مقام عرشی حضرت زهرا_4.mp3
13.27M
#مقام_عرشی_حضرت_زهرا "س" ۴
✨ حضرت زهرا سلاماللهعلیها ؛
محبت به ما و دوستان ما،
و دشمنی با دشمنان ما، شما را در زمرهی شیعیان ما قرار نمیدهد!
بلکه شیعیان ما کسانیاند که؛
در #بایدها و #نبایدها ی زندگی، دنبالهرو ما هستند!
✦ چگونه میتوان در عصر امروز
سبک زندگی مان را، و بایدها و نبایدهایش را با سبک زندگی حضرت زهرا "س" در چهارده قرن گذشته تطبیق دهیم ؟
#استاد_شجاعی 🎤
#ثوابنشرمطالبهدیهبهحضرتحجتعج🌤
#ممنونکهبانشرلینکماراحمایتمیکنید
#مهدویت_بصیرت
🆔 @mah_daviat313
فرهاد قنبری
آموزش بیتربیتی!
🔴تربیت شهروندان خوب از دنیای باستان مورد توجه نخبگان و نویسندگان بزرگ بودهاست و فیلسوفان بزرگی چون افلاطون و ارسطو مهمترین وظیفهٔ نظام سیاسی را تربیت شهروندان خوب و اخلاقمدار میدانستند. در یونان باستان «پایدیا» به نظام آموزشی اطلاق میشد که بر اساس آن دانشآموزان در معرض نوعی تربیت فرهنگی کامل قرار میگرفتند و مسیر تربیت انسانها به سمت کمال و ماهیت اصیل و حقیقی انسان بود.
در اندیشهٔ و فلسفه اسلامی و از فارابی و غزالی تا بسیاری از متفکران ایرانی نیز تربیت انسانهای فضیلتمند از مهمترین وظایف جامعه و نظام سیاسی به شمار میرفتهاست و فردوسی در شاهنامه بارها و بارها به مقولهٔ تربیت خوب اشاره کردهاست.
با دقت در رمانها و داستانهای مربوط به قرن نوزده یا قبل آن، متوجهٔ یک نکته مهم میشویم و آن اصرار نویسندگان بزرگ بر مقوله «تربیت» است. در اکثر این داستانها انسانها به دو گروه تربیتشدگان و تربیتنشدگان تقسیم میشوند و تربیت از چنان اهمیتی برخوردار است که گاهی اصلیترین وجه جدایی میان انسان خوب و انسان وحشی را تعریف میکند. آنها وقتی میخواهند از کسی تعریف نمایند میگویند که «انسانی است که خوب تربیت شدهاست»
تربیت خوب تا قبل همهگیری نظام آموزشی و گسترش رسانههای جمعی، برای قشر محدود و خاصی از جامعه بود. در جوامع غربی اشرافزادگان و نجیبزادگان بودند که با دسترسی به امکانات آموزشی و تربیتی، از کودکی در محیط متفاوتی رشد میکردند. آنها با شیوههای سختگیرانهٔ تربیتی، هم ملزم به یادگیری قواعد و اصول زندگی اجتماعی بودند و هم فنون و هنرها و علوم مختلف را با کیفیت مناسبی میآموختند. این شیوهٔ تربیتی چنان تاثیرگذار بوده و شهروند متفاوتی را پرورش میداده که، یک فرد به اصطلاح «تربیتشده»، از شیوهٔ لباس پوشیدن، راه رفتن، سخن گفتن، برخورد با جنس مخالف و آشنایی با هنرهای مختلف و امثالهم کاملاً قابل شناسایی بودهاست.
در این شیوهٔ زیست "اصالت" نقش بسیار بارز و مهمی داشته و تکیهگاه اصلی تمایز میان انسانها به شمار میرفتهاست. در اینگونه زیست، شرف و آبرو گاهی برای افراد از چنان جایگاه والایی برخوردار بودهاست که برای دفاع از آن و اعادهٔ حیثیت بهراحتی اقدام به دوئل یا خودکشی میکردهاند.
اما امروزه مقوله "تربیت" از انحصار قشر و طبقات خاص خارج شد و با گسترش حوزههای آموزش عمومی به کالایی در دسترس همگان بدل گشت. طی این روند با گذر زمان از نقش تربیتی خانواده کاسته شده و این وظیفه به نهاد آموزشی و مدرسه واگذار شد.
در دو دهه اخیر هم کمکم وجه تربیتی و آموزشی از انحصار خانواده و نهاد آموزشی و مدارس هم خارج شد و رسانههای ارتباط جمعی به ویژه تلویزیون و اینترنت جای آنها را اشغال کردند. امروزه دیگر نسل کودک و نوجوان نه در خانواده و نه در مدرسه بلکه پای تلویزیون یا شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرم تربیت [یا بهتر بگوییم بیتربیت] میشوند. اغلب کودکان و نوجوانان رها شده در بلاهت شبکههای تلویزیونی و اجتماعی همچون علف هرز، باری به هرجهت بار میآیند و گستاخی و وقاحت را به باحال (cool) و امروزی بودن، و رکیکگویی و دریدگی را به نام آزادیهای فردی فرا میگیرند. کودکان و نوجوانانی که در پای لایوهای اینستاگرامی و کلیپها و سریالها و فیلمهای سینمایی سخیف رشد مییابند، نه شناختی از قواعد اجتماعی پیدا میکنند و نه فهم درستی از قواعد و آداب و رسوم اجتماعی دارند.
در جهان امروز مقولهٔ تربیت که زمانی در اختیار عدهٔ قلیلی از جامعه بود، از این وضعیت کاملاً خارج شد و در اختیار همگان قرار گرفت اما نتیجهای که از خود نشان داد بیشتر از آنکه موجب تربیت همگان باشد، رها کردن همگان به حال خود بود.
امروزه این نسلهای [تربیت نشده] فارغ از سطح و طبقهٔ اقتصادی و مدرک تحصیلی، در همه جا هستند. از مجریهای تلویزیون تا سلبریتیها و فعالان توییتر و اینستاگرام و نوجوانان و جوانان در کوچه و خیابان و خوابگاه دانشجویی و... افرادی که رکیکگویی و بددهنی و پررویی و وقاحت وجه غالبشان است، در مترو و اتوبوس و خیابان و لایو اینستاگرام و توییت و... بیهیچ شرمی هرچه دلشان میخواهد میگویند، خود را مرکز عالم میدانند، خانودهٔ کارگر و رفتگر و راننده تاکسی را مسخره میکنند، نه شعور چندانی برای زندگی در شهر و آپارتمان دارند و نه از فضیلتِ شرم و سکوت، اندک بهرهای بردهاند.
@mah_daviat313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رحیمپور ازغدی: عدهای خائن و نامرد پس از آنکه نان انقلاب را خوردند و فربه و مشهور شدند برای پول و جوائز خارجی علیه شهید، خانواده و انقلاب فیلم میسازند
https://eitaa.com/mah_daviat313
#مرکزهدایتفضایمجازیبصیر
ایتا؛
https://eitaa.com/joinchat/4197974043Cc847276a8b
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️ رحیمپور ازغدی: صدا و سیما نتوانست 50 هنرمند متعهد تربیت کند/ تلویزیون عدهای را سلبریتی کرد که قبلا دولیبریتی و یکلیبریتی بودند و در قضایای اخیر علیه حجاب و انقلاب موضع گرفتند
🔺عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔸صدا و سیما دانشکده دارد و به 40 هزار کارمند خود چند هزار میلیارد حقوق می دهد؛ 40 سال گذشت ولی نتوانستید 50 هنرمند قوی با اعتقادات درست و جذاب تربیت کنید؟ دنبال افرادی می روید که همه می دانند زباله و قمارباز و معتاد و الکی هستند و با 10 نفر رابطه دارند و 6 بار طلاق داده اند و در بیرون علنا علیه اصل دین و همه چیز اهانت می کنند. پول های کلانی در برخی شبکه ها مثل نسیم و سه خرج کردند.
🔸تقریبا همه این افراد که در نسیم و شبکه سه بودند در قضایای اخیر علیه حجاب و انقلاب موضع گرفتند؛ خیال کردند جمهوری اسلامی در حال سقوط است.
🔸تلویزیون در مدیریت های قبلی یک عده را سلبریتی کرد کسانی آنها را نمی شناخت اینها قبلا دولیبریتی و یک لیبریتی بودند.؛ بعضی ها مشهور و میلیاردر شدند و همه را علیه انقلاب و اسلام مصرف کردند.
@mah_daviat313
#مهدویت_بصیرت_مهدوی
🔴 فاطمه سلام الله علیها و شناخت امام زمان(عج)
🔹 امام، خلیفة الله است و مردم در انتخاب امام هیچ نقشی ندارند.و شرط امامت، حاکمیت و خلافت ظاهری نیست
🔹 امام باب مبتلای تمام بشریت است چه غریب در مدینه، چه در زندان بنی عباس و چه در غیبت باشد..
🔹 حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) زمانی تحریف در معنای خلافت را دید، انتخاب سخن بر سکوت داشت
🔹 انتخاب امام نور بر امام نار داشت
حضرت، مضطر به امامش بود و با تمام وجود این اضطرار در رفتارش نمایانگر بود.
اما متأسفانه ما، زندگی خود را بدون امام پیش میبریم و حتی برخی افراد میگویند که چه نیازی به امام دارند
🔹 در حالی که اولین مسأله، معرفت به امام و فهم واقعی نقش و جایگاه امامت است.
🔺 باید به پاسخ این سوالات برسیم که امامت چیست، ونقش امام در زندگی ما و همچنین رابطه آن حضرت با ما در عالم هستی چگونه است؟
🔹 آری ما میتوانیم مانند اهل مدینه در غفلت از حجت خدا زندگی خود را سپری کنیم، اما چیزی عاید ما نمیشود و با حسرت و دست خالی از این دنیا خواهیم رفت...
🔹 فریاد حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) این است که امام زمان خود را بشناس و دست خود را از دست ولی زمان خارج نکن تا به گرفتاری و بدبختی دچار نشوی.
@mah_daviat313
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
🔰دو اصل مهم در تربیت فرزند که با رعایت آن کار تربیت بسیار پیشرفت خواهد کرد.
1⃣ الگوی عملی خوبی باشید برای او زیرا او به رفتار شما بیشتر توجه دارد تا به گفتارتان. فرزند کاری به خواسته ی شما ندارد بیشتر به آنچه هستید توجه دارد
2⃣ با فرزند خود مثل مهمان و غریبه رفتار کنید. وقتی مهمان دارید با همسرتان دعوا نمی کنید مودبانه رفتار می کنید. در مورد نوع غذا و برنامه ی مهمانی نظر او را محترم میشمارید و هر سخنی را بر زبان خود جاری نمی کنید با هر لباسی جلو او حضور پیدا نمی کنید و خیلی موارد این چنینی..
#تربیت_فرزند #خانواده
🆔 @mah_daviat313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام و رضوان الهی بر آنهایی که رفتند و مثل ارباب بی کفن جان دادند
سلام و صلوات خدا بر آن دلاور مردان که برای دفاع از اسلام عزیز از جان شیرین گذشتند و جان عزیز خود را در طبق اخلاص نهادند...❣
#کاشایشهدا #مارافراموشنکنید😔❣
🏝تلاش در راه تبیینوبصیرتافزایی
| جایی برای نـزدیکشدن بـه آفـتـابولایـت🌤
#کانالمهدویت_بصیرت
🆔 @mah_daviat313
مهدویت_بصیرت
سلام و رضوان الهی بر آنهایی که رفتند و مثل ارباب بی کفن جان دادند سلام و صلوات خدا بر آن دلاور مردان
bijan_kamkar_kojayeed_ey shahidan khodaei 128.mp3
6.99M
کجایید ای شهیدان خدایی❣
🥀التماسدعاوامیدشفاعت.
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥آیا زنها ناقص العقل هستند؟!
💥 پاسخ بسیار جالب #حجت_الاسلام_والمسلمین_قرائتی به شبهه معروف درباره ناقص بودن عقل زنان👌👌
📎#درس_اخلاق
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#ثوابنشرمطالبهدیهبهحضرتحجتعج🌤
#ممنونکهبانشرلینکماراحمایتمیکنید
#مهدویت_بصیرت
🆔 @mah_daviat313
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥[الله مولانا]💥
🌱بسماللهالرحمنالرحیم🌱
ذَلِکَ بِأَنَّ اللَّهَ مَوْلَى الَّذِینَ آمَنُواْ وَأَنَّ الْکَافِرِینَ لَا مَوْلَى لَهُمْ/محمد_۱۱
اینکیفرِ کافران به خاطر آن است که خداوند، یاور کسانى است که ایمان آورده اند و همانا کافران یاورى ندارند.
#بدانیمکه:
مؤمنانى که در این دنیا به ظاهر بىیار و یاور بوده و تکیه گاهشان فقط خدا بود، روز قیامت خداوند یاور آنان است. «اللّه مولَى الّذین آمنوا» چنانکه در دنیا نیز چنین است: «اللّه ولىّ الّذین آمنوا» امّا کافران که در دنیا دوستان و یاورانى داشته اند، «والّذین کفروا اولیائهم الطاغوت» در قیامت مشخص مى شود که اینان یاور واقعى آنها نیستند. «و انّ الکافرین لامولى لهم»
🥀عظم الله اجورنا و اجورکم فی مصیبت صدیقة الطاهرة الشهیدة س
☀️بنامپروردگارآمرزندهومهربان
🍂سلام.صبح آدینه تانبخیر
🏴«اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک»
#یافاطمهاغیثینی
#اَللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِيِّکَالْفَرَجَ
#اللَّهُمَّاشْفِکُلَّمَرِیضٍ
#ثوابنشرمطالبهدیهبهحضرتحجتعج
#مهدویت_بصیرت
🆔 @mah_daviat313