#یهودیت
هشدار حماس نسبت به افزایش فعالیت تندروها در کابینه رژیم صهیونیستی
محمد حماده، سخنگوی حماس نسبت به تشدید فعالیت راستگرایان افراطی صهیونیست برای اجرای طرحهای بزرگ شهرکسازی و یهودیسازی در مسجدالاقصی هشدار داد و تأکید کرد که این موضوع مستلزم بسیج عمومی و هوشیاری کامل فلسطینیان است. وی کابینه جدید رژیم صهیونیستی را مسئول تمام اتفاقاتی دانست که ممکن است برای مسجدالاقصی رخ دهد.
👈بیشتر بخوانید
https://mafaz.ir/?p=44358
@mafaz_news
#قانون_جذب
ترویج کمال گرایی در زندگی
راندا برن یک از مروجان اصلی آموزه خرافی قانون جذب می باشد؛ وی در ابتدای کتاب قدرت خود سعی می کند انسان را برای به دست آوردن زندگی در اوج کمال و بدون نقص تهییج کند. وی می نویسد: «در این کتاب من مسیر زندگی ای فوق العاده را به تو نشان می دهم. تو به حقیقتی شگفت انگیز درباره خودت، زندگی و جهان هستی پی خواهی برد. زندگی خیلی آسانتر از چیزی است که تو فکر می کنی. وقتی به روش زندگی و قدرت درونت پی می بری، جادوی زندگی را به طور کامل تجربه می کنی و این همان زندگی شگفت انگیز است! حال بگذار تا جادوی زندگیات آغاز شود. قدرت چیست؟ الکساندر گراهام بل: «این قدرت نیست فقط می دانم وجود دارد.» زندگی ساده است. زندگی تو فقط از دو چیز تشکیل شده است: چیزهای مثبت و چیزهای منفی. هر بخشی از زندگی چه سلامتی باشد چه پول، رابطه شغلی و یا خوشبختی، برایت یا مثبت است یا منفی. یا پولداری یا فقیری. یا بسیار سالمی یا بسیار بیماری. یا روابطت با دوستان و آشنایان خوب است یا با آنها مشکل داری. شغلت پر از هیجان و موفقیت است، یا مملو از نارضایتی و شکست است. یا غرق در خوشبختی هستی یا بیشتر مواقع احساس خوبی نداری. سال های خوب یا بد، روزهای تلخ یا شیرین را پشت سر گذاشته ای.
👈بیشتر بخوانید
https://mafaz.ir/?p=44372
@mafaz_news
#بهائیت
حذف اخلاق از جامعه با شعار طرح تحول اجتماعی
تشکیلات و مهره های بهائی، مقاصد فرقه ای خود را در اصطلاحات علومی چون جامعه شناسی یا روانشناسی پنهان می کنند و می کوشند با این حربه اقدامات مخرب جریان را موجه جلوه دهند. در همین راستا، مهره های رسانه ای بهائیت با کلید واژه تحول اجتماعی در صدد برآمده اند تا ارزش های ملی، فرهنگی و اخلاقی را از اجتماع حذف نمایند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
https://mafaz.ir/?p=44351
@mafaz_news
انسان، ایمان و معنویت در فضای سایبر
باید دانست، انسان مجازی با سرنوشت مبهمی در رابطه با ایمانش مواجه است؛ ایمان او نه ایمانی ثابت، بلکه ایمانی سیال میشود. انسان مجازی برای فهم مفاهیم دینی از قبیل خدا، مرگ و… از فضای مجازی سود می جوید، پس سایبر مقولات فکری لازم برای درک جهان هستی، خالق و… را فراهم می آورد. اما آیا مفاهیم سایبری بر قامت مفاهیم دینی تناسب دارد؟ امروز از نظریه انسان مجازی و ایمان سیال سخن به میان آمده است و به طور خاص، هشداری است به جامعه امروز ایران که باید ابعاد مختلف فلسفی، معرفت شناختی و الهیاتی فضای سایبر را به خوبی شناخت و از خطرات آن آگاه بود.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
https://mafaz.ir/?p=44345
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حجاب از زبان یک مبلغ مسیحی
امینه اسیلمی مبلّغی #مسیحی که در طی تلاش برای مسیحی کردن برخی مسلمانان، با دین اسلام آشنا شده و مسلمان می شوند.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
#یهودیت
تغییر دیدگاه یهودیان نسبت به اسرائیل
آوی شلایم، مورخ و شخصیت دانشگاهی ضد صهیونیست، در سخنانی اذعان کرد که یهودیان در گذشته در کنار جوامع عربی زندگی میکردند و در معرض تبعید و آوارگی قرار نمیگرفتند.
شلایم در گفتگویی با شبکه الجزیره به یهودیانی که در دورههای گذشته در کشورهای عربی زندگی میکردند، اشاره و تأکید کرد: اسرائیل توسط یهودیان اروپایی و یهودیان اشکنازی ایجاد شده است که همیشه یهودیان عرب را تحقیر کردهاند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
جدال اندیشمندان مسیحی بر سر نظریه گناه ذاتی
باورهای مسیحیت صهیونیستی دارای انحرافات و جعلیات متعددی است. از همان ابتدا که آموزههای انحرافی در آیین مسیحیت وارد شد ،بسیاری از اندیشمندان اعتراض خود را مطرح کردند لکن ثمرهای برای اصلاح و روشنگری جامعه نداشت.
در این مجال یک نمونه از آموزههای انحرافی که موردبحث و حتی جدل میان اندیشمندان مسیحی شده بود را از منابع مورد اعتماد مسیحیان بهاختصار بیان میکنیم.
از نظر تیسین یکی از اندیشمندان قرن شانزدهم مسیحی، گناه آدم و حوا آثار فراگیرش را دامان بشریت را گرفت و ذات انسان را فاسد کرد.انسانها هنگام تولد، ذاتاً فاسد و گناهکار بودهاند و این گناه در تمام شئونات زندگی انسان واردشده است. انسان برای نجات باید تولد دوباره مسیحی پیدا کند وگرنه تغییر وضع خویش قدرتی نخواهد داشت.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
اطاعت و سرسپردگی در اسلام و تفاوت آن با فرقه اهل حق
پیروی از شایستگان نقش مهمی در رسیدن به سعادت و کمال دارد. از نگاه اسلام، خداوند و رسول او و صاحبان امر پس از ایشان، شایسته اطاعت هستند، اما #اهل_حق خود را سرسپرده بزرگان و پیران یکی از خاندان های این فرقه نموده و از آنها اطاعت می نمایند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارشناس سعودیاینترنشنال: توهین به مقدسات مسلمانان حق فرانسویها است، اگر دوست ندارید جمع کنید برید از اینجا!
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شرح خیانتهای علیرضا اکبری جاسوس انگلیس از زبان خودش
چگونه MI6 اکبری را جذب کرد؟
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
مجمع فقهی مکه مکرمه 🔹فرقه ی #بهائیت دینی خود ساخته و جدید است. بنیان گذار این دین و آیین علی محمد؛
دارالإفتاء اشاعة التوحید سراوان؛
حکم فرقه بهائیت (۱)
🔸با توجه به اعتقادات فرقه #بهائیت از جمله انکار#خاتم_الانبیاء بودن نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و سلم، انکار #قیامت، منسوخ بودن اسلام، منسوخ بودن،قرآن و...، آیا پیروان این فرقه گمراه، از جمله #کفار به شمار می آیند یا خیر؟حکم طهارت این افراد چه میباشد؟
🔹پیروان و اتباع این گروه از نظر #اهل_سنت کافر، #مرتد و خارج از اسلام میباشند زیرا این گروه منکر ضروریات دین می باشند.
چنانچه در فتاوای #حقانیه نیز آمده: چون که #فرقه بهائی منکر ضروریات دین مانند روز قیامت، انکار دخول جنت و جهنم، و معتقد هستند نعوذ بالله که خداوند در جسم حلول می نمایند همچنین منکر ختم نبوت توسط آن حضرت می باشند. از این جهت هر کسی که مذهب #بهائی را اختیار نماید کافر و مرتد و خارج از اسلام می باشند احناف قائل به #نجاست اعتقادی و معنوی در کفار می باشند و آن را حمل بر ظاهر نمی نمایند مگر این که نجاست ظاهری وجود داشته باشد.
#بهائیت_فرقه_ضاله
#اهل_سنت_بهائیت
#ایران_بدون_بهائی
#بهائیت_فرقه_انگلیسی
مفاز؛ آخرین اخبار فرق و ادیان انحرافی 👇
www.mafaz.ir
@mafaz_news
اصول مشترک فرقههای نوظهور
روشنگر- در بررسی ماهیت جنبشهای معنویتگرای نوین، وجوه و اصول مشترکی میان این فرقهها دیده میشود که به اهم این وجوه اشاره میگردد:
♦️اومانیسم (انسان محوری)؛ اومانیسم یکی از مهمترین شالودههای اندیشه مدرنیته محسوب میشود. اعتقاد به این مکتب، به وفور در #جنبشهای_معنوی_نوپدید مشاهده میشود. جایگاه محوری قائل شدن برای انسان، اصلی است که در اغلب قریب به اتفاق این فرقهها دیده میشود و شمار قابل توجهی از کتب و آثار جریانهای مزبور، دربردارنده واژه «خود» میباشند که برآمده از مرکزیت انسان در نظام فکری آنهاست.
♦️دنیاگرایی (سکولاریسم)؛ در این مدل هستیشناسی، اصالت به امور دنیوی و اینجهانی داده میشود. در این جریانها، غایت کمال و آرمان در امور مادی، خلاصه شده و میل ارتباط با ماوراء طبیعت از طریق توسل به ابزارهایی چون #سحر، #جادو، #یوگا، #مدیتیشن، انرژیدرمانی و حتی استفاده از مواد مخدر و توهمزا پاسخ داده میشود.
♦️ تعارض با ادیان الهی؛ غلبه مادیگرایی در #مدرنیته و جهانیشدن، با وجوه متعالی معنوی #ادیان_الهی در تعارض قرار دارد. به همین خاطر است که شاهد بروز تمایلات بنیادگرایانه اسلامی یا مسیحی در برخی جوامع هستیم. جالب آنکه، حرکتهای معنوی برخاسته از سنتهایی مانند اسلام، #مسیحیت و #یهودیت، با وجود ریشههای خود، به نفی ادیان الهی میپردازند تا خویشتن را یگانه مسیر رسیدن به کمال نشان دهند.
♦️پلورالیسم دینی (کثرتگرایی)؛ کثرتگرایی دینی، قائل به تنزل دین به تجربهگرایی دینی هستند. برابر این رویکرد، گوناگونی ادیان، انعکاس تجارب دینی است و همین تجربه مدرنیته، به عنوان پیشزمینهای برای جنبشهای معنویتگرای نوین قرار گرفته است.
♦️لیبرالیسم؛ شعار لیبرالیسم، آزادی بیشتر برای انسانهاست. جنبشهای معنویتگرای نوین نیز، همسو با این ایده، به منظور پاسخ به تمایلات آزادیخواهانه بشر، با نفی شریعت، به اصطلاح، بشر را از قید و بندهای دستو پاگیر دینی رها میسازند.
https://mafaz.ir/?p=44360
@mafaz_news