح دینی، صلح و وفاق بین ادیان، آن چیزی است که در شهرهایی مانند ترپارکر و عمرکوت شاهد هستیم که با ماهیت جمعیتی مختلط از فرهنگ اجتماعی واحد و بدون مناقشه با یکدیگر برخوردارند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news