نام «ایران زمین» در کتیبه تاریخی کلیسایی در استانبول
🔻این کتیبه در سردر کلیسای کهن آیاایرینی درکنار مجموعه سرای توپکاپی استانبول قرار دارد. کتیبه به ترکی عثمانی تهیه شده و دارای دو بخش است.
🔻یک بخش مربوط به دوران سلطان احمد سوم و دیگری مربوط به سلطان محمود اول است. تاریخ نگارش کتیبه سلطان احمد سال ۱۱۳۹ه.ق [۲۹۱ سال پیش] و سلطان محمود سال ۱۱۵۷ه.ق میباشد.
🔻هر دو کتیبه به شکل عروضی تهیه شده است. نکته بسیار مهمی که در کتیبه سلطان احمد سوم جلب توجه می کند بکار بردن نام «ایران زمین» درمتن کتیبه میباشد که نشانگر ریشه تاریخی ایرانشهر است.
@mafaz_news
الهام احمدف، مدعی جدید معنویت درمانی در راه ایران
📌اخیراً آگهیهای تبلیغاتی شخصی بر دیوار برخی شهرهای ایران، از جمله قم و تهران مشاهده شده که در حال تبلیغ نوع جدیدی از درمان بیماریها، مبتنی بر علوم ماوراءالطبیعه همانند جفر و نجوم است.
📌در این آگهیها از #الهام_احمدف با نام مستعار ایلیا نام برده شده که مسلط به علم لدنی، عارف به غیب و عالم به علم کامل لوح محفوظ است و در شهر عشق آباد کشور ترکمنستان سکونت دارد.
📌در این تراکت تبلیغاتی ادعا شده که دکتر الهام احمدف دارای نشان پروفسوری از کشور روسیه و سازمان ملل است. این در حالی است که با عنوان سازمان ملل برای کسی مدرک علمی صادر نمی شود.
📌نمایندۀ احمدف موسوم به ایلیا در شهر بابل ساکن بوده و از طریق شبکههای مجازی بیمار را به الهام احمدف متصل می کند و این مدعیِ تسلط به امور ماوراءالطبیعه، بدون تجویزِ نسخۀ دارویی و صرفاً از طریق ارتباط معنوی (#معنویت_درمانی)، بیمار خود را درمان می کند!
👈نماینده وی در ایران در حال بررسی شرایط داخلی است و تلاش دارد در صورت امن بودن فضای کشور برای احمدف، به ایران دعوتش کند.
(تصاویر فوق مدارک پزشکی جعلی وی است)
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ| تبلیغ مسیحیت در سینمای خانگی
@mafaz_media
فیسبوک بیش از صدها حساب منافقین را حذف کرد
فیسبوک دیروز اعلام کرد صدها حساب جعلی مرتبط با یک گروه تبعیدی ایرانی(گروهک منافقین) و یک مزرعه ترول را که در آلبانی فعال بودند، حذف کرده است.
کارشناسان فیسبوک دریافتند که انتشار مطالب در این حسابها، مطابق با ساعات کار اداری روزانه در اروپای مرکزی انجام میشود. بررسیهای فیسبوک نشان داد که همه این حسابها از یک مکان واحد در آلبانی و توسط گروهی از مجاهدین خلق انجام میشده است.
https://mafaz.ir/?p=16682
🆔 @mafaz_news
ارتش موزامبیک شهر تحت اشغال داعش را آزاد کرد
«چونگو ویدیگال» سخنگوی ارتش موزامبیک:
🔹شهری در شمال موزامبیک که مورد حمله شورشیان وابسته به #داعش قرار گرفت، بعد از کشته شدن این شبه نظامیان و بازپس گیری آخرین ناحیه در منطقه آزاد شده است.
🔹ما بازپسگیری شهر پالما را تکمیل کردیم. این منطقه تنها جای حساسی بود که باید از اشغال شورشیان در میآوردیم، این شهر اکنون کاملا امن است.
@mafaz_news
بازداشت ۴ بهائی به اتهام «تبلیغ علیه نظام» از طریق تبلیغ بهائیت
✅ براساس آموزههای دین مبین اسلام و اصول قانون اساسی، فرقه #بهائیت ضاله شناخته شده و رسمیت ندارد از این رو در انجام امور مربوط به مذهب و مرام خویش و یا تبلیغ عقاید و اعتقادات خود آزادی ندارد و بسیاری از حقوق و امتیازاتی که در مورد سایر ادیان رسمی وجود دارد در مورد این فرقه وجود ندارد(۱)
✅ براساس اصول اسلامی، انسانی و قانون اساسی، افراد این قبیل #فرقه ها، علیرغم فساد عقیده و رسمیت نداشتن از یکسری حقوق مانند حق حیات، تأمین امنیت، شغل، مسکن، آموزش و پرورش رایگان، تأمین اجتماعی، دادخواهی، حق انتخاب وکیل و نظایر آن، برخوردارند. (۲)
👈قابل توجه کسانی که داعیه حقوقبشر دارند و با فرافکنی جمهوری اسلامی را متهم به عدم رعایت آزادی مذهبی میکنند، هموطنان بهائی تا زمانی که مرتکب جرایم قانونی و اخلال در نظم و امنیت جامعه نشدهاند و یا دست به توطئهچینی علیه مذهب و نظام اسلامی نشده اند، از حقوق مذکور برخوردار میباشند.
۱و۲)حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، سید محمد هاشمی، نشر دادگستر، ۱۳۷۸، صص ۱۹۳ - ۱۸۳
@mafaz_news
مسائل اجتماعی-فرهنگی شیعیان ایران
آینده ایران و تشیع، پیوند بسیار عمیقی با یکدیگر دارند. مسائل شیعیان ایران که اکثریت ساکنان این مرز و بوم اند، علاوه بر اهمیت ملّی آن، مسئله ای حیاتی برای آینده تشیع محسوب میشود، این مسائل به ترتیب اولویت بدین قرار است:
1⃣ چالشهای حکمرانی
آمیختگی نهاد دین با سیاست و ضعف حکمرانی، آسیبهای متنوعی بر پیکره مسائل اجتماعی- فرهنگی شیعیان در ایران وارد کرده است که این امر موجب بدبینی به نهاد دین شده است.
2⃣ چالشهای مدرنیته
ناتوانی شیعیان ایران برای هماهنگی و مواجهه صحیح با جریانات پرسرعت جهانی، یکی از مهم ترین علت های آسیب در این حوزه ارزیابی شده است، ناهماهنگی نسل جدید با نظام ارزشی و هنجاری قرائت رسمی تشیع از دیگر آسیبهای مهم این حوزه است.
3⃣ چالشهای روحانیت، مرجعیت و فقه شیعه
مشروعیت و پایگاه اجتماعی روحانیت طی چند دهه گذشته دچار آسیب شده است؛ از جمله مسائل این حیطه میتوان به این موارد اشاره کرد: ضعف ساختاری حوزه های علمیه در تربیت طلاب، رابطه روحانیت با حکومت، ضعف نهاد مرجعیت در مواجهه با مسائل اجتماعی- فرهنگی.
4⃣ چالشهای اقتصادی و معیشتی
شرایط نامناسب اقتصادی به بروز برخی آسیبهای اجتماعی- فرهنگی منجر شده و به فردی شدن دینداری در جامعه دامن زده است. از سوی دیگر، عدم توجه کافی و مؤثر نهاد دین به مسائل اقتصادی و معیشتی نیز موجب دور شدن بخشی از جامعه از گفتمان دینی شده است.
5⃣ چالشهای نظام آموزشی
ضعف ساختار آموزشی (به صورت عام) و ناکارآمدی آموزش مفاهیم دینی (به صورت خاص) از چالش های شیعیان در ایران است. روزآمد نبودن نظام آموزشی در مواجهه با نیازهای جدید از مسائل مهم این عرصه است. ناکارآمدی نظام یاد شده به ضعف دانش و مهارت در نسل های بعدی شیعیان منجر شده است که آسیبهای مهم اجتماعی- فرهنگی را در پی خواهد داشت.
6⃣ چالشهای تغییر الگوهای هنجاری- ارزشی
کم رنگ شدن چهارچوب های دینی در زندگی اجتماعی و روزمره از مسائل این عرصه است؛ برای مثال میتوان به کاهش همبستگی و مسئولیت اجتماعی در میان شیعیان و تغییر در الگوهای سبک زندگی اشاره کرد.
7⃣ چالشهای دینداری
در این زمنیه خبرگان بیشتر بر سه مسئله تاکید کرده اند.: توجه غیر متوازن به وجوه مختلف دینداری؛ نظیر تمرکز زیاد بر مناسک و اهمال جنبه های دیگر، ضعیف شدن ساحت معرفتی- تعقلی و ضعف باورهای دینی.
8⃣ چالش مواجهه شیعیان با سایرین
نپذیرفتن تکثّر در ساحت اندیشه و عمل، یکی از مسائل شیعیان ایران است. این مسئله در مواردی به کاهش مدارا، بروز خشونت و واکنشهای تند منجر شده است که از منظر خبرگان آسیب زاست.
9⃣ چالشهای جمعیتی
مسئله جمعیت، از دیگر مسائل مورد توجه خبرگان است. برخی با توجه به ظرفیت های زیستی کشور با کاهش جمعیت موافق اند و برخی دیگر با در نظر داشتن تأثیر جمعیت در رشد اقتصادی و مسائل امنیتی و به منظور جلوگیری از پیری جامعه بر افزایش آن تأکید دارند. بنابر باور برخی کارشناسان، این مسئله در آینده تشیع مؤثر خواهد بود.
@mafaz_news
پروفسور هانس کونگ، الهیدان منتقد کاتولیک درگذشت
▪️دکتر هانس کونگ، الهیدان پرآوازه، پرکار، پرنویس، جهانینگر و اهل انصاف، و دگراندیش سوییسی روز گذشته، با بر جای گذاشتن بیش از ۵۰ اثر تحقیقی دار فانی را وداع گفت.
▪️این الهیدان بزرگ کاتولیک، از مشاوران شورای دوم واتیکانی بود که نظرات مختلفاش در سند نهایی آن شورا به تصویب رسید و بعدها به دلیل نگرش مستقل و اجتهادگونهاش در آموزه های مختلف کاتولیکی از کلیسای کاتولیک رانده و منصب رسمی و تعلیمی خود را از دست داد ولی نامهربانیهای کلیسای #کاتولیک او را از ادامه راهش باز نداشت و از آن پس، آثار ارزشمندی از او به چاپ رسید که در نوع خود و در حوزه #ادیان_ابراهیمی بینظیر است.
▪️به یقین او را میتوان منصفترین، عمیقترین و منطقیترین دانشمند مسیحی در طول تاریخ در مواجهه با اسلام به خصوص با نگارش کتابی در مورد اسلام دانست و بر این باور بود «آیا این کم و بیش نشانه یک تعصب خود خواهانه نیست که مسیحیان عاموس و یوشع و اشعیا و ارمیا و الیجاه جابر را به عنوان پیامبر باور دارند؛ لکن به محمد به عنوان یک پیامبر اعتقاد ندارند؟»
👈با پروفسور هانسکونگ بیشتر آشنا شوید
https://mafaz.ir/?p=16701
🆔 @mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سواستفاده از فقر مسلمانان هند برای تبلیغ وهابیگری
🔺هندوستان، دومین کشور جهان از نظر جمعیت، که داراى نژادهاى جمعیتى و گرایشها و #مذاهب گوناگون مىباشد، یکى از مناطقى است که به ویژه پس از استقلال پاکستان و رسمیت یافتن مذهب و زبان #هندو، از فعالیت هاى تبلیغاتى #وهّابیت در امان نمانده است.
🔺در سایه کمکها و حمایتهاى مالى و تبلیغاتى وهّابیان سعودى، به دلیل فقر شدید مسلمانان، گرایش به آیین #وهابیت در بین مردم مسلمان هند زیاد دیده مى شود.
پایگاه خبری مفاز👇
t.me/joinchat/AAAAAEmixS4bAjmfrj_XJg
🔸شارلی انویه تکیه، نماینده مردم مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی به ویروس کرونا مبتلا شد
🔸حال این نماینده مساعد است و در حال حاضر در قرنطینه خانگی به سر میبرد.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ| شهید صدر کیست؟
گوشهای از زندگانی و برخی از مهمترین فعالیتهای علمی و سیاسی شهید صدر
👈به مناسبت ۱۹ فروردین ماه، سالگرد شهادت شهید صدر
@mafaz_media