بهرهبری کلیسای ارامنه؛ مردم ارمنستان خواستار استعفای پاشینیان شدند
در تظاهراتی که با هدف توقف فعالیتهای تعیین مرز آذربایجان-ارمنستان توسط کلیسای ارامنه در ایروان پایتخت ارمنستان برگزار شد، از نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان خواسته شد از سمت خود استعفا دهد.
به گزارش خبرگزاری رسمی ارمنستان "آرمنپرس"، شركتكنندگان در راهپيمايی "تاووش برای وطن" كه توسط اسقف اعظم باگرات گالستانيان نماينده مذهبی منطقه تاووش برگزار شد، در ميدان جمهوریت تجمع كردند.
گالستانیان طی سخنانی در راهپیمایی خواستار استعفای نخست وزیر پاشینیان از سمت خود شده و یک ساعت به او فرصت داد. دولت پاشینیان به اسقف اعظم پاسخی نداد.
شرکتکنندگان در این تظاهرات با سردادن شعارهایی خواستار استعفای پاشینیان، که از سوی آنها به دادن امتیازات ارضی در حین انجام مطالعات تعیین مرز با آذربایجان متهم شده بود، شدند.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
جنبشهای نوپدید معنوی: دین یا عرفان؟
🔹از جنبشها و گروههای معنویت گرای معاصر به گونه های مختلف تعبیر میشود و برای هر تعبیر می توان توجیه یا توجیهاتی آورد در متون آکادمیک مطالعات دین و جامعه شناسی دین رایج ترین و جا افتاده ترین این تعابیر دین است؛ از این جنبشها با عنوان جنبشهای نوپدید دینی یا حتی ادیان جدید نام برده می شود؛ این تعبیر موجه تر از تعبیر «عرفان» به نظر می رسد.
🔹این جنبش ها به جهت ماهیت معنویت معاصر دعوی جایگزینی دین را دارند و بر حسب ادعا همه خدمات و نقشهای دین را متناسب با جهان مدرن ایفا می کنند می توان استدلال کرد که آنچه نیازهای دینی انسان معاصر را بر می آورد باید هم سنخ دین باشد.
🔹در نتیجه گروه های معنویت گرای نوپدید هم سنخ دین سنتی هستند و به تسامح می توان آنها را دین خواند، ادیان نوپدید به علاوه از آن روی که این گروهها و جنبش ها، فضایی قدسی می آفرینند و در این فضا جهان بینی اعتقادی اعمال مناسک گونه، اخلاقیات ویژه تجربه های امر والا و سیستم جمعی مبتنی بر یک یا چند شخصیت فرهمند ایجاد می کنند (به معنی درست کلمه و نه به مسامحه و مجاز)، «دین» هستند.
🔹این جنبش ها را در ایران #عرفانهای_کاذب یا عرفانهای منهای دین و مانند آن خوانده اند. البته تناسبهایی میان معنویت و عرفان هست نوعی باطن گرایی در گذشتن از تجربه های حسی روزمره همچنین به کار رفتن برخی اصطلاحات و واژگان رایج عرفان در معنویت اما با لحاظ عرفان اسلامی به عنوان پس زمینه ذهنی تعابیر فوق این تعابیر، چه بسا گمراه کننده نیز باشند زیرا واژه «عرفان» ما را به یاد رویکردی خدا محور و راهی برای وصول به قرب الهی و تجربه توحید افعالی صفاتی و ذاتی می اندازد حال آنکه معنویت معاصر، اصولاً به سوی خدا جهت نگرفته است بلکه در پی شکوفایی و تعالی خویشتن انسانی است و این جدایی در هدف شکافی پرنشدنی میان معنویت معاصر و عرفان اسلامی ایجاد می کند.
🔹تعبیر «عرفان واره» وضعیت بهتری نسبت به تعبیر عرفان دارد اما به خوبی تعبیر «دین» نیست زیرا مؤلفه هایی مانند شعائر و نظام اعتقادی و نظام اجتماعی را نمی رساند و فقط نوعی باطن گرایی را در جنبشهای معنوی نوپدید نشان میدهد. بر این اساس باید اذعان داشت که تعبیر دین گویاتر است زیرا اجزا و مؤلفه های تعلیمی و آموزه ای این گروه ها را بهتر آشکار می سازد.
🔹برای مواجهه صحیح با این جنبشها قطعاً لازم است بدانیم جزو کدام مقوله هستند. یک پیامد مهم این تعیین مقوله آن است که اگر گروههای معنوی را تحت «عرفان» دسته بندی کنیم نوعی تحریف از آموزه های اصیل اسلام تلقی خواهند شد و از آنجا که عرفان باید وابسته به متن و بافت دینی خود شریعت باشد این جنبش ها به عنوان عرفانی ضدشریعت که علی الاصول، مفهومی متناقض است محکوم خواهند شد.
🔹اما شاید از نگاه گروندگان بدین جنبشها و کسانی که با تعالیم آنها همسویی یافته اند این انتقاد قانع کننده نباشد زیرا معنویت نوین را گفتمانی جدید و راه و طریقتی بی سابقه برای برآورده شدن نیازهای دینی انسان می بینند نه رویکردی عرفانی در متن دین سنتی اما اگر به این جنبشها تحت عنوان ادیان جدید نظر کنیم، رویکرد انتقادیمان متفاوت خواهد شد در نقادی #ادیان جدید ممکن است به سراغ میزان وثاقت منبع الهام وحی یا غیروحی تناقض های درونی نقدهای فلسفی بر مبانی اعتقادی و اموری از این دست برویم نه به سراغ دور شدنشان از دستورهای فقهی اسلامی یا اخلاقیات اسلامی و مانند آن چرا که آنها مکاتبی مستقل از اسلام و مدعی رقابت با ادیان اصیل شده اند.
🔸(همان گونه که نمی توان دین اسلام را بر اساس مبانی هندوئیسم نقد کرد و برای مثال گفت چون اسلام وحیانی بودن کتب موسوم به ودا، اصل تناسخ اصل (اهمیسا ممنوعیت آسیب زدن به حیات موجودات زنده) و مانند آنها را قبول ندارد لذا بر باطل است به همین سیاق نمی توان مکاتب معنوی جدید را بر اساس رقبایشان یعنی ادیان سنتی نقد کرد مبنای نقد باید عقلانیت باشد که بر همه مکاتب دینی و غیردینی حاکمیت دارد.)
📚بهزاد حمیدیه، مجله ادیان و عرفان، سال چهل و ششم، شمارۀ یکم، بهار و تابستان 1392- ص 50
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یوگا مسیریاست که مقصدش به شیطانپرستی و کفر ختم میشود!
گابریل آمورث، رئیس انجمن جنگیران واتیکان
پ ن ۱: این جمله را کسی گفته که ۱۶۰ هزار پرونده جن گیری در کارنامهاش دارد.
پ ن۲ : بنیانگذاران یوگا صراحتا اعلام کردند که یوگا فقط ورزش نیست، اما در ایران این آئین شیطانی را به اسم ورزش به خورد ملت میدهند.
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
تجمع یهودیان ضدصهیونیست مقابل سازمان ملل در حمایت از فلسطین
🔹اعضای سازمان بینالمللی یهودیان «ناتوری کارتا» که گروهی از #یهودیان ضد صهیونیسم در نیویورک هستند، روز جمعه به وقت محلی همزمان با بررسی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل در مجمع عمومی این نهاد بین المللی تجمع کردند.
🔹آنها در تجمع خود که ساعتی قبل از بررسی پیش نویس قطعنامه کشورهای گروه عربی در مجمع عمومی سازمان ملل در هوای بارانی نیویورک برگزار شد، شعارهایی در حمایت از فلسطین و ضد کابینه اسرائیل سر می دادند.
🔹قطعنامه کشورهای گروه عربی درباره عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد با ۱۴۳ رای مثبت تصویب شد که به فلسطین حقوق و امتیازات ویژه ای می دهد و از شورای امنیت می خواهد درخواست فلسطین را برای تبدیل شدن به یکصدو نود و چهارمین عضو سازمان ملل بطور مطلوب بازنگری کند.
🖇️mafaz.ir/?p=63531
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
«رأی جهاد»؛ مودی به اظهارات نفرتانگیز علیه مسلمانان ادامه میدهد
🔹نارندرا مودی، نخستوزیر هند، رأی مسلمانان هند را "رأی جهاد" خواند. او سه شنبه گذشته در ایالت مادیا پرادش گفت که رایدهنگان باید میان "رای جهاد" و "حکومتداری رام" محتاطانه انتخاب کنند. رام یکی از الههها در آیین هندو است.
🔹او گفت: "تروریستها در پاکستان علیه هند جهاد را آغاز کردهاند و در اینجا حزب کنگره رای جهاد را علیه حزب بهاراتیا جاناتا اعلام کرده است و از پیروان یک دین مشخص [مسلمانان] میخواهد تا متحدانه علیه مودی رای بدهند."
🔹در حالی که انتخابات شش هفتهای در هند جریان دارد، مودی و رهبران حزب وی به سخنرانیهای نفرت آمیز علیه مسلمانان متهم شدهاند. سازمان عفو بینالملل در هند گفت که مودی مسلمانان را در هند "هیولا" معرفی میکند و حقوق آنان را به خطر میاندازد.
🔹لفاظی "رای جهاد" مودی پس از آن به میان آمد که ماریا علم، یکی از رهبران حزب سماج وادی، ماه گذشته در اوتا پرادش از مسلمانان خواست تا به جهاد رای بروند و حزب بهاراتیا جاناتا را از قدرت کنار زنند.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
گراهام: رژیم اسرائیل باید هر کاری برای ادامه بقا انجام دهد
🔹گراهام، سناتور جمهوریخواه ایالت کارولینای جنوبی آمریکا: ما باید به ارسال بمب به رژیم اسرائیل بپردازیم.
🔹اسرائیل باید هر کاری برای ادامه بقای حیات خود به عنوان یک دولت #یهودی انجام دهد.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گوشههایی از بازدید حضرت آیتالله خامنهای از نمایشگاه کتاب تهران
🔹از درخواست غرفهدار برای دعای مادر مریضاحوال تا معرفی کتابی که رهبر انقلاب قبلاً آن را خوانده بودند.
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برنامه روزهای «درهای باز» در مسجد حضرت علی بن ابی طالب(ع) شهر کوریتیبا برزیل
🔹برنامه روزهای «درهای باز» هر هفته روزهای یکشنبه در مسجد حضرت علیبنابیطالب(ع) در شهر «کوریتیبا» در کشور برزیل، برگزار میشود.
🔹 این برنامه با بازدید آزاد از مسجد، به نمایش گذاشتن تابلوهایی در معرفی مکتب اهلبیت(ع)، پخش قرآن و پاسخ به سوالات بازدیدکنندگان در مورد اسلام و مکتب اهلبیت(ع) همراه است.
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
مرکز گفتوگوی ادیان سعودی در «لیسبون» میزبان «مجمع جهانی صلح» میشود
🔹️ روزنامه سعودی «عربنیوز» گزارش داد، مرکز بینالمللی «ملک عبدالله بن عبدالعزیز» در لیسبون «پرتغال»، در تاریخ 14 الی 16 مه میزبان مجمع جهانی صلح با عنوان «گفتوگوی تحولآفرین: ایجاد اتحاد برای تحقق صلح در جهان در حال تغییر» خواهد بود.
🔸️ این مجمع به مسائلی از قبیل همزیستی مسالمتآمیز، توسعه پایدار، پیشبرد حقوق بشر، انسجام اجتماعی، همکاری زیست محیطی و غیره میپردازد.
🔹️ مجمع جهانی صلح با حضور رهبران بانفوذ برخی کشورها برگزار میشود، که در این میان اسامی افرادی همچون «فرانسوا اولاند»، «شیخ صالح بن عبدالله بن حمید» (امام جماعت مسجد جامع مکه)، «بارتولمیوس اول» (اسقف اعظم کلیسای قسطنطنیه)، «متئو رنتزی» (نخستوزیر سابق ایتالیا) و «هاینز فیشر» (رئیس جمهور سابق اتریش) به چشم میخورد.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
سخنان توکل کرمان در واتیکان، صدای مقامات صهیونیستی را در آورد
🔰روز دوشنبه پس از آن که توکل کرمان، فعال حقوق بشر یمنی و برنده جایزه صلح نوبل، جنایات نسل کشی انجام شده توسط اشغالگران در نوار غزه را در یک سخنرانی به میزبانی واتیکان محکوم کرد، سفارت اسرائیل در واتیکان اعتراض کرد.
🔰خانم کرمان در سخنرانی خود برای حاضران در میدان کلیسای جامع سنت پیتر گفت: «جهان در برابر نسل کشی و پاکسازی قومی مردم فلسطین در غزه سکوت کرده است».
🔰وی افزود: باید آمریکا را به سمت راست تاریخ بازگردانیم و از فروش سلاح به رژیم ها یا احزاب کشتار زنان و کودکان جلوگیری کنیم و نباید با ظالمان یا عاملان قتل عام ائتلاف کنند.
🔰وی افزود: این دقیقاً همان چیزی است که در فلسطین رخ می دهد، جایی که زنان در مقابل چشمان همه دنیا بهای سنگینی می پردازند. با وجود اینکه جهان تاکنون در برابر نسلکشی و پاکسازی قومی و آنچه بر سر مردم فلسطین در غزه میآید سکوت کرده است.
📌او پس از نام بردن از غزه، تشویق گرم حضار را دریافت کرد که متشکل از برندگان جایزه نوبل، سیاستمداران و مقامات کلیسا بود.
🔰خانم توکل کرمان کف زدن های طولانی را قطع کرد و ادامه داد: چرا زنان هر روز در غزه کشته می شوند؟ وی در سخنرانی خود فراخوانی برای محکومیت این جنایات و کشتارها و ابراز همبستگی با مردم فلسطین صادر کرد.
📌وی ادامه داد: دانشجویانی که در آمریکا تظاهرات میکنند نه تنها علیه نسلکشی غزه میجنگند، بلکه خود را قربانی میکنند تا آمریکا را در سمت راست تاریخ قرار دهند.
🔰او توضیح داد: که بشریت در غزه سلاخی میشود و کشتارهای پاکسازی قومی و جنگ اسرائیل علیه مردم فلسطین لکه ننگی است نه تنها بر اسرائیل اشغالگر بلکه بر چهره جامعه بین الملل، که هیچ کاری برای جلوگیری از این کشتارها انجام نداد.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news