رئیس پژوهشکده تاریخ معاصر ایران:
کرسیهای ایرانشناسی غرب در تسخیر فرقه بهائیت است
موسی حقانی، رئیس پژوهشکده تاریخ معاصر در نشست هم اندیشی صمیمی نویسندگان و راویان داستانی با محققان و پژوهشگران تاریخ معاصر :
🔹ما چیزی حدود بیست جریان معارض را شناسایی کردهایم که در حوزه تاریخ معاصر در حال تولید محتوا هستند و هر روز هم هوشمندانهتر و شاید بشود گفت با رویکردهای جدیدتری تولید اثر میکنند.
🔹از گروههای ضد انقلاب بگیرید تا جریانهای ناسیونالیستی و کمونیستی؛ کسانی که ما فکر میکنیم شاید تاریخ مصرفشان تمام شده و اساسا دیگر وجود خارجی ندارند، اما الان میبینیم آثار گستردهای از سوی آنها منتشر میشود.
🔹در دانشگاههای غربی تمام کرسیهای ایرانشناسی متأسفانه به تسخیر این جریانها مخصوصا فرق ضاله درآمده. فرقه بابیه و ازلیها پنهاناند، ولی فرقه ضاله بهائیت تقریبا میشود گفت تمام کرسیهای ایرانشناسی را تسخیر کرده است. اینها در همه دانشگاههای مهم جهان که کرسی ایرانشناسی دارند حضور جدی دارند و هدایتکننده هستند و در تولید آثار مؤثر هستند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
پاتریارک روئیل سوم: اتحادی کهن بین آشوریان و مردم ارومیه وجود دارد
محمدصادق معتمدیان، استاندار آذربایجان غربی با رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری دیدار کرد.
پاتریارک مارآوا روئیل سوم، رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری در این دیدار گفت:
🔹آشوری ها قدمت زیادی در ایران و ارومیه دارند که تاریخ حضورشان به قبل از مسیحیت بر می گردد.
🔹آشوریان در ایران با پیروان سایر ادیان به صورت مسالمتآمیز زندگی میکنند.
🔹اتحادی کهن بین آشوریان و مردم ارومیه وجود دارد.
🔹کلیساهای قدیمی آشوریان در ایران و آذربایجان غربی وجود دارد که قدردان مرمت، حفظ و نگهداری از این کلیساها هستیم.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
لزوم نقش آفرینی ادیان الهی در برقراری صلح و عدالت
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجانغربی در دیدار با «پاتریارک مار آوا روئیل»، رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری:
🔹آذربایجانغربی رنگارنگی از قومیتها، مذاهب و ادیان الهی است و تا امروز پیروان ادیان و #مذاهب گوناگون بدون در نظر گرفتن اختلافها و با نهایت صمیمیت در کنار هم زیستهاند و اتحاد و همبستگی را معنا کردهاند.
🔹انقلاب اسلامی برای ادیان و مذاهب ارزش خاصی قائل است و حضور نمایندگان در مجلس اسلامی، انجام مراسمات دینی و … از جمله امثال آن است.
🔹ظلم ستیزی یکی از مهم ترین آموزههای ادیان الهی است.
🔹یکی از دلایلی که پیروان ادیان الهی در جمهوری اسلامی ایران #همزیستی_مسالمتآمیزی دارند این است که یکی از مهم ترین آموزههای مشترک ادیان الهی ظلم ستیزی است.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
واکنش دردآلود فرقه رجوی به تجمع خانواده های انجمن نجات مقابل صلیب سرخ
#فرقه_رجوی بعد از تجمع موفقیتآمیز خانوادهها جلوی صلیب سرخ بینالمللی در تهران به مناسبت روز جهانی صلیب سرخ علیرغم خط سیاسی – رسانهای خود یعنی سکوت در مقابل انجمن نجات، از سرِ درد مجبور شد که سکوت خود را شکسته طی مطلبی در سایت فرقهای خود به نام ایران افشاگر؛ حالات روحی و درونی فرقه و فشارهای ناشی از تجمع روی سرکردگان خود را به نمایش بگذارد.
آنها ضمن فحاشی به انجمن نجات و خانوادهها؛ این تجمع را با تجمع خانوادهها مقابل قرارگاه #فرقه در عراق مقایسه کرده که همین مقایسه نشاندهنده اهمیت این تجمع و فشاری است که از این بابت به آنها وارد شده است.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
نگاه به سازمان سیاسی بهائیت یک ایده هوشمندانه بود/ پژوهشی با تکیه بر ۱۰ هزار سند
مهدی کاموس در بررسی و نقد کتاب «سازمان سیاسی بهائیت» گفت: به نظرم این یک ایده هوشمندانه بود در نگاه به سازمان سیاسی بهائیت. اما من سه سوال را نسبت به کتاب دارم؛ نخستین سوال؛ اینکه اصولا چرا سازمانها پدید میآیند و چرا تداوم پیدا میکنند؟ چگونه میتواند طرفدارانی پیدا کند؟
حمیدرضا اسماعیلی گفت: پژوهش «سازمان سیاسی بهائیت» از سال ۱۳۹۲ آغاز شد و در سال ۱۴۰۰ به چاپ رسید. در تدوین و نگارش کتاب بیش از ۱۰ هزار سند مختلف از اسناد امنیتی دوره پهلوی و تعدادی اسناد بعد از پیروزی انقلاب اسلامی استفاده شد. البته اسناد غیر ایرانی مربوط به دولتهای انگلیس و روسیه هم دیده شد.
👈مشروح گزارش
🆔@mafaz_news
حمایت اجباری از همجنسگرایی؛
محرومیت پنج بازیکن مسلمان در لیگ فوتبال فرانسه
🔹از تیمهای فرانسوی در دو لیگ برتر این کشور خواسته شده است که اقداماتی نمادین از جمله؛ استفاده از شمارههای رنگی بر روی پیراهنهای ورزشی و حمل بنرهایی مخصوص جهت حمایت از #همجنسگرایان انجام دهند، امری که با مخالفت بازیکنان مسلمان مواجه شده است.
🔹پنج بازیکن مسلمان تیم فرانسوی "تولوز" به دلیل امتناع از پیوستن به کمپین مبارزه علیه "همجنسگرا هراسی" از بازی آینده تیم خود مقابل تیم نانت کنار گذاشته شدند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
هیئتی از مرکز گفتگوی ادیان با علمای مسلمان لبنان دیدار کردند
هیئت مشترک “مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ ها در لبنان” و “مجمع ادیان و مذاهب سوریه” از مرکز “تجمع علمای مسلمان” در لبنان بازدید کردند.
این هیئت متشکل از سید علی قاسم رئیس مرکز، شیخ ماهر شعیب مسئول روابط عمومی، شیخ سنان سیدوش رئیس انجمن آل البیت (علیهم السلام)، شیخ محمد القادری شیخ طریقت قادریه در سوریه، مازن هارونی رئیس دانشکده علوم دینی، علیا موسی “عضو مجمع ادیان و مذاهب” دلال خلیل رئیس کنگره اسلامی و جیهان بدیر عضو مرکز گفتگوی ادیان بود که مورد استقبال شیخ حسان عبد الله رئیس هیئت مدیره تجمع علمای مسلمان و اعضای آن قرار گرفتند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
سفیر انگلیس در آذربایجان در حال برافراشتن پرچم همجنسگرایان
🔹در روزهای گذشته در مناطق مختلف باکو پرچم همجنسگرایان برافراشته شد. این در حالی صورت میگیرد که حتی برافراشتن پرچم اباعبدالله الحسین در حیاط مساجد آذربایجان هم ممنوع میباشد!
🔺سوره مبارکه البقرة آیه ۱۲۰
وَلَن تَرضىٰ عَنكَ اليَهودُ وَلَا النَّصارىٰ حَتّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم ۗ قُل إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الهُدىٰ ۗ وَلَئِنِ اتَّبَعتَ أَهواءَهُم بَعدَ الَّذي جاءَكَ مِنَ العِلمِ ۙ ما لَكَ مِنَ اللَّهِ مِن وَلِيٍّ وَلا نَصيرٍ﴿۱۲۰﴾
🔺هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد، (تا به طور کامل، تسلیم خواستههای آنها شوی) و از آیین (تحریف یافته) آنان، پیروی کنی. بگو: «هدایت، تنها هدایت الهی است!» و اگر از هوی و هوسهای آنان پیروی کنی، بعد از آنکه آگاه شدهای، هیچ سرپرست و یاوری از سوی خدا برای تو نخواهد بود.
🆔@mafaz_news
غسل تعمید کودکان مندایی در اهواز + تصویر
🔸در آیین مندایی وقتی نوزاد به دنیا میآید بعد از گذشت یکماه از تولد باید غسل تعمید داده شود.
🔸مهمترین رکن دین مندایی آب است. در کتاب مقدس مندائیان یعنی “گنزا ربّا” بر اهمیت آب به عنوان منشاء حیات بطور ویژه تاکید شده است. دین مندائی یکی از قدیمیترین ادیان یکتاپرست جهان محسوب میشود؛ با این وجود در مقایسه با دیگر ادیان، کمتر شناخته شده است.
🔸این افراد پیروان حضرت یحیی (ع) هستند که همچنان طبق مراسم خاصی فریضه دینیشان را به جا میآورند.
مشاهده تصاویر👇
mafaz.ir/?p=49377
🆔@mafaz_news
تبیین «وضعیت شناسی و آینده پژوهی بهائیت در ایران» از سوی حجت الاسلام والمسلمین روزبهانی
اولین همایش مجازی فرق و جریان های انحرافی (وضعیت شناسی و آینده پژوهی) با سخنرانی اساتید مطرح کشوری از سی ام اردیبهشت تا سوم خرداد ماه برگزار می شود.
وضعیت شناسی و آینده پژوهی مدعیان دروغین مهدویت، باستان گرایی، معنویت های نوپدید، الحاد، مسیحیت تبشیری، اسماعیلیه، شیخیه و بهائیت، انجمن حجتیه، تشیع انگلیسی، وهابیت، تصوف و غیره.. محورهای ان همایش است.
امروز شنبه سیام اردیبهشت ماه، در نشست دوم همایش حجت الاسلام والمسلمین روزبهانی، مدیر گروه فرق انحرافی مرکز تخصصی کلام و ادیان حوزه علمیه قم به تبیین و بررسی «وضعیت شناسی و آینده پژوهی بهائیت در ایران» پرداخت.
🆔@mafaz_news
نگاهی به جامعه کلیمیان هند (۱)
💠اقلیت ها در هند نیز در فضای آرام در حال فعالیت های اقتصادی و بازرگانی روزمره خود هستند. یکی از این اقلیت ها کلیمیان هند هستند. در یکی از افسانها آمده است که ﷼یهودیان برای اولین بار در زمان پادشاهی حضرت سلیمان (ع) هنگامی که بین سرزمین اسرائیل و ساحل مالابار که شهر کوچین (منطقه ای در ایالت #کرالا) در آن واقع شده است، روابط تجاری در زمینه چوب ساج، ادویه، عاج و طاووس برقرار بود، در هند مستقر شدند. در روایت دیگر ورود آنها به هند به زمان آشوری در سال ۷۲۲ پیش از میلاد نسبت داده شده است و بعضی از روایات هم ورود #کلیمیان را نتیجه تبعید بابلی در ۵۸۶ یا پس از ویرانی معبد دوم در ۷۰ میلادی دانسته اند.
💠هیچ سندی معتبر در این زمینه وجود ندارد اما اکثر محققان معاصر تاریخ این حادثه را زمانی بین اوایل قرون وسطی می دانند. در کتاب مقدس انجیل هم اولین بار در ارتباط با هند از یهودیان نام برده شده است.
💠در کتاب ایستر نیز که قدمت آن به قرن دوم پیش از میلاد می رسد، به فرمانهایی اشاره دارند که بوسیله آشوروس در مورد کلیمیانی که در سراسر استانهای امپراطوریش از هردو تا کوش پراکنده بودند، صادر شده است. هودو واژه ای عبری برای هند است. کوش نیز همان اتیوپی است.
👉mafaz.ir/?p=49446
🆔@mafaz_news